Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 18.02.2011. (Listić dana)

padobranac

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Pozdrav ljudi novi sam ovdje,vec dulje vrijeme pratim forum i mogu rec da ste vrlo dobri,u zadnje vrijeme se povecao broj ljudi i nadam se da ce i dalje rasti, te da ce bit jos mnogo ovakvih informacija kao sto su to bile proslih dana.

Da se ukljucim u danasnji dan i stavim svoje pickove

Medvescak- Graz 1x 1.40 Mislim da je doslo vrijeme da zig zag pobijedi, bacit ce se na glavu i dat sve od sebe da barem izvuku nerijeseno il pobijede,jos su 4 kola do kraja imaju isti broj bodova ko osmoplasirane jesenice,te im je pobjeda imperativ.

Drugi par je  Olimpija- Alba Volan 1, 1.75 Olimpija u posljednje vrijeme igra u odlicnoj formi i mislim da ce ovom pobjedom biti nadomak doigravanju

Evo info od info-beta...

Do sada ima skor 3 /4, svatko sam odlucuje dali ce i ako da sa kojim ulogom pratiti, tako da u slucaju negativnog ishoda ne bude scenarija od prije par dana... Dakle, sam odlucite dali cete igrati...

275 VfL Bochum-F.Düsseldorf (18.02. 18:00) f+2     3,30

Btw. drugi bet od istog izvora ce biti objavljen oko 19:30...

Evo trenutno je 2:0! Nadam se da će tako i ostati... Još 20ak minuta...

Evo i drugi bet (za oba beta, možete zahvaliti infobetu što je informacije samovoljno odlučio podijeliti sa drugima!!!)

298 Fort.Sittard-Helmond Sport (18.02. 20:00) f+2 3,20

Evo info od info-beta...

Do sada ima skor 3 /4, svatko sam odlucuje dali ce i ako da sa kojim ulogom pratiti, tako da u slucaju negativnog ishoda ne bude scenarija od prije par dana... Dakle, sam odlucite dali cete igrati...

2:0 FT  ;D

Zahvale infobetu, još jednom...

Evo info od info-beta...

Bravo!Osobno nisam ga pratio ali mislim da nitko nije sa onako velikim ulogom kao sa parom prije koji je pao!!!!!!!!

Evo info od info-beta...

Bolje da je onaj par pa , sad bi se već kuće stavljale javascript:void(0)

Evo info od info-beta...

275 VfL Bochum-F.Düsseldorf (18.02. 18:00) f+2    3,30

svaka cast kolega, eto dokaza jos jednom da nisi "đendaroš"...zao mi je sto nisam bio u mogucnosti prije utakmice bit online pa da procitam, ali sigurno bi odigro...sutra ocu...samo tako  ;D

Evo info od info-beta...

Bravo!Osobno nisam ga pratio ali mislim da nitko nije sa onako velikim ulogom kao sa parom prije koji je pao!!!!!!!!

Dobro ne zelim tvoje komentare!! Ja lupam prognoze, kao sto si rekao!! Slucajno je bio penal..  ;) ;)

NARAVNO DA NISI GLEDAO TABLICU, ALI F2? zašto nije prijedlog obična tekma a ne f2, sad sam ljut jer sam izgubio na tvoj par koji sam igrao bez f2 jer ako ti kažeš f2 znači da obična pobjeda prolazi. I još jednom srdim se jer je pol love koju sam zaradio na svojem današnjem infu otišlo u k. sorry ako sam te uvrijedio ali promašaj je velik moraš priznat (koja je to momčad igrala)

NARAVNO DA NISI GLEDAO TABLICU, ALI F2? zašto nije prijedlog obična tekma a ne f2, sad sam ljut jer sam izgubio na tvoj par koji sam igrao bez f2 jer ako ti kažeš f2 znači da obična pobjeda prolazi. I još jednom srdim se jer je pol love koju sam zaradio na svojem današnjem infu otišlo u k. sorry ako sam te uvrijedio ali promašaj je velik moraš priznat (koja je to momčad igrala)

Jebiga sta da ti kazem, evo primjera, zasto nisi igrao njemce gore??? Zasto si igrao nizuzemce, nerazumijem... Uglavnom nedamise svadat, pozdrav

PRESTANITE SE SVAĐAT I VRIJEĐAT JER NITKO NIKOG NE TJERA DA UPLATI ODREĐENI PAR.

OVO SU IPAK SAMO PRIJEDLOZI KOJE NITKO OD NAS NE MORA ODIGRAT AKO MU SE NE SVIĐAJU!!!

Sve cestitke info-betu na do sada pogodjenim info-ima i hvala sto to podijelis s nama iako te neki napadaju čim neka utakmica ne prodje.Svi oni koji napadaju su jedini odgovorni za par koji su odigrali jer nije info-bet uzeo vaš novac i uplatio neku utakmicu,vi ste ju uplatili i vi ste jedini odgovorni,tu se covjeka nema sta kriviti na svakome od nas je dali igrati ili ne i svako je odgovoran za svoje uplate a covjek je tu da nam skrene pažnju na neki par.

Nadam se da če biti još dobrih infoa i korisnih informacija koje ce nam svima koristiti!

pozdrav!  ;)

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use