Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 10.3.2011

grofxST

Recommended Posts

pozdrav svima,jučer je bio dobar dan što se tiće rezultata,nadajmo se da če i danas tako,evo kao prvi par ču uzet za neki sitniji ulog

Braga(T.R.)-FC Liverpool        7,00    0:0

SC Braga-FC Liverpool           3,00       X

SC Braga(PiK)-FC Liverpool     1,60       X

znaći igram da če liverpool odigrat 0:0 točan rezultat,mislim da se isplati probat pošto liverpoolu fali dosta igraća i do sada su u natjecanju imali dosta takvih rezultata pogotovo u gostima tako da mi se čini da se isplati i danas probat,uz to isplati se i sve kombinacije manje golova ili nedaju gol u oba poluvremna,ili pik x,da se odmah razumijemo ovo je kao što se vidi daleko od "sigurnog" ili nešto tako, sretno

pozdrav svima,jučer je bio dobar dan što se tiće rezultata,nadajmo se da če i danas tako,evo kao prvi par ču uzet za neki sitniji ulog

SC Braga-FC Liverpool           3,00       X

SC Braga(PiK)-FC Liverpool     1,60       X

znaći igram da če liverpool odigrat 0:0 točan rezultat,mislim da se isplati probat pošto liverpoolu fali dosta igraća i do sada su u natjecanju imali dosta takvih rezultata pogotovo u gostima tako da mi se čini da se isplati i danas probat,uz to isplati se i sve kombinacije manje golova ili nedaju gol u oba poluvremna,ili pik x,da se odmah razumijemo ovo je kao što se vidi daleko od "sigurnog" ili nešto tako, sretno

Slažem se te također očekujem utakmicu sa malo golova. Ja cu odigrati da ce u prvom poluvremenu biti manje od 1,5 golova. Liverpool je kvalitetnija ekipa, ali igra u gostima i sumnjam da ce biti izuzetno ofanzivno postavljeni. Braga je također tvrda ekipa, teško daje i teško prima goove a uz sve ovo je i prva utakmica sa velikim ulogom i obje ekipe ce biti oprezne...

SC Braga-FC Liverpool           3,00       X

SC Braga(PiK)-FC Liverpool     1,60       X

Slažem se te također očekujem utakmicu sa malo golova. Ja cu odigrati da ce u prvom poluvremenu biti manje od 1,5 golova. Liverpool je kvalitetnija ekipa, ali igra u gostima i sumnjam da ce biti izuzetno ofanzivno postavljeni. Braga je također tvrda ekipa, teško daje i teško prima goove a uz sve ovo je i prva utakmica sa velikim ulogom i obje ekipe ce biti oprezne...

Evo da se i ja nadovežem.

Nogometaši Liverpoola u sljedećih mjesec dana ostat će lišeni usluga brazilskog lijevog braniča Fabija Aurelija, koji će biti izvan stroja zbog ozljede zadnje lože...

''Redsi'' i njihov menadžer Kenny Dalglish trenutno na raspolaganju nemaju niti desnog braniča Martina Kellyja, koji je izvan stroja također zbog ozljede zadnje lože.

Izvor: Hl

PREMA pisanju londonskog tabloida The Suna, u engleskom nogometnom velikanu Liverpoolu strahuju da će njihov kapetan i ponajbolji igrač Steven Gerrard morati na operaciju prepona.

Spomenut problem s preponama razlog je zašto Gerrard nije otputovao na Bragu za prvi susret osmine finala Europa lige koji je na rasporedu večeras. Ozljeda je to koja veznjaka "redsa" muči već godinama i zbog koje je u posljednjih mjesec dana nakon pobjede u derbiju protiv Chelseaja zaigrao tek dva puta.

Izvor: Index

Također Suarez nema prava nastupa a on je preuzeo ulogu najvažnijeg igrača u Liverpoolu. Proti Man. Utd.-a ih nisan gleda ali iz sažetka san vidia da je Kuyt sva 3 gola da na odbijance ili greške.

Slažem se:

Točan rezultat 0:0 ili 0:1 (na obe oklade) kvota 7 ovo mislin na neki manji ulog odigrat.

Braga ne daje gol 2.75

Manje od 2.5 golova 1.55 ovo mi izgleda kao zicer dana.

Kao moguće strijelce vidin Meirelesa, Kuyta i Carrolla (za kojeg nisan siguran da li igra).

Benfica Lis.-Paris SG (10.03. 21:05) 1     1,65       benfika kući dobra, PSG fale 2 napadača

Španjolska(rm)-Hrvatska (10.03. 20:30) 1  1,55  šta reći, španjolci kući također izvrsni, naši desetkovani što bolest, nepozivanje, bebe...

uh kakva bruka..

2,55

PSVE/GlRa/(-1+)-PSVEindh    2    (PSV daje više od 1 gola na ut)

Ajax/Spar/(-1+)-AjaxAmst     2    isto

ekipe na čijim utakmicama se i dosta daje i dosta prima golova, ovdje dajem prednost fantastičnim PSV-EU i Ajaxu

2,39 SS totalni promašaj..........

Dynamok/ManC/(-1+)-DynamoKy      2 (više od 1 gola daje dinamo kijev)

nadahnut zadnjim epizodama razbijanja bešiktaša(8 golova u 2 tekme), i sad su kući, a city isto dosta otvorenu igru preferira

2,70  ss

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use