Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 23.02.2011. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Arsenal-Stoke City                   1,30      1

Marseille-Manchester Utd          1,37      X2

FC Porto-FC Sevilla                  1,16      1X

koef 2,07, germania

Arsenal treba pobjedu ukoliko žele ostati u utrci za prvaka, doma imaju skor 9-1-3 i kao takvi su 2. najbolji domaćin lige, dok Stoke u gostima ima 3-1-9 i kao takav su tek 16. gost lige.

Manchester, mislim da danas neće srljati te će tražiti jedan pozitivan rezultat a po kvaliteti su sigurno bolja momčad od Marseillea.

Porto, stigli su do ogromne prednosti u prvoj utakmici tako da im je danas i X dovoljan za prolaz

Marseille-Manchester Utd          1,37      X2

Mislim da san negdje za Marseille čua da ima dosta izostanaka danas, neznan točno kojih al znan da je jedan (ja mislin njihov glavni) napadač

Ja ču pokušat na više kornera        2       2.05

a i ja sam cuo da je manchesret u velikim problemima..da ima puno igraca koji ce izostat...pa sad neznam..

Danas Marseille ce imat puno izostanak najvazniji je izostanak Gignac-a kojeg su platili velikih 16mil. posto pratim Marseill svaku utakmicu mislim da i to nije neki izostanak jer Marseille bolje igra kad je Brandao centralna spica a sa strane Remy i Awey i svojim prodorima su jako opasni. Dodao bi i to da danas nece bit i omalenog Valbuene koji je odlican napadac. Kao ni spanjolca Azpilicueta. U najavi Man unt. je najprije bilo da ce igrat 4-5-1 samo Rooney istureni napadac. i 5. veznih Flecher, Scools, Carick, Gips, Nani ali je danas promjenjeno da Gips ispada iz momcadi i ulazi Berbatov. Man unt je bez izostanka velikokog Rio Ferdinadnda, nema ni Andersona, Owen-a, Gigsa, Hargriwsa, Valencije, Park i Evensa.... puno je to izostanaka stoperski par uz Vidica ce bit Smalling 21. godisnji igrac. Mislim da je ovo velika sansa za Marseile. Treba li nadodat da ce veceras bit i rasprodani Velodrome. Pa uz sve ove pojedinosti mislim da Marseille nebi smio izgubit, al igrati protiv Man unt jedne institicije nikad se nezna.

Ja sam odigrao 1x kvota 1.75 al naravno nikome nebi preporucio igranje protiv kluba kakav je Mancester united ovo je vise navijacki odigrano sa moje strane !!!

Sretno

Danas Marseille ce imat puno izostanak najvazniji je izostanak Gignac-a kojeg su platili velikih 16mil. posto pratim Marseill svaku utakmicu mislim da i to nije neki izostanak jer Marseille bolje igra kad je Brandao centralna spica a sa strane Remy i Awey i svojim prodorima su jako opasni. Dodao bi i to da danas nece bit i omalenog Valbuene koji je odlican napadac. Kao ni spanjolca Azpilicueta. U najavi Man unt. je najprije bilo da ce igrat 4-5-1 samo Rooney istureni napadac. i 5. veznih Flecher, Scools, Carick, Gips, Nani ali je danas promjenjeno da Gips ispada iz momcadi i ulazi Berbatov. Man unt je bez izostanka velikokog Rio Ferdinadnda, nema ni Andersona, Owen-a, Gigsa, Hargriwsa, Valencije, Park i Evensa.... puno je to izostanaka stoperski par uz Vidica ce bit Smalling 21. godisnji igrac. Mislim da je ovo velika sansa za Marseile. Treba li nadodat da ce veceras bit i rasprodani Velodrome. Pa uz sve ove pojedinosti mislim da Marseille nebi smio izgubit, al igrati protiv Man unt jedne institicije nikad se nezna.

Ja sam odigrao 1x kvota 1.75 al naravno nikome nebi preporucio igranje protiv kluba kakav je Mancester united ovo je vise navijacki odigrano sa moje strane !!!

Sretno

Iskreno meni je Marseille najdraži francuski klub al mislin da nema toliko iskustava što se tiče LP, da bar nisu prodavali igrače inače tamo su igrali Nasry, Evra, Ribery, Djibril Cissé

Sretno

Iskreno meni je Marseille najdraži francuski klub al mislin da nema toliko iskustava što se tiče LP, da bar nisu prodavali igrače inače tamo su igrali Nasry, Evra, Ribery, Djibril Cissé

Slazem se. Nasry Evra Ribery Drogba e da su oni veceras u marseilu drukcije bi bilo  ;) aali se nadam danas barem remiju.

Sretno

0-0 Win

Ajd na brzinu da nešto napišem za noćne ptice koje igraju online...

01:30h Pittsburgh Penguins - San Jose Sharks under 5,5 golova @1,65 HL

ovo je koef koji sma ja odigrao u HL danas popodne...tek sam sad našao slobodnog vremena za napisat....pa ako netko stigne još nek uplati jer mislim da ovo prolazi bez puno muke...SJ jučer igrao u Detroitu danas u PIT, u dobroj su formi a u posljednje vrijeme i Niemi (golman) jako dobro brani pa bi se ovaj susret mogao pretvorit u meč vratara Niemi s jedne i Fleury s druge strane...otkako nema malkina i crosbya golman fleury iz PIT ih drži iznad vode i zbog njega skupljaju bodove....napravili su trade prije par dana i novi igrač Neal se mora uklopit (inače jako dobro lijevo krilo), a izgubili su ofezivnog obrambenog igrača koji je igrao nekad u drugo ja nekad u trećoj liniji...uglavnom nebi trebao previše nedostajat u obrani...ja očekujem gustu i tvrdu utakmicu sa malo golova

Ajd na brzinu da nešto napišem za noćne ptice koje igraju online...

01:30h Pittsburgh Penguins - San Jose Sharks under 5,5 golova @1,65 HL

ovo je koef koji sma ja odigrao u HL danas popodne...tek sam sad našao slobodnog vremena za napisat....pa ako netko stigne još nek uplati jer mislim da ovo prolazi bez puno muke...SJ jučer igrao u Detroitu danas u PIT, u dobroj su formi a u posljednje vrijeme i Niemi (golman) jako dobro brani pa bi se ovaj susret mogao pretvorit u meč vratara Niemi s jedne i Fleury s druge strane...otkako nema malkina i crosbya golman fleury iz PIT ih drži iznad vode i zbog njega skupljaju bodove....napravili su trade prije par dana i novi igrač Neal se mora uklopit (inače jako dobro lijevo krilo), a izgubili su ofezivnog obrambenog igrača koji je igrao nekad u drugo ja nekad u trećoj liniji...uglavnom nebi trebao previše nedostajat u obrani...ja očekujem gustu i tvrdu utakmicu sa malo golova

01:30h Pittsburgh Penguins - San Jose Sharks under 5,5 golova @1,65 HL 2:3 OT

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use