Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 22.9.2024. (Dnevna tema)


IzudinB

Recommended Posts

Posljednja Sansa 2024-2025.png

Posljednja Šansa 2024/2025 trajat će od od 10.9.2024. do 26.5.2025!

UČESTVUJ U NOVOJ SEZONI!

Premier liga

N1.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

N2.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

N4.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

N5.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

N6.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

N7.jpg

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 18.9. u 23:04 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Inter vs Milan 1X dupla sansa, 1,16 (predlog kolege @unkdy

Partizan vs Crvena Zvezda  X2 dupla sansa,1,10 (predlog kolege @bozicso

Inter vs Crvena Zvezda jedinica kao kuca, (01.10) 1,16 (moj predlog)

Ukupna kvota 1,48-1,50

Danas sam na Forum dosao samo da podsetim kolege da za samo - 9 dana drvosece iz Crvene Zvezde idu na noge Interu u Milano u okviru drugog kola Lige Prvaka, i da kladionice vec oho-hooooo primaju uplate na ovaj mec. Na zalost, kladionice jos uvek ne primaju uplate za utakmicu reprezenetacije Spanije protiv Srbije, ali nece ni to trajati zauvek, posto za samo - 23 dana Dragan Stojkovic Kiksi treba svima nama da pokaze sta zna o trenerskom poslu. 

Ovako bi trebalo da izgleda raj na zemlji. Svakog ponedeljka bi trebalo da igra reprezentacija Bosne i Hercegovine u Holandiji, svakog utorka da Dinamo ide Bayernu, svake srede da reprezentacija Srbije ide Spaniji na noge, svakog cetvrtka da Crvena Zvezda ide Interu na noge, a weekendom i to svakog petka, subote i nedelje da Hajduk igra svoje evropske utakmice. E to bi bio pravi zivot, i raj na zemlji. Da udjete u kladionicu u ponedeljak, zakucate vrata ekserima i ne izlazite iz nje sve do nedelje, ili dok ne poludite.

Za danas sam izabrao da vezemo dva predloga kolega iz Poslednje Sanse, i pocnemo vec od juce da uplacujemo na Inter protiv Zvezde, iako do tog meca ima jos - 9 dana.

Dupla sansa 1X na Inter protiv Milana je predlog iz svete Poslednje Sanse kolege @unkdy dupla sansa X2 na Crvenu Zvezdu protiv Partizana je predlog kolege @bozicso dok je moj predlog jedinica kao kuca na Inter protiv Crvene Zvezde.

Inter vs Milan dupla sansa 1X

U ovom trenutku, razlika izmedju Intera i Milana je bas onakva kako i kladionice procenjuju sanse ova dva tima za titulu u Serie A. Kvota na titulu Intera u ovom trenutku je 1,61 dok je titula Milana kvotirana sa 11,00 

Po ovim parametarima, gde vam kladionice nude da uplatite milion i zaradite cistih deset miliona za samo osam meseci, a da niste uzeli lopatu u ruke, cini se da je Inter za sest/sedam nivoa ispred gradskog rivala. Uporedjujuci rostere, razlika sigurno nije tolika, ali gledajuci kako se vode ova dva kluba, i kakve poteze vuku Inter i Milan, razlika je jos veca. Danas necu nista o rosterima, formi, rezultatima Intera ili Milana, neka svako za sebe odvoji vreme za to, vec samo da podsetim na nacin kako je Inter sredjen za samo nekoliko godina. 

Giuseppe Marotta je, ako ne najbolji, onda svakako jedan od tri Top najboljih sportskih direktora na svetu, o kome sam vec sto puta pisao na ovom smesnom Forumu. Kada vidite sta taj genije radi, i kakve rezultate ima iza sebe, prvo sto pomislite jeste da je vodjenje jednog kluba prava kamilica. Iako sam vec sto puta napisao na Forumu, danas cu samo napisati kako je taj genije otisao iz Juventusa, nakon devet uzastopnih titula u Serie A i dva Finala Lige Prvaka (2014/2015 i 2016/2017). Dakle, vlasnicima Juventusa je zinulo dupe za tom toliko sanjanom  titulom Lige Prvaka, nakon sto su gubili dva finala, smatrali su da im je potreban samo taj jedan mali iskorak, pa su procenili da je taj korak dovodjenje Ronalda. Marotta koji je u to vreme bio Bog i batina u klubu, se ostro usprotivio, jer je smatrao da to nije pravac kojim bi trebao da ide Juventus. Rukovodstvo kluba se podelilo na one koji podrzavaju znanje, i one koji misle da je u profitu smisao zivota. Morao je da presudi vlasnik kluba, kao sto, na zalost, na ovom smesnom Forumu uvek presudjuje vlasnik Portala, a ne najbolji medju nama. Vlasnik Juventusa, italo-amer John Elkann, potomak slavne porodice Agnelli, koja se sada verovatno prevrce u grobu, je izabrao profit, doveo Ronalda, ali i Pirla na klupu slavnog Juventusa, a sta se nakon toga desilo je istorija.

Giuseppe Marotta se tada povukao, jer je ostao u manjini, ali svakako nije umro od gladi nakon toga. Samo nekoliko meseci nakon toga, Inter ga je uzeo, znajuci ko je on. Danasnji vlasnici Intera su americki investicioni fond, koji su to postali pre samo nekoliko meseci. Ti ameri ne znaju sa koliko lopti se igra fudbal, zli zato odlicno znaju kako funkcionise business, pa je prvo sto su uradili kada su dosli u Inter, postavili Marottu za Boga i batinu u klubu. Danas Inter funkcionise na tom principu, ameri drze blagajnu i nista ne diraju, dok se Giuseppe Marotta pita i ko ce u klubu biti kafe kuvarica. Ameri su sebi izabrali da im klub vodi bolji od njih, zapravo najbolji na svetu, a Marotti bas to treba, apsolutna sloboda da radi sta hoce, a i ti bi @Goksim mogao nesto da naucis iz njihovog primera, kome bi trebao da ustupis da ti vodi ovaj smesni Forum.

Jeste, u pravu ste, ove sezone cu hvaliti i "pumpati" Inter, ali samo unutar granica Italije, mada mislim da ce se dobro drzati i u Ligi Prvaka. Sto se tice njihovog ucinka van granica Italije, za sada bih procenio samo to, da mislim da ce svake godine biti sve bolji i bolji. Za italijanske prilike, Inter je savrsen klub, a posebno im ide na ruku sto svaki od konkurenata ima svojih problema. Milan se raspada, Juventus ne zna gde udara, Napoli je uvek bio, a i ostace dozivotno juznjacki klub, Atalanta uvek bila i ostala provincijski klub, a o Romi cu, cim budem imao vremena, napisati post sa sto stranica teksta. Uporedjujuci roster Intera sa top evropskim klubovima, svako ko je gledao utakmicu ManCity i Intera od pre nekoliko dana, mogao je da vidi ko je ko. Pa ipak, Inter je uzeo bod u sred Engleske, sto ne moze biti slucajno. Onaj Marotta je genije ne zato sto je u stanju da poslozi najbolji roster, vec zato sto je u stanju da napravi ekipu koja najbolje funkcionise zajedno. Ko slabije prati Serie A mozda ne bi znao ni da kaze ko je trener Intera, a pogotovo koga je sadasnji trener Intera ranije trenirao. Pa, ipak Inzaghi je na klupu Intera postavljen bas iz tog razloga, jer on iako nije ni u prvih sto trenera u Evropi, je savrsen izbor po svom karakteru za ovakav tim. Hteo sam da kazem da Inter nije skup fenomena, vec grupa gradjana koja savrseno funkcionise zajedno.

O Milanu necu uopste da trosim tastaturu, osim sto cu da kazem da su u prvih pet zvanicnih utakmica u ovoj sezoni, primili devet golova, da im je svako osim Venezije dao gol, Liverpool tri komada u sred Milana, a Torino, Parma i Lazio po dva. Da dodam i da su svih pet utakmica Milana u ovoj sezoni otisla u teske overe, cak cetiri u overe 3,5 gola na utakmici

Partizan vs Crvena Zvezda, srpsko lopovsko prvenstvo, dupla sansa X2 (ponedeljak)

Ko od kolega sa Foruma prati srpsko prvenstvo prvo bi morao svima nama da objasni koji je razlog za to, a tek nakon toga bi morao da nam pokaze lekarsko uverenje da je zdrav. Cak i ko ne prati srpsko lopovsko prvenstvo, sigurno je cuo od nekoga kakve rezultate ove sezone ima Partizan. Cak i ko ne prati uopste fudbal, sigurno je cuo da je Partizan ove sezone ispao iz cak tri razlicita evropska takmicenja, da na poslednjih pet ili seset svojih evropskih utakmica kod kuce nijednom nije dao gol, da u klubu nema para ni za sampon da se igraci istusiraju nakon treninga, iako niko ne zna sta oni uopste rade na treningu.

Neka svako za sebe najpre pogleda rezultate Partizana u ovoj sezoni i koliko su golova primili ove sezone. Meni je samo zao sto recima uopste ne moze da se opise kakav raspad sistema je unutar tog otrova od kluba zvanog Partizan. Kada uporedjujem Partizan i Crvenu Zvezdu, i kolike su razlike medju njima, najvise volim da koristim poredjenje izmedju americke Nase i srpskog svemirskog programa. Crvena Zvezda u odnosu na Partizan je kao americka Nasa naspram srpskih kosmonauta, koji valjda treniraju za odlazak u svemir, tako sto gledaju u nebo ili zvezde ne nebu. A najbolji primer ljubavnih odnosa Predsednika Srbije prema beogradskim govnima mozete videti u finansiranju tih govana. Republika Srbije preko svog Fudbalskog Saveza vec stoti put uplacuje Partizanu licencu Uefi za ucestvovanje u evropskim takmicenjima, jer Partizan ako bi ziveo od onoga sto zaradi, ne bi imao ni za benzin da odu na utakmice. Ove sezone taj iznos je bio zimedju dva i tri miliona eura, a nekada je manje od dva miliona, a nekada pet. Za to vreme, Crvenu Zvezdu finansira ruski Gasprom, drzavna ruska kompanija koja pola sveta snabdeva gasom, ali ne tako sto daje svoj novac. Republika Srbija je ceo svoj naftni i gasni sistem prodala (prakticno poklonila) zlim rusima, a ovi bi za to trebali da placaju gasnu (rudnu) rentu, koja se na godisnjem nivou meri u milionima, i sto bi, da je Srbija u Svedskoj, islo u drzavni budzet. Posto Predsednikovo srce kuca za Crvenu Zvezdu, i jos dugo nema nameru da se odmori, ruski novac od rente koji bi trebalo da ide u budzet republike Srbije, ide .... pogodite gde?

Dakle, beogradski derby se igra na Partizanovom stadionu, ali je to vazno kao i kada bi ManCity igrao protiv Makarske u gostima, a ne u Manchesteru. Ova dva kluba u ovom trenutku ne mogu da porede ni po cemu, po stanju u klubovima, po novcu, po igracima na bilo kojoj poziciji, po kladionicarskim kvotama iz ovog meca, po otkucajima srca Predsednika, po rezultatima, po broju stranaca  .... deluje da je cak i trava zelenija na Zvezdinom stadionu, a deluje i da kafu na Zvezdinom stadionu kuvaju neke Top elitne eskort prostitutke, dok na Partizanovom stadionu kafu kuvaju neke brkate babe.

Moguci rizik da padnemo

Teorije kazu da se veliki gradski derby-mecevi nikada ne igraju u veliki novac. Teorije kazu da na takvim utakmicama ne odlucuje uvek kvalitet, nego sto drugih razloga. Ne treba zaboraviti ni da fudbal ne igraju naucnici, vec seljaci, a pred pocetak milanskog i beogradskog derby-a neka svako za sebe prebroji broj stranaca i crnaca na ova dva meca. Hteo sam da kazem da je veceras i sutra sasvim moguce da ne odluci kvalitet, vec adrenalin, naboj, neki potez polupismenog crnca, neka greska odbranbenog igraca ili neki drugi detalj, i da je sasvim moguce da pobede Milan i Partizan, ali je i kvota da se to desi preko 20,00 Teorije kazu jedno, a ja kazem drugo, ako danas Milan pobedi Inter, a sutra Partizan dobije Zvezdu, i treba da padnemo, i tu ne bi trebalo da bude nikakve ljutnje.

Nego, recite vi meni sta vam se ne svidja u mom jos jednom predlogu za kladjenje da Inter daje gol Milanu po kvotici od 1,13 da Crvena Zvezda daje gol Partizanu po kvotici od 1,14 i koliko god mislite, ili koliko ste pohlepni, da ce Inter dati golova Crvenoj Zvezdi. Ako mislite da je Inter u stanju da postigne vise od jednog gola Zvezdi u sred Milana, dobicete ukupnu kvotu od 1,54 dok ako mislite da Inter moze da ugura drvosecama iz Zvezde i vise od dva gola, sa ukupnom kvotom od 2,10 vec sebi mozete da promenite zivot.

Ovde postavljam i moj predlog za sesto kolo svete Poslednje Sanse, a to je vise od jednog gola Intera Crvenoj Zvezdi po kvoti od 1,20 kod bet365

Cestitam svima koji slave pad kolege @Iblaz93 u prvoj, elitnoj.  Sezona u svetoj Poslednjoj Sansi jos nije ni pocela, a kolege vec padaju kao kruske. Spavajte kao bebe, nece ni kolega @Fitoz jos dugo.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Monaco - Le Havre 1 (1.36) bet365

Monaco s visokim samopouzdanjem ulazi u ovaj susret nakon impresivne pobjede u Ligi prvaka protiv Barcelone. Tim je savladao Španjolce rezultatom 2-1, i to s igračem manje, a ovo je bio njihov drugi trijumf protiv Barcelone u posljednje vrijeme, nakon što su ih u pripremnoj utakmici porazili sa 0-3.

Ta prijateljska pobjeda pokrenula je niz bez poraza Monaca, koji je sada na šest utakmica bez poraza, uključujući i najnoviju pobjedu u Ligi prvaka. S obzirom na ovu formu, Monaco će s puno optimizma dočekati Le Havre na domaćem terenu. Gosti su u prva četiri kola upisali dvije pobjede i dva poraza.

Kada su međusobni susreti u pitanju, Monaco ima trostruki niz bez poraza protiv Le Havrea. U tri od posljednja četiri susreta oba tima su postigla gol, a Monaco je na domaćem terenu slavio u dvije od posljednje tri utakmice protiv Le Havrea.

Na stadionu Louis II, Monaco ima niz od tri utakmice bez poraza, uz dvije pobjede, a protivnici su bili Barcelona, Lens i St. Etienne. S druge strane, Le Havre je bez pobjede u tri od posljednja četiri gostovanja, a u ovaj meč ulaze nakon poraza 2-0 od Toulousea.

Očekujem pobjedu domaćina po kvoti 1.36 u bet365 kladionici. Sretno svima.

Screenshot_29.jpg

(Koeficijenti 22.9. u 12:04 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Manchester City - Arsenal manje od 2.5 gola (1.72) bet365

Manchester City je jedina momčad u ligi s maksimalnim učinkom nakon četiri odigrana kola, a ključni čovjek njihovog uspjeha je Erling Haaland, koji je u tom razdoblju postigao devet golova. Osam od tih devet golova postigao je u posljednje tri utakmice, pri čemu mu je nedostajao samo jedan gol za treći uzastopni hat-trick u Premier ligi.

Ipak, Haaland će imati težak zadatak nastaviti svoju nevjerojatnu golgetersku formu protiv Arsenala, koji posjeduje najbolju obrambenu liniju u ligi. Obrana Topnika nije primila gol u posljednja dva gostovanja, protiv Tottenhama i Atalante, u proteklih sedam dana.

Obrana Arsenala bit će na velikom iskušenju u nedjelju, ali trener Mikel Arteta već je dokazao da zna kako zatvoriti napadačke linije elitnih momčadi.

U posljednja tri međusobna susreta ovih protivnika nismo vidjeli više od dva gola. Manchester City nije uspio postići gol u dva ligaška susreta protiv Arsenala prošle sezone.

Građani su također imali problema u napadu u otvaranju Lige prvaka, kada su odigrali bez golova protiv Intera na Etihadu.

S obzirom na to koliko je Arsenal defenzivno stabilan na početku ove sezone, kao i na njihov dobar rezultat u posljednjim međusobnim susretima s Manchester Cityjem, opcija s manje od 2.5 golova čini se kao dobar izbor po kvoti 1.72.

Screenshot_30.jpg

(Koeficijenti 22.9. u 13:04 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Pozz svima,

jedan double:

14:00h Ferencvaroš x2 (liga prvaka ž)

14:15h  Z.Zhang (tenis ATP Hanzhou) 1

 

tiket.png

 

 

                                                       (Koeficijenti 22.9. u 13:55 CET) 
                                                 Koeficijenti su podložni promjenama

EDIT: Isprike na kasnom postu,nisam stigao ranije.

Won :) 

Link to comment
Share on other sites

Double:

20:00h Real Madrid (košarka)  1,40

23:00h Minnesota Lynx ( wnba play off)    1,18

tiket.png.ceed9bb07e2c55b11225ee417b494c34.png


                                                            

                                                                                    (Koeficijenti 22.09.2024.g. u 19:15 CET)

                                                                                      Koeficijenti su podložni promjenama

 

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use