Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

18.03.2011. Petak

Gost

Recommended Posts

ATP INDIAN WELLS (1/4 finale, Tvrda podloga)

19:05 N.Đoković-Gasquet R. TIP Under 20,5 = 1,72 (6:2, 6:4)

=========================================

Kladionica unibet

Djokovic je velikom lakocom dosao do 1/4 finala ovog turnira. Najprije je pobjedio Golubeva sa 6:0, 6:4 da bi zatim sa 6:0, 6:1 pobjedio prvo Gulbisa a zatim i sunarodnjaka Troickog. Da je u velikoj formi govori i cinjenica da ima 20 pobjeda za redom, a i ovi igraci koje je pobjedio nisu bas neki amateri. Sto se tice Gasqueta on je do 1/4 finala stigao pobjedama nad Cuevasom, Melzerom i zadnje je dobio Roddicka. Ovo sto je dobio Roddicka cini se kao veliko iznenadjenje jel je Rodick vecini bio veliki favorit u tom mecu pa tako i meni jel sam ga imao na listicu i samo on me urusio na tom listicu. Ali oni koji su gledali mec mogli su vidjeti da rodicka nije isao servis kao dan ranije u mecu protiv Isnera i opcenito je lose igrao. Razmjene udaraca su mu bile lose a da ne govorim da je onda od muke poceo forsirat izlaske na mrezu u nepripremljenom napadu gdje ga je Gasquet busio kao malo djete. Mogao je birat gdje da mu loptu posalje i vecina njih je i prosla. Rodick je cak nakon gubitka serve u drugom setu uspjeo vratit break ali je izgubio u TB-u mada je imao ako se dobro sjecam tri set lopte ali je odigrao katastrofalno. Uglavnom sve napuco u mrezu i tako olakso  posao Gasquetu.

Ako Djokovic bude na razini kao sto je bio do sad mislim da Gasquet nema sta trazit u ovom mecu. Za prolazak ovog tipa bio bi dovoljan po jedan raniji break u svakom setu.

Sad, cuda su moguca ali po svemu do sad vidjenom ovaj tip je dosta izgledan i koef nije los za razliku od koeficijenta koji daju na cistu pobjedu Djokovica.

Crawley - Wimbledon

team news:

Crawley boss Steve Evans has injury concerns for his side's top-of-the-table clash with AFC Wimbledon.

Defender Charlie Wassmer has a knock, while winger Scott Neilson (foot) and striker Craig McAllister (ankle) are also recent injury worries.

Wimbledon have suffered injury problems of their own after defender Sammy Moore dislocated his kneecap during last weekend's defeat by Kidderminster.

Defender Sam Hatton and winger Christian Jolley face late tests.

Za Crawley mozemo reci da je postigao svoj cilj, prvi je na tabeli s dosta bodova prednosti, ali i par zaostalih utakmica koje treba odigrati. Sto se tice forme, nema se sta prigovoriti, u zadnjih 18 utakmica ne znaju za poraz sto im daje za pravo da ih se proglasi najboljim klubom konferencije. U zadnjoj utakmici na domacem terenu igrali su protiv posrnulog Hayesa koji je drzao ritam do 58' minute s rezultatom 2-2, da bi ih Crawley slomio i pobjedio 5-2. U goste im dolazi Wimbledon, koji je trenutno u maloj krizi i ako se ne popravi s rezultatima past ce s drugog mjesta, ali naravno ostati u playoff zoni. Proslu utakmicu su opravdano izgubili od Kidderminstera, koji je trenutno u opasnoj formi, te je uzeo bodove protiv cetiri najbolja kluba konferencije. U ovom susretu Crawley je favorit, ali ne toliki kako kvote prikazuju. Ovo je susret dva titana i bez obzira na trenutnu krizu, Wimbledon ce pokazati puno bolju igru nego u proslim utakmicama. Utakmica ce se prenositi izravno na televiziji, te ocekujem odlicnu igru i motivaciju obje momcadi. Kao sto sam napisao, mislim da je kvota nerealno postavljena i zato idem na stranu gdje je value.. Wimbledon (+1) @ 1.87 (pinnacle)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use