Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 28.9.2024. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Su1.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Su2.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Su3.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Su4.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Su5.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

Su6.jpg

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 25.9. u 23:06 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

• IzudinB changed the title to Subota 28.9.2024. (Dnevna tema)
  • IzudinB pinned this topic

Newcastle - Manchester City - Haaland daje gol (1.72) bet365

Branitelji naslova prošlog su vikenda odigrali remi od 2-2 na svom terenu protiv glavnih rivala za titulu, Arsenala. Neposredno prije kraja prvog poluvremena Leandro Trossard je zaradio crveni karton za Arsenal.

City je u tom susretu uputio čak 33 udarca na gol, a kasni izjednačujući pogodak postigao je John Stones u osmoj minuti sudačke nadoknade.

Momčad Pepa Guardiole i dalje drži prvo mjesto na tablici s četiri pobjede i jednim remijem u prvih pet kola.

S druge strane, Newcastle je prošlog vikenda pružio najslabiju predstavu ove sezone, nakon što su izgubili sa 3-1 u gostima kod Fulhama. Nešto očito ne štima u ekipi Eddieja Howea ove sezone. Iako njihov ukupni skor nije loš, nastupi su daleko od optimalnih i Newcastle trenutno ne izgleda kao momčad koja bi mogla konkurirati za europska natjecanja.

Ozljede i izostanci

Newcastle će se suočiti s problemima zbog ozljedda nekoliko ključnih igrača. Callum Wilson, Sven Botman i Jamaal Lascelles, te Lewis Miley i dalje su izvan terena, a Wilson se neće vratiti prije sljedeće reprezentativne stanke.

Trener Eddie Howe također je otkrio da Matt Targett neće igrati ovog vikenda, dok je napadač Alexander Isak pod znakom sumnje zbog ozljede nožnog prsta te ovaj tjedan nije trenirao s prvom momčadi.

S druge strane, Manchester City dolazi bez ključnog veznjaka Rodriga, koji je ozlijedio ligamente koljena i propustit će ostatak sezone nakon operacije. Također, Oscar Bobb i Nathan Ake su na listi ozlijeđenih, dok Kevin De Bruyne nastavlja oporavak.

Nakon što je Pep Guardiola u pobjedi u EFL Kupu nad Watfordom u tjednu napravio devet promjena u sastavu, očekuje se povratak glavnih igrača za susret s Newcastleom.

Newcastle: Pope; Livramento, Schar, Burn, Hall; Tonali, Guimaraes, Joelinton; Gordon, Isak, Barnes

Manchester City: Ederson; Akanji, Dias, Gvardiol; Lewis, Kovačić; Savinho, Bernardo, Gundogan, Doku; Haaland

Obrana Newcastlea pokazala je mnoge slabosti prije tjedan dana na Craven Cottageu. Svaka od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završila je s golovima na obje strane, što će sigurno biti dobra vijest za Erlinga Haalanda.

Nevjerojatni norveški napadač prošlog je vikenda postigao svoj deseti pogodak u sezoni protiv Arsenala. Zabio je u svakoj od prethodnih pet utakmica u ligi, a sada ga čeka propusna obrana Newcastlea, pa je za očekivati da će ponovno biti strijelac s koeficijentom 1.72 u bet365 kladionici.

Haaland.jpg

(Koeficijenti 27.9. u 20:07 CET)

Bayern Munich - Bayer Leverkusen - 1 i oba daju (2.60) ili Harry Kane postiže gol (1.80) bet365

Na Allianz Areni očekuje se prava nogometna poslastica jer se sastaju dva vodeća bundesligaška kluba u derbiju sezone. Bayern se nada da će zadržati savršeni niz protiv aktualnog prvaka, Bayer Leverkusena.

Bavarci su u vrhunskoj formi i u posljednje tri utakmice u svim natjecanjima postigli su nevjerojatnih 20 golova. Ovaj niz uključuje i impresivnu pobjedu od 9-2 nad hrvatskim prvakom Dinamom u prvom kolu Lige prvaka. Njihova posljednja žrtva bio je Werder, kojeg su prošlog vikenda svladali s uvjerljivih 5-0 na gostovanju, u utakmici u kojoj Bremen nije uputio niti jedan udarac na gol tijekom cijelih 90 minuta.

Bayer Leverkusen također ulazi u ovaj dvoboj s visokim moralom, nakon što su prošlog vikenda preživjeli težak ispit protiv Wolfsburga, ostvarivši dramatičnu pobjedu od 4-3 uz kasni pogodak Victora Bonifacea na BayAreni.

Obje momčadi zabijaju bez problema na početku sezone, pa nas u subotu očekuje prava golijada. Bayern je posebno ubojit u napadu, postigavši 20 golova u posljednje tri pobjede, dok je Leverkusen u svakoj od prethodne tri pobjede u svim natjecanjima zabio najmanje četiri gola.

Međutim, momčad Xabija Alonsa pokazuje ranjivosti u obrani, primivši barem jedan gol u tri od posljednje četiri utakmice, uključujući tri pogotka u prošlotjednoj pobjedi nad Wolfsburgom.

Ozljede i izostanci

Bayern se suočava s nekoliko izostanaka u obrani. Hiroki Ito neće biti na raspolaganju do listopada, dok će Josip Stanišić biti van terena do studenog. Desni bek Sacha Boey neće biti dostupan sve do prosinca.

Napadač Arijon Ibrahimović trebao bi se vratiti početkom sljedećeg mjeseca, dok će vratar Daniel Peretz izostati još nekoliko dana. Međutim, dobra vijest za Bayern je povratak Manuela Neuera, koji će ponovno zauzeti mjesto između vratnica.

S druge strane, Bayer Leverkusen nema problema s ozljedama.

Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Pavlović; Olise, Musiala, Gnabry; Kane

Leverkusen: Hradecky; Tapsoba, Tah, Hincapié; Frimpong, Palacios, Xhaka, Grimaldo; Terrier, Wirtz; Boniface

S obzirom na sve navedeno, oklada na pobjedu Bayerna i oba tima daju gol čini se kao odlična opcija, s koeficijentom 2.60 u bet365 kladionici.

Također, vrijedi se kladiti na to da će Harry Kane postići gol u bilo kojem trenutku, uz koeficijent 1.80. Engleski napadač već je postigao pet golova u prva četiri kola ove sezone, a postigao je i četiri pogotka protiv Dinama u prvoj utakmici Lige prvaka.

Screenshot_63.jpg

(Koeficijenti 27.9. u 20:57 CET)

Danas cu samo da nabacam predloge, kao kolega @furyshaa u svojim najboljim danima, a neka svako od kolega za sebe izabere jedan ili nijedan predlog, ako misli da negde ima rezona za kladjenje. Prvo da kazem da sam glasao za izbor kladionica u temi za glasanje, i da sam podrzao veliki bet365 koji se uvek proseta kroz nase glasanje, sto je lepo videti, i nikako ne moze biti slucajno, te William Hill koji se odlicno drzi, a podrzao sam i jos jednu kladionicu samo da bi naudio hrvatskim i srpskim kladionicama da dobiju sto manje glasova.

Kolegama koji se budu kladili ovoga weekenda preporucujem da u svojim predlozima svakako dodaju fix XXI-og veka, a to je jedinica kao kuca na Inter protiv drvoseca iz Crvena Zvezde po kvotici od 1,16 mada je lepa i kvotica da ce Inter dati vise od jednog gola na utakmici po 1,20. Ne vidim razlog zasto da ne stavljate ovu jedinicu kao kuca u svojim predlozima za realno kladjenje. Utakmica se igra za tri dana, necete umreti ako budete morali da cekate da prodju ta tri dana, a predlog racunajte da je vec prosao. Ako u sestom kolu svete Poslednje Sanse, ne budu ogranicenja u izboru kladionica, siguran sam da ce vec neko od kolega iz prve lige otici do Azije da bi nasao ovu jedinicu kao kuca po kvoti od 1,20 posto u prvoj ligi ima potencijala medju kolegama koji bi veoma lako mogli da otputuju do Azije, Madagaskara, Russije ili Ukrajine po kvotu od 1,20

Kome je od kolega sa Foruma potrebna analiza pre nego sto ulozi svoj novac, neka ovu jedinicu na Inter odigra danas "na crtu", a meni uopste nece biti tesko da u utorak objavim analizu na sto stranica teksta

Bayern vs Leverkusen, Bundesliga, nesto iz ponude u vezi golova na mecu

Iako Bayern smatram svetim i najzdravijim klubom na svetu, ipak bih jos malo sacekao sa euforijom, da ih vidimo kakvi su na "pravim utakmicama" i kakvi su pod pritiskom. Postigli su 29 gola na 6 utakmica ali su se isto tako mogli videti i neki nedostaci iz prosle godine. Ove sezone su igrali samo sa krsevima od timova, Ulmom, Werderom, Kiel-om, Wolfsburgom, Freiburgom, i sa jednom septickom jamom, a tek cemo ih videti tokom desetog meseca kada budu isli Barcelloni, Aston Villi ili Eintrachtu. Ja stvarno ne vidim kako ovakva utakmica moze da se zavrsi sa jednim ili nijednim golom, a nadam se samo da se igraci Bayerna secaju poslednje utakmice protiv Leverkusena u gostima kada ih je Leverkusen demolirao "iz poluvremena" sa 3:0. Igraci Bayerna bi mogli da se sete i njihove medjusobne utakmice iz jesenjeg dela prosle sezone, kada je Bayern dva puta vodio na utakmici, i opet nije pobedio, jer je primio gol u 90 plus 4-om minutu, kao prava seljacka ekipa. Inace, Leverkusen je Bayernu prosle sezone dva puta ugurao gol u nadoknadama vremena, u prvom mecu u 90 plus 4-tom, a u drugom, u 90 plus 6-om.  Over 1,5 gol na utakmici je kvotiran sa 1,11 dok je over 2,5 gola 1,36 pa neka svako za sebe izabere u zavisnosti od stepena pohlepe koji imate u sebi.

Arsenal vs Leicester, nesto iz ponude u vezi golova na mecu

Samo za vas sam potpuno besplatno proverio da je ovo najigraniji par u Evropi. Sto se kaze, ovu jedinicu nije odigrao samo onaj koji je zurio na autobus. Ne znam ko bi mogao da bude vise nezadovoljan sa onim bodom iz meca ManCity vs Arsenal, ali znam da je ovaj Arsenal umesto da bude iz sezone u sezonu pametniji, oni su sve gluplji i gluplji. Pa ipak, dajmo im jos tri dana fore, da ih vidimo da li ce dobiti Psg, a mislim da hoce, pa cu tek onda opet uplatiti na njih kao na pobednike engleske Premier League. Ekipe koje onoliko trce, ne carine loptu, i igraju na jedan dodir ce uvek imati moju podrsku, ma koliko bile glupe. Jedinica na mecu je kvotirana sa 1,18, over 1,5 gol na mecu je kvotiran sa 1,16 dok je vise od jednog gola Arsenala kvotirano sa 1,30, pa neka svako za sebe izabere sta zeli, a ja cu igrati sva tri predloga odvojeno.

Wolvs vs Liverpool, nesto iz ponude u vezi golova na mecu

Meni su i prosle godine Wolvsi bili najveci kandidati za ispadanje, sto sam i predlozio a Forumu da se odigra sa realnim novcem, a oni su na kraju imali sasvim pristojnu sezonu. Meni su oni i dalje pravi krs od tima, a ako se spasu i ove sezone, cekacu ih sledece sezone da ispadnu, pa da vidimo ko vise moze da izdrzi. Ove sezone su iz pet utakmica uzeli tek jedan bod i primili vec 14 golova, a sezona je tek pocela. Ekipa kojoj jedan Chelsea moze da ugura sest komada svakako ne moze biti dobra ekipa. Liverpool meni bolje izgleda od onog Kloppovog, a mislim i da je Slot bolji trener od Kloppa na sta imam pravo. Liverpool je srusio pola sveta na kladjenju kada nije dosao cak ni do gola protiv Nottinghama kod kuce, ali ko ih je gledao protiv Milana u sred Milana taj je mogao da vidi jednu Top i jednu seosku ekipu. Over 1,5 gol na ovoj utakmici je kvotiran sa 1,12 dok je vise od jednog gola Liverpoola trenutno 1,30

Juventus daje gol Genoi, kvota 1,20 predlog kolege @nutrija

Za mene je kolega @nutrija igracina, jedan od najboljih medju nama, na sta imam pravo da mislim sta hocu, jer je apsolutna sloboda govora najveca vrednost na svetu. Uostalom, svako ima prava da misli sta hoce, vazno je da vecina, ako gledate istoriju sveta, nikada nije donosila ispravne odluke, vec je to uvek bila privilegija manjine. Ja se ovde ne slazem da je najbolji predlog za kladjenje ovog weekenda gol Juventusa na utakmici, ali se potpuno slazem da ovo treba odigrati u realnom kladjenju. Na Juventusu sam pao u prvom kolu svete Poslednje Sanse, kada nisu uspeli da uguraju gol Empoliju, yebem li im majku u pick*#*#u,  pa sam se zainatio da cu igrati na njihove golove u gostima do kraja zivota ako treba. Ovde se samo poklopio moj inat plus predlog kolege za kojeg mislim da je igracina medju nama. Inace, Juventus vec tri utakmice u sezoni ne moze do gola, nije ga dao Empoliju, Romi i Napoliju, ali inat je inat. 

Kada vec hvalim kolege sa Foruma, hajde da kazem da mislim i da je kolega @unkdy najveci potencijal medju nama, ali sta mu to vredi kada zivi na jugu.

Psv

Sve sto sam imao da kazem o Psv-u, vec sam napisao u Topicu namenjenom meni. Psv je vec osvojio titulu, verovatno ce ostatak sezone igrati sam sa sobom, vec sada ima vise bodova od Feyenoorda i Ajaxa zajednoa postigao je i vise golova od obe ekipe zajedno. Danas igraju protiv Willema u gostima, a vi, kolege sa Foruma samo treba da odlucite da li i dalje da ih pratite "dok ide", ili da pocnete da ih cekate sa duplom sansom protiv njih, jer u istoriji sporta jos nijedna ekipa nije imala sve pobede u prvenstvu.

Udinese vs Inter, over 1,5 gol na utakmici

Ovde ako padne jedan ili nijedan gol, onda stvarno neka ide i zivot i kockanje u qurac. Udinese na sedam utakmica samo Romi nije dao gol, sest utakmica od sedam su otisle u over 1,5 gola na utakmici, a neka svako za sebe pgleda koliko samo imaju crnaca u rosteru. A slozicete se da crnci nikada nisu bili pojam za pouzdanost, sigurnost i cvrstinu u odbrani.

Atletico Madrid vs Real Madrid

Mene na Forumu napadaju da sam potpuno proterao ljubitelje visokih kvota sa Foruma, i da zbog mene oni ovde nemaju sta da traze. Pa evo vam visoke kvote. Sta god da izaberete, kvote su odlicne. Jedinica na ovom madridskom derby-mecu je 2,88 dvojka 2,45 a samo da vas podsetim da je i X isto tako znak za kladjenje. Pa evo i mojih predloga za ljubitelje visokih kvota, da ne kazete da samo trujem na Forumu sa kvoticama ispod 1,20

Ako pogodimo samo dva  X-a, neresena ishoda, od ovih pet predlozenih utakmica, racunajte da smo "u plusu"

Oviedo vs Eibar, spanska druga liga

Bari vs Cosenza, italijanska druga liga

San Lorenzo vs Banfield, argentinska prva liga

CA San Miguel vs Gimnasia Juju, argentinska druga liga

Atletico Madrid vs Real Madrid, La Liga

A ne znam sta cekaju ljubitelji visokih kvota, i zasto ne uplacuju na konacnog pobednika engleske Premier League, posto kladionice nude 2,37 na ManCity i 2,50 na Arsenal, pa ako to nisu dobre kvote, ja onda stvarno ne znam sta vi hocete od kvota.

prije sat vremena, LeonardoDrugi said:

Danas cu samo da nabacam predloge, kao kolega @furyshaa u svojim najboljim danima, a neka svako od kolega za sebe izabere jedan ili nijedan predlog, ako misli da negde ima rezona za kladjenje. Prvo da kazem da sam glasao za izbor kladionica u temi za glasanje, i da sam podrzao veliki bet365 online kladionica" rel="external">bet365 koji se uvek proseta kroz nase glasanje, sto je lepo videti, i nikako ne moze biti slucajno, te William Hill online kladionica" rel="external">William Hill koji se odlicno drzi, a podrzao sam i jos jednu kladionicu samo da bi naudio hrvatskim i srpskim kladionicama da dobiju sto manje glasova.

Kolegama koji se budu kladili ovoga weekenda preporucujem da u svojim predlozima svakako dodaju fix XXI-og veka, a to je jedinica kao kuca na Inter protiv drvoseca iz Crvena Zvezde po kvotici od 1,16 mada je lepa i kvotica da ce Inter dati vise od jednog gola na utakmici po 1,20. Ne vidim razlog zasto da ne stavljate ovu jedinicu kao kuca u svojim predlozima za realno kladjenje. Utakmica se igra za tri dana, necete umreti ako budete morali da cekate da prodju ta tri dana, a predlog racunajte da je vec prosao. Ako u sestom kolu svete Poslednje Sanse, ne budu ogranicenja u izboru kladionica, siguran sam da ce vec neko od kolega iz prve lige otici do Azije da bi nasao ovu jedinicu kao kuca po kvoti od 1,20 posto u prvoj ligi ima potencijala medju kolegama koji bi veoma lako mogli da otputuju do Azije, Madagaskara, Russije ili Ukrajine po kvotu od 1,20

Kome je od kolega sa Foruma potrebna analiza pre nego sto ulozi svoj novac, neka ovu jedinicu na Inter odigra danas "na crtu", a meni uopste nece biti tesko da u utorak objavim analizu na sto stranica teksta

Bayern vs Leverkusen, Bundesliga, nesto iz ponude u vezi golova na mecu

Iako Bayern smatram svetim i najzdravijim klubom na svetu, ipak bih jos malo sacekao sa euforijom, da ih vidimo kakvi su na "pravim utakmicama" i kakvi su pod pritiskom. Postigli su 29 gola na 6 utakmica ali su se isto tako mogli videti i neki nedostaci iz prosle godine. Ove sezone su igrali samo sa krsevima od timova, Ulmom, Werderom, Kiel-om, Wolfsburgom, Freiburgom, i sa jednom septickom jamom, a tek cemo ih videti tokom desetog meseca kada budu isli Barcelloni, Aston Villi ili Eintrachtu. Ja stvarno ne vidim kako ovakva utakmica moze da se zavrsi sa jednim ili nijednim golom, a nadam se samo da se igraci Bayerna secaju poslednje utakmice protiv Leverkusena u gostima kada ih je Leverkusen demolirao "iz poluvremena" sa 3:0. Igraci Bayerna bi mogli da se sete i njihove medjusobne utakmice iz jesenjeg dela prosle sezone, kada je Bayern dva puta vodio na utakmici, i opet nije pobedio, jer je primio gol u 90 plus 4-om minutu, kao prava seljacka ekipa. Inace, Leverkusen je Bayernu prosle sezone dva puta ugurao gol u nadoknadama vremena, u prvom mecu u 90 plus 4-tom, a u drugom, u 90 plus 6-om.  Over 1,5 gol na utakmici je kvotiran sa 1,11 dok je over 2,5 gola 1,36 pa neka svako za sebe izabere u zavisnosti od stepena pohlepe koji imate u sebi.

Arsenal vs Leicester, nesto iz ponude u vezi golova na mecu

Samo za vas sam potpuno besplatno proverio da je ovo najigraniji par u Evropi. Sto se kaze, ovu jedinicu nije odigrao samo onaj koji je zurio na autobus. Ne znam ko bi mogao da bude vise nezadovoljan sa onim bodom iz meca ManCity vs Arsenal, ali znam da je ovaj Arsenal umesto da bude iz sezone u sezonu pametniji, oni su sve gluplji i gluplji. Pa ipak, dajmo im jos tri dana fore, da ih vidimo da li ce dobiti Psg, a mislim da hoce, pa cu tek onda opet uplatiti na njih kao na pobednike engleske Premier League. Ekipe koje onoliko trce, ne carine loptu, i igraju na jedan dodir ce uvek imati moju podrsku, ma koliko bile glupe. Jedinica na mecu je kvotirana sa 1,18, over 1,5 gol na mecu je kvotiran sa 1,16 dok je vise od jednog gola Arsenala kvotirano sa 1,30, pa neka svako za sebe izabere sta zeli, a ja cu igrati sva tri predloga odvojeno.

Wolvs vs Liverpool, nesto iz ponude u vezi golova na mecu

Meni su i prosle godine Wolvsi bili najveci kandidati za ispadanje, sto sam i predlozio a Forumu da se odigra sa realnim novcem, a oni su na kraju imali sasvim pristojnu sezonu. Meni su oni i dalje pravi krs od tima, a ako se spasu i ove sezone, cekacu ih sledece sezone da ispadnu, pa da vidimo ko vise moze da izdrzi. Ove sezone su iz pet utakmica uzeli tek jedan bod i primili vec 14 golova, a sezona je tek pocela. Ekipa kojoj jedan Chelsea moze da ugura sest komada svakako ne moze biti dobra ekipa. Liverpool meni bolje izgleda od onog Kloppovog, a mislim i da je Slot bolji trener od Kloppa na sta imam pravo. Liverpool je srusio pola sveta na kladjenju kada nije dosao cak ni do gola protiv Nottinghama kod kuce, ali ko ih je gledao protiv Milana u sred Milana taj je mogao da vidi jednu Top i jednu seosku ekipu. Over 1,5 gol na ovoj utakmici je kvotiran sa 1,12 dok je vise od jednog gola Liverpoola trenutno 1,30

Juventus daje gol Genoi, kvota 1,20 predlog kolege @nutrija

Za mene je kolega @nutrija igracina, jedan od najboljih medju nama, na sta imam pravo da mislim sta hocu, jer je apsolutna sloboda govora najveca vrednost na svetu. Uostalom, svako ima prava da misli sta hoce, vazno je da vecina, ako gledate istoriju sveta, nikada nije donosila ispravne odluke, vec je to uvek bila privilegija manjine. Ja se ovde ne slazem da je najbolji predlog za kladjenje ovog weekenda gol Juventusa na utakmici, ali se potpuno slazem da ovo treba odigrati u realnom kladjenju. Na Juventusu sam pao u prvom kolu svete Poslednje Sanse, kada nisu uspeli da uguraju gol Empoliju, yebem li im majku u pick*#*#u,  pa sam se zainatio da cu igrati na njihove golove u gostima do kraja zivota ako treba. Ovde se samo poklopio moj inat plus predlog kolege za kojeg mislim da je igracina medju nama. Inace, Juventus vec tri utakmice u sezoni ne moze do gola, nije ga dao Empoliju, Romi i Napoliju, ali inat je inat. 

Kada vec hvalim kolege sa Foruma, hajde da kazem da mislim i da je kolega @unkdy najveci potencijal medju nama, ali sta mu to vredi kada zivi na jugu.

Psv

Sve sto sam imao da kazem o Psv-u, vec sam napisao u Topicu namenjenom meni. Psv je vec osvojio titulu, verovatno ce ostatak sezone igrati sam sa sobom, vec sada ima duplo vise bodova od Feyenoorda i Ajaxa zajednoa postigao je i vise golova od obe ekipe zajedno. Danas igraju protiv Willema u gostima, a vi, kolege sa Foruma samo treba da odlucite da li i dalje da ih pratite "dok ide", ili da pocnete da ih cekate sa duplom sansom protiv njih, jer u istoriji sporta jos nijedna ekipa nije imala sve pobede u prvenstvu.

Udinese vs Inter, over 1,5 gol na utakmici

Ovde ako padne jedan ili nijedan gol, onda stvarno neka ide i zivot i kockanje u qurac. Udinese na sedam utakmica samo Romi nije dao gol, sest utakmica od sedam su otisle u over 1,5 gola na utakmici, a neka svako za sebe pgleda koliko samo imaju crnaca u rosteru. A slozicete se da crnci nikada nisu bili pojam za pouzdanost, sigurnost i cvrstinu u odbrani.

Atletico Madrid vs Real Madrid

Mene na Forumu napadaju da sam potpuno proterao ljubitelje visokih kvota sa Foruma, i da zbog mene oni ovde nemaju sta da traze. Pa evo vam visoke kvote. Sta god da izaberete, kvote su odlicne. Jedinica na ovom madridskom derby-mecu je 2,88 dvojka 2,45 a samo da vas podsetim da je i X isto tako znak za kladjenje. Pa evo i mojih predloga za ljubitelje visokih kvota, da ne kazete da samo trujem na Forumu sa kvoticama ispod 1,20

Ako pogodim dva X-a, neresena ishoda, od ovih pet predlozenih utakmica, racunajte da sam "u plusu"

Oviedo vs Eibar, spanska druga liga

Bari vs Cosenza, italijanska druga liga

San Lorenzo vs Banfield, argentinska prva liga

CA San Miguel vs Gimnasia Juju, argentinska druga liga

Atletico Madrid vs Real Madrid, La Liga

A ne znam sta cekaju ljubitelji visokih kvota, i zasto ne uplacuju na konacnog pobednika engleske Premier League, posto kladionice nude 2,37 na ManCity i 2,50 na Arsenal, pa ako to nisu dobre kvote, ja onda stvarno ne znam sta vi hocete od kvota.

Zamiljivo je kako je kvota na over 2.5 golova, na utakmici Bayerna skocila na 1.44( sa pocetnih 1.30) bet365

No, svejedno mislim da je ovdje igra over 2.5 veliki value

Jedni i drugi postizu dosta golova, a iz proslih utakmica smo vidjeli da dosta i primaju

prije 13 minute, ara008 said:

Zamiljivo je kako je kvota na over 2.5 golova, na utakmici Bayerna skocila na 1.44( sa pocetnih 1.30) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

No, svejedno mislim da je ovdje igra over 2.5 veliki value

Jedni i drugi postizu dosta golova, a iz proslih utakmica smo vidjeli da dosta i primaju

Bas tako, kolega. Sve kvote iz ponude na golove su skocile, pa sam morao cak i da proveravam vremensku prognozu u Munchenu. Trenutno je 9 stepeni, progladno i prilicno oblacno, vreme kao da je stvoreno da se ne izlazi iz kuce. U vremenu utakmice se ocekuje takodje prohladno i oblacno vreme, mozda uz slabu kisu. Sve kvote na golove su podignute. Gol Leverkusena na utakmici je skocio sa 1,25 na 1,33, over 2,5 gola na utakmici sa 1,30 na 1,40 dok je vise pd jednog gola Bayerna skocilo na 1,44

Cini se da kladionice misle da bi veoma lako na utakmici mogao da dodje tacan rezultat 1:1 sto je i najmanja kvota od svih tacnih rezultata u ponudi.

• IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use