Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Report

  • Posts

    • Zamolio bih te da dodaš novi par jer iako je ovaj dobitni, nije validan jer se igrao danas a ne u periodu od utorka do četvrtka kao što je obavezno. Ukoliko nisi upoznat, parovi se postavljaju u sljedećim terminima: 1. Ponedjeljkom od 15:00 do 15:00 naredni dan, utorak, za period od utorka do četvrtka što znači da možeš postaviti utakmicu koja se igra utorkom, srijedom ili četvrtkom 2. Petkom od 15:00 do 15:00 naredni dan, subota znači, za period od petka do ponedjeljka što znači da možeš postaviti utakmicu koja se igra petkom, subotom, nedjeljom i ponedjeljkom. Ukoliko nešto nisi skontao, vrlo rado ću ti objasniti. Uživaj.
    • Zamolio bih te da postaviš screenshot direktno iz kladionice jer u protivnom mislim da ti par neće biti uvažen.
    • Arsenal - PSG - 1 (1.70) ili Kai Havertz daje gol (3.10) bet365 Arsenal dočekuje PSG na Emirates stadionu u potrazi za prvom pobjedom u ovosezonskoj Ligi prvaka. Topnici su puni samopouzdanja nakon uvjerljive pobjede od 4-2 protiv Leicester Cityja, no s ciljem da poprave dojam iz posljednjeg europskog nastupa u Bergamu, gdje su protiv Atalante odigrali bez pogodaka. Momčad Mikela Artete ima sjajan učinak na domaćem terenu ove sezone, s tri pobjede i jednim remijem na Emiratesu. Međutim, pred njima je izazov, jer u goste stiže neporaženi prvak Francuske – Paris Saint Germain. PSG, s druge strane, dolazi u London nakon pobjede u prvoj utakmici Lige prvaka protiv Girone (1-0) i nada se nastavku uspješnog niza na gostovanjima, gdje nisu izgubili u posljednje tri utakmice.  Ozljede i izostanci Iako je postojala zabrinutost da je Riccardo Calafiori zadobio ozbiljniju ozljedu koljena tijekom utakmice s Leicesterom, talijanski branič ipak je izbjegao veće komplikacije. S druge strane, Oleksandr Zinchenko još uvijek je tjednima udaljen od povratka. Najveći izostanak za Topnike svakako je Martin Odegaard, no očekuje se da će norveški kapetan biti spreman nakon reprezentativne pauze u listopadu. Dobra vijest za Arsenal jest povratak Mikela Merina i Takehira Tomiyasua na trening, pa bi obojica mogli biti u kombinaciji za utakmicu. S druge strane, PSG dolazi u London bez Ousmanea Dembelea, nakon što je otkriveno da neće putovati s momčadi zbog neslaganja s trenerom Enriquem nakon pobjede nad Rennesom (3-1). Parižani su također bez ozlijeđenih Goncaloa Ramosa, Presnela Kimpembea i Lucasa Hernandeza. Arsenal: Raya; Timber, Saliba, Gabriel, Calafiori; Jorginho, Rice, Havertz; Saka, Trossard, Martinelli. PSG: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Pacho, Mendes; Vitinha, Neves, Fabian; Barcola, Asensio, Doue. Očekuje se napeta utakmica između dvije kvalitetne momčadi koje su dobro krenule u sezonu, ali prednost dajem Arsenalu zbog njihovog snažnog napada i prednosti domaćeg terena. Također, preporučujem klađenje na pogodak Kaija Havertza, koji je zabio u posljednje dvije utakmice, po koeficijentu 3.10. (Koeficijenti 30.9. u 20:38 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Europa League Cetvrtak 18:45h Real Sosiedad - Anderlecht   0-2 1p & 0-2 2p   @1.30  Mozzart
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use