Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 08.03.2011.

storm

Recommended Posts

Kidderminster - Crawley

team news:

Defender Lee Vaughan and striker Lee Morris could return to Kidderminster's line-up for their clash with promotion rivals Crawley Town.

Harriers are on a nine-game unbeaten run and are now fifth in the Blue Square Bet Premier table.

Crawley could name the same side that beat Histon 5-0 on Saturday as they bid to go top of the league.

A point would send the Red Devils above leaders AFC Wimbledon by virtue of their superior goal difference.

Veoma zanimljiv susret s obzirom na trenutnu formu i ciljeve ove dve ekipe. Crawleyu je potreban bod da preskoci Wimbledon i zauzme prvo mjesto na tabeli. Treba dodati da Crawley ima nekoliko tekmi zaostatka koje treba odigrati i samim tim ce presisati sve na tabeli. Mislim da u danasnju tekmu ulaze bez pritiska, znaju da ce biti prvi i ono sto sam pretpostavljao pokazalo se tocnim, u zadnja tri gostovanja nisu niti jednom pobjedili (sva tri puta remizirali), ali su na domacem terenu redovito uzimali po tri boda. Danas ih ceka gostovanje kod veoma neugodnog protivnika- Kidderminstera, koji u zadnjih devet utakmica ne zna za poraz. Nalaze se u playoff zoni i trenutno su u opasnoj formi, u zadnje dvije utamice na domacem terenu su pobjedili Wrexham i u gostima remizirali s Lutonom. Ako uzmemo u obzir formu Kidderminstera, prednost domaceg terena gdje su neugodan protivnik, ali i opustenost Crawleya, imamo jako dobar value..Kidderminster (+0.5) @ 1.90 (SBObet)

Budučnost-Zagreb    ...1....1.55

Arsenal 1.pol ne daje gol .....1.30

Danas sam se odlučio na ovo u glavu...Mislim da Barca iako je veliki favorit neće ući u utakmicu grlom u jagode i očekujem opreznije prvo pol. Preiskusna su ekipa, 1-0 ih vodi dalje. Za taj gol imaju vremena može ući i u 90-toj....

Budućnosti treba pobjeda sa kojom bi došli na korak do final foura .. Agresivni su na domaćem terenu i uglavnom doma pobjeđuju...

i ja sam prvo danas mislio igrat leeds daje gol ali,preston je dugo bez pobijede a leeds je znao imat jako čudne rezultate tako da me nebi čudilo tu neko iznenađenje da preston napokon dođe do pobjede tko zna vidit čemo

danas sam odigrao :

Shakhtar-Roma oba daju gol     1.75

Barcelona-Arsenal      1      1.30

Buducnost-Zagreb     1X     1.40

Ebden - Marach         1      1.20

Devarman - McClune       1      1.25

Bogomolov - Ianni           1      1.10

SRETNO

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use