Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 6.3.2011.

Guest toniperic

Recommended Posts

Guest toniperic

Danas solidna ponuda. Neću pisati nekakve dugačke analize jer nemam vremena za to, ali mislim da prolazi sljedeće

HSV - Mainz | 1 @ 2.00

Mainz je ekipa koju pamtim sa početka sezone kada sam se čudio zašto Bayern nije na vrhu. Očekivano, Mainz je pao sa vrha ljestvice i polako sve više pada i pada, što je i za očekivati od ekipe kojoj je na početku sezone najavila da joj je primarni cilj ostati u ligi. Nadalje, HSV je ispao iz kupa u ranoj fazi, u Europi nisu ni igrali dakle jedino za što žive je trenutno liga. Trenutno se nalaze na šestom mjestu, iza Mainza koji je peti (a peto mjesto je posljednje koje vodi u Europu) te mislim da bi dvije sezone bez Europe bile veliko razočaranje za navijače HSV-a. Nadalje, nakon ove utakmice HSV čeka težak raspored (Bayern, Dortmund, Leverkusen...) te mislim da ukoliko želi u Europu ovu utakmicu moraju dobiti kod kuće protiv ekipe kao što je Mainz.

Braga - Benfica | 2 @ 1.90

Benfica igra odlično, sve melje pred sobom. Braga je prošle sezone igrala bolji nogomet, ali ove sezone je to sasvim prosječna ekipa u portugalskom prvenstvu. Benfica igra blistavo kao i prije. Vrijeme mislim da je više na strani Benfice - najavljena je kiša što bi vjerojatno značilo manji broj (domaćih) gledatelja nego što bi inače bilo, a i smatram da će to pogodovati brzom Savioli.

Udinese - Bari | 1 @ 1.30

Nemam što previše pisati za ovaj par. Udinese igra lijepo, igraju kod kuće, vrijeme pogodno za igru (najavljeno vedro vrijeme) i očekujem veliki broj navijača koji će zasigurno biti gladni golova kod kuće nakon što su njihovi ljubimci pokazali što mogu prošlu kolo u Palermu (0:7), a ekipa Barija je k'o naručena. Bari se mislim pomirio sa činjenicom da idu u drugu ligu nakon ove sezone.

Sporting Gijon - Getafe | 2 @ 2.80

Gijonu suspendiran veznjak Eguren (koji ruku na srce ionako nije puno toga napravio na domaćim utakmicama, kao ni ostatak ekipe). Getafe igra toplo-hladno, inače se uopće ne volim kladiti na njih ali ću probati iz jednog razloga. Utakmicu sudi Jose Antonio Vitienes koji je do sada sudio dvije utakmice Gijona. Jednu gdje je Gijon kao gost poražen od Athletic Bilbaa sa 3:0, a drugu gdje je Gijon kao domaćin poražen od Malage sa 2:1. Sudio je i jednu utakmicu Getafeu koji je kao gost protiv Portugaletea odigrao 1:1 u kupu na početku sezone.

Erzgebirge Aue - Union Berlin | 1 @ 2.15

Smatram da je Aue kvalitetnija ekipa. Pratim 2. Bundesligu i mislim da je ova utakmica ključna ukoliko Aue želi promociju. Aue se trenutno nalazi na petom mjestu sa 43 boda, tri manje od trećeplasiranog Greuter Furtha i utakmicu manje (ovu koju igraju danas). Možda ni ne bih igrao na ovu utakmicu da im nije od ovolike važnosti - naime, Aue nakon ove utakmice ide u goste Oberhausenu koji se grčevito bori za opstanak i mislim da im neće biti lako oteti sva tri boda, a još nakon toga igraju upravo sa Greuter Furthom koji im je direktni suparnik za promociju ove sezone. Nakon toga ih čeka i gostovanje u Dusseldorfu koji se također nalazi u gornjem dijelu tablice i mislim kako im neće biti lako u narednih par utakmice te sam siguran da će dati sve od sebe kako bi uzeli danas tri boda protiv ekipe koja se osigurala od ispadanja iz lige te nema se za što boriti.

Aue je inače odličan domaćin ove sezone, te iz 12 utakmica imaju 10 pobjeda, 1 remi i 1 poraz uz gol razliku 19:6. S druge strane Union Berlin je li-la gost sa 3 pobjede, 2 remija i 7 poraza te gol razlikom 10:17

danas nema šale..

KHL, PLAYOFF  OMSK - NIZNEKAMSK (3:3) 1@ 1.6

Nakon što su gosti ispustili meč loptu u prošlom susretu kada su igrali na domaćem terenu i nisu uspjeli pobijediti današnjeg domaćina i proći dalje, igram 1 na Omsk jer su po meni kvalitetnija ekipa i psihološka prednost kao i prednost igranja pred domaćim navijačima danas bi mogao bit ključni faktor.

može i konačni ishod @1.35 laganih 7-3

NORVEŠKA, PLAYOFF, VALERENGA - LORENSKOG 1@ 2.00

Zanimljivo postavljen koef. na mog favorita Valerengu ... Zadnji par godina apsolutni vladari norveškog hokeja, u nešto sabijem su izdanju od prošle sezone ali ipak broj 1. Pokazali su to u prvoj utakmici kada su gubili 1-3 na domaćem terenu i u zadnjoj treći se vratili na 3-3 da bi slavili u produžetcima. Neće si dopustiti taj luksuz ponovno pogotovo nakon poraza u gostima.

KONAČNI ISHOD 1 @ 1.65

DUPLA ŠANSA 1x@ 1.35

Neupitna bi trebala biti pobjeda danskog Sonderjyske-a protiv za njih slabašnog Rodovrea što i koef. prikazuje. međutim kvaliteta domaćih je ogroman i realna je pobjeda i sa više golova razlike.

Sonderjyske - Rodovre 1@ 1.20

Sonderjyske(-1.5) - Rodovre 1@ 1.45

što se nogometne ponude tiče ...

ENGLESKA, LIVERPOOL - MAN. UTD.

Pročitao sam negdje da je Manchester danas destkovan, što ozljedama, što kartonima (naročito u obrani) te da neće istrčati u najjačem sastavu ... citat: Neće biti Valencije, Andersona, Parka, Owena..., ali najviše problema sir Alex Ferguson ipak ima s obranom. Ozlijeđeni su Patrice Evra i Rio Ferdinand, a Nemanja Vidić je suspendiran što me potaknulo na to da bi Liverpool, ma koliko jadno igrao ove sezone mogao ipak zabiti gol, domaći teren, domaći navijači, u ovoj situaciji jednak omjer snaga ... zašto ne ..

Liverpool daje gol @ 1.4 zabili su ih čak 3

2. HNL, RUDEŠ - JUNAK 1@ 1.5

Počeo je i proljetni dio 2. HNL, dvoboj Rudeša i Junaka igra se u Sigetu kao i sve dosadašnje utakmice koje je Rudeš igrao prošle polusezone. Klub ima dugoročne ambicije (izgrađuje se teren sa umjetnom travom, u planu je i gradnja stadiona na Rudešu sa popratnim objektima) i time više žele što prije osigurati opstanak u 2. HNL. Trenutno su 9. i imaju 3 boda više od Sesveta koji su na mjestu koje vodi u 3. HNL. Ljudi iz kluba puno su uložili u ovaj projekt i sumnjam da će dopustiti da gosti ovdje uzmu bodove. Nažalost više nemaju vatrenu podršku navijačke skupine kao što je to nekada bilo ali i dalje misilim da ovdje sve osim pobjede Rudeša slovi kao VELIKO iznenađenje.  nažalost 2-2

FRANCUSKA, LYON - ARLES 1 @1.25

Lyon se vraća na stare stazu u prvenstvu i jednostavno mora dobiti slabašni Arles da održi priključak. Lige prvaka nemaju idući tjedan, nema poštede i idu punom parom naprijed, lako moguće i pobjeda sa više golova razlike.

Lyon(-0,5) - Arles 1 @ 1.65

+ moze se pokusat St. Mirren - Glasgow Rangers 1x @ 2.50

Krenuo sam pisat analizu za Rangerse ali onda dok sam pretrazivao podatke vidio sam da su Rangersi optereceni izljedama i to ne bilo kojih igraca vec prvotimaca. Ocito su susreti sa Celticom i EL ostavili danak na igracima pa tako nedostaju Kirk Broadfoot, Lee McCulloch, Steven Naismith, Jamie Ness, Vladimir Weiss a Nikica Jelavic i Lafferty su isto tako van prve postave iako mozda i nastupe. Pa eto mislim da se isplati pokusat, mozda cak i neki cisti x probat :) 

SA JEDNOG OD BLOGA korisne informacije

Liverpool(-3+)-ManUtd       1,20   m./t

znaći igram da če bit manje od 4 gola na utakmici,do sada kad je liverpool bio domaćin 8 puta niti jednom nisu išli preko 3 gola,a mislim da če tako bit i danas,manchester zabija malo golova protiv jakih ekipa u gostima,a sumnjam da če i liverpool otvoreno igrat po svemu mi izgleda da ovdje neće bit nekih golijada a za hrabrije bi probao na manchestera

AC Fiorentina(ibn)-Catania    1,30    1

fiorentina bolja ekipa,imaju iza sebe dva neriješena rezultata i mislim da je vrijeme da upišu jednu pobijedu protiv catanie koja neigra dobro u gostima,do sada su igrali 11 puta,8 puta slavila fiorentina a 2 puta neriješeno,igram zasvaki slučaj ishod bez neriješenog a trebala bi i čista jedinica proć

Rac.Santander-Real Madrid      1,45    2

sve se zna real nas je mnoge u zadnje vrijeme pokopao i po meni če jako teško uhvatit neki kiks barcelone,mislim da bi danas napokon trebali odigrat kao i prošle utakmice koju su pobijedili 7-0 potiv malage,zna se koliko su uložili u igrače i koliko su kvalitetnija ekpia od santandera,i nadam se da danas neće bit iznenađenja

FC Basel/odg-FC Zürich    1,60    da

derbi švicarske lige,oboje su u odlićnoj formi što se golova tiće a i pobjeda,bore se za prvo mjesto,do sada su odigrali međusobno 20 utakmica i samo u 4 nisu oboje zabili,švicarci igraju brz nogomet sa puno golova i mislim da bi ovdje lagano trebali oba zabit

sretno svima

Inter - Genoa 1 @1,45

Inter u lovu na naslov prvaka Italije, Milan mu bjezi 5 bodova, te Inter je jos u igri za Scudetto, a ovo je

jedna od preostalih utakmica koju ne smije kiksati.

Igraju na domacem terenu, igra im se znatno poboljsala otkad je na klupu sjeo Leo, te ima odlican

postotak sto se tice odigranih utakmica cak 83%-tni ucinak sto je cak i bolje od Mourinha.

Sigurno i sretno 1 na Inter.  ;)

+ moze se pokusat St. Mirren - Glasgow Rangers 1x @ 2.50

Krenuo sam pisat analizu za Rangerse ali onda dok sam pretrazivao podatke vidio sam da su Rangersi optereceni izljedama i to ne bilo kojih igraca vec prvotimaca. Ocito su susreti sa Celticom i EL ostavili danak na igracima pa tako nedostaju Kirk Broadfoot, Lee McCulloch, Steven Naismith, Jamie Ness, Vladimir Weiss a Nikica Jelavic i Lafferty su isto tako van prve postave iako mozda i nastupe. Pa eto mislim da se isplati pokusat, mozda cak i neki cisti x probat :) 

SA JEDNOG OD BLOGA korisne informacije

vidiš to nisam pronašao hvala na ifnormaciji glasgov izbacujem

Guest toniperic

sve se zna real nas je mnoge u zadnje vrijeme pokopao i po meni če jako teško uhvatit neki kiks barcelone,mislim da bi danas napokon trebali odigrat kao i prošle utakmice koju su pobijedili 7-0 potiv malage,zna se koliko su uložili u igrače i koliko su kvalitetnija ekpia od santandera,i nadam se da danas neće bit iznenađenja

Real igra danas bez Ronalda, za razliku od tih 7:0 kad je Ronaldo igrao. Samo nek se zna :) Zato ih izbjegavam po 1,45 u gostima.

Real igra danas bez Ronalda, za razliku od tih 7:0 kad je Ronaldo igrao. Samo nek se zna :) Zato ih izbjegavam po 1,45 u gostima.

ma nema veze imaju oni igraca mislim da če to čak i dobro doč u jednu ruku,a vidit čemo,ajmooooooooo basellllllll daj gol

Ja danas od NHL-a igram ovako, na "sigurno" (što sigurnije)...

18:30h NY Rangers - Philadelphia Flyers X=6 1X @1,35 HL

- da će biti 6 i manje golova na utakmici, vjerujem u pobjedu philadelphije jer im Rangersi ajmo reći dogovaraju, ali zapravo mi malo golova se čini kao najrealnija opcija, idem na što sigurniju varijantu pa igram da smije pasti i taj 6. gol

23:00h Florida Panthers - Washington Capitals konačan ishod 2 @1,55 HL

- Florida loše igra i odustala je od ove sezone! Vjerujem da WSH može ovo iskoristit i da bi iz ove tekme trebali odnjet dva boda...zato igram konačan ishod, iako vjerujem u pobjedu u regularnom dijelu, nema veze! Nije za na odmet kada mi je dovoljan i ovakav koef kaka je...uostalom divizijski su rivali i svašta je moguće

Inter - Genoa 1 @1,45

Inter u lovu na naslov prvaka Italije, Milan mu bjezi 5 bodova, te Inter je jos u igri za Scudetto, a ovo je

jedna od preostalih utakmica koju ne smije kiksati.

Igraju na domacem terenu, igra im se znatno poboljsala otkad je na klupu sjeo Leo, te ima odlican

postotak sto se tice odigranih utakmica cak 83%-tni ucinak sto je cak i bolje od Mourinha.

Sigurno i sretno 1 na Inter.  ;)

5-2 pobjeda Intera  ;)

Cestitke tko je ispratio

Ja danas od NHL-a igram ovako, na "sigurno" (što sigurnije)...

18:30h NY Rangers - Philadelphia Flyers X=6 1X @1,35 HL

- da će biti 6 i manje golova na utakmici, vjerujem u pobjedu philadelphije jer im Rangersi ajmo reći dogovaraju, ali zapravo mi malo golova se čini kao najrealnija opcija, idem na što sigurniju varijantu pa igram da smije pasti i taj 6. gol

23:00h Florida Panthers - Washington Capitals konačan ishod 2 @1,55 HL

- Florida loše igra i odustala je od ove sezone! Vjerujem da WSH može ovo iskoristit i da bi iz ove tekme trebali odnjet dva boda...zato igram konačan ishod, iako vjerujem u pobjedu u regularnom dijelu, nema veze! Nije za na odmet kada mi je dovoljan i ovakav koef kaka je...uostalom divizijski su rivali i svašta je moguće

18:30h NY Rangers - Philadelphia Flyers X=6 1X @1,35 HL 7:0 stvarno da se zapitam kako je moguće ovako izgubit (a ja još potajno očekivao da će pobjedit)

23:00h Florida Panthers - Washington Capitals konačan ishod 2 @1,55 HL 2:3 OT

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use