Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 24.02.2011. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

zenit 1,30 dovoljno im je 1:0

m.city +1 gol  1,25  prosjek zadnjih xy utakmica 2,3,4,5,6 i više golova kući različitim protivnicima naravno41.min već je 2:0

psg 1X 1,05 odgovara im i neriješeno

PSV 1X  1,20 također čuvanje rezultat za prolaz puno novaca se dobija za prolaz, nema tu hazarda

liverpul 1X  1,05 1X  zbog mogućih produžetaka što je kod liverpula jako često viđeno

sporting lis. 1X 1,15 najnesigurniji oko njih, ali poslje gledanja utakmice kad ih je razbio celtic neznam dali su se sastavili u glavi uopće za igru gl. rangersi

tečaj 2,47

oprostite zbog možda priprostih i običnih  "analiza" ali u želji da dopridonesem postanju na forum  ovo je moj doprinos koji ja naravno igram i sam, tko hoće neka prati, navečer ćemo vidjeti uspješnost, veliki pozzzzzz

Forum je zaključan za goste, ta samo članovi trenutno mogu čitati postove i analize...

Dosta vremena sam se dvoumio dali uopće napisati ovu analizu budući da vidim da preko 95% posjetitelja nema interesa pomoći drugima svojim pisanjem, već samo prepisati šta se može i naći korisne informacije, ali nadam se da ću ovom analizom potaknuti i druge da budu aktivniji na forumu, jer nema smisla da samo 10ak ljudi konstantno piše, a ja valuebetove znam, kao i uvijek, sam naći i ništa ne dobivam time što pišem analize i na neki način uvjeravam ostale kako je nešto valuebet i kako se isplati odigrati... Evo zadnji primjer je Svindal, gdje se na 30e uloženih moglo dobiti 600e, a prošli tjedan su prošli i žuti kartoni...Ovim putem još jednom pozivam sve na aktivnije sudjelovanje na forumu! ...No dobro, okrenimo se mi analizi...

Evo opširne analize i valuebeta...

http://svijetkladjenja.com/forum/zimski-sportovi/lindsey-vonn-fis-svjetski-kup-201011-%28dugorocne-oklade%29/

Slobodno komentirajte, a ako uplacujete, uplatite rađe više listica sa manjim ulozima, ali pazite da oklada ne ide na autorizaciju jer bi par lako mogao biti ili blokiran, a još je realnije da se smanji koef...!

Nakon rekorne pauze pisanja na portalu, analiza je objavljena i na portalu SvijetKladjenja.com  ;)

http://svijetkladjenja.com/2011/02/24/lindsey-vonn-fis-svjetski-kup-2010-11-dugorocno-kladjenje/

SS nudi 1,95 na pobjedu villareala  ;)

što vam se čini od ovoga za malo veći ulog?

Manchester City-Aris Solun 1,20 1

CF Villarreal-SSC Napoli  1,30 1X

Paris SG-BATE Borisov  1,45  1

koef: 2,26

viljareala se bojim jer je super tip u ss, a to su 80% slučajeva utakmice koje završe dvoznakom protiv favorita

pariz može odigrati i 1:1 i idu dalje jer su postigli 2 gola u gostima a bate 1, čuvaj se ljigavih francuza, uh koliko sam puta tako pao, 1X je 1,05 malo ali sigurno

odigrao sam liverpoola umjesto pariza, i oni su mi popili još više živaca XD

Liverpool-Sparta         manje od 2.5 gola        1.70

Evo isti bet kao i prije tjedan dana. Liverpool opet nema pravog napadača (Suarez nema prava igrati, Caroll još neigra). Joe Cole bi moga igrati al nema (više) osjačaj za gol. Gerrard najverojatnije neigra. Jedini igrač koji bi mogao zabit gol po meni je Meireles. Za Spartu nevjerujem da če dat gol. Iskreno mislim da će Liverpool dobit al nisam toliko uvjeren.

Ako mislite da će dobit preporučan da odigrate točan rezultat 1:0 i 2:0 (na obe oklade kvota je 7 šta znači da je ukupni koficjent 3.5)

Primjer (neka su oba uloga 100 kn)

Liverpool-Sparta 1:0    7 x 100 = 700

Liverpool-Sparta 2:0    7 x 100 = 700

Ukupan ulog je 200 kn, max dobit je 700, 200 x 3.5 =700

svaka čast odlična analiza, ali kako si sam i spomenuo čisto sumnjaš da će sparta dati gol koef na sparta nedaje gol je 1,70 što je po meni dobar bet, jer šta ako šugavi liverpul završi 0:0, a kod tako bijednog kluba je i to moguće, pa da u produžecima završi 4:0

Liverpool šugav klub, jel ti pratiš uopće nogomet. Dobili zadnjih 5-6 utakmica (jednu su kiksali, ni prvi ni zadnji). Boli me briga šta misliš o njemu, al nemoraš blatit moj najdraži klub.

Kao što san spomenuo nije im igra kapetan Gerrard ni Suarez koji vrhunski napadač, još se samo malo triba uigrat. Uz Meirelesa to su trenutno dovjica najboljih Liverpoolovih igrača. Pad će se kod svake momđadi osjetit bez dvojice najboljih.

Evo isti bet kao i prije tjedan dana. Liverpool opet nema pravog napadača (Suarez nema prava igrati, Caroll još neigra). Joe Cole bi moga igrati al nema (više) osjačaj za gol. Gerrard najverojatnije neigra. Jedini igrač koji bi mogao zabit gol po meni je Meireles. Za Spartu nevjerujem da če dat gol. Iskreno mislim da će Liverpool dobit al nisam toliko uvjeren.

Ako mislite da će dobit preporučan da odigrate točan rezultat 1:0 i 2:0 (na obe oklade kvota je 7 šta znači da je ukupni koficjent 3.5)

svaka čast odlična analiza, ali kako si sam i spomenuo čisto sumnjaš da će sparta dati gol koef na sparta nedaje gol je 1,70 što je po meni dobar bet, jer šta ako šugavi liverpul završi 0:0, a kod tako bijednog kluba je i to moguće, pa da u produžecima završi 4:0

Liverpool šugav klub, jel ti pratiš uopće nogomet. Dobili zadnjih 5-6 utakmica (jednu su kiksali, ni prvi ni zadnji). Boli me briga šta misliš o njemu, al nemoraš blatit moj najdraži klub.

Kao što san spomenuo nije im igra kapetan Gerrard ni Suarez koji vrhunski napadač, još se samo malo triba uigrat. Uz Meirelesa to su trenutno dovjica najboljih Liverpoolovih igrača. Pad će se kod svake momđadi osjetit bez dvojice najboljih.

"šugav " klub po tome koliko sam pao na listiću zbog njih, zato...prije 3 ili 4 sezone neznam koliko su odigrali neriješenih utakmica(tu su me koštali novaca...) valjd najviše u povijesti... a šta si ti čeko da pobijede spartu u 86. minuti pa da tu pametuješ smanji malo doživljaj.. ako sam pao velike iznose na liverpulu i ako nevolim igrati na taj klub koji si pa ti  da tu napadaš moje pravo da kritikujem!! sad tu liverpul klub koji vrijedi po igračima preko 240 miliona eura nije u stanju maloj sparti (vrijednost igračkog kadra malo više od 20miliona=golman pepe košta ko cijela sparta)) dati gol u gostima nego ih tu na muletinu smuvaju i jedva pobijede(jedva kuyt dao gol prije samog kraja..)... nego šta da su JADNI , i ja imam pravo da kažem da su šugavi ako ti to ne odgovara nemaš šta negativno komentirati ono što su činjenice!

i ovo nije "svijet klađenja-liverpool fan club" nego samo "svijet klađenja" i tako da svako ima pravo reći svoja osobna iskustva i saznanja oko nekih klubova i to i dobra i loša, jer smisao je upozoriti i usmjeritisve članove na možebitne rizike, a ne tu braniti ime nekog engleskog kluba koji ti je "najdraži"....

"šugav " klub po tome koliko sam pao na listiću zbog njih, zato...prije 3 ili 4 sezone neznam koliko su odigrali neriješenih utakmica(tu su me koštali novaca...) valjd najviše u povijesti... a šta si ti čeko da pobijede spartu u 86. minuti pa da tu pametuješ smanji malo doživljaj.. ako sam pao velike iznose na liverpulu i ako nevolim igrati na taj klub koji si pa ti  da tu napadaš moje pravo da kritikujem!! sad tu liverpul klub koji vrijedi po igračima preko 240 miliona eura nije u stanju maloj sparti (vrijednost igračkog kadra malo više od 20miliona=golman pepe košta ko cijela sparta)) dati gol u gostima nego ih tu na muletinu smuvaju i jedva pobijede(jedva kuyt dao gol prije samog kraja..)... nego šta da su JADNI , i ja imam pravo da kažem da su šugavi ako ti to ne odgovara nemaš šta negativno komentirati ono što su činjenice!

i ovo nije "svijet klađenja-liverpool fan club" nego samo "svijet klađenja" i tako da svako ima pravo reći svoja osobna iskustva i saznanja oko nekih klubova i to i dobra i loša, jer smisao je upozoriti i usmjeritisve članove na možebitne rizike, a ne tu braniti ime nekog engleskog kluba koji ti je "najdraži"....

Po tome je činjenica da je onda i Chelsea šugav klub jer je izgubia od Liverpoola 0:1, Man. Utd. je jedva proša petoligaša a izgubio je od zadnjeg Wolverhamptona 2:1 jel on šugav, zatim svi engleski klubovi koji si ispod Liverpoola na ljestvici. Momčad ne igra dobro koliko igrači finacijski vrijede u suprotnom bi nogomet bilo dosadno gledati jer bi Real uvjek sve osvajao. Ja ne pametujem i ne želin se svađat o tome koji je bolji klub jer to nije ni svrha ovog foruma. Ni ti nebi želio da ja o tvom najdražem klubu govorim da je šugav. Mrzim i ja neke klubove al mišljenje držim za sebe jer poštujem druge koji navijaju za taj klub.

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use