Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 26.9.2024. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Posljednja Sansa 2024-2025.png

Posljednja Šansa 2024/2025 trajat će od od 10.9.2024. do 26.5.2025!

UČESTVUJ U NOVOJ SEZONI!

Europa League

Četvrtak1.jpg

(Koeficijenti 23.9. u 11:57 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

• IzudinB changed the title to Četvrtak 26.9.2024. (Dnevna tema)
  • IzudinB pinned this topic

Roma - Athletic Bilbao - oba daju gol (1.90) bet365

Roma će ugostiti Athletic Bilbao u jednom od najzanimljivijih susreta prvog kola grupne faze Europske lige. Obje momčadi ulaze u ovaj dvoboj s visokim samopouzdanjem nakon impresivnih nastupa proteklog vikenda.

Ivan Jurić je imao sjajan debi na klupi Rome u nedjelju, kada je njegova momčad s uvjerljivih 3-0 svladala šokantnog lidera Serie A, Udinese, na stadionu Olimpico.

Roma je imala poteškoća na početku sezone pod vodstvom Eusebija Di Francesca, no pokazali su potpuno drugačije lice u prvoj utakmici s novim trenerom.

S druge strane, Athletic Bilbao se popeo na treće mjesto na tabeli španjolske La Lige nakon treće uzastopne ligaške pobjede. Baskijci su u nedjelju slavili protiv Celte Vigo s 3-1, čime su ostvarili četvrtu pobjedu u sedam odigranih kola ove sezone.

Ozljede i izostanci

Obje momčadi suočavaju se s ozljedama ključnih igrača, što bi moglo utjecati na sastave.

Trener Rome Ivan Jurić možda će morati napraviti promjene, a najviše brine situacija oko kapetana Lorenza Pellegrinija, koji je upitan. Talijanski veznjak napustio je teren protiv Udinesea zbog ozljede koljena i propustio je nekoliko treninga, pa bi se mogao pridružiti Alexisu Saelemaekersu i Enzu Le Feeu na listi ozlijeđenih. Le Fee se nada povratku za nedjeljnu utakmicu Serie A protiv Venezije.

S druge strane, Athletic Bilbao dolazi bez svoje glavne zvijezde, Nica Williamsa, koji je ozlijedio gležanj u nedavnom susretu protiv Leganesa. Također, Yeray Alvarez i prvi vratar Unai Simon neće biti dostupni, pa će Julen Agirrezabala ponovno zauzeti mjesto među vratnicama.

Roma: Ryan; Mancini, Hermoso, Ndicka; Celik, Kone, Cristante, El Shaarawy; Soule, Baldanzi; Dovbyk

Athletic Bilbao: Agirrezabala; Gorosabel, Vivian, Paredes, Yuri; Ruiz de Galarreta, Vesga; I. Williams, Sancet, Berenguer; Guruzeta

Obje momčadi su proteklog vikenda briljirale u napadu u svojim domaćim prvenstvima. Bilbao je posebno dominantan napadački u posljednjim tjednima, postigavši osam golova u posljednje tri utakmice La Lige.

Njihov jedini međusobni susret završio je 2-2 u prijateljskoj utakmici 2019. godine, a s obzirom na trenutnu formu, možemo očekivati sličan ishod.

Glavna preporuka za klađenje je opcija "Obje momčadi daju gol" po kvoti 1.90 u bet365 kladionici.

Screenshot_50.jpg

(Koeficijenti 25.9. u 22:07 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Ako jos uvek nije zavrseno glasanje u vezi izbora kladionica u svetoj Poslednjoj Sansi, ipak predlazem da se dozvole sve kladionice, ukljucujuci i ciganske.

Ovaj @unkdy ce ispasti iz prve lige, ako se bude igralo samo na znanje i samo u zdravim kladionicama.

A predlazem i drugu opciju. Da svi igramo na znanje i u zdravim kladionicama, a samo njemu da dozvolimo privilegiju da ide u Aziju po svoje predloge.

Steta bi bilo da onakav igrac i onakav potencijal ispadne iz prve lige. 

Dajte mu ciganske kladionice, pa da vidite kako se pravi neverovatan niz od 49 uzastopnih pogodaka, jer bez njih, kolega @unkdy je obican, seoski igracic na nasem Forumu.

Cestitamo svima koji slave onoliko padova u prvoj, elitnoj.

A onaj Napoli ako danas ne prodje dalje, po kvotici od 1,14 onda neka idu i kockanje i zivot u qurac. 

Ljubitelji nesto visih kvota, koji imaju novca za bacanje, bi mogli prvo da pogledaju koliko je golova u gostima dao Atletico Bilbao u ovoj sezoni, gde su sve njihove utakmice na strani otisle u teske overe. Golove u gostima su dali na svakoj utakmici, Leganesu, Las Palmasu, cak i Barcelloni. Gol Atletica Romi je kvotiran sa 1,44, dok je igra, obe ekipe daju gol na utakmici kvotirana sa 1,85 sto je i predlog kolege @IzudinB koji bi mozda i mogao da prodje kada bi se igralo na papiru, a ne na terenu.

Ovo su predlozi samo za kolege koji imaju novca za bacanje, a bila bi prava steta da sada bacate svoj novac kada za samo -5 dana drvosece iz Crvene Zvezde idu u Milano, Interu na noge, a za samo -20 dana reprezentacija Srbije ide u Spaniju

LIVE:

16:10h Casper Ruud-Jordan Thompson (1.set *3:3 40:15) 1,53  4/10 bet365

1412097140_svijetklaenja.thumb.png.0c3d67f7a3d5fd287eba7fbd82456819.png

Trenutno je kiša,ali teren ima krov.Kada posuše Japanci teren kreće nastavak meča.Ovdje moram probati na pobjedu Ruuda,dosta solidno igra do sada.Sretno!

(Koeficijenti 26.09.2024.g. u 15:55 CET)

Koeficijenti su podložni promjenama

prije 14 sati, LeonardoDrugi said:

Ljubitelji nesto visih kvota, koji imaju novca za bacanje, bi mogli prvo da pogledaju koliko je golova u gostima dao Atletico Bilbao u ovoj sezoni, gde su sve njihove utakmice na strani otisle u teske overe. Golove u gostima su dali na svakoj utakmici, Leganesu, Las Palmasu, cak i Barcelloni. Gol Atletica Romi je kvotiran sa 1,44, dok je igra, obe ekipe daju gol na utakmici kvotirana sa 1,85 sto je i predlog kolege @IzudinB koji bi mozda i mogao da prodje kada bi se igralo na papiru, a ne na terenu.

Ja se iskreno nadam da si večeras bacio te novce. 🤑

• IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Ako  ste ove nedelje  gubili pare na kocku ,  evo vam  prilika da BAR nesto  vratite od toga.  CZ  nikada, bas nikada nije uspela da savlada Efes u  Turskoj.  Ima 9 ili  10 poraza . Mozda tome dodati i poraz Virtusa  u Grckoj(@1.12).
    • Olympiacos vs Virtus, Euroleague, jedinica, kvota 1,12 Bayern vs Leipzig, over 1,5 gol, kvota 1,12 (petak)  Inter vs Como, jedinica, kvota 1,25 (ponedeljak) Ukyona kvota 1,57 Ovo je vise osvetnicko, ili impulsivno kladjenje, pa ako neko sa ovog smesnog Foruma hoce da ide sa mnom, treba svakako da zna da impulsivno kladjenje nije najpametniji izbor. Prosle sedmice sam predlozio i odigrao ekstremni handicap na Olympiacos u gostima protiv Zvezde. U tom postu sam napisao da je Zvezda bila desetkovana pod kosem, da je igrala prakticno bez unutrasnje linije, dok je Okympiacos imao Vezenkova i Milutinova pod kosem. Isto tako sam napisao, sto se moze proveriti za sedam sekundi da je Zvezdina jedina sansa da ubrza igru i da pokusa sutevima da potopi Okympiacos nikako ne dozvoljavajuci da se igra poziciona kosarka. Isto tako sam napisao da kada bih ja vodio Olympiacos da bi to bila prava decja igra da se pobedi, jer bih ja uvek pre izabrao da igram sah sa Zvezdom u sred Beigrada, nego da igram brzu kosarku. Olympiacos je izabrao da pokusa da ih dobije sutem, i to bas najveci kamenjari u timu, Vildoza i Dorsey, a rezultat takvog razmisljanja jeste da je jedna od najboljih odbranbenih ekipa u Evropi primila 87 laganih poena i izgubila 14 razlike iako je protivnik igrao bez centara. Posto mi na Forumu imamo sjajan obicaj da proglasimo kolegu koji promasi analizu za prvu budalu Foruma, ja danas moram samome sebi da dokazem da analiza moze biti odlicna cak i ako ne prodje. Danas idem sa jedinicom, a ako treba da padnem, neka padnem, uvek cu moci da kazem da sam bio trostruki pobednik svete Poslednje Sanse i da sam jedini clan Foruma koji nikada nije krocio u drugoligasko blato. Beyern je ove sezone cak pet puta odigrao 0-1 gola na utakmici a meni je uspelo da sve te teske undere uhvatim u realnom kladjenju. Uhvatim u prenosnom znacenju, igrao sam overe 1,5 gol na utakmici, a uhvatio sam ih za qurac. Ti overi nisu dosli ne zato sto je Bayern igrao protiv Atletico Madrida vec nisu dosli u utakmicama sa Leverkusenom, Psg-om, St. Paulijem, Benficom i Aston Villom. Znaci, ovde nema sta da se analizira, vec Bayern ne bi smeo da odigra under 0-1 gola na utakmicama u narednih sto godina, da bih ja dosao na pozitivnu nulu kada je u pitanju kladjenje na sveti Bayern.  A ovu jedinicu na Inter protiv Coma ko ne odigra neka svima na Forumu objasni koji je razlog za to. Samo jos da kazem da ce Inter od 10.12. do 28.12. imati cak pet utakmica od kojih se ne zna koja je vaznija.  
    • Jedan od ljepsih mi i drazih pogodaka u PS. Lijepih 3-0 u 31.minuti. Gledam utakmicu i s nestrpljenjem iscekujem vikend derbi u Nizozemskoj pa nek izgori sve.
    • Scotland Division 3 Utorak 20:45h Elgin - Clyde  2+  @1.25  Mozzart
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use