Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 29.9.2024. (Dnevna tema)


IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Ne1.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Ne2.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Ne3.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Ne4.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Ne5.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

Ne6.jpg

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 25.9. u 23:04 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

  • IzudinB changed the title to Nedjelja 29.9.2024. (Dnevna tema)
  • IzudinB pinned this topic

CELTA - GIRONA

subota 14:00

Selta nakon 2 poraza pokušava da se vrati na pravi kolosek,dok s druge strane gosti nakon poraza na domaćem terenu od Barselone (1:4) ne mogu da se oporave tako da su sada u ozbiljnoj rezultatskoj krizi jer od 4 meča samo 1 su odigrali nerešeno.Selta slična,od 5 mečeva ima samo jednu pobedu.Obe ekipe će pokušati da se uzmu malo predaha i da osvoje dragocene bodove.

Selta je možda blaži favorit,ali mislim da je bolje igrati na GG jer obe ekipe će ući maksimalno u ovaj meč bez skrivenih namera tako da očekujem da obe ekipe postignu gol.

TIP: GG (@1.65)

 

Link to comment
Share on other sites

Ipswich - Aston Villa 2 (1.90) bet365

Aston Villa će danas poslijepodne na Portman Roadu odmjeriti snage s novo-promoviranim Ipswich Townom u sklopu 6. kola Premier lige. "Lavovi" su prošlog vikenda na svom Villa Parku upisali četvrtu pobjedu u posljednjih pet ligaških utakmica, savladavši Wolverhampton sa 3-1. Golove za domaćine postigli su Ollie Watkins, Ezri Konsa i Jhon Duran.

Momčad Unaija Emeryja nastavila je s odličnim nizom, pobijedivši Wycombe Wandererse 2-1 u trećem kolu Liga kupa u utorak navečer. Ovo je bila njihova peta uzastopna pobjeda u svim natjecanjima, pa će s velikim samopouzdanjem putovati u Ipswich, tražeći nastavak svoje sjajne forme.

S druge strane, Ipswich Town je još uvijek u potrazi za svojom prvom pobjedom u Premier ligi ove sezone. Prošlog vikenda uspjeli su izvući treći uzastopni remi zahvaljujući izjednačujućem pogotku Sama Morsyja u petoj minuti sudačke nadoknade protiv Southamptona. Trenutno zauzimaju 17. mjesto na tablici, a problemi u napadačkom dijelu su očiti jer su postigli samo tri pogotka u prvih pet kola.

Aston Villa, s druge strane, u posljednjih je pet utakmica postigla najmanje dva pogotka, a u četiri susreta u tom periodu zabili su tri ili više golova. Povijest međusobnih ogleda također je na strani gostiju, s tri pobjede i jednim remijem u posljednja četiri susreta s Ipswichem.

Uz koeficijent od 1.90, pobjeda Aston Ville čini se izglednim ishodom. Sretno svima.

Screenshot_77.jpg

(Koeficijenti 29.9. u 13:00 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Roma - Venezia 1 (1.45) bet365

Roma je pod vodstvom Ivana Jurića doživjela savršen početak. Pred ovaj susret su ostvarili pobjedu od 3-0 nad Udineseom koji je bio odličan na otvaranju nove sezone. Hrvatski trener može biti zadovoljan jer je njegova momčad dominirala od prve do posljednje minute, uputivši čak osam udaraca prema golu.

Strijelci za Vučicu bili su Artem Dovbyk, Paulo Dybala i zamjena Tommaso Baldanzi. Ovaj trijumf je bez sumnje bio najbolji nastup Rome ove sezone.

Roma će tražiti nastavak pobjedničkog niza ove nedjelje kada na Stadio Olimpico dočekuje novo-promoviranu Veneziju. Gosti također dolaze u pozitivnom raspoloženju nakon što su u prošlom kolu ostvarili prvu pobjedu u sezoni, savladavši Genou s 2-0. Gianluca Busio i Joel Pohjanpalo bili su strijelci u utakmici u kojoj je Venezia ograničila Genou na nula udaraca u okvir gola.

Iako je Venezia upisala svoju prvu pobjedu prošlog vikenda, očekuje ih težak zadatak protiv Rome koja je izgledala sjajno pod Jurićevim vodstvom. Roma također ima tradiciju na svojoj strani, budući da su u posljednja četiri domaća susreta protiv Venezije ostvarili tri pobjede i jedan remi uz ukupnu gol razliku 9-1.

Glavni tip za ovu utakmicu je da će Roma ostvariti pobjedu po kvoti 1.45 u bet365 kladionici.

Screenshot_78.jpg

(Koeficijenti 29.9. u 13:04 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use