Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 25.02.2011. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Tenis, ATP DELRAY BEACH (1/4 finale, Tvrda podloga)

20:40 I.Dodig-Tipsarević J. TIP 2 = 1,65

Košarka, NBA

01:30 Cleveland-New York TIP 2 = 1,25

===============================================

UKUPNO : 2,06

Cleveland je najlosija ekipa lige. Vise nije ni sjena one ekipe dok je u njoj bio Lebron i dok su se koliko toliko uspjevali ravnopravno borit u gornjem djelu tablice jel su rasprodali skoro sve sta je vredilo u njoj. Tako je i jucer izvrsena razmjena sa Clippersima u koje su otisli Mo Williams i Jamaria Moon dok je u Cleveland dosao Baron Davis. Sto se tice New Yorka oni su takodjer prije dan dva izvrsili neke zamjene a one najbitinije je da su iz Denvera stigli Carmelo Anthony i Chauncye Billupus. Njih dvoje uz standardnog Ademara Stoudemairea mislim da mogu biti prijetnja i puno jacim timovima nego sto je Cleveland. Istina da jos nisu uigrani ali mislim i da kao takvi mogu dobit slabi Cleveland.

Sto se tice tenisa to sam malo okolo vidio da idu na Tipsarevica pa sam se odlucio i njega stavit na listic.

Malo za zagrijavanje pred vikend :)

Tako mi i treba kad igram ekipe koje nisu uigrane. Ovo je izgledalo dosta loše od New Yorka. Sve neki solo pokušaji i forsiranja a u obrani propuh. Tako sam i gubio pare na početku sezone na Miamiu ali se izgleda nisam opametio.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use