Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 2.10.2024.


IzudinB

Recommended Posts

Liga Prvaka

Srijeda1.jpg

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Konferencijska liga

Srijeda2.jpg

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 30.9. u 20:39 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

 

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

18:45 CET - Gelsenkirchen (Arena Auf Schalke)
SHAKHTAR DONETSK (UKR) - ATALANTA BC (ITA) 
Sudac: Joao Pinheiro POR
 
18:45 CET - Girona (Estadi Municipal de Montilivi)
GIRONA FC (ESP) - FEYENOORD ROTTERDAM (NED) 
Sudac: Urs Schnyder SUI
 
 
21:00 CET - Liverpool (Anfield) 
LIVERPOOL FC (ENG) - BOLOGNA FC (ITA)
Sudac: Nikola Dabanović MNE
 
 
21:00 CET - Leipzig (RB Arena) 
RB LEIPZIG (GER) - JUVENTUS (ITA) 
Sudac: Francois Letexier FRA 
 
 
21:00 CET - Lisbon (Estádio do SL Benfica)
SL BENFICA (POR) - CLUB ATLÉTICO DE MADRID (ESP) 
Sudac: Serdar Gozubuyuk NED
 
 
21:00 CET - Stadion Maksimir (Zagreb) 
GNK DINAMO (CRO) - AS MONACO (FRA) 
Sudac: Harm Osmers GER
 
 
21:00 CET - Villeneuve d'Ascq (Stade Pierre Mauroy)
LOSC LILLE (FRA) - REAL MADRID CF (ESP) 
Sudac: Maurizio Mariani ITA
 
 
21:00 CET - Birmingham (Villa Park) 
ASTON VILLA FC (ENG) - FC BAYERN MÜNCHEN (GER)
Sudac: Radu Petrescu ROU 
 
 
21:00 CET - Salzburg (RB Arena) 
SK STURM GRAZ (AUT) - CLUB BRUGGE KV (BEL) 
Sudac: Aliyar Aghayev AZE
Link to comment
Share on other sites

Dinamo - Monaco - 2 (1.70) ili 3+ (1.66) bet365

Dinamo će ugostiti Monaco u sklopu drugog kola Lige prvaka na stadionu Maksimir. Nakon katastrofalnog poraza od 9-0 u Munchenu protiv Bayerna, Dinamo će tražiti iskupljenje pred domaćom publikom.

Nakon tog debakla, Dinamo je promijenio trenera, te se na klupu vratio stari znanac Nenad Bjelica. Njegov povratak nije prošao bez trzavica, jer je debitirao porazom od 4-1 protiv Slavena. No, prošlog vikenda Bjelica je stabilizirao momčad uvjerljivom pobjedom od 5-1 protiv Lokomotive u malom gradskom derbiju.

S druge strane, Monaco je u fantastičnoj formi ove sezone. Momčad iz Kneževine je neporažena u prvih šest utakmica Ligue 1, s pet pobjeda i jednim remijem. Također su slavili u prvom kolu Lige prvaka, pobijedivši Barcelonu rezultatom 2-1 na svom Stade Louis II. Podsjećamo da je Barcelona u toj utakmici imala crveni karton.

Monaco dolazi u Zagreb s četiri uzastopne pobjede, a posebno su impresivni u obrani, primivši samo tri gola u šest ligaških utakmica. Na posljednjem ispitu protiv Montpelliera, slavili su rezultatom 2-1.

Ozljede i izostanci

Što se tiče kadrovskih problema, Dinamo i dalje ne može računati na ozlijeđenog Maura Perkovića, dok je Dino Perić također izvan terena zbog ozljede. To znači da će Španjolac Raul Torrente gotovo sigurno zadržati svoje mjesto u obrani, pogotovo nakon što je u prošloj utakmici postigao dva pogotka u sudačkoj nadoknadi.

Kod Monaca, ozlijeđeni su Edan Diop i Radoslaw Majecki, no trener Adi Hutter može računati na ostatak momčadi.

Očekivani sastavi

Dinamo: Nevistić; Ristovski, Bernauer, Torrente, Pierre-Gabriel; Mišić, Ademi, Cordoba, Baturina, Hoxha; Petković

Monaco: Kohn; Vanderson, Singo, Salisu, Henrique; Akliouche, Zakaria, Golovin, Ben Seghir; Balogun, Embolo

Monaco ulazi u ovu utakmicu s velikim samopouzdanjem, iako Dinamo može biti opasan pred domaćim navijačima. Preporuka je kladiti se na pobjedu Monaca po kvoti 1.70 ili alternativno na više od 2.5 gola na utakmici po kvoti 1.66 u bet365 kladionici, s obzirom na ofenzivne učinke obje momčadi u posljednjim utakmicama.

Ne zaboravite da nam bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Monaco povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat

Screenshot_93.jpg

(Koeficijenti 1.10. u 20:38 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Dinamo - Monaco - 2 (1.70) ili 3+ (1.66) bet365 Dinamo će ugostiti Monaco u sklopu drugog kola Lige prvaka na stadionu Maksimir. Nakon katastrofalnog poraza od 9-0 u Munchenu protiv Bayerna, Dinamo će tražiti iskupljenje pred domaćom publikom. Nakon tog debakla, Dinamo je promijenio trenera, te se na klupu vratio stari znanac Nenad Bjelica. Njegov povratak nije prošao bez trzavica, jer je debitirao porazom od 4-1 protiv Slavena. No, prošlog vikenda Bjelica je stabilizirao momčad uvjerljivom pobjedom od 5-1 protiv Lokomotive u malom gradskom derbiju. S druge strane, Monaco je u fantastičnoj formi ove sezone. Momčad iz Kneževine je neporažena u prvih šest utakmica Ligue 1, s pet pobjeda i jednim remijem. Također su slavili u prvom kolu Lige prvaka, pobijedivši Barcelonu rezultatom 2-1 na svom Stade Louis II. Podsjećamo da je Barcelona u toj utakmici imala crveni karton. Monaco dolazi u Zagreb s četiri uzastopne pobjede, a posebno su impresivni u obrani, primivši samo tri gola u šest ligaških utakmica. Na posljednjem ispitu protiv Montpelliera, slavili su rezultatom 2-1. Ozljede i izostanci Što se tiče kadrovskih problema, Dinamo i dalje ne može računati na ozlijeđenog Maura Perkovića, dok je Dino Perić također izvan terena zbog ozljede. To znači da će Španjolac Raul Torrente gotovo sigurno zadržati svoje mjesto u obrani, pogotovo nakon što je u prošloj utakmici postigao dva pogotka u sudačkoj nadoknadi. Kod Monaca, ozlijeđeni su Edan Diop i Radoslaw Majecki, no trener Adi Hutter može računati na ostatak momčadi. Očekivani sastavi Dinamo: Nevistić; Ristovski, Bernauer, Torrente, Pierre-Gabriel; Mišić, Ademi, Cordoba, Baturina, Hoxha; Petković Monaco: Kohn; Vanderson, Singo, Salisu, Henrique; Akliouche, Zakaria, Golovin, Ben Seghir; Balogun, Embolo Monaco ulazi u ovu utakmicu s velikim samopouzdanjem, iako Dinamo može biti opasan pred domaćim navijačima. Preporuka je kladiti se na pobjedu Monaca po kvoti 1.70 ili alternativno na više od 2.5 gola na utakmici po kvoti 1.66 u bet365 kladionici, s obzirom na ofenzivne učinke obje momčadi u posljednjim utakmicama. Ne zaboravite da nam bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Monaco povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat (Koeficijenti 1.10. u 20:38 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Evo jedan sporedni tiket nakon duze vrijeme i od meni Kladioncia sportsbet,io (ako neko dere sa kripto moja preporuka za fudbale je jedna od najbolji u svjetu, takodje ima i dosta bonusa)
    • Inter zvezda f+2 1.47(supersport) sve je vec receno. Stuttgart - Sparta Prag 1 - 1.40(supersport). Stuttgart igra Ligu Prvaka prvi put nakon sezone 09/10, 60 tisuca dusa veceras na MHP Areni. Nisu krenuli u sezonu bajno, ali falilo je tu i srece, skoro skalpirali Reala onda dode Borussija i utrpaju im 5 komada kao dio transfer politike za prijelaz Guirassya u redove zutih. To danas mora bit navala svih 90 minuta i sve osim pobjede bilo bi mi iznenadenje.
    • 1.10. Nogomet, LP Barcelona - Young Boys f+2 1,28 SS Pobjeda Barce sa minimalno 2 razlike
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use