Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 19.9.2024. (Dnevna tema)


Goksim

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic
prije 4 sati, Goksim said:

Posljednja Sansa 2024-2025.png

Posljednja Šansa 2024/2025 trajat će od od 10.9.2024. do 26.5.2025!

UČESTVUJ U NOVOJ SEZONI!

Liga Prvaka

Screenshot 2024-09-16 at 09.44.41.png

(Koeficijenti 16.9. u 15:39 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

 

Europa League

Screenshot 2024-09-16 at 09.46.46.png

(Koeficijenti 16.9. u 15:43 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Pozdrav kolega, ove utakmice Europa Lige su tek za sedam dana, 26/09

Link to comment
Share on other sites

Crvena zvezda - Benfica - oba daju (1.66) ili Benfica daje 2+ (1.83) bet365

Benfica je uspješno započela novu sezonu u portugalskom prvenstvu, unatoč porazu u prvom kolu. Uslijedila je serija od četiri utakmice bez poraza, uključujući tri uvjerljive pobjede, što im daje dodatno samopouzdanje pred prvi susret protiv Crvene zvezde.

S druge strane, Crvena zvezda ulazi u ovaj susret u sjajnoj formi s tri uzastopne pobjede, uključujući i trijumf u kvalifikacijama za Ligu prvaka protiv jakog norveškog Bodo/Glimta, što im je osiguralo mjesto u grupnoj fazi ovog prestižnog natjecanja.

Gledajući međusobne susrete, Benfica i Crvena zvezda su se sastale u Ligi prvaka davne 1984. godine, a svaka ekipa je upisala po jednu pobjedu. Ipak, trenutna forma više ide u prilog portugalskom timu.

Za Crvenu zvezdu, ključna vijest je povratak vratara Omrija Glazera, koji se oporavio od dugotrajne ozljede prepona i već prošlog vikenda upisao svoj prvi nastup u sezoni. Trener Barak Bahar vjerojatno će izvesti najjači sastav, uključujući mogući povratak Nassera Djige u obranu, gdje bi trebao činiti par s Urošem Spajićem. U veznom redu, Rade Krunić, Timi Elsnik i Mirko Ivanić bit će ključni igrači u organizaciji igre. Napad će predvoditi Bruno Duarte, koji je u sjajnoj formi s šest golova u devet utakmica, a podršku će imati s krilnih pozicija od Silasa i Petera Olayinke.

S druge strane, Benfica će biti oslabljena izostankom Renata Sanchesa, Fredrika Aursnesa i Tiaga Gouveie zbog ozljeda. Jan-Niklas Beste se oporavio od ozljede mišića.

Crvena zvezda: Glazer; Mimović, Djiga, Spajić, Seol; Krunić, Elsnik; Silas, Ivanić, Olayinka; Duarte

Benfica: Trubin; BAH, Silva, Otamendi, Carreras; Florentino, Kokcu; Di Maria, Rollheiser, Akturkoglu; Pavlidis

Crvena zvezda ima pet uzastopnih utakmica bez poraza na domaćem terenu, no većinom protiv ekipa iz srpske Superlige. Benfica, s druge strane, ima četiri uzastopna gostovanja bez pobjede, ali je u dva navrata uspjela remizirati protiv snažnih protivnika iz portugalske lige.

Međutim, Benfica je u posljednjih sedam gostujućih utakmica primila gol. Znajući da je Crvena zvezda postigla gol u posljednjih pet utakmica kod kuće, očekujem dvoboj s golovima na obje strane po kvoti 1.66.

Screenshot_238.jpg

(Koeficijenti 18.9. u 22:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Također, vrijedi spomenuti da je Benfica u posljednje četiri utakmice zabila čak 9 golova, pa možemo očekivati da će i protiv Crvene zvezde postići više od 1,5 gola po kvoti 1.83 u bet365 kladionici.

Screenshot_239.jpg

(Koeficijenti 18.9. u 22:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Monaco - Barcelona - 2 i oba daju (2.80) bet365

Barcelona ulazi u ovu sezonu Lige prvaka s velikim očekivanjima, nakon što su sjajno započeli sezonu u LaLigi. Njihova napadačka linija je ove sezone briljantna, a momčad trenutno drži niz od pet uzastopnih pobjeda. U četvrtak će putovati na Stade Louis II gdje će se suočiti s Monacom u njihovoj prvoj utakmici novog formata Lige prvaka.

Monaco također bilježi solidan start u Ligue 1, s tri pobjede i jednim remijem u prve četiri utakmice. Nalaze se u nizu od pet utakmica bez poraza i postigli su gol u zadnjih devet utakmica. Švicarski veznjak Denis Zakaria je do sada bio ključan igrač Monaca. Zabio je dva gola i upisao asistenciju u posljednja dva nastupa.

U prethodna tri međusobna susreta Barcelona je ostvarila dvije, a Monaco jednu pobjedu. Obje momčadi su postigle po tri gola u tim međusobnim susretima, što najavljuje vrlo zanimljiv dvoboj.

Monaco će imati na raspolaganju veznjaka Laminea Camaru nakon što je prošao protokole za potres mozga, koji su ga izbacili iz igre u prošlom kolu. Međutim, trener Adi Hutter će biti bez Edana Diopa i rezervnog vratara Radoslawa Majeckog do sljedećeg mjeseca.

Barcelona ulazi u ovaj susret s mnogo problema s ozljedama. Dani Olmo se pridružio dugom popisu ozlijeđenih igrača, a izvan terena su i Fermin Lopez, Gavi, Frenkie de Jong i Andreas Christensen. Ronald Araujo je također van terena zbog ozljede, no on bi ionako bio suspendiran zbog crvenog kartona protiv PSG-a u prošloj sezoni.

S druge strane, Robert Lewandowski nastavlja svoju impresivnu karijeru u Ligi prvaka i traži priliku da poveća svoj golgeterski učinak, budući da mu je potrebno još šest golova kako bi postao treći igrač s 100 pogodaka u povijesti natjecanja.

Monaco: Kohn; Vanderson, Kehrer, Mawissa Elebi, Caio Henrique; Camara, Zakaria; Akliouche, Minamino, Ben Seghir; Embolo

Barcelona: Ter Stegen; Kounde, Pau Cubarsi, Inigo Martinez, Balde; Eric Garcia, Pedri, Casado; Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha

Barcelona dolazi u ovaj susret s velikim samopouzdanjem, nakon što su zabilježili šest uzastopnih pobjeda u gostima, pri čemu su postigli 14 golova. Lamine Yamal je postigao dva gola i asistenciju u zadnja tri gostovanja.

S druge strane, Monaco se muči kod kuće, s četiri utakmice bez pobjede u posljednjih pet nastupa na svom terenu, no uspjeli su postići gol u zadnja četiri domaća susreta.

Na temelju ovih činjenica, predlažem okladu na pobjedu Barcelone uz oba tima daju gol po kvoti 2.80 u bet365 kladionici.

Screenshot_240.jpg

(Koeficijenti 18.9. u 23:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Danas idealan dan za otići u nebo sa profitom ili pod zemlju sa minusom. Hajde da vidimo šta to imamo za danas i šta uraditi sa ovim utakmicama.

Atalanta v Arsenal, dvica, 1.85

Arsenal nakon velike pobjede u derbiju protiv Tottenhama u gostima sa 1:0 ide u goste Atalanti. Atalanti koja je ovu sezonu počela ubjedljivo pobjedom od 4:0 u gostima kod Leccea da bi već naredne dvije utakmice kiksali protiv Torina u gostima 2:1 te Intera u gostima sa čak 4:0. Zadnje kolo su igrali kod kuće protiv Fiorentine gdje su dobili 3:2. Sa druge strane Arsenal je dobio Wolvese kod kuće sa 2:0, Aston Villu u gostima 2:0, 1:1 sa Brightonom gdje su skoro čitavo drugo poluvrijeme igrali sa igračem manje te u zadnjem kolu 0:1 protiv Tottenhama. 

Iskreno, teška srca kao navijač Chelsea ali Arsenal bi svojom brzom napadačkom igrom mogao razmontirati Atalantu ali to isto može biti mač sa dvije oštrice. Ono što mi se najviše sviđa i ono što me tjera na ovu dvicu jeste to da ne vidim univerzum gdje će Kolašinac čuvati Saku ili gdje će Kolašinac nadvisiti Gabriela ili Salibu na skok igri.

Mislim da Arsenal ima znatno kvalitetniju ekipu i da bismo ovdje mogli vidjeti pobjedu Arsenala.

Ono što me najviše mući jeste to što sam gledao Atalantu protiv Bayer Leverkusena i to što su zaista pametno odigrali i iskoristili svoje prilike.

Monaco v Barcelona, dvica, 1.70

Možda se neko neće složiti sa mnom ali Minamino, Balogun, Zakaria, igrači koji su nosioci igre Monaca su isti igrači koji nisu mogli izboriti ni klupu a kamoli startnu poziciju u Liverpoolu, Arsenalu, Juventusu, Čelziju a da ne spominjem igrače poput Golovina koji da valja klincu ne bi igrao osmu sezonu u Monacu koji je prodao sve što je valjalo. 

Sa druge strane Barcelona koja igra kao preporođena i mislim da ne bi smjeli dopustiti sebi sada kiks i ako pregrme ovu utakmicu sa pobjedom, moram će otići u nebo što je zaista bitno za ekipu kao Barcelona. Naredne utakmice poslije Monacoa su Villarreal, Getafe, Osasuna, Young Boys, Alaves i Sevilla gdje će Barcelona biti veliki favorit prije dvije velike utakmice. Bayern kod kuće u okviru lige prvaka te gostujući El Clasico protiv Real Madrida. Iskreno, mislim da za narednih 10 utakmica, ovo je najveća psihološka utakmica za igrače Barcelone.

Ima Barcelona povreda u ekipi ali mislim da će Pedri, Yamal, Lewa, Raphina, Torres biti sasvim dovoljni za pobjedu Barcelone u ovoj utakmici gdje mislim da zadnja linija Monaca neće moći ispratiti igru Barcelone.

Jedina boljka mi je ta što nisam gledao Monaco nikako ove sezone i uopšte nemam ideju kako izgledaju osim da u konkurentnih 18 igrača imaju 12 ipo crnaca.

Feyenoord v Leverkusen, dvica, 1.75

Feyenoord je ušao u sezonu katastrofalno. 1:1 protiv Willema kod kuće, pobjeda 5:1 u gostima protiv Zwollea ali onda 1:1 u gostima protiv Sparte te 2:2 protiv Groningena a sada idu na ekipu Leverkusena koja je nakon osvojenog kupa protiv Stuttgarta započela prvenstvo pobjedom 3:2 u gostima protiv Mehengladbaha ali onda veliki kiks gdje su nakon vodstva od 2:0 i dominantne igre uspjeli izgubiti 3:2 od ekipe Leipziga. Tuga nije dugo trajala jer su u posljednjem kolu dobili Hoffenheim sa 1:4 i osigurali odličnu atmosferu pred ovu utakmicu. 

Iskreno, mislim da je Leverkusen par nivoa iznad Feyenoorda jer vidjeli smo kako je prošao PSV koji je po meni imao možda i lakšeg protivnika. 

 

Sve su ovo utakmice gdje iskreno, ne znam šta uraditi. E sada, zamislite da pričamo u utakmicama Zvezde i Benfice ili Atletico Madrida i Leipziga. Huh čovječe. 

Link to comment
Share on other sites

prije sat vremena, furyshaa said:

Danas idealan dan za otići u nebo sa profitom ili pod zemlju sa minusom. Hajde da vidimo šta to imamo za danas i šta uraditi sa ovim utakmicama.

Atalanta v Arsenal, dvica, 1.85

Arsenal nakon velike pobjede u derbiju protiv Tottenhama u gostima sa 1:0 ide u goste Atalanti. Atalanti koja je ovu sezonu počela ubjedljivo pobjedom od 4:0 u gostima kod Leccea da bi već naredne dvije utakmice kiksali protiv Torina u gostima 2:1 te Intera u gostima sa čak 4:0. Zadnje kolo su igrali kod kuće protiv Fiorentine gdje su dobili 3:2. Sa druge strane Arsenal je dobio Wolvese kod kuće sa 2:0, Aston Villu u gostima 2:0, 1:1 sa Brightonom gdje su skoro čitavo drugo poluvrijeme igrali sa igračem manje te u zadnjem kolu 0:1 protiv Tottenhama. 

Iskreno, teška srca kao navijač Chelsea ali Arsenal bi svojom brzom napadačkom igrom mogao razmontirati Atalantu ali to isto može biti mač sa dvije oštrice. Ono što mi se najviše sviđa i ono što me tjera na ovu dvicu jeste to da ne vidim univerzum gdje će Kolašinac čuvati Saku ili gdje će Kolašinac nadvisiti Gabriela ili Salibu na skok igri.

Mislim da Arsenal ima znatno kvalitetniju ekipu i da bismo ovdje mogli vidjeti pobjedu Arsenala.

Ono što me najviše mući jeste to što sam gledao Atalantu protiv Bayer Leverkusena i to što su zaista pametno odigrali i iskoristili svoje prilike.

Monaco v Barcelona, dvica, 1.70

Možda se neko neće složiti sa mnom ali Minamino, Balogun, Zakaria, igrači koji su nosioci igre Monaca su isti igrači koji nisu mogli izboriti ni klupu a kamoli startnu poziciju u Liverpoolu, Arsenalu, Juventusu, Čelziju a da ne spominjem igrače poput Golovina koji da valja klincu ne bi igrao osmu sezonu u Monacu koji je prodao sve što je valjalo. 

Sa druge strane Barcelona koja igra kao preporođena i mislim da ne bi smjeli dopustiti sebi sada kiks i ako pregrme ovu utakmicu sa pobjedom, moram će otići u nebo što je zaista bitno za ekipu kao Barcelona. Naredne utakmice poslije Monacoa su Villarreal, Getafe, Osasuna, Young Boys, Alaves i Sevilla gdje će Barcelona biti veliki favorit prije dvije velike utakmice. Bayern kod kuće u okviru lige prvaka te gostujući El Clasico protiv Real Madrida. Iskreno, mislim da za narednih 10 utakmica, ovo je najveća psihološka utakmica za igrače Barcelone.

Ima Barcelona povreda u ekipi ali mislim da će Pedri, Yamal, Lewa, Raphina, Torres biti sasvim dovoljni za pobjedu Barcelone u ovoj utakmici gdje mislim da zadnja linija Monaca neće moći ispratiti igru Barcelone.

Jedina boljka mi je ta što nisam gledao Monaco nikako ove sezone i uopšte nemam ideju kako izgledaju osim da u konkurentnih 18 igrača imaju 12 ipo crnaca.

Feyenoord v Leverkusen, dvica, 1.75

Feyenoord je ušao u sezonu katastrofalno. 1:1 protiv Willema kod kuće, pobjeda 5:1 u gostima protiv Zwollea ali onda 1:1 u gostima protiv Sparte te 2:2 protiv Groningena a sada idu na ekipu Leverkusena koja je nakon osvojenog kupa protiv Stuttgarta započela prvenstvo pobjedom 3:2 u gostima protiv Mehengladbaha ali onda veliki kiks gdje su nakon vodstva od 2:0 i dominantne igre uspjeli izgubiti 3:2 od ekipe Leipziga. Tuga nije dugo trajala jer su u posljednjem kolu dobili Hoffenheim sa 1:4 i osigurali odličnu atmosferu pred ovu utakmicu. 

Iskreno, mislim da je Leverkusen par nivoa iznad Feyenoorda jer vidjeli smo kako je prošao PSV koji je po meni imao možda i lakšeg protivnika. 

 

Sve su ovo utakmice gdje iskreno, ne znam šta uraditi. E sada, zamislite da pričamo u utakmicama Zvezde i Benfice ili Atletico Madrida i Leipziga. Huh čovječe. 

Slazem se sa svime  napisanim kolega

Ja sam na sve 3 utakmice igrao,kao sigurniju opciju,x2 i jaci ulog

Link to comment
Share on other sites

prije 2 sati, Iblaz93 said:

Kolega @LeonardoDrugimolim te tvoje viđenje utakmice Zvezda - Benfica i da li smijemo i koliko smijemo igrati na Benficu 😁

Izabrao si pravog kolegu da pitas za stav. Teoretski gledano, ja bih uvek igrao protiv Zvezde cim izadju vam granica Srbije. U praksi, ipak nemam hrabrosti da ulozim svoj novac na cistu dvojku.

Sto se kvaliteta Zvezde tice, mislim sa su oni krs od tima kakav se retko vidja, ovo mislim samo u odnosu na Top evropski nivo. Sa druge strane, to je najpokvareniji klub na svetu, pravo zlo u svakom smislu.

Pa ipak, mislim da Zvezda, ako ne racunamo onaj roster kada su bili prvaci Evrope, trenutno ima jedan od svojih najboljih rostera u svojoj istoriji.

Ta beogradska govna vise ne pripadaju srpskom proseku, a zlo je u tome sto kada Predsednik Srbije odluci da se malo odmori, Zvezda ce doci na nivo Rudesa.

Zvezda je napravila najbolji tim koji je mogla da sklopi u ovom trenutku, ali ja mislim da je to dovoljno samo za evropsko dno. Imaju trenera koji je najbolji izbor za njih, bas kakav im i treba. 

Po meni, Zvezda ima dobar ili odlican tim, ali kao klub su deset puta bolesniji od Dinama, a videli smo gde je Dinamo u odnosu na Top ekipe. Zvezda je svoje pokazala na gostovanju Bodo/Glimtu i meni je to parametar i nista drugo.

Problem je Benfica kojoj ne verujem previse, pa me ova utakmica ne ispunjava entuzijazmom. Da Zvezda igra protiv neke Top ekipe koja trci puno, na primer protiv Arsenala ili Psv-a, napisao bih post na deset stranica teksta. 

Zvezdi ide na ruku ovaj novi format takmicenja Lige Prvaka, pa sam procenio da se nece brukati ove sezone.

Za ovu sezonu sam odlucio samo dve stvari kada je Zvezda u pitanju. Prva je da cu ih cekati do smrti, ako treba kada budu gostovali nekoj Top ekipi, i za to cak i pozajmiti novac, ako ga ne bude dovoljno.

Druga stvar je da cu disciplinovano i strpljivo cekati, uz postepeno podizanje novcanog uloga, X na njihovim utakmicama, pocev vec od danas.

Znaci, moj odgovor tebi jeste da bih protiv bilo koje Top evropske ekipe koja igra protiv tih drvoseca uvek podrzao pobedu evropske ekipe, ali mi Benfica nije u toj grupi timova.

Danas sam odigrao samo X u singlu, sa namerom da cekam Zvezdu da remizira u sezoni (samo u evropskim utakmicama).

Samo jos da dodam da su oni ovako dobar tim sastavili “na crtu”, odnosno da su procenili da im se isplati da rizikuju, jer im je protivnik za ulazak u Ligu Prvaka bio Bodo/Glimt pa su uz pomoc drzave potrosili i novac koji nisu imali, dakle kupovali si “na crtu” racunajuci da ce novac vratiti kroz Ligu Prvaka, sto se i dogodilo. 

Za mene je vazno samo da nikako ne zaboravim na sta su licili protiv Bodo/Glimta u Norveskoj, i da me nikako ne napusti strpljenje cekajuci drvosece iz Zvezde na gostovanjima.

 

Link to comment
Share on other sites

prije 4 sati, Iblaz93 said:

Kolega @LeonardoDrugimolim te tvoje viđenje utakmice Zvezda - Benfica i da li smijemo i koliko smijemo igrati na Benficu 😁

Ova utakmica po meni je za igru na kartone, over 3,5 kartona po tecaju od 1.3 je vrlo izgledan  Benfica je pretrpjela promjenu u sastavu u odnosu na ranije godine, te pored Sportinga i Porta tesko da moze do titule prvaka Portugala. Balkanci kao i Portugalci igraju "prljavo"  te nije slucajno M.Oliver delegiran za ovu utakmicu.

Sretno svima sta god odigralo

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • POSTAVITE SVOJE TIPOVE ZA 3. KOLO DRUGE LIGE POSLJEDNJE ŠANSE! Tipove možete postaviti iz ponude od petka (20.9) do ponedjeljka (23.9). Molim vas pazite na ovo, jer ste pravili greške u prvom kolu. Tema PŠ-a će biti otvorena do nedjelje do 20:45 sati!   Posljednja Šansa 2024/2025 trajat će od od 10.9.2024. do 26.5.2025. te ćemo imati 74 kola!  Raspored Lige i Kupa dostupan je u tablici natjecanja Toplo sugeiram svim natjecateljima da izdvoje par minuta vremena i pročitaju Pravila Posljednje Šanse 2024/2025. koja su rezultat sugestija za poboljšanje natjecanja koje su mnogi članovi SvijetKladjenja foruma dali kroz prošlu sezonu, i kojima se ovim putem želim još jednom zahvaliti. Izmjene pravila u odnosu na prošlu sezonu su minimalne, ali adresiraju probleme koje smo svi skupa uočili prošle sezone te vjerujemo da će znatno doprinjeti poboljšanju natjecanja. Sva Pravila Posljednje Šanse 2024/2025. možete pročitati na gornjem linku, dok ćemo ovdje sistematizirati glavne promjene o odnosu na prošlu sezonu:  Sa ciljem izbjegavanja nepotrebnih nesporazuma i osiguravanja regularnosti natjecanja, od ove sezone prilaganje screenshota tipa iz ponude je potrebno kako bi tip bio priznat.  Isto kao i live oklade, od ove sezone se betbuilder oklade neće priznavati. Kako bi Posljednju Šansu 2024/2025 dodatno unaprijedili te osigurali pravičnost i pravednost natjecanja, zajedno ćemo odabrati kladionice iz čije ponude će se moći prijavljivati oklade.  Ove izmjene pravila su bile najavljene u temi "Pitanja i prijedozi za Posljednju Šansu" 30.8. kada su sudionici natjecanja od prošle sezone bili tagirani i pozvani da podijele svoja razmišljanja oko ovih izmjena pravila gdje to i dalje mogu učiniti.  @Goksim, @IzudinB @furyshaa, @mesrine, @jansavc, @soyer567, @ante16, @McGarrett, @Humanic, @Ipoje4, @BobGraditelj, @nuki01, @josip123, @Mirko1987, @Silviyo1302, @nenosk, @FamilyGuy, @zeko1088, @nutrija, @COLT, @vjekos, @misterija, @Clutch, @Joker93, @stjepan91, @Nebojsao, @goran71, @drm, @bruno34, @campi91, @elnino, @SIMASIMAU13, @mural, @Guts1950, @risretto, @Dejvid, @pena29, @mester, @Marko15, @Mudrinho, @tome1993, @sestincan, @anastasov, @CarlosBacca70, @Mile5, @Leedsfan, @betonator, @bianconeri331, @Ivan98, @kljaja19@furyshaa, @drm, @BoskoBuha, @Guts1950, @deestock, @Silviyo1302, @Griza, @koki091, @SleepyBear, @sportskinovinar, @Milevski1983, @kesa1402, @Rastocine13, @nenosk, @markec9, @zeko, @moneyhunter, @Amsterdam17, @pippen33, @bmbm, @CarlosBacca70, @Pavijan098, @elnino, @campi91, @GUINNESS, @Nbafan, @Master of disaster, @Clutch, @Vido992, @nidjeveze, @jaki, @risretto, @carneuss, @falconius031, @tihi372, @Jela09, @kova07, @badbeat, @fran, @gwilly, , @Mile5, @darko56, @smrcak888, @Kiks77, @KiksakisPromapopulos, @ara008, @zmajo, @ForzaItalia, @blacky44, @medinjo, @majstorchina, @jeneri29, @bozicso, @prlito Pozivam sve članove i posjetitelje SvijetKladjenja foruma da se pridruže natjecanju tako što će postaviti svoje tipove u ovoj temi. Iznimno u prvom, te potencijalno drugom kolu (biti će definirano u temi tog kola) prihvatit će se prijavljeni tipovi iz svih kladionica, koji zadovoljavaju pravilo minimalnog koeficijenta od 1,20 te druga pravila natjecanja. Tema će biti automatski otključana petak, 20.9. u 15:00 CET od kada će članovi SvijetKladjenja foruma moći postaviti tipove za period od 20.9. (petak) do 23.9. (ponedjeljak). Prijavom svog tipa u prvih pet kola članovi SvijetKladjenja foruma automatski će biti smatrani sudionicima Druge lige Posljednje Šanse 2024/2025 na temelju ćega će osigurati i nastup u Guts-Leonardo Kupu.  Izvanredno u prvih pet kola Druge lige Posljednje Šanse 2024/2025., tema će biti otključana do nedjelje, odnosno četvrtka do 20:45 CET.  Prema članku 10. tipovi trebaju biti prijavljeni u sljedećem formatu: DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA SCREENSHOT OBRAZLOŽENJE TABLICA
    • @LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @Iblaz93, @unkdy, @noja57, @josip123, @Joker93 i @COLT postavite svoje tipove za 2. kolo Posljednje Šanse za period od 20.9. do 23.9.
    • Ako već idu dvice, neka idu do kraja. Manji ulog jer mi iskreno Arsenal smrdi od glave do pete.
    • Pogođeno u prvih 30 minuta  Sada lagano odlučiti šta za utakmice koje se igraju malo kasnije.
    • Jedan za ovaj rani termin. Vjerovati ćemo da je Zvezda go*** od kluba kao što @LeonardoDrugi priča i nadati se da Benfica neće nešto mnogo kalkulisati.
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use