Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 25.02.2011. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Dosta vremena sam se dvoumio dali uopće napisati ovu analizu budući da vidim da preko 95% posjetitelja nema interesa pomoći drugima svojim pisanjem, već samo prepisati šta se može i naći korisne informacije, ali nadam se da ću ovom analizom potaknuti i druge da budu aktivniji na forumu, jer nema smisla da samo 10ak ljudi konstantno piše, a ja valuebetove znam, kao i uvijek, sam naći i ništa ne dobivam time što pišem analize i na neki način uvjeravam ostale kako je nešto valuebet i kako se isplati odigrati... Evo zadnji primjer je Svindal, gdje se na 30e uloženih moglo dobiti 600e, a prošli tjedan su prošli i žuti kartoni...Ovim putem još jednom pozivam sve na aktivnije sudjelovanje na forumu! ...No dobro, okrenimo se mi analizi...

Maria Riesch je 26.godišnja Njemica, te je trenutno vodeća u Svjetskom kupu (ima 156 bodova prednosti). Zadnje dvije sezone u ukupnom poretku završavala je kao druga. Vrlo je dobra u svim disciplinama, i možda je trenutno i najsvestranija skijašica. U tehničkim disciplinama je u samom vrhu, te bi možda mogli reći da joj je veleslalom najslabija disciplina. Zadnjih godina je napredovala u brzim disciplinama, te trenutno zauzima mjesta u samom vrhu.

Ipak, treba znati da je M.Riesch iscrpljena sezonom, te da bi se lako mogao javiti "zamor materijala". Zadnji slalom u Svjetskom kupu nije završila, te je izgubila veliku šansu da znatnije poveca prednost u odnosu na Vonn. Nakon toga na redu je bilo Svjetsko prvenstvo, koje je dodatno iscrpilo najbolju njemačku skijašicu koja je prije 10ak dana dobila i gripu koju je preležala na nogama, te zasigurno još osjeca posljedice.

Lindsey Vonn je trostruka svjetska prvakinja, te je trenutno drugoplasirana skijašica sa 1100 bodova. Zadnje tri godine redovito je sezone završavala kao prvoplasirana skijašica, a te rezultate ponajviše može zahvaliti brzim disciplinama u kojima je specijalist, te ostvaruje najbolje rezultate. Iza nje stoji veliki tim ljudi, te ima najbrojniju i najozbiljniju "ekipu". Osim tima lječnika, tehničara i drugih, Vonn ima i daleko najbolji materijal (skije), te za svaku utrku više ljudi kompjuterski iscrtava putanje, tražeći najbolju putanju kojom bi Vonn vozila. U svemu ovome se i krije razlog zašto Vonn gotovo redovito pobjeđuje u brzim disciplinama. Osim odličnih i glatkih skija koje joj omogucuju da napravi uvijek par km/h brže brzine u odnosu na ostale, itekako i drukčije putanje pridonose razlikama koje Vonn radi u odnosu na ostale.

Ipak, ove sezone Vonn nije bila na samom vrhuncu, te iako solidno skija i ostvaruje odlične rezultate u brzim disciplinama, najveći razlog zašto zaostaje 156 bodova, jesu slabi rezultati u slalomu. Ove sezone je u slalomu sakupila tek 72 boda! Treba znati i da je Vonn pred sam početak Svjetskog prvenstva ozbiljno pala na glavu na treningu i dobila potres mozga. Ova ozljeda, je za nju obilježila narednih 3 tjedna. Iako je vozila Super G i spust, i sama je izjavila da to nije to, da i dalje osjeca posljedice pada te da se ne može najbolje koncentrirati. Unatoc tome, u zadnjoj utrci je osvojila srebrnu medalju, te je napravila pametan potez, slično kao i Ivica, te se je 10ak dana prije kraja Svjetskog prvenstva povukla kako bi se pripremila za finiš svjetskog kupa.

Prema informacijama koje imam tjedan dana je provela u Austriji odmarajući se, te se čini da se je totalno oporavila. U ponedjeljak je otputovala u Are gdje se ovaj tjedan voze superkombinacija, te potom spust i super G.

Bitan pokazatelj forme jesu i oba treninga u kojima je jučer i danas Vonn ostvarila odlične rezultate, iako nije skijala 100%. Također je izjavila da se odlično osjeca, da se je oporavila od ozljede, te da vjeruje kako može obraniti titulu Svjetskog prvaka, ukoliko bude skijala kako zna.

M.Riesch je na treninzima bila solidna, iako današnji trening nije završila. Imala je dobro vrijeme, ali je zadnji sektor, pred samim ciljem kiksala, te je DQ.

Zanimljivo je i da su Pearson, Mancuso, Goergl, Gisin i Gut u dobroj formi, te bi mogli ugroziti M.Riesch, a ako bude srece mogli bi se ugurati i između Vonn i Riesch, ukoliko bi Vonn bila prva, što bi išlo na ruku Vonn.

Pred nama je još 12 utrka, od toga je čak 6 brzih utrka, 4 tehničke, i dvije kombinacije. Raspored apsolutno ide na ruku Vonn koja bi u brzim utrkama trebala profitirati i anulirati prednost M.Riesch koja je prvi put u ulozi favorita i teško nosi taj teret.

Ovaj vikend se vozi kombinacija i dvije brze discipline, a naredni vikend je na rasporedu Tarviso gdje se također vozi spust i super G. Dakle, u naredna dva vikenda Vonn mora znatno smanjiti prednost ukoliko misli uzeti VKG, a ima odličnu šansu budući da se vozi kombinacija, te 4 brze discipline. Sasvim je realno očekivati da će se prednost smanjiti, te da će se Maria sve teže nositi sa pritiskom u ulozi favorita...

E sada, malo o koeificjentima...

bwin daje 1,55 da će M.Riesch osvojiti VKG, a 2,30 na Vonn.

vonnbwin.jpg

Ipak, Unibet se je isprsio sa koefiicjentom od 3,20 na to da Vonn osvaja Veliki kristalni globus, tj. da će Vonn biti bolja od M.Riesch. Ovaj koeificjent je, s obzirom na situaciju, definitivno valuebet što potvrđuje i bwin sa samo 2,30 na Vonn, te bet at home koji daje 2,25 na isti bet...

vonnunibet.jpg

Vjerujem da će u ponedjeljak ovaj koeifcijent biti zantno manji, a nakon narednog vikenda, ukoliko sve prođe kako bi trebalo, tj. ukoliko Vonn bude slavila u brzim disciplinama, nebi se iznenadio da u ponedjeljak, 07.03. u ponudi Vonn bude stavljena kao favorit za osvajanje VKG-a...

Uz sve to unibet daje i bonus, pa ukoliko se registrirate i uplatite 30€, na računu ćete dobiti još 30€ bonusa. Ako tih 60€ uplatite na Vonn da osvaja VKG, te ako bet prođe na računu ćete imati 192€, na 30€ uloženih!

I za kraj, sjetite se da smo Vam još prije početka sezone pisali da je i koef. da će Ivica Kostelić osovjiti Veliki kristalni globus bio valuebet. Mislim da smo bili među šačicom ljudi kako su vjerovali da se tako nešto može dogoditi, a bilo je toliko pokazatelja koji su upucivali na to... Danas je Ivica na korak do osvajanja Velikog kristalnog globusa i preko 90% ljudi mislim da ga nitko ne može stici.

Mislim da će ovdje završnica ipak biti puno dramatičnija, i ne zamjerite ako bet ne prođe, ali u ovom trenutku koef. 3,20 je definitivno valuebet, i koef. nebi trebao biti veći od 1,90-2,10 IMO...

http://svijetkladjenja.com/2011/02/24/lindsey-vonn-fis-svjetski-kup-2010-11-dugorocno-kladjenje/

Evo i jedan duel kod William Hilla koji je definitivno valuebet...

Pearson - Maze 1 (2,40)

Dakle, danas se vozi superkombinacija. Pearson je ostvarila odlične rezultate na treninzima i smatra se 2-3 favoritom za osvajanje prvog mjesta. Ovaj duel gotovo sve kladionice vrednuju oko 1,70 na Pearson i oko 1,90 na Maze. Dakle, prema svima Pearson je u blagoj prednosti, ali šanse su joj minimalno 50%. Onda se isplati odigrati na nju po 2,40...

Jasno je da se radi o gresci jer ista klad. daje 4,50 na pobjedu Anje, a 9,00 na pobjedu Tine. Dakle, cini mi se da su obratno okrenuli koeficijente i da je trebalo biti 1,50 a ne 2,40 na Pearson.

Ja sam odigrao double, dakle taj duel i Mancuso - Gisin 1 1,67. Kvota je 4,00...

super analiza.

koliko vidim vec je uspio pasti koef na VOnn sa 3.20 na 2.70. :o:(

p.s. imas li mozda link gdje je raspored koje utrke se jos vode do kraja sezone,te naravno koji datum je zadnja utrka?

mislim uloziti nesto na ovo,posto mi se cini stvarno kao dobar value.moram samo vidjeti tocno da li imaju isplatu sa debitne kartice (ziro) ..mada sumnjam.

http://www.fis-ski.com/data/document/1011ladies-oct2010.pdf

U kalendar nije dodana jedna kombinacija koja će se voziti kao nadoknada utrke koja se nije održala...

Btw. danas u kombinaciji postoji mogucnost da Maria bude bolja od Lindsey, ali to je racunato u mnogim kalkulacijama, tako da nema mjesta panici ako Riesch bude 1-2, a Vonn 3-4... Naravno, bilo bi bolje da Vonn bude bolja od Riesch, ali nije katastrofa i ako bude mjesto dva razlike, jer slijede četiri brze discipline... Iako, misljenja sam da Maria neće briljirati ovaj vikend, mozda malo i subjektivno, vidjeti cemo...

goks..imam jedno kratko pitanje u vezi bwina..ako bi mi mogao pomoci...

* Ukupni iznos uplate prije zahtjeva za isplatu mora biti minimalno uložen 1 put, a bonus mora biti uložen prije zahtjeva za isplatu minimalno 5 puta na sportske oklade isključivo kod bwina (najkasnije do dva mjeseca po primitku bonusa), u suprotnom bonus propada.

Ovo je jedan dio pravilnika za bonus,sve ostalo u vezi bonusa mi je jasno.

Dakle,ulozim 200 kn na racun,dobijem jos 200 kao bonus.Prije isplate moram uloziti 200kn na 1 par,i jos 5 puta 200 kn na 1 par po okladi.

Nije mi jasno jos,da li to mogu biti i live oklade ili samo obicne oklade?Koliko vidim nema granice koji koef mora biti.

goks..imam jedno kratko pitanje u vezi bwina..ako bi mi mogao pomoci...

* Ukupni iznos uplate prije zahtjeva za isplatu mora biti minimalno uložen 1 put, a bonus mora biti uložen prije zahtjeva za isplatu minimalno 5 puta na sportske oklade isključivo kod bwina (najkasnije do dva mjeseca po primitku bonusa), u suprotnom bonus propada.

Ovo je jedan dio pravilnika za bonus,sve ostalo u vezi bonusa mi je jasno.

Dakle,ulozim 200 kn na racun,dobijem jos 200 kao bonus.Prije isplate moram uloziti 200kn na 1 par,i jos 5 puta 200 kn na 1 par po okladi.

Nije mi jasno jos,da li to mogu biti i live oklade ili samo obicne oklade?Koliko vidim nema granice koji koef mora biti.

Mislim da je minimalni ukupni koef. na listicu 2,00. Ulozi ti ne moraju biti po 200kn, vec možeš odigrati 5-6 listica po 200kn, ali i 50-60 listica po 20kn. Oni gledaju zbroj uplata te da je na svakom od tih listica ukupni koef. visi od propisanog u pravilima bonusa.

Ako još nemaš račun, mislim da se definitivno isplati otvoriti račun i iskoristiti bonus, a bwin zna imati i odlične koef. za neke oklade. Ako si pratio dosta mojih analiza zna biti baš iz njihove ponude...  ;)

60680830.png

puno hvala na prijedlogu duela, evo odigrano je, ukoliko prođe 33% zarade je tvoje(mislim da se može između računa prebacivati na W.H.), ukoliko ne prođe opet sve ok, bar je bio pokušaj hvala pozzz!

Čestitke na hrabrosti sa uplatom. Nadam se da će biti i malo srece pa da listic prođe  ;)

Sinoc sam vec bio umoran kada sam ukratko napisao na forumu kratku analizu, tako da nisam previše elaborirao tip...

Čini se da je tokom noci par i blokiran... Ili se jako prati forum, ili su i drugi zamjetili greškicu ;) Evo kako to sada izgleda...

whhh.jpg

Dakle, više se ne može uopće uplatiti na Anju Pearson duel po 2,40 (koef. je posivljen i ne može ići na listic), samo na Tinu Maze po 1,50...

Evo i kako to izgleda npr. u SuperSportu...

sspearson.jpg

E sada, treba malo srece da bet prođe, ali sve je dobro napravljeno na što možemo utjecati, a sada dali će biti srece...

E da, sviđa mi se i startna lista... Vonn starta prije Riesch, a Pearson 5-6 startnih brojeva prije Maze...

Pozdrav!

Evo malo sam bio neaktivan zbog nekih privatnih problema ali evo me! Sve što sam dosad stavio na forum je prošlo pa nadam se da če tako bit i danas evo kratke analize parova!!

Medveščak Zagreb-Fehervar AV19 1 (1,75)

Hokejaši Medveščaka mogu bez pritiska odigrati posljednju utakmicu regularnog dijela sezone u EBEL ligi. U Zagreb dolazi Alba Volan, posljednja momčad ljestvice, a „medvjedi“ su već ranije osigurali doigravanje...

Medveščak je osigurao doigravanje trima pobjedama u zadnja tri kola (kod kuće protiv Graza, u gostima kod Olimpije i Klagenfurta), a uoči doigravanja jedino ostaje pitanje protiv koga će ondje igrati u prvom krugu, Klagenfurta ili Red Bulla. U svakom slučaju, Medveščaku je potrebna pobjeda želi li prestići Olimpiju na sedmom mjestu ljestvice i tako izboriti sudar s Red Bullom, a ne liderom Klagenfurtom, dok istovremeno Olimpija kod kuće mora izgubiti od Klagenfurta.

U svakom slučaju, za očekivati je da će Medveščak u zadnji susret regularnog dijela ući motiviran i da će pobjedom pred domaćom publikom željeti proslaviti ulazak u doigravanje. Alba je ove sezone u Zagrebu padala već u dva navrata, a „medvjedi“ su ostvarivali uvjerljive 6-0 i 5-2 pobjede.

Sa samo sedam pobjeda i čak 19 poraza Alba je najlošija gostujuća momčad lige, a posljednje kolo mađarski klub igra za prestiž, budući da u doigravanje više ne može. Domaći je sastav svakako bliži trijumfu i odigra li na razini iz prethodnih utakmica, posebice onoj protiv Klagenfurta, pobjeda ne bi smjela doći u pitanje.

Wozniacki C.-Bartoli M. 1 (1,20)

Tu se nema šta puno govoriti! Wozniacki je 2 tenisačica svijeta i u odličnoj je formi.3 puta je slavila protiv Bartoli. Sjajno je započela i došla je do polufinala u Dohi gdje se susreće s Bartoli nadam se čistoj pobjedi jer do sada sve je lako svladavala pred sobom sa 2:0 u setu! I evo nešto što sam našo uvezi Wozniacki:

Najbolja tenisačica svijeta Wozniacki pregazila je u četvrtfinalu Flaviju Pennettu sa 6:2, 6:0, u dvoboju u kojem je Talijanka (15. na WTA ljestvici) osvojila prva dva gema, a onda nestala s terena. Bio je to meč u uoči kojeg se Wozniacki zagrijavala u dresu Liverpoola, točnije Stevena Gerrarda, koji su joj uručili iz Katarskog teniskog saveza.

"Bila sam prije na Liverpoolovoj utakmici i upoznala neke igrače. Zaista sam sretna što su mi iz Katarskog teniskog saveza nabavili dres s potpisom", komentirala je Wozniacki.

2,10 koef. HL

Još bi vam htio nešto reč. Dakle neznam koliko pratite hokej ali igrač Medveščaka Kinasewich svaku utakmicu zabija gol, a još protiv ovako slabog Fehervara vjerujem da če zabit i nastavit svoj niz.

Koef. za neki niži ulog u HL je 2,40 tako da ko hoće nek isprati!!

Sretno svima ko če ispratit i zahvaljujem svima koji su me ispratili!!

Pozdrav

tenerife-xeres

vrlo zanimljiva utakmica....xeres je rezultatima u poslednje dve utakmice pokazao da ili nesto ne stima u ekipi ili jednostavno ne zeli u prvu ligu...sa druge strane ekipa tenerifa je podigla formu i belezi dobre rezultate....

najvaznija stvar je cini mi se ipak međusobni skor u poslednje 4 sezone...

06/07  0:2, 2:1

07/08  3:1, 1:2

08/09  2:0, 0:2

09/10  1:0, 1:2

10/11      ,  0:2

ekipa xeresa je pri tom sklona velikim preokretima...

tenerife-xeres    1        2,3

2-1        30

vredi pokusati...

puno srece....

Sve što sam dosad stavio na forum je prošlo pa nadam se da če tako bit i danas evo kratke analize parova!!

Hokejaši Medveščaka mogu bez pritiska odigrati posljednju utakmicu regularnog dijela sezone u EBEL ligi. U Zagreb dolazi Alba Volan, posljednja momčad ljestvice, a „medvjedi“ su već ranije osigurali doigravanje...

Medveščak je osigurao doigravanje trima pobjedama u zadnja tri kola (kod kuće protiv Graza, u gostima kod Olimpije i Klagenfurta), a uoči doigravanja jedino ostaje pitanje protiv koga će ondje igrati u prvom krugu, Klagenfurta ili Red Bulla. U svakom slučaju, Medveščaku je potrebna pobjeda želi li prestići Olimpiju na sedmom mjestu ljestvice i tako izboriti sudar s Red Bullom, a ne liderom Klagenfurtom, dok istovremeno Olimpija kod kuće mora izgubiti od Klagenfurta.

U svakom slučaju, za očekivati je da će Medveščak u zadnji susret regularnog dijela ući motiviran i da će pobjedom pred domaćom publikom željeti proslaviti ulazak u doigravanje. Alba je ove sezone u Zagrebu padala već u dva navrata, a „medvjedi“ su ostvarivali uvjerljive 6-0 i 5-2 pobjede.

Sa samo sedam pobjeda i čak 19 poraza Alba je najlošija gostujuća momčad lige, a posljednje kolo mađarski klub igra za prestiž, budući da u doigravanje više ne može. Domaći je sastav svakako bliži trijumfu i odigra li na razini iz prethodnih utakmica, posebice onoj protiv Klagenfurta, pobjeda ne bi smjela doći u pitanje.

Analiza za Medveščak ti je totalno kriva! Ne kažem da ti par možda neće proći ali analiza nema veze s realnošću! Medveščak uopće ne želi to 7. mjesto jer bi njime dobio za protivnika Red Bull koji mu nikako ne odgovara, i lane su lako ispali od njega u play offu, dok mu Klagenfurt odgovara (lane su ga i istepli u prvoj rundi). Playoff počinje već u nedjelju i danas Medvjedi nikud neće srljati. Na golu neće biti Kristan, ne igra Joel Prpić, Brumerčik i kapetan Letang.

Sve što sam dosad stavio na forum je prošlo pa nadam se da če tako bit i danas evo kratke analize parova!!

Analiza za Medveščak ti je totalno kriva! Ne kažem da ti par možda neće proći ali analiza nema veze s realnošću! Medveščak uopće ne želi to 7. mjesto jer bi njime dobio za protivnika Red Bull koji mu nikako ne odgovara, i lane su lako ispali od njega u play offu, dok mu Klagenfurt odgovara (lane su ga i istepli u prvoj rundi). Playoff počinje već u nedjelju i danas Medvjedi nikud neće srljati. Na golu neće biti Kristan, ne igra Joel Prpić, Brumerčik i kapetan Letang.

Prošle sezone su u prvom krugu izbacili Graz, a ne Klagenfurt...kasnije u polufinalu ispali od Salzburga (kasnijeg pobjednika)

Ali činjenica je da im Salzburg ne odgovara i da je logično da sad kad već imaju osiguran playoff idu na nekakve kalkulacije s kim bi igrali, ali oni najbolje znaju s kim im je lakše igrat (ja pretpostavlajm Klagenfurt), ali opet nakon 3 pobjede u playoff ući sa porazom od zadnje ekipe na tablici sigurno nije baš sjajan osjećaj pogotovo ako se taj poraz dogodi pred domaćim navijačima...za mene je ovo jako teška utakmica za prognozu, ali danas navijamo za Medvjede kao i kroz cijeli Playoff naravno!!!

Zagreb-Šibenik          2          4,4

Nije neka informacija ali s obzirom da Zagreb nije nikakva domača momčad s obziom da im na utakmice dolazi tek stotinjak kibica i uredno prosipaju bodove kod kuće mislim da vrijedi pokusati za neki mali ulog odigrati na momčad iz Šibenika.

Zadnja 2 okršaja Zagreba i Šibenika u Zagrebu završile su pobjedom gosta i to dok je Zagreb imao puno bolju momčad nego sto je danas.

Mislim da vrijedi pokusati sa nekim malim ulogom samo iz razloga jel je koeficjent po meni prevelik na gosta  i mislim da ce proci a za ziherase bih preporucio ispod 3 gola

pozz i sretno

Tenis, ATP DELRAY BEACH (1/4 finale, Tvrda podloga)

20:40 I.Dodig-Tipsarević J. TIP 2 = 1,65

Košarka, NBA

01:30 Cleveland-New York TIP 2 = 1,25

===============================================

UKUPNO : 2,06

Cleveland je najlosija ekipa lige. Vise nije ni sjena one ekipe dok je u njoj bio Lebron i dok su se koliko toliko uspjevali ravnopravno borit u gornjem djelu tablice jel su rasprodali skoro sve sta je vredilo u njoj. Tako je i jucer izvrsena razmjena sa Clippersima u koje su otisli Mo Williams i Jamaria Moon dok je u Cleveland dosao Baron Davis. Sto se tice New Yorka oni su takodjer prije dan dva izvrsili neke zamjene a one najbitinije je da su iz Denvera stigli Carmelo Anthony i Chauncye Billupus. Njih dvoje uz standardnog Ademara Stoudemairea mislim da mogu biti prijetnja i puno jacim timovima nego sto je Cleveland. Istina da jos nisu uigrani ali mislim i da kao takvi mogu dobit slabi Cleveland.

Sto se tice tenisa to sam malo okolo vidio da idu na Tipsarevica pa sam se odlucio i njega stavit na listic.

Malo za zagrijavanje pred vikend :)

Da , i ja sam primjetio cudno niski koef. na Tenerife. S obzirom na stanje na tablici? Zato cu stavit oba gol.

21.00 Tenerife - Xerez  oba gol  1.70  

Davljenik Vannes i super forma Ajaccia mi "daje za pravo"

20.00  Vannes - Ajaccio  x2  1.40

Ne mogu bez zabara pa cu dodat na drugi listic Livorno-Ascoli 1 1.60 u 21.00

Nema nista ljepse nego kad ti pastari zabiju u zadnjoj minuti. Dal ste primjetili da je svih 8 utakmica nizozemske 2. lige zavrsilo sa over 3,5?

Zagreb-Šibenik           2           4,4

Nije neka informacija ali s obzirom da Zagreb nije nikakva domača momčad s obziom da im na utakmice dolazi tek stotinjak kibica i uredno prosipaju bodove kod kuće mislim da vrijedi pokusati za neki mali ulog odigrati na momčad iz Šibenika.

Zadnja 2 okršaja Zagreba i Šibenika u Zagrebu završile su pobjedom gosta i to dok je Zagreb imao puno bolju momčad nego sto je danas.

Mislim da vrijedi pokusati sa nekim malim ulogom samo iz razloga jel je koeficjent po meni prevelik na gosta  i mislim da ce proci a za ziherase bih preporucio ispod 3 gola

pozz i sretno

Pozdrav!

Evo malo sam bio neaktivan zbog nekih privatnih problema ali evo me! Sve što sam dosad stavio na forum je prošlo pa nadam se da če tako bit i danas evo kratke analize parova!!

Wozniacki C.-Bartoli M. 1 (1,20)

Tu se nema šta puno govoriti! Wozniacki je 2 tenisačica svijeta i u odličnoj je formi.3 puta je slavila protiv Bartoli. Sjajno je započela i došla je do polufinala u Dohi gdje se susreće s Bartoli nadam se čistoj pobjedi jer do sada sve je lako svladavala pred sobom sa 2:0 u setu! I evo nešto što sam našo uvezi Wozniacki:

Najbolja tenisačica svijeta Wozniacki pregazila je u četvrtfinalu Flaviju Pennettu sa 6:2, 6:0, u dvoboju u kojem je Talijanka (15. na WTA ljestvici) osvojila prva dva gema, a onda nestala s terena. Bio je to meč u uoči kojeg se Wozniacki zagrijavala u dresu Liverpoola, točnije Stevena Gerrarda, koji su joj uručili iz Katarskog teniskog saveza.

"Bila sam prije na Liverpoolovoj utakmici i upoznala neke igrače. Zaista sam sretna što su mi iz Katarskog teniskog saveza nabavili dres s potpisom", komentirala je Wozniacki.

2,10 koef. HL

Još bi vam htio nešto reč. Dakle neznam koliko pratite hokej ali igrač Medveščaka Kinasewich svaku utakmicu zabija gol, a još protiv ovako slabog Fehervara vjerujem da če zabit i nastavit svoj niz.

Koef. za neki niži ulog u HL je 2,40 tako da ko hoće nek isprati!!

Sretno svima ko če ispratit i zahvaljujem svima koji su me ispratili!!

Pozdrav

dobro pa sam stavio 1x

tenerife-xeres

vrlo zanimljiva utakmica....xeres je rezultatima u poslednje dve utakmice pokazao da ili nesto ne stima u ekipi ili jednostavno ne zeli u prvu ligu...sa druge strane ekipa tenerifa je podigla formu i belezi dobre rezultate....

najvaznija stvar je cini mi se ipak međusobni skor u poslednje 4 sezone...

06/07   0:2, 2:1

07/08   3:1, 1:2

08/09   2:0, 0:2

09/10   1:0, 1:2

10/11       ,  0:2

ekipa xeresa je pri tom sklona velikim preokretima...

tenerife-xeres     1         2,3

2-1        30

vredi pokusati...

puno srece....

lep kec...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Pozdrav svim premium igračima,a i kolegama iz drugoligaškog blata u kojem se i sam valjam;ali obrišem blato nakon nekog pada pa nastavljam dalje. Parafrazirao bih jednog Rusa da su svi dobitni listići dosadni,a svaki gubitni list ima svoju priču. Pogotovo kad krivi gol padne u 109.minuti ili ekipa na koju si igrao primi 5golova zaredom ili košarkaši propuste plus 25. Već sam pisao nekad da sam se uključio u Svijet kladjenja nakon što mi kolega,koji je sad premium igrač,ušao u elitu preko kupa,preporučio Leonardove tekstove. Usput,Kup je i nada za sve nas koji smo daleko od vodećih mjesta.  Mnogi možda nisu ni svjesni koliki trud Leonardo ulaže u komentare i analize. Nije lako napisati ni 2zanimljive originalne rečenice za prijedlog u nekom kolu,a kamoli eseje. Mnoge njegove komentare,usporedbe,metafore,ironije i slično znao sam prepričati na nekoj kavi ljudima koji nemaju veze s kladjenjem i podiglo bi atmosferu. Ovim putem zahvaljujem prije svega Leonardu kao autoru tekstova,a i fair play igraču koji nagovara kolegu da ne odustane,iako bi se njegovim ispadanjem sigurno spasio od ispadanja u drugoligaško blato jer je ljestvica gusta i svašta može biti:-) Iznenadilo me što me kolega naveo medju top3 omiljena igrača(iako sam drugoligaš i tek par godina ovdje) tako da sam bar u nečem u Top3 u Svijetu kladjenja. Neka zvuči patetično,ali hvala za svaku rečenicu i tekst koji nas nasmijao,Kralju kladioničara! Kolega Marko reče da se ispričava za post ,a ja se ispričavam duplo zbog duljine,ako je takav običaj. Podrška svim igračima!      
    • Bravo kolega😀Moze,ja cu samo gledati vase orgije😀Meni je isto zao sto kolega zeli odustati za sto nema potrebe.To je zivot,dobijes izgubis,ides dalje.Samo bi kolegi porucio da mu bude zao kad prodje vrijeme.Tu smo da se zezamo,kak bi se reklo,da se malo "podbadamo".Eto,ja zezam naseg Lea da je "desperados",on mene da sam nekakav dvolicni seronjski moralni policajac i meni on uljepsa dan.Mene je svako malo sin pitao kad je bio na maturalcu,jer se kaj Leo javlja i kaj je napisao.Dakle,ovaj forum je svima nama potreban.Osobno,nikad ne komuniciram na ovaj nacin ali trud koji kolega Leo ulaze da nas sve animira i zabavi je ogroman i to postivam.Zato i pisem ovaj post.U "drugoligaskom blatu"  sam bio prvi neko vrijeme.Sad sa dvije pogreske za redom padam tko zna na koje mjesto.I sto sada?Nista.Idemo dalje.Kolega koji zeli odustati,u realnom kladenju neka smanji uloge dok se ne poslozi a ovaj forum i natjecanje neka shvati kao trening forme.Eto.Podrska svima i sportski pozdrav.Isprika zbog ovog posta ali nekako imao potrebu sve ovo napisati.😀
    • Danas prakticno imam samo da predlozim neko gazenje Mornara iz Bara, od strane Partizana, Aba League, mada mi je ipak prvi izbor pobeda gostiju iz poluvremena po kvotici od 1,14-1,16. Mislim da je Mornar istorijski krs od tima, mislim da su svake godine sve gori i gori, i da na svetu tesko da postoji kosarkaska ekipa na ovako losem nivou, dok grad Bar i dalje ostaje na pocasnom, drugom mestu, najgore sredine za zivot, odmah iza Splita. Kvota na dvojku je 1,01 i ne bih rekao da je to kvota na Partizan, vec vise kvota protiv Mornara. Svidjaju mi se i neki klizni handicapi na Partizan po sto manjoj kvotici, znaci negde do sedam-osam, devet poena razlike, ali je predlog pobede Partizana iz poluvremena ipak bolji predlog. Prakticno, Partizan iako skandalozno igra a jos gore izgleda, ipak nema rezervne igrace, kao sto nema niti belce, niti srpske igrace, pa prakticno ko god bude igrao, bice deset puta jaci od onog krsa od tima, Mornara. Ovde zavrsavam sa predlogom za kladjenje, posto imam preca posla, moram da se bavim svojim kolegom iz prve, elitne lige, pa sve ostale kolege, neka slobodno preskoce ostali deo posta koji se ne odnosi na predlog za kladjenje. Hej @fic Nastavljam i danas sa postovima namenjenim samo tebi. Nastavljam da se borim za tebe, iako nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma. Mislim da nismo zasluzili "da nas odjavis" u sred sezone. Nisi prvi kolega koji je napustio, hoce da napusti, ili ce tek napustiti svetu Poslednju Sansu. Naravno da niko ne moze uticati na tebe, ako je to tvoja odluka, i ako mislis da smo zasluzili da nas "odjavis" u sred sezone, ali svi sa Foruma mislimo da ipak zasluzujemo barem neki malo gospodskiji odlazak. Mislimo da zasluzujemo barem jednu prosirenu recenicu da nam kazes sta ti smeta, da li mozemo nesto da promenimo, i da li sam ja razlog sto nas "odjavljujes", a ako jesam, taj problem mozemo najlakse da resimo. Ako su pak. razlozi padovi u realnom kladjenju, i to mozemo da resimo svi zajedno, potpuno sam siguran u to.  Danas cu da ti napisem sta gubis ako si zaista odlucio da nas "odjavis" u sred sezone. Kada si u cetvrtak onako lepo pao na francuzima, a odmah u petak jos jednom, na svojim predlozima u prvoj ligi svete Poslednje Sanse, i tako za samo dva dana sjebao sve ono sto si gradio dva i po meseca, meni se promenio zivot, i to na bolje. Postao sam drugi covek. Ispunio me je neki entuzijazam, neka radost, neka euforija, neki entuzijazam, nikada nisam bio sretniji u zivotu. A kada je jos i juce sveta Nemacka potopila Bosnu sa 7:0, pocevsi vec od drugog minuta da yebe i ne vadi, meni se ponovo vratila neodoljiva zelja da se svi mi iz svete Poslednje Sanse kad-tad skupimo jedan weekend zajedno. Ovo mi nije prvi put da mi u glavu dolaze ovakve gluposti, ali sada kada si pao dva puta uzastopno, jasno mi je da je jedan od razloga moja euforija i entuzijazam. Iako mislim da bi bilo jako lepo da se jednoga dana skupimo svi zajedno jedan weekend i jedemo i pijemo kao svinje, uvek sam bio siguran da mi nikada ne bismo bili u stanju da sedimo zajedno vise od dvadeset minuta. Kada god bih zamislio sve nas sa Foruma zajedno za stolom, uvek bi mi dolazile u glavu slike neke masovne tuce, pucnjave, nekog horora ... uvek bi video krv po zidovima restorana. Juce sam nakon utakmice Nemacke i BiH otisao u moj omiljeni bordel i poceo da skupljam informacije koliko bi me kostalo da organizujem zabavu za sve moje kolege sa Foruma, posto sam zeleo da sve troskove snosim samo ja. Smestaj i hranu sam sredio za manje od sedam sekundi, zapelo je oko alkohola, a o tome cu nekom drugom prilikom. Juce sam zapoceo pregovore oko orgija, tako da, ako sve bude u redu, ostalo bi da vi, sve moje kolege sa Foruma snosite samo troskove dolaska. I tu cu se potruditi da budem gospodin. Mojim omiljenim kolegama sa Foruma cu troskove dolaska pokriti bez problema, ali ti svakako nisi medju njima. Mojih omiljenih kolega sa Foruma ima samo tri, a to su @nutrija pa prazno, pa @pena29 pa @jeneri29 Hej kolega @fic A sada cu da ti ispricam na kakve sam sve probleme nailazio u organizaciji nase zajednicke zabave jednoga dana. Kao prvo, zamislio sam da se mi iz prve lige svete Poslednje Sanse na neki nacin odvojimo od ovih amatera iz drugoligaskog blata. Pozeleo sam da mi imamo Premium zabavu, a oni narodnu zabavu. Moj omiljeni bordel ima Top prostitutke za, kako samo ime i kaze, elitne klijente, i njih nije lako dobiti, jer postoji lista cekanja, a kada i nekako docekas svoj red, to skupo kosta. Da ne govorim o tome, da svako cekanje cesto zavrsi i tucom medju klijentima, jer se uvek nadje neka budala koja zeli elitni ili Premijum orgazam preko reda. Juce sam otisao u moj omiljeni bordel samo da skupim informacije. Problem je sto su cene usluge nakon godina Covida otisle do granica pristojnosti. Juce sam pitao jednu damu koliko bi nas iz prve lige kostala Premijum zabava, sa Top, elitnim prostitutkama. Uopste nisam hteo da se bavim drugoligasima, amaterima, za njih cemo uvek lako naci ulicarke, dame koje se vuku oko zeleznicke stanice. Poceli smo pregovore sa njenim pitanjem "koliko nas ima?" Rekao sam devetorica, znaci racunao sam i tebe u elitu. Nisam joj rekao da nas ima osmorica, vec devetorica, gledaj da to nikada ne zaboravis. Onda me je ona pitala da li zelim da svu devetoricu ona sama zabavlja, ili treba da dovede svoje koleginice sa posla. Onda sam je ja pitao " a sta je jeftinije" a dama je odgovorila da nista nije jeftino kada hoces da si Premijum elita. Pregovore smo nastavili time sto sam morao da znam, ako vec kosta koliko kosta, sta mozemo da dobijemo, odnosno kakve sve usluge mozemo da trazimo, i gde su granice. Rekla je samo " ... nista se ti ne brini, dobro znam sta moji klijenti najvise vole, nece biti nikakvih problema ..." Hej @fic Teorijski receno, negde sam na polovini pregovora. Ima neke nade, ali sve ide dosta tesko. Ima dosta problema, ali ni ja nisam bilo ko. Za sada ima najvise problema oko alkohola, mozda nece biti bas lako da na zabavu unesemo i opijate, a za cenu Premijum usluga cemo tek videti. Za sada sam cene prepolovio, ali ono sto je najbitnije, i tebe sam racunao, kao da si jos uvek medju nama. A da ti ne govorim kako sam se tek brukao pred damom. Kazem ja njoj da na nasem Forumu, imamo svakakve budale. Pita ona mene "pa kakav ste vi to Forum ...?????" Rekao sam joj "bolje ne pitaj". Rekao sam joj i da medju nama imamo i Papu (mislio sam na kolegu @Marko15) rekao sam joj da je on nas neki moralni policajac na Forumu i da on svima nama odredjuje sta su apsolutne slobode i dokle ide moral. Rekao sam dami, da on mozda ne bi pristao da ucestvuje u zabavi, jer ima neke poremecaje u svom sistemu vrednosti. Pita ona mene " ... sta ne bi taj tvoj kolega pristao ..."  Kazem joj da bi mozda poceo sa onim klasicnim ... kuca, porodica zena ... Znas sta mi je odgovorila? "Ne brini, opusti se, to svi moji klijenti kazu kada dodju prvi put. Ako je to jedini vas problem na Forumu, opusti se, to prepusti meni." Hej @fic Ako si zaista odlucio "da nas odjavis" i ako oko toga nema vise pregovora, ucini to gospodski, a ne kao seljak. Zavrsi sezonu kao gospodin, dozvoli nam da se (teoretski) skupimo svi zajedno jedan weekend, dozvoli sebi da vidis sta su sve Premijum dame u stanju da ucine. Tebe nisam stavio u narodnu zabavu sa ulicarkama, gde su nase kolege iz drugoligaskog blata, tebi sam (teorijski) obezbedio Premijum zabavu. Cak sam sredio da ako se nas moralni policajac na Forumu, kolega @Marko15 na nasoj zabavi budeo bavio moralom, i bude glumio Papu, uvek ce moci da gleda nase orgije. Gledanje se ni u jednom bordelu na svetu ne naplacuje, ako ste godisnji pretplatnik. Saljem ti fotografiju dame sa kojom sam pregovarao. Foto je sa njenog profila, dok je na drugoj fotografiji cenovnik, (za sada) njena poslednja ponuda, a koju sam prakticno prepolovio nakon teskih pregovora, a samo za tebe, jer si moj kolega iz prve, elitne.
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:12 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use