Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 3.10.2024.

IzudinB

Recommended Posts

Europska liga

Četvrtak1.jpgČetvrtak2.jpg

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Konferencijska liga

Četvrtak3.jpgČetvrtak4.jpg

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 30.9. u 20:40 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Porto - Manchester United - 2 (2.62) bet365

Na stadionu Dragao nas očekuje zanimljiv susret između Porta i Manchester Uniteda u sklopu Europske lige. Domaći sastav čeka težak zadatak jer engleski predstavnik dolazi u solidnoj formi.

Manchester United je neporažen u četiri od posljednjih pet utakmica te u ovaj susret ulazi nakon remija od 1-1 protiv Twentea u prvoj utakmici Europske lige.

S druge strane, Porto je sjajno započeo sezonu u portugalskoj ligi s tri uzastopne pobjede. Međutim, u prvom nastupu u Europskoj ligi pretrpjeli su poraz od 3-2 od Bodo/Glimta. Iako su u formi, domaćin će morati pokazati bolju igru kako bi izbjegao još jedan neuspjeh.

Važno je napomenuti da je Manchester United postigao najmanje dva gola u četiri od posljednjih pet pobjeda u svim natjecanjima. Istovremeno je Porto zabio 10 golova u posljednjih pet utakmica, što sugerira da bi ponovo mogli gledati golijadu.

Porto će u ovoj utakmici biti bez dugotrajno ozlijeđenih Zaidua Sanusija i Ivana Marcana, dok je Otavio propustio posljednje tri utakmice zbog problema s mišićem i njegov nastup je i dalje upitan.

Međutim, dobra vijest za Zmajeve je povratak Fabija Vieire, posuđenog igrača iz Arsenala, koji je prošlog vikenda ušao s klupe i odigrao posljednjih 20 minuta. Očekuje se da bi mogao biti spreman za svoj prvi start u dresu Porta u ovoj sezoni, nakon što se vratio u klub ovog ljeta.

Što se tiče Manchester Uniteda, Leny Yoro i Luke Shaw ostaju izvan terena, dok su Kobbie Mainoo, Mason Mount, Harry Maguire i Tyrell Malacia pod upitnikom. Mainoo je morao napustiti teren zbog ozljede krajem prvog poluvremena protiv Tottenhama.

Očekivani sastav Porta: Costa; Mario, Pedro, Perez, Moura; Gonzalez, Varela; Pepe, Sousa, Galeno; Omorodion

Očekivani sastav Manchester Uniteda: Onana; Mazraoui, De Ligt, Martinez, Dalot; Eriksen, Ugarte; Diallo, Fernandes, Rashford; Hojlund

Domaćini se mogu pohvaliti impresivnom formom na Dragau, gdje su u nizu od 12 uzastopnih pobjeda, no većina tih protivnika dolazila je iz domaće lige. Unatoč tome, Porto je zabijao golove u posljednjih 20 domaćih utakmica zaredom.

S druge strane, Manchester United ima prosječnu formu u gostima, ali su neporaženi u posljednja dva gostovanja. Također, Crveni vragovi dominiraju u međusobnim susretima s Portom, s nizom bez poraza u četiri od posljednjih pet utakmica. Zbog toga očekujem da Manchester United odnese sva tri boda iz ovog dvoboja po kvoti 2.62 u bet365 kladionici.

Ukoliko igrate samo pobjedu Uniteda, bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Vragovi povedu sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_104.jpg

(Koeficijenti 2.10. u 20:38 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Hej kolege sa Foruma, koji zivite u Bosni i Hercegovini

Vi ste izgleda brzo zaboravili kako sam srusio glasanje i onu hrvatsku torturu na Forumu. Brzo ste zaboravili i da sam vam potpuno besplatno sredio da vam se ubaci kladionica Wwin. Hvala vam za svih onih jedan i po “like” sto ste mi dali za onoliki trud.

Danas bi mogli nesto i  vi da ucinite za sve nas koji imamo tu srecu da nikada u zivotu necemo krociti u Bosnu.

Danas bi mogli da napisete sta da radimo sa Borcem iz Banja Luke, i da li i vi mislite da nikoga nece pobediti u grupi, ili mozda mislite da hoce?

@LeonardoDrugi Ne znam za večeras ali znam da je izglednije da ja osvojim posljednju šansu nego da Željezničar uzme barem bod u Banja Luci u ponedjeljak i to je kvotirano sa divnih 1.50 pa ukoliko želiš, budi moj gost i uz mene ganjaj keca na Borac. Sve je "predodređeno" pobjedi Borca i samo treba još da svane ponedjeljak i da se završi već uigrana farsa. Još jučer mi je bilo jasno šta se dešava kada sam vidio raspored sudija za ovo kolo. Mirza Kazlagić će, o Bože čuda li, suditi ekipi Borca dok će linijski sudija biti Smiljanić Aleksandar iz Banja Luke a u VAR sobi će da sjedi Danijel Perić. 

Sudija Mirza Kazlagić je od svog postanka, 2021. godine, za ekipu Borca sudio u 12 utakmica gdje imaju 9 pobjeda, 2 nerješena i samo 1 poraz. Poraz protiv ekipe Zrinjskog u Mostaru gdje je dao čak 2 crvena kartona igračima Zrinjskog, prvi u 51. minuti utakmica (gol postignut u 55. minuti) a drugi na samom kraju, u 87. minuti kada je isključen i fudbaler Borca (ne mogu se sjetiti šta je bilo). 

Po meni jedan od kritičnijih sudija u državi iako ih ima kritičnih, vjerujte mi.

Ono što također treba uzeti u obzir jeste prošla sezona. Sezona kada je ekipa Željezničara vodila bitku za opstanak i da nije bilo Vice i politike, možda bi nekim slučajem i ispali. Mislim da svaki dug kad tad dođe na naplatu. Pogotovo ono posljednje kolo kada je Željezničar za kraj sezone dobio Borac na Grbavici.

Borac sa druge strane, kasni 6 bodova za ekipom Zrinjskog (utakmicu manje imaju) i 5 bodova za ekipom Sarajeva (dvije utakmice manje) i jasan je imperativ pobjede. Kiksao je Borac kod kuće protiv ekipa Sarajeva sa 0:1  i politički bi bilo neprihvatljivo da obje ekipe iz Sarajeva odnesu po 3 boda iz Banja Luke, jednostavno ne može se desiti. 

Za večeras, druga priča. Nema sudija, nema sjeckanja igre, nema poklonjenih penala, nema izmišljenih kartona. Jednostavno, čisti kvalitet. 

Panathinaikos je izbacio Botev Plovdiv sa ukupnih 6:1 iz Europa lige da bi naletili možda i na jednog od težih protivnika gdje ih je izbacio Ajax i to nakon penal drame u sred Amsterdama. Čak 17 serija se pucalo prije prolaska Ajaxa dalje dok je Panathinaikos u okviru konferencijske lige moralo igrati protiv francuskog Lensa. gdje su uspjeli proći i naći se ovdje. 

Borac sa druge strane uspio je proći ekipu Egnatie, Albanija, ali mukom po pola. Prva utakmica, dva crvena kartona za ekipu Egnatie da bi Borac tek u 96 minuti zabio go. U uzvratu, Egnata se vratila, izborila produžetke, penale, gdje su nažalost katastrofalno izvodili iste. Borac u sljedećem kolu ispada od PAOKA, 3:2 u Grčkoj, 1:0 poraz u Banja Luci te ih dalje zapada ekipa Klaksvika sa Farskih Ostrva. U gostima Borac je izgubio sa 2:1 dok su u Banja Luci izvlačili živu glavi u 82. minuti da bi prošli na produžetke golom u 93. minuti. 

Dalje, Borac opet ispada od Ferencvarosa, teže nego očekivano ali ispada. 

E sada, Panathinaikos. Nisam ih gledao da bih mogao imati bilo kakvo mišljenje ali koliko vidim, nisu u sjajnoj formi.

U prvom kolu izgubili su od Asterasa mada bih to pripisao sreći jer samo kroz 4 dana putovali su u Francusku na taj duel sa Lensom. Pobjeda protiv Levadiakosa, pa prolazak protiv Lensa i nakon samo 3 dana kiks protiv Athensa 2:2 u ligi te 0:0 sa PAOK-om. 3:1 pobjeda protiv Panserraikosa i u zadnjem kolu 2:0 poraz od AEK-a.

Moje lično mišljenje je da Borac nije kvalitetna ekipa za Evrope ali da li je Panathinaikos kvalitetan? 

Mislim da je kvalitetniji od Borca ali ostaje da vidimo kako će se snaći u svemu tome. 

Ako budem igrao bilo šta, X2 na Panathinaikos će se sigurno naći na listiću jer prelijep je tečaj od 1.25 da bih ga propustio. 

Opet, za neko ozbiljnije klađenje, ne bih se usudio ovo igrati. Imao je Borac dosta i sreće do sada što se tiče i protivnika a i prolaska istih. Također, i u evropi su dobili Panathinaikos, APOEL, Vikingur Reykjavik, LASK, Shamrock Rovers te Omonia. Ovo kažem samo iz razloga da su uspjeli mašiti i Guimaraes i Chelsea i Fiorentinu i Betis i Molde itd itd itd. Sve ekipe protiv kojih bih oberučke ganjao poraz Borca ali jok. Njih zapadnu ekipe sa čijim kvalitetom nisam upoznat i koje bi Borac, uz neku malu dozu sreće, mogao i iznenaditi.

prije 47 minute, furyshaa said:

@LeonardoDrugi Ne znam za večeras ali znam da je izglednije da ja osvojim posljednju šansu nego da Željezničar uzme barem bod u Banja Luci u ponedjeljak i to je kvotirano sa divnih 1.50 pa ukoliko želiš, budi moj gost i uz mene ganjaj keca na Borac. Sve je "predodređeno" pobjedi Borca i samo treba još da svane ponedjeljak i da se završi već uigrana farsa. Još jučer mi je bilo jasno šta se dešava kada sam vidio raspored sudija za ovo kolo. Mirza Kazlagić će, o Bože čuda li, suditi ekipi Borca dok će linijski sudija biti Smiljanić Aleksandar iz Banja Luke a u VAR sobi će da sjedi Danijel Perić. 

Sudija Mirza Kazlagić je od svog postanka, 2021. godine, za ekipu Borca sudio u 12 utakmica gdje imaju 9 pobjeda, 2 nerješena i samo 1 poraz. Poraz protiv ekipe Zrinjskog u Mostaru gdje je dao čak 2 crvena kartona igračima Zrinjskog, prvi u 51. minuti utakmica (gol postignut u 55. minuti) a drugi na samom kraju, u 87. minuti kada je isključen i fudbaler Borca (ne mogu se sjetiti šta je bilo). 

Po meni jedan od kritičnijih sudija u državi iako ih ima kritičnih, vjerujte mi.

Ono što također treba uzeti u obzir jeste prošla sezona. Sezona kada je ekipa Željezničara vodila bitku za opstanak i da nije bilo Vice i politike, možda bi nekim slučajem i ispali. Mislim da svaki dug kad tad dođe na naplatu. Pogotovo ono posljednje kolo kada je Željezničar za kraj sezone dobio Borac na Grbavici.

Borac sa druge strane, kasni 6 bodova za ekipom Zrinjskog (utakmicu manje imaju) i 5 bodova za ekipom Sarajeva (dvije utakmice manje) i jasan je imperativ pobjede. Kiksao je Borac kod kuće protiv ekipa Sarajeva sa 0:1  i politički bi bilo neprihvatljivo da obje ekipe iz Sarajeva odnesu po 3 boda iz Banja Luke, jednostavno ne može se desiti. 

Za večeras, druga priča. Nema sudija, nema sjeckanja igre, nema poklonjenih penala, nema izmišljenih kartona. Jednostavno, čisti kvalitet. 

Panathinaikos je izbacio Botev Plovdiv sa ukupnih 6:1 iz Europa lige da bi naletili možda i na jednog od težih protivnika gdje ih je izbacio Ajax i to nakon penal drame u sred Amsterdama. Čak 17 serija se pucalo prije prolaska Ajaxa dalje dok je Panathinaikos u okviru konferencijske lige moralo igrati protiv francuskog Lensa. gdje su uspjeli proći i naći se ovdje. 

Borac sa druge strane uspio je proći ekipu Egnatie, Albanija, ali mukom po pola. Prva utakmica, dva crvena kartona za ekipu Egnatie da bi Borac tek u 96 minuti zabio go. U uzvratu, Egnata se vratila, izborila produžetke, penale, gdje su nažalost katastrofalno izvodili iste. Borac u sljedećem kolu ispada od PAOKA, 3:2 u Grčkoj, 1:0 poraz u Banja Luci te ih dalje zapada ekipa Klaksvika sa Farskih Ostrva. U gostima Borac je izgubio sa 2:1 dok su u Banja Luci izvlačili živu glavi u 82. minuti da bi prošli na produžetke golom u 93. minuti. 

Dalje, Borac opet ispada od Ferencvarosa, teže nego očekivano ali ispada. 

E sada, Panathinaikos. Nisam ih gledao da bih mogao imati bilo kakvo mišljenje ali koliko vidim, nisu u sjajnoj formi.

U prvom kolu izgubili su od Asterasa mada bih to pripisao sreći jer samo kroz 4 dana putovali su u Francusku na taj duel sa Lensom. Pobjeda protiv Levadiakosa, pa prolazak protiv Lensa i nakon samo 3 dana kiks protiv Athensa 2:2 u ligi te 0:0 sa PAOK-om. 3:1 pobjeda protiv Panserraikosa i u zadnjem kolu 2:0 poraz od AEK-a.

Moje lično mišljenje je da Borac nije kvalitetna ekipa za Evrope ali da li je Panathinaikos kvalitetan? 

Mislim da je kvalitetniji od Borca ali ostaje da vidimo kako će se snaći u svemu tome. 

Ako budem igrao bilo šta, X2 na Panathinaikos će se sigurno naći na listiću jer prelijep je tečaj od 1.25 da bih ga propustio. 

Opet, za neko ozbiljnije klađenje, ne bih se usudio ovo igrati. Imao je Borac dosta i sreće do sada što se tiče i protivnika a i prolaska istih. Također, i u evropi su dobili Panathinaikos, APOEL, Vikingur Reykjavik, LASK, Shamrock Rovers te Omonia. Ovo kažem samo iz razloga da su uspjeli mašiti i Guimaraes i Chelsea i Fiorentinu i Betis i Molde itd itd itd. Sve ekipe protiv kojih bih oberučke ganjao poraz Borca ali jok. Njih zapadnu ekipe sa čijim kvalitetom nisam upoznat i koje bi Borac, uz neku malu dozu sreće, mogao i iznenaditi.

E ovo je analiza. Hvala na izdvojenom vremenu.

Evo  docekasmo  jos jednu  sezonu Euro lige:

Svi   danasnji  dueli  su na listicu  i  to  je vise kao  neki  predlog. Za veci  iznos cu  se resiti pred utakmicu  , verovatno  jos jedaa par ( Hendikep) uz Panatenaikos  (cista dvojka).

Sampioni  krecu na  Berlin i  vracaju  se sigurno  sa ubedljivom  pobedom

- Monaco    bi  najradije izbegao ali  sa ovako visokim kontrahendikepom , valjda ce doci

-Prethodno  vazi i  za nepredvidivi  Zalgiris

- Partizan je poslednji put slavio u  gostima kod Baskonia jos davne 2001( Skola igrao za Baskonia a Vlado Scepanovic za crno-bele). Sigurniji mi je kontrahendikep na domacine

- Real je favorit ali  ima dosta izostanaka ( Hezonja bolestan...)

- Izraelci  bi  trebalo  da dobiju   Asvela  , mada su  ih  prosle godine dobili  u  oba meca  sa mnogo poena ( preko  90 su  postigle obe ekipe). Mec se igra  kaoi prosle sezone u  hali  Aleksandar Nikolic u  BG. 

image.png.590922f4c9d14a3815f5f0c8a87c0782.png

Malo me je stalo u posljednjih par dana pa možda liga lopova ispravi neke stvari.

Prvo, Tottenham je klasama iznad Ferencvarosa i muku Ferencvarosa koju sam gledao protiv Borca iz Banja Luke dovoljna mi je da prevagnem na stranu Tottenhama.

Galatasaray ima zaista par zvučnih imena i mislim da uz napadačku igru koju gaje da ovdje neće biti izrazitih problema.

Naravno, prihvatam činjenicu da i Tottenham i Galatasaray izgube po 1:0 kao i Bayern i Real sinoć jer u protivnom, ne bi bilo zanimljivo da se ne gubi jer bi nestala sva čar klađenja.

Screenshot 2024-10-03 at 16.32.46.png

Malo mojeg razmišljanja s obzirom da je zanimljiv sportski dan. Kreće Euroliga🥰. Ja sam odigrao na 5 ekipa overe poena po što nižim granicama. Tečajevi su mi između 1.1 - 1.18, ukupno taman za duplanje, ulog niži za početak. 4 favorita (Real, Barca, Pao i Maccabi) te Milano koji je po najnižoj granici. Sad kad gledam listić od @noja57 mi se sviđa, ali neću ništa više ništa igrati. Meni ovaj Monaco ''smrdi, pa bi trebao proći ovaj hendi na Milano.

Igrom slučaja gledao sam malo ovaj Panathinaikos (nogomet) i to je užas od igre. Po imenima u ekipi je jako privlačan ovaj tečaj na njih, ali igra im je bezveze. Gledao sam ih protiv Lensa i tu da nije bilo crvenog kartona ne vjerujem da bi prošli. Čak su primili gol za 0:2 sa igračem više i djelovali bezveze  pa sam odustao od igre uživo da će postići gol. No zabili su na individualnu akciju napadača Iounnaidisa. Uzvrat nisam pratio, ali vidim da je Lens promašio penal na 0:0 i ima bolju statistiku iz te utakmice. Kad sam vidio tečajeve za danas mislio sam da ću sigurno igrati na Pao, ali sam u međuvremenu odustao. Jedino ako će mi se to dati gledati uživo pa ako će baš dominirati na terenu, možda onda odigram.

Od ostatka europskih natjecanja, izgledni si mi golovi na utakmicama Slavija - Ajax i Royal - Bodo. Pogotovo na ovoj prvoj. Over 1,5 na te dvije utakmice daje tečaj 1.5. Problem je što sam i sam pohlepan pa čekam sastav Galatasaraya iako je te budale najbolje izbjeći. Prošle sezone su me rušili protiv Kopenhagena kada ni gol nisu uspijeli zabiti, a ove su već ispali od YB Berna koji je imenima duplo slabiji i u lošoj formi.

Prvi dojam što se Eurolige tiče je da će Milano imati opet tešku sezonu. Užasna košarka prvo poluvrijeme. Žalim minute što sam ovo gledao. Uzeo sam cashout da spasim većinu uloga. Na poluvremenu su mi i oni i Barca kaskali 40 poena za over. Ovi su se čak koliko vidim, raspucali u trećoj, ali evo Barca će sigurno ostati u underu.

• IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use