Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

  1. mesrine

    mesrine

  • Posts

    • Košarka, Liga prvaka Galatasaray - Vechta 1 1.21 - supersport utorak 19:00
    • Imam pitanje u vezi obavijesti na mail. Naime prosle sezone i ranije je svaki put dolazilo na mail kada se otvorila nova tema PŠ, točnije kada te administrator označio u objavi. Međutim ove sezone ne dolazi ništa pa me zanima da li je kod svih tako i da li se može nešto učiniti po tome?  Od ovih ljudi koje znam ovdje sa foruma također je ista situacija. Hvala.
    • Ovo je najlepsi i najkorisniji deo Foruma, onaj kada se medjusobno ne slazemo. Moj danasnji zivotni problem jeste sto se ne slazem sa tobom, a slazem sa @IzudinB a sve to me najvise i brine, jer je uvek bilo obrnuto. Ne bih mogao da se setim kada me je vise vukla neka jedinica, a da je kvota veca od 1,20 kao sto je ova jedinica na Arsenal. Tokom noci sam bio ubedjen da cu umreti ako je ne odigram, pa sam se u potpunosti slozio sa kolegom @IzudinB pa sam se zbog toga zabrinuo. Meni deluje da Psg nije u stanju da igra protiv ovakve ekipe koja toliko trci, i onoliko napada, ali je problem sa realnim kladjenjem, sto osim sto moramo da mislimo sta Psg moze, moramo da mislimo i sta je sve Arsenal u stanju da uradi sam sa sobom. 
    • Danas je 01.10. tačno 10 dana do utakmice Bosne i Hercegovine sa Njemačkom a stanje najigranijih utakmica na WWin kladionici izgleda kao u prilogu. Utakmica gdje će Njemci pomesti Bosnu i Hercegovinu je igrana više puta nego utakmica City-a koji će deklasirati Slovan iz Bratislave već večeras. Mislim da to dovoljno podupire teoriju @LeonardoDrugi ali tečaj od 1.40 me iskreno iznenadio sa visinom jer sam očekivao nekih bijednih 1.12 - 1.15 što bi bila i realna situacija. U narednom postu ću napisati i postaviti fotografiju onoga što ću ja pratiti večeras tako da ukoliko neko želi, može ispratiti. Također, ne bih se složio sa kolegom @IzudinB za pobjedu Arsenala protiv ekipe PSG-a iako PSG ne volim ni sekunde. Utakmice Arsenala protiv Brightona, Tottenhama i Atalante bilo je teškoća gledati a sjetimo se samo prošle sezone i utakmica sa Portom u ligi prvaka pa onda sa nikad gorim Bayernom. Sjetimo se onda završnice lige i utakmice sa Aston Villom gdje iskreno mislim da su i izgubili titulu i to kod kuće. Ne bih puno da jedem govna ali imam osjećaj da se u jednom trenutku Arteta usere do grla pa sa njim i svi igrači Arsenala. Naravno da su ekipa koja može zabiti tri komada svima na svijetu ali u utakmici protiv Atalante mislim da mogu biti samo Bogu zahvalni na onom jednom bodu i utakmici Raye kao iz snova. Ne bih da kažem da je PSG bolja ekipa, bolje posložena ili bilo šta slično u odnosu na Arsenal ali mišljenja sam da ovo nije jedinica i da sve ispod tečaja 2 nije vrijedno igranja.
    • Evo da doprinesem i ja malo dnevnoj temi, posto bas imam viziju i osjecaj, za ovu utakmicu, i pozivam sve da naplate ovu ljepoticu veceri, pa nek gori sve. Sretno  
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use