Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 24.02.2011. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Danas je ponuda bogata, ponajviše zbog europske lige, pa vjerujem da ćemo biti aktivniji nego jučer...

Granice za kartone, za iste utakmice za koje sam sugerirao prošli tjedan igrati over 3,5 su sada postavljene na čak 5,5. Over 3,5 danas placaju mizernih 1,18. Sjetite se da smo prošli tjedan oba beta pogodili lagano, po koeficijentima oko 1,65  ;)

Ako nađem nešto pametno od razrada javim...

Villareal - Napoli 1 (1,80)

Gledao sam prvu utakmicu i mislim da prema prikazanom Villareal danas slavi. Iako je bilo oscilacija u igri bili su barem ravnopravna, ako ne i bolja ekipa i kontrolirali su veci dio utakmice. Dobili su što su htjeli, X, te sada pred svojom publikom trebaju osigurati prolaz dalje. Villareal doma igra odlično, ne zovu ih bezveze mala Barcleona, i mislim da će danas slaviti. + prijenos je na HRT2 u 21:00  ;)

Molio bi sve članove da nas preporuce prijateljima koji vole sport i klađenje...

Najefikasniji način bio bi sugeriranje stranice SvijetKladjenja na facebooku tj. slanjem pozivnica prijateljima, ali prijatelje možete pozvati i šaljuci im email ( http://svijetkladjenja.com/forum/invite/ ) ili na neki drugi nacin...

Jednostavno posjetite http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Svijet-Kladjenja/47794713000 i sa lijeve strane odaberite "Predloži prijateljima", te odaberite kojim prijateljima želite preporučiti portal i forum SvijetKladjenja!

FB.init("c71882aad7ed192838d1cb28aa2c3678");Svijet Kladjenja 

Sviđa Vam se forum ili analiza? Podijelite je sa prijateljima jednim klikom...

podijelite.jpg[/color]

uzeo sam da villareal prolazi na kvoti 1.70 kod bet at home. čini mi se dobar value s obzirom da se za pobjedu daje 1.80 prosječno (sam bet at home 1.75). kolega talijan s drugog foruma kaže da je napoliju bitnija prvenstvena utakmica za četiri dana protiv milana za prvo mjesto a danas nastupaju bez tri igrača iz prve postave među kojima je i najbolji strijelac cavani.

SS nudi 1,95 na pobjedu villareala  ;)

što vam se čini od ovoga za malo veći ulog?

Manchester City-Aris Solun 1,20 1

CF Villarreal-SSC Napoli  1,30 1X

Paris SG-BATE Borisov  1,45  1

koef: 2,26

mislim  Zicer  Sity  -1, kao  i  Psg  -1,  za  Vilareal hm  možda  je bolje  pik  x  odigrati ili manje  od  3 gola , jer  1 pol  mislim  da  će  biti  ispitivanje  talenta ,jer  kvaliteta  imaju i  jedni i  drugi  -ovdje  je sve moguće  u ovom meču  mislim  najotvoreniji što se  tiče i 1,x,2  - ja lično ću  odigrati  pik x  ,i  mislim  da  će  proći  i ovaj tvoj  1x  ;D

molim vas,oče mi netko odgovorit šta znači 1-1,na šta se to kladi??

Za koji par bi to igrala?

Mogu biti dvije stvari:

1. poluvrijeme/kraj... dakle treba ekipa voditi na poluvremenu i pobiejditi

2. vjerojatnije je pik, dakle poluvrijeme ili kraj... ekipa treba voditi ILI pobijediti. Dakle, može biti 1:0 i onda kraj 1:1 i ako si igrala pik1 si pogodila...

Evo prije nego odme uplaćivat po ovom snijegu (osijek) da napišem što se meni sviđa iz NHL-a za danas...tri jedinice, na domaćina...na nekim kombinacijama ću možda sve i probat sa hendikepom...ali ovako mi je sigurnije:

01:00h Philadelphia Flyers - New York islanders 1 @1,70 HL

01:30h Detroit Red Wings - Dallas Stars 1 @1,75 HL

01:30h Montreal Canadiens - Toronto Maple Leafs 1 @1,95 HL

- Kod Philadlephiej je jasno zašto igram na njih zaostaju jedan bod za vodečim Vancouverom na ukupnoj tablici lige, često znaju naprašit Islanderse i možemo reći da su im redovna mušterija...puno su bolja ekipa i još igraju kod kuće gdje su stavrno motivirani jer žele udovoljit navijačima (prošlu tekmu nisu imali sreće sa phoenixom jer su puno statitva pogodili)! Islandersi su u solidnoj formi, Moulsen igra dobro i njegova linija će biti najopsanija ali ja ovdje očekujem nastavak dominacije Flyersa nad Islandersioma, pa čak i pobjedu u hendiepku (dakle sa dva gola razlike minimalno) kao što to Phily često radi na svom ledu!!

- Detroit u puno boljoj formi od dallasa, Dallas se dosta dugo držao u vrhu ove sezone ali polako se vrača u normalnu i sad su zapravo na pravom mjestu gdje su trebali biti cijelu sezonu!! Napravil isu trade sa PIT jučer sma pričao o tome i dobili ofenzivnog obrambenog igrača, a izgubili jako dobro lijevo krilo i mislim da su tu pogriješili...iako imaju puno napadačkog talenta, detroit je preiskusna ekipa i nebi trebal iimat problema sa dallasom koji nije u formi i nanizao je 5 poraza zaredom, ovo mi je najsigurniji par pa mislim da bi i hendiekp trebao proći bez problema

- Montreal je bolji od Toronta. Ali u zandje vrijeme ih baš i ne ide, igraju čudno gube od CGY sa 4:0 a onda dobiju VAN sa 3:2 sve u gostima...sad se vračaju kući i uvijek je teško igrta tu prvu tekmu kad se vračaš kući! Pogotovo protiv velikog rivala kao što im je Toronto...Ali kad se sve skupa malo zbroji ja danas očekujem pobejdu MTL jer su jednostavno bolja ekipa i mislim da je i njima jasno da ovu tekmu moraju dobit...a vrlo lako moguć i hendikep...samo se nadam da Toronto neće imat raspoloženog Reimera (golamn) na golu jer tada bi moglo biti jako gusto...

Forum je zaključan za goste, ta samo članovi trenutno mogu čitati postove i analize...

Dosta vremena sam se dvoumio dali uopće napisati ovu analizu budući da vidim da preko 95% posjetitelja nema interesa pomoći drugima svojim pisanjem, već samo prepisati šta se može i naći korisne informacije, ali nadam se da ću ovom analizom potaknuti i druge da budu aktivniji na forumu, jer nema smisla da samo 10ak ljudi konstantno piše, a ja valuebetove znam, kao i uvijek, sam naći i ništa ne dobivam time što pišem analize i na neki način uvjeravam ostale kako je nešto valuebet i kako se isplati odigrati... Evo zadnji primjer je Svindal, gdje se na 30e uloženih moglo dobiti 600e, a prošli tjedan su prošli i žuti kartoni...Ovim putem još jednom pozivam sve na aktivnije sudjelovanje na forumu! ...No dobro, okrenimo se mi analizi...

Evo opširne analize i valuebeta...

http://svijetkladjenja.com/forum/zimski-sportovi/lindsey-vonn-fis-svjetski-kup-201011-%28dugorocne-oklade%29/

Slobodno komentirajte, a ako uplacujete, uplatite rađe više listica sa manjim ulozima, ali pazite da oklada ne ide na autorizaciju jer bi par lako mogao biti ili blokiran, a još je realnije da se smanji koef...!

Guest corto maltese

evo jedan NBA par koji mi se učinio zanimljivim

Denver Nuggets - Boston Celtics  2    1.65

Iskreno ne poznajem roster Denvera sada ali vjerujem da nakon odlaska dva all-star i uz to njihova dva najbolja igrača Carmela Anthonya i Chaunceya Billupsa to nikako ne može biti ista ekipa..uz to ih je Boston u zadnje dvije dobio tako da vjerujem da ce i večeras,a koef se ne čini loš

Liverpool-Sparta         manje od 2.5 gola        1.70

Evo isti bet kao i prije tjedan dana. Liverpool opet nema pravog napadača (Suarez nema prava igrati, Caroll još neigra). Joe Cole bi moga igrati al nema (više) osjačaj za gol. Gerrard najverojatnije neigra. Jedini igrač koji bi mogao zabit gol po meni je Meireles. Za Spartu nevjerujem da če dat gol. Iskreno mislim da će Liverpool dobit al nisam toliko uvjeren.

Ako mislite da će dobit preporučan da odigrate točan rezultat 1:0 i 2:0 (na obe oklade kvota je 7 šta znači da je ukupni koficjent 3.5)

Primjer (neka su oba uloga 100 kn)

Liverpool-Sparta 1:0    7 x 100 = 700

Liverpool-Sparta 2:0    7 x 100 = 700

Ukupan ulog je 200 kn, max dobit je 700, 200 x 3.5 =700

evo pokušaj listića premda smatram da je vrlo izgledan:

1. CajaLab(h-15,5)-UnicaMal 2  1,30(24.02. 20:30)

2.PartiBeo(h+10,5)-RealMad   1  1,30(24.02. 20:45)

3.Janković J.(h-5,5)-Zakopal 2   1,40(24.02. 18:30) 12:6... zamalo

1.u domaćoj ligi zadnji susret vrlo tijesan  unicaja izgubila u gostima kod tau keramike 2 razlike i to je jedini razlog da smatram da neče izgubiti 16 razlike

2.partizan zadnjih nekoliko utakmica vrlo tijesno izgubio protiv solidnih protivnika (m.siena, efes) i još su kući bez pobjede. publika napeta ipak je to real, moždaa i izgube ali 11 razlike NE, pazite ovdje je moguće i iznenađenje 2,9 na partizan

3. jankovička mi je toliko neuvjerljiva u zadnje vrijeme tako i da nađem na cesti pare nebi se kladio na njenu pobjedu, zakopalova je lošije rangirana od nje ali je vrlo dobra igračica, a u prilog tome govori da se janković u zadnjem susretu sa klarom u pekingu jako namučila za pobjedu i to 7:5, 7:5, takoda pobijeda sa +6gemova na jankovičku danas nije opcija za igru.

tečaj:2,3660

eto to je prijedlog tečajevi su iz supersporta,usput to su sve super, bonus tipovi u svim kladama tako da je tu moguće sve(1.ss,psk, 2.ss, 3.ss,germania..), ako neko ima kritiku ili neku sugestiju bi bih zahvalan,sretno!!!!!

SS nudi 1,95 na pobjedu villareala  ;)

što vam se čini od ovoga za malo veći ulog?

Manchester City-Aris Solun 1,20 1

CF Villarreal-SSC Napoli  1,30 1X

Paris SG-BATE Borisov  1,45  1

koef: 2,26

viljareala se bojim jer je super tip u ss, a to su 80% slučajeva utakmice koje završe dvoznakom protiv favorita

pariz može odigrati i 1:1 i idu dalje jer su postigli 2 gola u gostima a bate 1, čuvaj se ljigavih francuza, uh koliko sam puta tako pao, 1X je 1,05 malo ali sigurno

Liverpool-Sparta         manje od 2.5 gola        1.70

Evo isti bet kao i prije tjedan dana. Liverpool opet nema pravog napadača (Suarez nema prava igrati, Caroll još neigra). Joe Cole bi moga igrati al nema (više) osjačaj za gol. Gerrard najverojatnije neigra. Jedini igrač koji bi mogao zabit gol po meni je Meireles. Za Spartu nevjerujem da če dat gol. Iskreno mislim da će Liverpool dobit al nisam toliko uvjeren.

Ako mislite da će dobit preporučan da odigrate točan rezultat 1:0 i 2:0 (na obe oklade kvota je 7 šta znači da je ukupni koficjent 3.5)

Primjer (neka su oba uloga 100 kn)

Liverpool-Sparta 1:0    7 x 100 = 700

Liverpool-Sparta 2:0    7 x 100 = 700

Ukupan ulog je 200 kn, max dobit je 700, 200 x 3.5 =700

svaka čast odlična analiza, ali kako si sam i spomenuo čisto sumnjaš da će sparta dati gol koef na sparta nedaje gol je 1,70 što je po meni dobar bet, jer šta ako šugavi liverpul završi 0:0, a kod tako bijednog kluba je i to moguće, pa da u produžecima završi 4:0

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use