Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

UTORAK 01.03.2011

Don Boscco

Recommended Posts

Utorak je... preživjeli smo jučerašnji dan gdje se ipak na kraju mogla uzet neka "paprika"... danas krećemo u nove pobjede

TENIS, CHERBOURG; Paire, Benoit  - Jouan, Romain  1@ 1.45 2-1

Dvoboj dvojice mladih francuza na domaćem terenu. Iako je Paire 4 godine mlađe (89.godište) ima bolji ranking i ima više iskustva na ATP turnirima gdje je ostavio solidan dojam. Zabilježio je i veliku pobjedu protiv Simona u Rotterdamu 2-1 a također je slavio i protiv Bennettau-a. Međutim poražen je od Ljube i Tsonge uvjerljivo ( 6-0 6-4 odnosno 6-1 6-2) što pokazuje da nije na vrhunskoj razini ali bi trebalo biti sasvim dovoljno da svlada Jouana koji nema nastup na ATP-u ove sezone a niti na challengerima nema neki ozbiljniji rezultat.

TENIS, DALLAS; Van Der Merwe, Izak  -  Kudla, Denis  1@ 1.2

Van der Merwe je iskusni tenisač i sa svojih 27 godina ima puno iskustva na ATP u odnosu na svog današnjeg protivnika, jedva punoljetnog amerikanca. Chellenger je i tu ameri daju šansu svojim talentima da se dokažu, pogotovo u tjednu kada je na rasporedu Davis Cup.  Bez obzira na sve Kudla nema nikakvih rezultata niti na tim sitnim challengerima i sve je na strani Van der Merwea. 1-2

TENIS, SALINAS; Acasuso, Jose  -  Hocevar, Ricardo  1@1.35

Nekada velika teniska nada Acasuso polako se vraća u natjecateljsku formu, nakon dugo vremena ponovno igra dobar tenis što dokazuju i rezutati na posljednjim turnirima. polufinale Bucaramange, četvrtfinale Buenos Airesa i pobjede protiv Cuevasa i Dolgopolova te dobar meč protiv Almagra za mene su više nego dovoljan dokaz da danas može dobiti Hocevara koji se nije proslavio ove sezone.  

2-0

Uz ove parove bih dodao da je Lučko danas apsolutni favorit protiv Vukovara koji nebi niti igrao 2.HNL da nije to što jest!!

Kvaliteta igračkog kadra, uvjeti rada i ozračje je na punoj strani domaćina i trebali bi lako dobiti ovaj susret na otvaranju proljetnog djela... sjajan koef je F2 za ovakve uvjete 1.5 Lučko - Vukovar (0:1) 1@ 1.5 laganih 4-1

Pozdrav, evo od mene nešto danas za manji ulog:

Nogomet:

Hrvatska 2 15:00. NK Lučko-Vukovar 2(1.20) SuperSport/Hrvatska lutrija

Igram na lučko koji se nalazi na drugom mjestu. i vukovar koji se nalazi na zadnjem mjestu. Lučko sa ovom pobjedom sjeda na prvo mjesto koje vodi u 1.Hnl. Utakmica je bila odgođena zbog nekih razloga vukovara nisu imali igrače ili nešto slično. Danas se utakmica igra na stadionu lučku. koficijent je bio prije par dana 1.45 ali je pao na 1.20.

Engleska 1. 20:45 Chelsea-Manchester (Manchester daje gol) (1.40) Supersport

Drugi par je da manutd daje gol. igraju fantasticno i zabijaju golove skoro na svakoj utakmici. Pobjedili su Mancity sa 2:1 po meni je mancity jaca ekipa od chelsea trenutačno. I danas mislim da če dat ManUtd gol chelseu fali još Alex(obrana,11 utakmica,1 gol),Zhirkov(obrana,9 utakmica)

Tenis

Sweeting R.-Yani M. 1 (1.30) Hrvatska lutrija

Wozniak 5.5 1

Sweeting jednostavno mladi igrač, dobar servis, forhend 100 igrac na svijetu igra protiv 300 igraca yani o njemu neznam baš puno ali mislim da če danas swetting lagano proč jer na zadnjih turnirima igra odlično

97282 Cibalia(3,5)-Zadar (01.03. 15:00)

Manje

1,20

898 FC Sevilla-Sport.Gijón (01.03. 22:00)

1

1,55

1318 Indiana-Golden State W. (01.03. 23:55)

1X

1,35

1238 KAE Aris-Le Mans SB (01.03. 20:00)

1

1,15

Cibaliju sam igrao manje od 3.5 golova jer vjerujem da je travnjak leden nakon snjega i niski tenperatura ocekujem da ce si igraci cuvati od ozljeda

Sevila je za mene puno kvalitetnija od gosta

Indijana je jako dobra na svom parketu a omjer im je 7-1 za indijanu

Aris mora pobijediti ako zeli prolaz i nadati se drugom rezultatu u drugoj utakmici koji bi odgovarao njima

hl6.png

Uploaded with ImageShack.us

kazan predobar, bojim se nekog hendikepa protiv cedevite igrati, u hl je na kazan da će dobiti 12 ili 18 razlike, što je moguće, ali nekako cedevita je pokazala kvalitetnu igru pa stoga možda bude tijesan rez za kazan.

hemofarm je zadnje 2 kući izgubio od cedevite 2 razlike i kazana 1 razlike, danas sigurno dobijaju možda ne baš uvjerljivo zato čista  jedinica( u sekundi mi je pao tečaj  u hl sa 1,7 na 1,55 dok sam još sastavljo listić)

zadar je tu da popuni listić, jedinica zahvaljujući katastrofalnoj igri zadra , 1,15 je i predobar tečaj na poraz zadra

u biti htio sam igrati i cibaliju čistu jedinicu, ali ekstremnoj ponudi bonus,super, specijal.. tipova ovog para mi je unijelo sumnju na  cibaliju zato odustajem( možda je bonus tipovi zato jer je jedina tekma i hnl. ili neki drugi razlog) a inače poznavajući mentalitet bliskosusjednog grada i igrača znam da bi poraz u 1. utakmici nastavka sezone od lošeg zadra vinkovčani primili tako teško kao da ispadaju iz lige. zato je vjerujem u  pobjedu , čak i h1 ali za oprezni ulog.

Forest Green - Luton  0-1 FT  WON & LOST

team news:

Forest Green Rovers will check on the fitness of striker Liam Enver-Marum after he suffered a dead leg in Saturday's win over Tamworth.

Scott Barlett serves the final game of a four-match suspension, while fellow defender Jeffrey Imudia has gone out on loan to Cirencester.

Luton midfielder Alex Lawless (hip) is not fit to face his former club.

Defender Shane Blackett could return to the squad after a lengthy spell out with a groin injury.

Trenutno je Forest Green u dobroj formi, posebno na domacem terenu gdje uzimaju vecinu bodova (od sest utakmica samo su jednu izgubili i to protiv Crawleya). Nalaze se pri dnu, ali ipak na sigurnom s cetiri boda prednosti ispred zone ispadanja. U goste im dolazi Luton koji se u zadnje dvije tekme nije bas proslavio; na domacem terenu su iznenadjujuce izgubili od Fleetwooda 1:3, da bi u zadnjoj tekmi kod Newporta vodili do samog kraja, te u 90' primili gol iz penala za 1:1. Danas ocekujem ozbiljan pristup i pobjedu Lutona. Dodajem jos okladu na golove, ali kontra statistike (u zadnje cetiri gostujuce utakmice Luton je zabio samo 2 gola), ako namjeravaju skupljati bodove u gostima morat ce biti efikasniji.. Luton @ 1.79 (pinnacle)  i  Over 2.5 @ 1.85 (pinnacle)

Hayes - Wimbledon  0-0 FT  LOST & LOST

team news:

Hayes & Yeading defender Tom Cadmore will miss the clash with table-toppers AFC Wimbledon through suspension.

Veteran goalkeeper Lee Harrison has recovered from a groin injury but faces competition for a place from current first choice Delroy Preddie.

AFC Wimbledon will be without defender Ismail Yakubu who damaged his collarbone in Saturday's win over Altrincham and will be out for a month.

Midfielder Sam Hatton limped off in the same game and is a doubt.

O Wimbledonu ne trebam nista posebno pisati, prvi na tabeli, proslu utakmicu su pobjedili Altrincham s 4:1, moraju nastaviti pobjedjivati i skupljati bodove. S druge strane Hayes se ne moze pohvaliti da je u formi, trenutno su u zoni ispadanja i bore se za svaki bod. Bodove uzimaju uglavnom protiv slabijih protivnika i mislim da ce tesko danas nesto postici. Razlika u kvaliteti bi trebala prevagnuti na stranu gostiju, naravno tu pridodajem i okladu na golove.. Wimbledon @ 1.92 (pinnacle)  i  Over 2.5 @ 1.78 (pinnacle)

// katastrofa dan.. nisam trebao dirati golove..

Vrijeme je valjda  da  se  i  dobije  koja  para  :), ovako  Chelsea(-3+)-ManUtd1,70-manje,Middlesb(2,5)-Nottingham1,60manje i Espanyol Bar.-RCD Mallorca2,10-1,                                                    Middlesbrough have conceded first in 7/9 home matches against top-six teams. There have been -2.5 goals in 8/10 Nottm Forest away matches,  There have been -2.5 goals scored in 8/12 of Chelsea’s home matches this season (5/5 against Big Four teams) and also in 3/5 of Man Utd’s away games against current top-half sides, Espanyol have won 7/8 home matches against middle-third teams while Mallorca have lost 9/13 away matches.da  se  ne  kaže  da  pojedini  samo  prepisuju  ;) Sretno  svima  ;D

Evo moj jedan NHL prijedlog:

01:00h Carolina Hurricanes - Florida Panthers 1 @1,90 HL

- Florida nakon jučerašnjeg dana prodala pola svoje obrane, tj. tredala, ali tredala je bolji dio svoje obrane tako da igrači koji su igrali u trećoj liniji će morat igrta u prvoj za ovu utakmicu i do kraja sezone, iamju puno ozljeđenih napadača i oni su zapravo jučerašnjim tradeovima odustali od playoffa ove sezone i pripremaju rekonstrukciju za nagodinu, rekonstrukciju ekipe...Carolina ove sezone vodi s a3:2 u pobejdama protiv Floride, dakle ovo je 6. utakmica ove sezone a Florida je dobila prvu tekmu u sezoni između ova dva tima i još jednu u produžeciam ostale je sve dobila carlina u regularnom vremenu! Ova dva tima su napravili baš međusobno jučer dva tradea i mislim da je Carolina tu bolje prošla, vidjet ćemo...Još uvijek je upitno hoće li igrta najbolji igrač caroline i njihov kapetan Eric Staal ali svejedno mislim da bi Carolina koja se bori za plaoyff i koja je domaćin u ovoj tekmi trebala dobit divizijskog rivala (znači da nebi trebalo biti opuštanja) i uzet nova dva boda u borbi za playoff!

Isprike za greške tokom pisanja, žurim se pa sam sigurno negdje zeznio koje slovo...

bristol rovers -colchester

ekipe sa "prijateljskim rezultatima" poslednjih sezona...nadam se da ce ovaj put bodove odneti tim kome su potrebniji, iako je tek prva tekma u sezoni....kvota na lokalu je 2,60....vredi pokusati i prelaz 2-1 - otislo na pogresnu stranu, cekam drugu utakmicu da zapaprim 2

zanimljiva je i utakmica Charlton-Carlisle...poslednji rezultat 4:3 za charlton u gostima...mozda prelaz koji pogotovo charltonu nije stran....1-2... dosla 2, ali ne iz prelaza...kad je neko alav

sretno...

Evo moj jedan NHL prijedlog:

01:00h Carolina Hurricanes - Florida Panthers 1 @1,90 HL

- Florida nakon jučerašnjeg dana prodala pola svoje obrane, tj. tredala, ali tredala je bolji dio svoje obrane tako da igrači koji su igrali u trećoj liniji će morat igrta u prvoj za ovu utakmicu i do kraja sezone, iamju puno ozljeđenih napadača i oni su zapravo jučerašnjim tradeovima odustali od playoffa ove sezone i pripremaju rekonstrukciju za nagodinu, rekonstrukciju ekipe...Carolina ove sezone vodi s a3:2 u pobejdama protiv Floride, dakle ovo je 6. utakmica ove sezone a Florida je dobila prvu tekmu u sezoni između ova dva tima i još jednu u produžeciam ostale je sve dobila carlina u regularnom vremenu! Ova dva tima su napravili baš međusobno jučer dva tradea i mislim da je Carolina tu bolje prošla, vidjet ćemo...Još uvijek je upitno hoće li igrta najbolji igrač caroline i njihov kapetan Eric Staal ali svejedno mislim da bi Carolina koja se bori za plaoyff i koja je domaćin u ovoj tekmi trebala dobit divizijskog rivala (znači da nebi trebalo biti opuštanja) i uzet nova dva boda u borbi za playoff!

Isprike za greške tokom pisanja, žurim se pa sam sigurno negdje zeznio koje slovo...

01:00h Carolina Hurricanes - Florida Panthers 1 @1,90 HL FT 2:1

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use