Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

7. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2024/2025 - 4.10. - 7.10. (Pet-Pon)

Topic will be automatically locked at 13:00


IzudinB

Recommended Posts

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Ma sta da kazem sve proslo osim toga venezia ali idemo dalje:)
    • 5.10. Nogomet/ Arsenal vs Southampton / Over 0,5 golova prvo pol/ 1,22 Supersport  
    • Jucer si Guidu klosara nanjusio samo tako, malo je srece zafalilo jer je tijek utakmice bio idealan za kartone. Danas nemam puno vremena za analize, tako da pratim ovo.
    • 5.10.2024 21:30 1xbet, igram da Sporting daje više od jednog gola 
    • Pozz svima Eto nesto od mene Union berlin-dortmund Oba karton i skupni over 2.5 kartona bet365 kvota 1.36 Obe ekipi u vrhu po kartonima na 3 i 4 mjestu po 13 kartona znaci prosjek 2.6, dortmund nema veza i kad gubi i kad ima 4 0 dobije karton fali discipline imaju par mladih igraca i u vezi grossa koji je potencial za kartone:) union isto puno favlova prosjek 15 pa kako onda ne dobit kartona Doekhi ce danas imat problema  na ljevoj strani i potencial je za karton i jos ono najbitnije sudijaTobias moze stavit 7 ili 1 ali tezko utakmica bez da ne stavi karton svaki ekipi danas ocekujem puno favlova pa tako i prolaz ove granice  Wolfsburg over 1.5 kartona kvota 1.22 ovdje me brine sudija Burda ima debi u 1 ligi pa neznam kakav ce kriterij imat a sta se ekipe tice daleko najprljava ekipa ove godine prosjek kartona po utakmcii 4 znaci zasto nebj danas prolazili over 1.5 a tezka utakmica treba jim bodovi, kazem da je sudija neko drug prolaz siguran:) pa se nadam da se i Burda na debiju pokazat da ce bit overas:) Valladolid- rayo vallecano Oba karton i zajedni over 3.5 kvota 1.4 bet365 Sta reci ekipe u prosjeku blizu 3 kartona po  utakmici i puno favlova naprave 14+ sta reci spanjolci ne treba puno da se pojavi vatra... jedino sto me brine je sudija Fuertes ove godine na granici 3.5 prosjek pa tezko vadi kartone treba puno favlova da izvadi toga se bojim i on je krivac da ovdje nema prave feste kartona:) ali kvota 1.4 mi je okk pa cu probat Udinese - lecce Oba karton kvota 1.22 bet 365 Sta reci udine u vrhu po kartonima prosjek 2.7 po super startu izgubili poslednje 2 utakmice pa danas sigurno ide na pobjedu po svakoj cjeni i trebali bi dobit karton, lecce prosjek 1.8 isto u losoj formi  pa onda trpi sve i trebali bi dobit karton a sudi Mariani ove godine sudija 2 utakmice na svakoj stavio 5 zutih, on je overas i ocekujem po 1 karton na svakoj strani po kvoti 1,22 must take za mene i jos ovo over na udinese 1.5 kartona velikih 1,5 pa mi srce neda da ne odigram Eto tolko od mene od kartona, a puno toga lovim u live.. sritno danas svima    
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use