Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

6. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2024/2025 - 1.10. - 3.10. (Uto-Čet)


IzudinB

Recommended Posts

Utorak 20:45 Newcastle-Wimbledon Newcastle daje bar 2 gola @1,23 Lutrija BiH

Prije svega, drago mi je da je demokratija pobijedila i mislim da ne bi trebalo biti nezadovoljnih odabirom kladionica za dalji tok lige i citavog kupa, glavne u regionu su obuhvacene pa svakako zivjela demokratija 😄

Sad na temu, sutra se igra zaostala utakmica nekadasnjeg Carabao Cupa u kojoj poznatim slijedom dogadjaja Newcastle docekuje cetvrtoligasa Wimbledona. Koliko god bili gospoda s davanjem novca i procenta od prodanih karata za sutrasnju utakmicu, mislim da ce domacini dati i najmanje 2 gola jer vjerujem da su svi zeljni igre, a Wimbledon je ipak tri ranga nize i nakon svega ovog mislim da se nece moci jako oduprijeti Newcastleu

IMG_4019.jpeg

Link to comment
Share on other sites

prije 7 sati, blacky44 said:

30.9./LaLiga/ Villarreal-Las Palmas/ over 2 card(1,20) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

2135966468_6_kolo.thumb.jpg.66a1aaa52ae97f1a3e8ca8b40ee8ecfe.jpg

Zamolio bih te da dodaš novi par jer iako je ovaj dobitni, nije validan jer se igrao danas a ne u periodu od utorka do četvrtka kao što je obavezno. Ukoliko nisi upoznat, parovi se postavljaju u sljedećim terminima:

1. Ponedjeljkom od 15:00 do 15:00 naredni dan, utorak, za period od utorka do četvrtka što znači da možeš postaviti utakmicu koja se igra utorkom, srijedom ili četvrtkom

2. Petkom od 15:00 do 15:00 naredni dan, subota znači, za period od petka do ponedjeljka što znači da možeš postaviti utakmicu koja se igra petkom, subotom, nedjeljom i ponedjeljkom.

Ukoliko nešto nisi skontao, vrlo rado ću ti objasniti. Uživaj.

Link to comment
Share on other sites

NOGOMET | 2.10. | Aston Villa - Bayern X2 (1.22) bet365

Iako su oba tima u dobroj formi u posljednje vrijeme, vjerujem da ovdje Bayern može barem do X-a, ako ne i pobjede. Imaju dosta kvalitetniji tim i daju dosta golova. Bavarci su postigli čak 23 gola u posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima. U odličnoj su formi i vjerujem da će se to nastaviti i ovdje protiv po meni jedne prosječne Aston Ville. Englezi imaju 5 pobjeda u posljednjih šest utakmica, ali te pobjede su bile protiv timova poput Leicestera, Evertona, Young Boysa, Wolvesa i Wycombea. Uprkos tome u ovaj susret ne ulaze u dobrom raspoloženju, jer su u prethodnom kolu Premier lige remizirali protiv novopromoviranog Ipswicha (2-2).

Screenshot_84.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nogomet, LP, danas

PSV - Sporting barem gol u 1.poluvremenu, 1.28, supersport

Cijelo vrijeme cekam da u nekoj kladionici bude ukupni over 1.5 gol zadovoljavajuca kvota ali nista od toga posto je sveti favbet koji jedini nudi 1.20, zabranjen. Svejedno, ocekujem utakmicu u kojoj ce prstati na sve strane od samog pocetka, i barem gol od bilo koga u prvom poluvremenu, iako sam dugo vagao to ili PSV daje gol, no kako je ovako kvota malo veca a sanse po meni iste, izabrah ovo. Ova utakmica gori i zove nas da igramo golove, napadacke linije, forme i stilovi igre jamce golove na obje strane, i nece me cuditi ako vidimo cak i 4-5 golova, a od kojih svakako jedan u prvom poluvremenu i prolaz mog tipa.

Hrabriji mogu probati i strijelca Gyokeresa, koji je i na penalu, za kvotu  2.10 i vise, a prilicno sam uvjeren da ce se upisati u strijelce i veceras.

Screenshot_20241001_093533_Chrome.jpg

Link to comment
Share on other sites

Utorak 12:20h/ Villena challenger tenis

Poljičak Mili vs Majchrzak Kamil 2 (1.25) Supersport

Na brzinu nešto, Poljičak se dosta digao ove sezone al praktički igra samo zemlju i prije 2 dana gubi finale itf-a na zemlji i sad putuje bez pripreme na hard puno kvalitetnijem igraču kojeg su ozljede zaustavile al eto vratio se i vjerujem da će pobijediti.

Screenshot_20241001_114115_Chrome.jpg

Link to comment
Share on other sites

Gost
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use