Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 02. 03. 2011

Kiks1425181623

Recommended Posts

http://www.index.hr/sport/clanak/huntelaar-ozlijedio-koljeno-propusta-vecerasnji-okrsaj-s-bayernom/540360.aspx

Bayern-Schalke 04          1      1,65

Mislin da Bayern neće imati pun problema sa Schalkeom jer ovi neigraju u zadnje vrijeme. Također činjenica je da Bayern neće osvojit ligu, pa bi im utješna nagrada trebala bit kup kad su već do polufinala dogurali.

Magnitogorsk - Yugra

Peti play-off susret, u kojem obje strane imaju jednake sanse, iako je Magnitogorsk favorit, ne zbog domaceg terena samo, vec je puno kvalitetnija momcad. A moramo napomenuti da ih je Yugra u ovom playoffu po prvi puta porazila. Iako je sve moguce danas, jedno je sigurnije, a to je mali broj golova, kako Magnitogorsk iznenadjujuce zavrsava mnogo ovosezonskih susreta, a pogotovo u posljednja 2 mjeseca. Kako je rijec o posljednjoj utakmici, oba ce sastava biti opreznija, pa golovi bas ne bi trebali pustati. KLADIONICA INTERWETTEN DAJE KOEFICIJENT OD 1,70 NA ODABIRISPOD 5,5 GOLOVA. Sretno!

Izvor: Tipsterijada

Što se meni sviđa danas iz NHL-a...

04:00h Anaheim Ducks - Detroit Red Wings over 5,5 golova @1,75 Germania

- Anaheim nakon niza poraza ostavrio jednu pobjedu,  detroit u zadnjoj tekmi pobjedio sa 7:4 u gostima...i jedna i druga ekipa će biti nabrijane na ovu utamicu jer Anaheimu treba u borbi za palyoff ijoš igraju kod kuće i žele zaboravit onu krizu i pokazat da ona pobjeda nije bila slučajna, a DET kvalitetna ekipa koja često igra overe i redovito igra atraktivne utakmice, sad su krenuli u dobe igre u gostima! U zadnje vrijeme bolje igraju u gostiam nego kod kuće, laganu prednost dajem DET ali mi je over nekako najrealniji!!

Real Sociedad - Levante  1  (1.95)

Danas na Municipal de Anoeta stadionu ce se sastati dve ekipe koje se nalaze na sredini tabele,  Sociedad ovaj duel docekuje sa 10 poziciju , dok Levante igra nesto nad ocekivanjama sa obzirom da imaju najslabiji sastav u Primere,  i je trenutno na 14 poziciju. Sociedad na svom stadionu standardno igra mnogo bolje nego sto igra na gostovanjama , oni imaju 8 pobeda i 4 poraza , a jos nisu remizirali sa nekom ekipimom , i verujem da nece se to desiti ni danas. Gol razlika 18:11 , zadnje 3 meceve kod kuce su dobili , a nisu primili ni jedan gol. Pobedili su Almeriju , Osasunu i Mallorcu , a pobedivali su mnogo jace ekipe od Levante kao sto su Athletic Bilbao, Villarreal i Espanyol. Za jednu ekipu sto je usla u 1 ligu ovu sezonu , moze se reci da raspolazu  mnogo dobre fudbalere. Na golu im je Cileanski reprezentativac Claudio Bravo , a u svoje redove imaju i jos nekoliko sjajnih fudbalera: klubska legenda Xabi Prieto , eksplozivno levo krilo Antoine Griezmann, Joseba Llorente i Raul Tamudo. Proslu sezonu duel na Municipal de Anoeta stadionu u okviru Spanske 2 lige je dobio Real Sociedad sa 3:1 , i ocekujem jos jednu sigurnu pobedu Sociedada pred svojim navijacima.

Srecno svima!  :)

evo da se i ja oglasnim danas... nisam stigao ranije zbog raznih obveza ...

s obzirom da teniska ponuda nije dala ništa kvalitetno danas, odlučio sam se na jedan pomalo neobičan bet ...

TENIS, KUALA LUMPOR; Marion Baroli - Ekatarina Ivanova

Ivanova je mlada ruskinja koja igra solidan tenis, naravno da nije toliko kvalitetna kao što je francuskinja ali je dovoljno kvalitetna da osvoji 2-3 servis gema u jednom setu. Naročito sada kada Bartoli ne igra onoj razini kao koncem prošle godine... Istina, razbija svoje protivnice (CAMERIN 6-0 6-1) ali ima oscilacija u igri ove godine. Iz tog razloga sam se odlučio za ovaj bet da neće dobiti Ivanovu sa 8 gemova razlike. Koef me potaknuo na to 1.85, to nisam mogao pustiti

Bartoli (-7,5) - Ivanova 2 @ 1.85

ispratit ću i  hazard verziju;

Bartoli (-6,5) - Ivanova 2 @ 2.5 6-2 6-1

Što se meni sviđa danas iz NHL-a...

04:00h Anaheim Ducks - Detroit Red Wings over 5,5 golova @1,75 Germania

- Anaheim nakon niza poraza ostavrio jednu pobjedu,  detroit u zadnjoj tekmi pobjedio sa 7:4 u gostima...i jedna i druga ekipa će biti nabrijane na ovu utamicu jer Anaheimu treba u borbi za palyoff ijoš igraju kod kuće i žele zaboravit onu krizu i pokazat da ona pobjeda nije bila slučajna, a DET kvalitetna ekipa koja često igra overe i redovito igra atraktivne utakmice, sad su krenuli u dobe igre u gostima! U zadnje vrijeme bolje igraju u gostiam nego kod kuće, laganu prednost dajem DET ali mi je over nekako najrealniji!!

04:00h Anaheim Ducks - Detroit Red Wings over 5,5 golova @1,75 Germania FT 2:1 ot

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use