Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja, 13.02.2011. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

aaa bio sam veccc, poslao sam frenda i on je tamo scenu napravio vec... i kazu da oni samo vrse isplatu i uplatu......i sta da radim sada *???

evo ja sam im poslao čelavu gorilu nek rješi probleme, a stvarno nemam rječi  >:( , nakon tako uspješnog vikenda da ti se tak nešto desi, zbilja peh, al nadam se da ćeš rješiti stvar u roku 24h     :'(

Ma daj to su cigani.....Prvi puta kliknem na listici ode 2000, drugi puta kliknem ode 2000 i treci puta kliknem i onda mi skinu ostalih 24-25 kn...neznam kako je to moguce da mi skinu 25 kn ali dobro, uglavnom nemogu nista sada, saljem zaboravio sam lozinku milion puta i tako opet nista,, zovem 6111444 ni tamo nista,poslao sam im mail sa drugog maila koji imam...i opet nista...majku li im jebem...sad su mi uprosptastili sve..

je ima al ti piše samo datum vrijeme i iznos nepiše ni koja poslovnica niti jeli na račun isplata ili u poslovnici,nemože on tu ništa osim promijenit šifru i to od maila i kladionice,a ovo mora u poslovnici riješit da zaustave tu isplatu

Ma kada posaljem mail da mi daju lozinku, nece mi vratit mail kuzis, netko mi je promjenio lozinku, i sada je nemogu vratiti, jel mi ne salju mail sa lozinkom jebeni supersport

vjerovatno imaš još neku supersport poslovnicu u blizini ako nisi u nekom manjem mjestu pa otiđi tamo možda bude neka normalnija radnica,ta prica da ona vrši samo uplatu i isplatu nema veze sa pameću,ona u ovakvim slučajevima mora obavijestit glavne koje moraju zvat i za autorizaciju većih oklada i slićno i oni sve mogu provjerit samo to treba izgubit puno živaca naravno al treba bit jako uporan i ne odustajat nego jebat jo mater ako treba i trazit da ove šefa

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use