Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 11.03.2011. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Evo samo kratko...

sutra nam je na rasporedu skijanje i biti ce zanimljivo. Ovaj vikend bi i Ivica Kostelić trebao i matematički potvrditi Veliki kristalni globus  ;D ;D ;D ;D ;D

Vidjeti cemo i dali ce se Vonn barem malo srece vratiti pa da imamo zanimljivu zavrsnicu naredni tjedan... Vonn je smanjila zaostatak na 96 bodova, da je bilo samo 2 stotinke "srece", kada je trebalo ta razlika bila bi manja za 40 bodova, ali eto...

Evo jedan duel koji u ponudi ima unibet i koji IMO nije nikako realan...

Jerman, A - Reichelt, H 1 1,72

Jerman je u solidnoj formi, iskusan je skijaš i vrlo je dobar u brzim disciplinama na koje se je i bazirao. Ipak, glavni razlog zašto ovo igram jest zato što Jerman starta kao 13. a Reichelt tek kao 38.!!!

Rijetko kada se nalaze dueli sa ovolikom razlikom u startnim brojevima. Naravno, vozi se samo jedna vožnja, i pitanje ja kakva će biti staza i uvijeti na stazi lada bude startao Reichelt... Btw. sjetite se da u tv prijenosu obicno prenose prvih 30 tako da moguce da Raichelta niti ne vidimo na hrt-u vec na eurosportu, međutim to nije niti bitno... Sa ovim startnim brojem ima veliki hendikep u startu... Btw. Natko starta kao 42. pa nek vam i to bude neki orijentir...

Btw. Jerman je na treningu bio 4. a Reichelt 8.

Jel jos vrijedi bonus za 150 kn na unibetu ako se registrira preko linka?

Koliko sam ja upoznat bonus i dalje vrijedi. Nitko me nije kontaktirao da nije dobio bonus pa je i to razlog više zašto mislim da je bonus i dalje aktualan, a da nije unibet bi promjenio banner, da se na njemu više ne spominje bonus, dakle buduci da na banneru spominju bonus, i to sugerira da je bonus i dalje aktualan ;)

Evo i tekst sa Unibetove stranice, tekst koji potvrđuje da je bonus i dalje aktualan... Btw. sada baš uspoređujem neke linkove, i bonus se ne dobiva preko nekih linkova (preko starijih bannera, kao i preko direktnih linkova, koji u sebi nemaju ubacenu promotivnu akciju) tako da bi preporučio registraciju preko bannera na kojem piše "Želite li bonus" buduci da cete biti sigurni da cete, u tom slučaju, dobiti bonus ;)

unibeti.jpg

Evo samo kratko...

sutra nam je na rasporedu skijanje i biti ce zanimljivo. Ovaj vikend bi i Ivica Kostelić trebao i matematički potvrditi Veliki kristalni globus  ;D ;D ;D ;D ;D

Vidjeti cemo i dali ce se Vonn barem malo srece vratiti pa da imamo zanimljivu zavrsnicu naredni tjedan... Vonn je smanjila zaostatak na 96 bodova, da je bilo samo 2 stotinke "srece", kada je trebalo ta razlika bila bi manja za 40 bodova, ali eto...

Jerman je u solidnoj formi, iskusan je skijaš i vrlo je dobar u brzim disciplinama na koje se je i bazirao. Ipak, glavni razlog zašto ovo igram jest zato što Jerman starta kao 13. a Reichert tek kao 38.!!!

Rijetko kada se nalaze dueli sa ovolikom razlikom u startnim brojevima. Naravno, vozi se samo jedna vožnja, i pitanje ja kakva će biti staza i uvijeti na stazi lada bude startao Reichelt... Btw. sjetite se da u tv prijenosu obicno prenose prvih 30 tako da moguce da Raichelta niti ne vidimo na hrt-u vec na eurosportu, međutim to nije niti bitno... Sa ovim startnim brojem ima veliki hendikep u startu... Btw. Natko starta kao 42. pa nek vam i to bude neki orijentir...

<script language="javascript" src="http://adserving.unibet.com/ad.aspx?pid=11064&bid=13809"></script>

Goksim sta mislis dali moze sutra Cuche uzeti 1 mjesto,kvota je solidnih 2.75..:)

pozdrav svima,evo za danas šta mislim odigrat

Brescia-Inter Milano     1,70    2

mislim da bi inter trebao ovdje doć do bodova koji su mu jako potrebni,kvalitetnija su ekipa od brescie i igraju u veoma dobroj formi,igraju u gostima i za par dana ligu prvaka pa netreba previsoke uloge  stavljat al mislim da bi trebali pobijedit

VMani/Besik/dng-Besiktas   1,20    daje

mislim da bi trebalo bit golova čak i oba daju ili više golova,al eto ja sam se odlučio na bešiktaš daje gol i mislim da tu nebi trebalo bit nekih problema

Janković J.-Vandeweghe C.       1,15    1

šta reć jankovička puno bolja i trebala bi bit lagana metla,i nadam se na neće bit mjesta nekom ludom iznenađenju

Herning(1.ut)-Rodovre MB         1,20     1

herning trenutno najbolja danska momčad  odličnoj formi,do sada u playoffu sve utakmice riješavali u hendikapu i danas protiv puno lošijeg rodovra bi trebali također u hendikapu

toliko za sada,sretno

evo još tenisa koji mislim da bi trebali proć:

Wickmayer Y.-Oudin M.     1,30     1

Škugor F.-Ghedin R.          1,25     1

Hewitt L.-Lu Yen Hsun       1,20      1

Giraldo S.-Gimeno Trav.D.   1,20     1

Mello R.-Ramirez H.R.         1,20     1

Tomic B.(h-4,5)-Bopanna R.    1,40    2

Evo samo kratko...

Jerman je u solidnoj formi, iskusan je skijaš i vrlo je dobar u brzim disciplinama na koje se je i bazirao. Ipak, glavni razlog zašto ovo igram jest zato što Jerman starta kao 13. a Reichelt tek kao 38.!!!

lagano proslo :)

Evo samo kratko...

<script language="javascript" src="http://adserving.unibet.com/ad.aspx?pid=11064&bid=13809"></script>

lagano proslo :)

CESTITAM

Brescia-Inter  X-2  4,40

Rezultat : ?-?

Ovo mi je dao kolega,zasad je pogodio 3 od 4 prijelaza.Sretno nam !

S jednoga bloga, poznavajuci interovu igru ovo je vrlo lako moguce ja osobno cu pratiti s manjim ulogom 150 kn dobitak 628... meni dost ako projde

A sigurnij mi se vidi igrati na 2 1,70 Inter mora pobijedjivati ako hoce na vrh a sigurno hoce i u sve boljoj formi su za ocekivati je da ce dobiti

Brescia-Inter  X-2  4,40

Rezultat : ?-?

Ovo mi je dao kolega,zasad je pogodio 3 od 4 prijelaza.Sretno nam !

S jednoga bloga, poznavajuci interovu igru ovo je vrlo lako moguce ja osobno cu pratiti s manjim ulogom 150 kn dobitak 628... meni dost ako projde

A sigurnij mi se vidi igrati na 2 1,70 Inter mora pobijedjivati ako hoce na vrh a sigurno hoce i u sve boljoj formi su za ocekivati je da ce dobiti

moglo bi to,slažem se

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use