Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 5.3.2011

grofxST

Recommended Posts

pozdrav nemam vremena za detaljnu analizu pa ukratko

Grass/YBBer/dng-YBBern     1,30    daje  

young puno bolji klub,igraju brzo i napadački i većinom bude puno golova na njihovim utakmicama več dugo ga pratim svaki put da daje gol i još me nije zajb.. nadam se da neče ni danas

Janković J.-Hercog P.     1,25      1

janković 6 igračica se vratila u dobru formu i igra odlično na hardu,susreče se danas sa 62 hercog koja po meni danas nema šta tražit protiv jankovićke,hercog je dobra igraćica al za niže klase a ne nekog poput jankovićke,trebala bi ju lagano dobit,al pošto su to žene nikad neznaš

Jug Dubrovnik(1.ut)-Budva    1,25   1

igra se na dvije pobjede prva je utakmica i uvjeren sam da je jug kvalitetniji od budve šta govori i sam koeficijent

K Celje-Barcelona HB  1,25    X2

ZagrebCO(h-4,5)-StPetersb  1,85  2

barca neuporedivo bolja, mislim da će se samo prošetati kroz celje

zagreb strašnih problema sa ozljedama ima,....."Više od pola rukometaša CO Zagreba na popisu je ozlijeđenih i trener Ivica Obrvan s pravom strahuje uoči utakmice zadnjeg kola Lige prvaka protiv St. Peterburga u subotu".....

Altrincham - Gateshead

team news:

Altrincham will be without midfielder Steven Connors, who serves a one-match ban after his red card against AFC Wimbledon last weekend.

Manager Ken McKenna will be without striker Mark Beesley and defender James Smith (both hamstring).

Gateshead captain Kris Gate misses out as he serves a one-match ban for his red card against York in midweek.

Striker Gary Mulligan misses out with a groin problem, so Adam Rundle should continue to deputise.

Altrincham could have as many as six players unavailable for the game. James Smith, Chris Denham and Shaun Densmore are all injured, whilst Steve Connors is suspended. In addition, Mark Beesley and Sam Hewson are pre-match injury doubts. However, new loan signing, defender Jonathan Bateson from Accrington Stanley, is a new face in the squad.

Na dnu tabele vodi se borba za opstanak i Altrincham je jedan od klubova koji se pokusavaju spasiti. Dosta saraju s rezultatima ovisno o protivniku i terenu gdje igraju, ali glavni adut za uzimanje bodova im je domaci teren. U zadnje dvije utakmice na domacem terenu pobjedili su Kettering i remizirali s Yorkom, da bi sljedecu izgubili u gostima kod Wimbledona 4:1. U goste im dolazi Gateshead koji je siguran na sredini tabele. Trenutno su u dobroj formi, imali su pet pobjeda u nizu, vecinom u gostima, da bi zadnju izgubili gostujuci kod Yorka. Od cetiri medjusobna susreta, tri je pobjedio Gatesehad. Kvota na pobjedu Gateshead je u padu i sve ukazuje na njihovu pobjedu, no podrzat cu Altrincham. Razlog tomu je sto u vecini slucajeva kada je kvota dan-dva ranije u padu, dodje potpuno suprotan ishod od ocekivanog. Ako tome dodam da Gatesheadu ne treba pobjeda, mislim da vrijedi uzeti Altrincham DNB @ 2.69 (pinnacle)

Barrow - York

team news:

Barrow are set to hand a debut to midfielder Andy Ferrell, who joined on loan from Gateshead this week.

Fellow midfielders Robin Hulbert (hamstring) and James Owen (hernia) will both miss out.

York are likely to be without defender David McGurk (foot). Daniel Parslow is set to deputise.

Midfielder Scott Kerr faces a late check on a groin injury, but Neil Barrett and Andre Boucaud are ready to deputise if he does not make the game.

Oba kluba se bore za bodove, ali s razlicitim ciljem. York se nada uhvatiti playoff, dok se Barrow pokusava iscupati od ispadanja. Gledajuci rezultate Barrow je u nizu od osam utakmica bez pobjede i nema ga smisla vaditi- netko treba ispasti. York je veoma nezgodan protivnik i ako zele uhvatiti playoff, u ovakvim prilikama moraju uzeti bodove.. York @ 2.15 (pinnacle)

Bath City - Kettering

team news:

Bath City are still without defenders Daniel Webb (fractured cheekbone) and Luke Roddick (hamstring).

Striker Kaid Mohamed (calf) could be included in the side, while midfielder Joe Burnell faces a late fitness test on a rib injury.

Kettering will be without goalkeepers Willy Gueret and Ryan Rayner, who are both suspended.

Striker Adam Cunnington (neck) faces a late check, but Paul Furlong is ready to deputise if needed.

Na ovoj tekmi treba traziti golove. Oba kluba su na sigurnom bez opasnosti od ispadanja. Bath ima ozbiljnih izostanaka u obrani dok ce Kettering biti bez dva golmana. U zadnjih deset utakmica Batha, sedam ih je zavrsilo s vise od 2 gola, isto tako i Kettering; sedam od deset s vise od 2 gola.. Over 2.5 @ 1.87 (pinnacle)

Na kraju bih dodao jedan combo, dva favorita u formi koji igraju na domacem terenu i gdje bi trebali uzeti bodove zbog playoffa.. Luton + Wrexham @ 2.74 (5Dimes) ili @ 2.71 (Canbet)

Fulam-Blekburn..duel dva tima sa istim brojem bodova ali i drugacijom igrom..dok domacin ima cak 14 neresenih(zadnja 4 meca-3 podele bodova i jedan poraz), gost ima 14 poraza(zadnih 5 meceva u gostima 0 bodova i cak 16 primljenih golova)..zapanjujuca statistika i jednih i drugih ali favorit je svakako Fulam kojem se vracaju kapiten Danny Murphy,Andrew Johnson a menadzer Hughes ocekuje i povratak Bobby Zamore koji se vraca posle sestomesecne pauze..3 boda bi mnogo znacila ekipi iz Londona jer bi vratili samopouzdanje i pobegli iz donjeg dela tabele..pomoc im dolazi iz tabora Blekburna koji ce biti oslabljen neigranjem Nelsena i Emertona koji su suspendovani dok je Dunn povredjen+ ocajna igra u gostima i veliki pad u igri bi trebalo da prelome ovaj mec i zato je moj tip 1 kw 1,75 poc 16h

Santos Laguna-C.Amerika..Santos ce u ovaj duel uci traziti pobedu posle vece krize i 2 vezana poraza u prvenstvu i ispadanja iz concacaf lige sampiona..Ratnici ne znaju za trijumf od dolaska Diega Cocce koji je rekonstruisao nacin igre i to ne donosi rezultate,ali zeleno beli se uzdaju u svoj kvalitet i publiku kao i najbolji napadacki tandem Benitez,Quintero...Amerika ce biti oslabljena neigranjem mozda i najboljeg igraca,napadaca Matiasa Vuosa,a tu su i povredjeni Martinez i Esqueda i ova situacija ce biti olaksanje i dodatni motiv za Santos koji je na 5.mestu u grupi 1 sa 10 bodova..ovo je prava utakmica da se dokaze da ratnici nisu za podcenjivanje i da osvajanjem 3 boda izadju iz neprijatne situacije sa novim sistemom igre..tip 1 kw 2,20 poc 02h

OVO JE PREUZETO SA JEDNOGA  BLOGA- necemo reklamirati- MENI SE CINI JAKO ZANIMLJIVO

Evo mojih NHL prijedloga:

01:00h Toronto Maple Leafs - Chicago Blackhawks X=6 X2 @1,70 HL

- 6 i više golova na utakmici, jasno jučer je igrao Chicago i to je jedini razlog zašto ovdje ne želim igrta njihovu pobjedu, Toronto igra tekem gdje jako puno griješi u obrani, ali i vrlo su agresivni u napadu... chicago dosta zabija u zadnje rvijeme jer su u formi i ovdje je sasvim realno da će biti minimalno 6 golova iako iskreno ja očekujem i više od 6 golova na ovoj utakici danas!!

04:00h Colorado Avalanche - Edmonton Oilers konačan ishod 1 @1,60 HL

- Colorado je stavrno u lošoj formi, ali mislim da ovu utakmicu žele dobit i da ju mogu dobit jer igraju sa najslabijom ekipom u ligi, sa najslabijom ekipom koja je izgubila možda i najvažnijeg igrača Halla u jučerašnjoj utakmici i on sigurno neće igrat u ovoj tekmi danas, kao i pola ekipe (navikli smo već na puno ozljeda kod edmontona). Opasan im je Eberle ali ja očekujem na kraju dva boda za domaćina zato i igram konačan ishod. Uostalom Edmonton je ove sezone namučio dosta Colorado i treba igrta na sigurno...mislim d aje ozljeda Taylora halla veliki udarac za edmonton!

04:30h San Jose Sharks - Dallas Stars 1 @1,90 HL

- san jose u sjajnoj formi, nanizali su 8 pobjeda zaredom od čega 4 kod kuće, iz te 4 domaće utakmice u primili samo 4 gola, dakle gol po utakmici primaju kad igraju kod kuće!! odličan skor... dallas im je divizijski rival i nebi trebalo kod njih biti umora zbog jučerašnje utakmice (koju je Dallas izgubio nakon regularnog vremena u gostima od anaheima, također divizijskog rivala)! Sve utakmice su do sada ove sezone završile nerješeno ali sve su se igrali još prije nove godine, ovo je kao novi početak za obje ekipe jer će preostale 3 uatkmice odigrat u ovom trećem mejsecu, mislim da je jako bitno tko će dobit ovu prvu tekmu u trećem mjesecu! A San joise je domaćin i u sjajnoj formi, još kad tome dodamo činjenicu da Brad Ricahrds glavni i najbolji igrač Dallasa ne igra jer je ozljeđen...ova moja opcija je nekako najrealnija...

sretno svima ako prate

Evo mojih NHL prijedloga:

01:00h Toronto Maple Leafs - Chicago Blackhawks X=6 X2 @1,70 HL

- 6 i više golova na utakmici, jasno jučer je igrao Chicago i to je jedini razlog zašto ovdje ne želim igrta njihovu pobjedu, Toronto igra tekem gdje jako puno griješi u obrani, ali i vrlo su agresivni u napadu... chicago dosta zabija u zadnje rvijeme jer su u formi i ovdje je sasvim realno da će biti minimalno 6 golova iako iskreno ja očekujem i više od 6 golova na ovoj utakici danas!!

04:00h Colorado Avalanche - Edmonton Oilers konačan ishod 1 @1,60 HL

- Colorado je stavrno u lošoj formi, ali mislim da ovu utakmicu žele dobit i da ju mogu dobit jer igraju sa najslabijom ekipom u ligi, sa najslabijom ekipom koja je izgubila možda i najvažnijeg igrača Halla u jučerašnjoj utakmici i on sigurno neće igrat u ovoj tekmi danas, kao i pola ekipe (navikli smo već na puno ozljeda kod edmontona). Opasan im je Eberle ali ja očekujem na kraju dva boda za domaćina zato i igram konačan ishod. Uostalom Edmonton je ove sezone namučio dosta Colorado i treba igrta na sigurno...mislim d aje ozljeda Taylora halla veliki udarac za edmonton!

04:30h San Jose Sharks - Dallas Stars 1 @1,90 HL

- san jose u sjajnoj formi, nanizali su 8 pobjeda zaredom od čega 4 kod kuće, iz te 4 domaće utakmice u primili samo 4 gola, dakle gol po utakmici primaju kad igraju kod kuće!! odličan skor... dallas im je divizijski rival i nebi trebalo kod njih biti umora zbog jučerašnje utakmice (koju je Dallas izgubio nakon regularnog vremena u gostima od anaheima, također divizijskog rivala)! Sve utakmice su do sada ove sezone završile nerješeno ali sve su se igrali još prije nove godine, ovo je kao novi početak za obje ekipe jer će preostale 3 uatkmice odigrat u ovom trećem mejsecu, mislim da je jako bitno tko će dobit ovu prvu tekmu u trećem mjesecu! A San joise je domaćin i u sjajnoj formi, još kad tome dodamo činjenicu da Brad Ricahrds glavni i najbolji igrač Dallasa ne igra jer je ozljeđen...ova moja opcija je nekako najrealnija...

sretno svima ako prate

01:00h Toronto Maple Leafs - Chicago Blackhawks X=6 X2 @1,70 HL 5:3

04:00h Colorado Avalanche - Edmonton Oilers konačan ishod 1 @1,60 HL 1:5

04:30h San Jose Sharks - Dallas Stars 1 @1,90 HL 2:3

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use