Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

PETAK 4.3 2011

grofxST

Recommended Posts

danas sam doslovno lud izdvojio sam ove parove:

JunostM(1.ut)-HK Brest   1,20    1

BenesI/ZahlStrB-Cornet/Sav    1,35     1

Rosenborg(2.ut)-SpartaWSa      1,40     2

Lecce/Roma/dng-Roma      1,20     daje

KooKoo(3.ut)-Vaasan Sport    1,30     1X

po meni bi ovo sve trebalo proći,samo nevolim igrat puno parova a nemogu se nikako odlućit šta izbacit šta ostavit,pa ako netko ima kakav pametan savjet molim vas komentirajte?dugo nisam imao ovakvu dilemu i miswlim da je najgore šta če ili sve proć ili če ih više zajeb.. to tako inaće bude

Dortmund - 1.FC Koln   1      1.4

Sedan - Nimes             1      1.7

Guingamp - Paris         1     1.75

Lecce - Roma              2D     1.2     ( Roma daje Gol )

Koef: 5.0

Ne znam sta vi mislite o ovome tiketu... Za francuze sam cuo da bi mogli doci i da gosti imaju par izostanaka tako da sam ih igrao iz tih razloga.... Dortmunda igram sampionski i nadam se da ce i osvojiti do kraja Bundes Ligu a Roma,ima po prilican broj dobrih napadaca i vjerujem da jedan gol mogu dati....

ss1.png

Uploaded with ImageShack.us

CZ:"Još jedna u nizu od veoma značajnih utakmica za nas. Očekivanja su velika jer smo u prvoj utakmici protiv Širokog pokazali dobru igru i nažalost izgubili u dramatičnoj završnici. Ekipa Širokog je apsolutno rasterećena i to može da predstavlja njihovu dodatnu snagu na ovom meču. Svesni smo težine utakmice ali svojim maksimumom ćemo probati da dođemo do značajne pobede.

Imamo par rovitih igrača i zdrastveno stanje je takvo da ćemo tek na dan utakmice znati da li ćemo imati kompletan tim.

Naša borba se nastavlja i nadamo se da ćemo ostvariti potrebne pobede koje bi nam osigurale opstanak u regionalnom takmičenju".

I Zvezdin kapiten, Boris Bakić deli slično mišljenje kao i trener Uvalin.

"Ovo je jedna od najbitnijih utakmica ove sezone. Sa ovom pobedom možemo da rešimo mnogo stvari i da napravimo veliki korak ka ostvarenju našeg cilja, a to je opstanak u NLB ligi. Svi igrači koji budu u timu ce dati svoj maksimum i nadamo se povoljnom ishodu", rekao je Bakić.

cedevita:

tomislav petrović:.. Mi u susret moramo ući apsolutno borbeno i čvrsto sa željom kao da je nekakvo finale, da se igra na ispadanje...

I dalje bez oporavljenika Edwardsa, ali sa kompletnim ostatkom momčadi pojačanim povratnikom iz francuskog Asvela na centarskoj poziciji Andrijom Žižićem.

malo je "hazardno igrati na cedevitu čak i sa hendikepom od -2,5, ali fenomenalna igra cedevite u  eurokupu uljeva povjerenje u  tu okladu i zadnji rezultati  visoko samopuzdanje kod igrača, sretno

90:86, eto, 1 koš do prolaza para , peh nego šta drugo..[/color][/color]

Ovako sam slozio listic za veceras. Uvijek falim jedan par!

21.15  Academica - Leiria  1  2.20     20.45  Lecce - Roma     No Goal  2.00

20.45    De Graafschap - Willem Ii  Gol  1.55

a bolje da se ja drzim svojih gazista i cela i klupica , nego  da bacam pare na ovoj kladionici... bar mi je tu sigurna lova...

ee nemoš vjerovati ti bjelorusi završe X, baš sam se njih i bojao al ono reko idem to ispratiti iz zajebancije, pa ako prođe dobro, ak ne opet dobro.. ali neče klada poštena čovjeka.. hehhe

po meni bi ovo sve trebalo proći,samo nevolim igrat puno parova a nemogu se nikako odlućit šta izbacit šta ostavit,pa ako netko ima kakav pametan savjet molim vas komentirajte?dugo nisam imao ovakvu dilemu i miswlim da je najgore šta če ili sve proć ili če ih više zajeb.. to tako inaće bude

šteta bjelorusa, ali smatram da je stvarno bio dobar listić.. ali  eto neče klada poštena čovjeka...hehhehhee

ee nemoš vjerovati ti bjelorusi završe X, baš sam se njih i bojao al ono reko idem to ispratiti iz zajebancije, pa ako prođe dobro, ak ne opet dobro.. ali neče klada poštena čovjeka.. hehhe

šteta bjelorusa, ali smatram da je stvarno bio dobar listić.. ali  eto neče klada poštena čovjeka...hehhehhee

ma cigani dobili u produžecima jbga više sreće drugi put

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use