Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 18.02.2011. (Listić dana)

padobranac

Recommended Posts

Sve cestitke info-betu na do sada pogodjenim info-ima i hvala sto to podijelis s nama iako te neki napadaju čim neka utakmica ne prodje.Svi oni koji napadaju su jedini odgovorni za par koji su odigrali jer nije info-bet uzeo vaš novac i uplatio neku utakmicu,vi ste ju uplatili i vi ste jedini odgovorni,tu se covjeka nema sta kriviti na svakome od nas je dali igrati ili ne i svako je odgovoran za svoje uplate a covjek je tu da nam skrene pažnju na neki par.

Nadam se da če biti još dobrih infoa i korisnih informacija koje ce nam svima koristiti!

pozdrav!  ;)

Istina tako je! A sad pricate o ovom drugom paru, pricajte malo o njemcima, penal bio za 1:0, to nitko nije nista rekao, ali za nizuzemce ima primjedbi koliko te volja!!

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Čekajte ljudi, šta se sa vama događa. Pari mi se kao da ste ljubomorni. Info-bet pohvala za pogođene parove samo nastavi. Vi ostali ako oćete pratite ako nećete nemojte i kraj priče. Čovjek lipo daje svoje prognoze i velika večina prolazi, a zauzvrat ne traži ništa.

Ako mislite da mulja ili tako nešto zapitajte se ima li on od toga ikakve koristi.

Čekajte ljudi, šta se sa vama događa. Pari mi se kao da ste ljubomorni. Info-bet pohvala za pogođene parove samo nastavi. Vi ostali ako oćete pratite ako nećete nemojte i kraj priče. Čovjek lipo daje svoje prognoze i velika večina prolazi, a zauzvrat ne traži ništa.

Ako mislite da mulja ili tako nešto zapitajte se ima li on od toga ikakve koristi.

Ma kakve prognoze, nebi ja stavljao to tu kao prognoze, nego informacije dobivam, i igram to, ne lupam sigurno bezveze kao prognoze...Nemam ja nista od toga...

Od danas vise ne stavljam info-e tu na forum, pozdrav i nadam se da ce ovi sada sto su se nasladivali na mojim parovima kada su pali, da ce biti sretni.. Pozdrav jos jednom.. ;) ;)

super, samo sam čekao da do ovoga dođe, kad ima uvjek budala koje ponižavaju čovjeka kad promaši jedan par, pa makar imao do sada 100 pogodaka, ehhhh  kakvi igrači :(

...info-bet isto bi napravio i ja na tvom mjestu, čemu da radiš korist ljudima koji te vrijeđaju i omalovažavaju, sretno dalje  :-*

ove svađe nemaju nikakvog smisla,a i ti info bet nemaš pojma o nogometu,šta ti misliš da a ako jedan penal bude sviran na utakmici da je odmah namjesteno,bilo tko normalan i ko pogleda samo malo tvoje parove vidi da to nema veze sa infom,ili ti dojavom jer igraš na klubove sa vrha tablice protiv ovih sa dna i onda kad prođe prođe zasad je sralo,al ove nebuloze penal pa je namješteno hahaha daj spusti se na zemlju i drago mi je da više nečeš stavljat svoje dojave jel samo nastaju bezvezne svađe,imaš bloger.hr pa tamo prodaji dojave tamo su takvi poput tebe

ove svađe nemaju nikakvog smisla,a i ti info bet nemaš pojma o nogometu,šta ti misliš da a ako jedan penal bude sviran na utakmici da je odmah namjesteno,bilo tko normalan i ko pogleda samo malo tvoje parove vidi da to nema veze sa infom,ili ti dojavom jer igraš na klubove sa vrha tablice protiv ovih sa dna i onda kad prođe prođe zasad je sralo,al ove nebuloze penal pa je namješteno hahaha daj spusti se na zemlju i drago mi je da više nečeš stavljat svoje dojave jel samo nastaju bezvezne svađe,imaš bloger.hr pa tamo prodaji dojave tamo su takvi poput tebe

Ne trebam tvoje komentare tu.. ;)

GLedajte ljudi mene ne zanima sta mislite vi, ja znam sta ja imam, u 6 mojih utaknica koje sam dao, kako kaze ovaj grof svaka me prosrala stvarno da je..hahahaha

Evo ovako Dinamo-Taratno, stvarno je slucajno sviran penal u 87 minuti za 3:1..

Hearts je sasvim slucajno pobjedio 0:2, a dosta mu je bilo i 0:1..

Sasvim slucajno je hertha pobjedila u prelazu 1 u 2, pobjeda 2:6...

Prvi pad je bio u utakngoici hanse, nemam komentara na tu utaknicu...

Onda danas sasvim slucajno je pao penal u 1 pol utaknice bochum i sasvim slucajno su pobjedili 2:0, koje gledao utaknicu gosti su imali par mrtvih u zadnjim minutama...

I onda vi meni kazete da ja bubam prognoze, ljudi moji ko je tu zdrav a ko lud?

opet dokazuješ da nemaš veze sa nogometom,kao prvo da iti malo pratiš vidio bi da su penali jako česte pojave na utakmici kao i prelazi iz 1 u 2 i obrnuto i nemoraju bit namjestene utakmice,kazes heartsu bio dosta jedan gol pa nogomet se igra da bi se zabijali golovi a žl vjerovatno su znali skoti da tebi treba jos jedan gol pa su zato zabili hahah ma nema sta ludi si od maminja sa ovim dojavama sretno ti bilo neda mi se vise gubit vrijeme da tebi objasnjavam sta je nogomet jel ti ocito veze nemas ili maslas ekipu sa tim infoima ili neko tebe masla pa ti prenosis kako god sretno,lijep pozdrav,ps sutra bi hansa mogla u hendikapu,možda  ;)

opet dokazuješ da nemaš veze sa nogometom,kao prvo da iti malo pratiš vidio bi da su penali jako česte pojave na utakmici kao i prelazi iz 1 u 2 i obrnuto i nemoraju bit namjestene utakmice,kazes heartsu bio dosta jedan gol pa nogomet se igra da bi se zabijali golovi a žl vjerovatno su znali skoti da tebi treba jos jedan gol pa su zato zabili hahah ma nema sta ludi si od maminja sa ovim dojavama sretno ti bilo neda mi se vise gubit vrijeme da tebi objasnjavam sta je nogomet jel ti ocito veze nemas ili maslas ekipu sa tim infoima ili neko tebe masla pa ti prenosis kako god sretno,lijep pozdrav,ps sutra bi hansa mogla u hendikapu,možda  ;)

Ne zelim uopce sa tobom raspravljat tko te tjera da pratis moje info-e?

i stvarno zasto ti gubis ovdje vrijeme na rasprave ako je to tako kako govoris stvarno nevidim razlog,ja nebi sigurno da imam dojave i suguran sam u njih,al opet ko to dobija dojave uopce a kamoli svaki drugi dan ko ti..ma faca si nema šta skidam kapu

hahahahahahah, sta ti pricas? kakve mrtve dojave, pa da imam dojave, nebi bi tu, hladio bi jaja na bahamima, ajde brisi dalje ne zelim tvoje komentare....

Vec par dana citam ove prepirke oko parova i moram prokomentirat jednostavno.

Cestitke svima na dobicima ko je iskoristio ove parove, ALI samo bi volio da vam bude jasno da to nisu dojave, shvatite, utakmice se namjestaju, ali ne svaki dan 5 komada i to sigurno nije dostupno svako drugom covjeku koji ima informacije malo iz njemacke malo iz turske s priprema i sl.. Zar stvarno mislite da ljudi koji imaju dojave i krecu se u tim krugovima bi se zajebavali (sori na izrazu) sa prodajom parova za 50€ ili koliko vece preko neta, a na takvim utakmicama se vrte milijoni. Shvatite jer sam i ja pusio pare na takvima koji prodaju parove (nemoj se iznenadit ako ti jedan dan uzme pare a opce ne posalje par). To nisu dojave vec dobro analizirani parovi.

Pogledaj npr. ovaj blog

http://premium-bet.bloger.hr/default.aspx

lik prati hokej, analizira dobro parove i prodaje ih pod 'insajderi' za 40ak€, i naravno sav novac stavi na par koji je analizirao i stavi ss na blog kako bi se vidilo da je i on to odigrao. Svaka cast na snalazljivosti - ali to nisu dojave.

Nemojte se nac uvrijedjenima, ovo nije kritika vec samo savjet.

Pozdrav i sretno!

Vec par dana citam ove prepirke oko parova i moram prokomentirat jednostavno.

Cestitke svima na dobicima ko je iskoristio ove parove, ALI samo bi volio da vam bude jasno da to nisu dojave, shvatite, utakmice se namjestaju, ali ne svaki dan 5 komada i to sigurno nije dostupno svako drugom covjeku koji ima informacije malo iz njemacke malo iz turske s priprema i sl.. Zar stvarno mislite da ljudi koji imaju dojave i krecu se u tim krugovima bi se zajebavali (sori na izrazu) sa prodajom parova za 50€ ili koliko vece preko neta, a na takvim utakmicama se vrte milijoni. Shvatite jer sam i ja pusio pare na takvima koji prodaju parove (nemoj se iznenadit ako ti jedan dan uzme pare a opce ne posalje par). To nisu dojave vec dobro analizirani parovi.

Pogledaj npr. ovaj blog

http://premium-bet.bloger.hr/default.aspx

lik prati hokej, analizira dobro parove i prodaje ih pod 'insajderi' za 40ak€, i naravno sav novac stavi na par koji je analizirao i stavi ss na blog kako bi se vidilo da je i on to odigrao. Svaka cast na snalazljivosti - ali to nisu dojave.

Nemojte se nac uvrijedjenima, ovo nije kritika vec samo savjet.

Pozdrav i sretno!

Slazem se u potpunosti sa tobom, ali ko je rekao da ja prodajem dojave? Ja niti jedan svoj info nisam naplacivao, ako si vidio..

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use