Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 19.9.2024. (Dnevna tema)


Goksim

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic
prije 4 sati, Goksim said:

Posljednja Sansa 2024-2025.png

Posljednja Šansa 2024/2025 trajat će od od 10.9.2024. do 26.5.2025!

UČESTVUJ U NOVOJ SEZONI!

Liga Prvaka

Screenshot 2024-09-16 at 09.44.41.png

(Koeficijenti 16.9. u 15:39 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

 

Europa League

Screenshot 2024-09-16 at 09.46.46.png

(Koeficijenti 16.9. u 15:43 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Pozdrav kolega, ove utakmice Europa Lige su tek za sedam dana, 26/09

Link to comment
Share on other sites

Crvena zvezda - Benfica - oba daju (1.66) ili Benfica daje 2+ (1.83) bet365

Benfica je uspješno započela novu sezonu u portugalskom prvenstvu, unatoč porazu u prvom kolu. Uslijedila je serija od četiri utakmice bez poraza, uključujući tri uvjerljive pobjede, što im daje dodatno samopouzdanje pred prvi susret protiv Crvene zvezde.

S druge strane, Crvena zvezda ulazi u ovaj susret u sjajnoj formi s tri uzastopne pobjede, uključujući i trijumf u kvalifikacijama za Ligu prvaka protiv jakog norveškog Bodo/Glimta, što im je osiguralo mjesto u grupnoj fazi ovog prestižnog natjecanja.

Gledajući međusobne susrete, Benfica i Crvena zvezda su se sastale u Ligi prvaka davne 1984. godine, a svaka ekipa je upisala po jednu pobjedu. Ipak, trenutna forma više ide u prilog portugalskom timu.

Za Crvenu zvezdu, ključna vijest je povratak vratara Omrija Glazera, koji se oporavio od dugotrajne ozljede prepona i već prošlog vikenda upisao svoj prvi nastup u sezoni. Trener Barak Bahar vjerojatno će izvesti najjači sastav, uključujući mogući povratak Nassera Djige u obranu, gdje bi trebao činiti par s Urošem Spajićem. U veznom redu, Rade Krunić, Timi Elsnik i Mirko Ivanić bit će ključni igrači u organizaciji igre. Napad će predvoditi Bruno Duarte, koji je u sjajnoj formi s šest golova u devet utakmica, a podršku će imati s krilnih pozicija od Silasa i Petera Olayinke.

S druge strane, Benfica će biti oslabljena izostankom Renata Sanchesa, Fredrika Aursnesa i Tiaga Gouveie zbog ozljeda. Jan-Niklas Beste se oporavio od ozljede mišića.

Crvena zvezda: Glazer; Mimović, Djiga, Spajić, Seol; Krunić, Elsnik; Silas, Ivanić, Olayinka; Duarte

Benfica: Trubin; BAH, Silva, Otamendi, Carreras; Florentino, Kokcu; Di Maria, Rollheiser, Akturkoglu; Pavlidis

Crvena zvezda ima pet uzastopnih utakmica bez poraza na domaćem terenu, no većinom protiv ekipa iz srpske Superlige. Benfica, s druge strane, ima četiri uzastopna gostovanja bez pobjede, ali je u dva navrata uspjela remizirati protiv snažnih protivnika iz portugalske lige.

Međutim, Benfica je u posljednjih sedam gostujućih utakmica primila gol. Znajući da je Crvena zvezda postigla gol u posljednjih pet utakmica kod kuće, očekujem dvoboj s golovima na obje strane po kvoti 1.66.

Screenshot_238.jpg

(Koeficijenti 18.9. u 22:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Također, vrijedi spomenuti da je Benfica u posljednje četiri utakmice zabila čak 9 golova, pa možemo očekivati da će i protiv Crvene zvezde postići više od 1,5 gola po kvoti 1.83 u bet365 kladionici.

Screenshot_239.jpg

(Koeficijenti 18.9. u 22:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Monaco - Barcelona - 2 i oba daju (2.80) bet365

Barcelona ulazi u ovu sezonu Lige prvaka s velikim očekivanjima, nakon što su sjajno započeli sezonu u LaLigi. Njihova napadačka linija je ove sezone briljantna, a momčad trenutno drži niz od pet uzastopnih pobjeda. U četvrtak će putovati na Stade Louis II gdje će se suočiti s Monacom u njihovoj prvoj utakmici novog formata Lige prvaka.

Monaco također bilježi solidan start u Ligue 1, s tri pobjede i jednim remijem u prve četiri utakmice. Nalaze se u nizu od pet utakmica bez poraza i postigli su gol u zadnjih devet utakmica. Švicarski veznjak Denis Zakaria je do sada bio ključan igrač Monaca. Zabio je dva gola i upisao asistenciju u posljednja dva nastupa.

U prethodna tri međusobna susreta Barcelona je ostvarila dvije, a Monaco jednu pobjedu. Obje momčadi su postigle po tri gola u tim međusobnim susretima, što najavljuje vrlo zanimljiv dvoboj.

Monaco će imati na raspolaganju veznjaka Laminea Camaru nakon što je prošao protokole za potres mozga, koji su ga izbacili iz igre u prošlom kolu. Međutim, trener Adi Hutter će biti bez Edana Diopa i rezervnog vratara Radoslawa Majeckog do sljedećeg mjeseca.

Barcelona ulazi u ovaj susret s mnogo problema s ozljedama. Dani Olmo se pridružio dugom popisu ozlijeđenih igrača, a izvan terena su i Fermin Lopez, Gavi, Frenkie de Jong i Andreas Christensen. Ronald Araujo je također van terena zbog ozljede, no on bi ionako bio suspendiran zbog crvenog kartona protiv PSG-a u prošloj sezoni.

S druge strane, Robert Lewandowski nastavlja svoju impresivnu karijeru u Ligi prvaka i traži priliku da poveća svoj golgeterski učinak, budući da mu je potrebno još šest golova kako bi postao treći igrač s 100 pogodaka u povijesti natjecanja.

Monaco: Kohn; Vanderson, Kehrer, Mawissa Elebi, Caio Henrique; Camara, Zakaria; Akliouche, Minamino, Ben Seghir; Embolo

Barcelona: Ter Stegen; Kounde, Pau Cubarsi, Inigo Martinez, Balde; Eric Garcia, Pedri, Casado; Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha

Barcelona dolazi u ovaj susret s velikim samopouzdanjem, nakon što su zabilježili šest uzastopnih pobjeda u gostima, pri čemu su postigli 14 golova. Lamine Yamal je postigao dva gola i asistenciju u zadnja tri gostovanja.

S druge strane, Monaco se muči kod kuće, s četiri utakmice bez pobjede u posljednjih pet nastupa na svom terenu, no uspjeli su postići gol u zadnja četiri domaća susreta.

Na temelju ovih činjenica, predlažem okladu na pobjedu Barcelone uz oba tima daju gol po kvoti 2.80 u bet365 kladionici.

Screenshot_240.jpg

(Koeficijenti 18.9. u 23:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Posljednja Šansa 2024/2025 trajat će od od 10.9.2024. do 26.5.2025! UČESTVUJ U NOVOJ SEZONI! Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 18.9. u 23:07 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Posljednja Šansa 2024/2025 trajat će od od 10.9.2024. do 26.5.2025! UČESTVUJ U NOVOJ SEZONI! Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 18.9. u 23:04 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Posljednja Šansa 2024/2025 trajat će od od 10.9.2024. do 26.5.2025! UČESTVUJ U NOVOJ SEZONI! Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 18.9. u 23:02 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Posljednja Šansa 2024/2025 trajat će od od 10.9.2024. do 26.5.2025! UČESTVUJ U NOVOJ SEZONI! Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 18.9. u 23:01 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Monaco - Barcelona - 2 i oba daju (2.80) bet365 Barcelona ulazi u ovu sezonu Lige prvaka s velikim očekivanjima, nakon što su sjajno započeli sezonu u LaLigi. Njihova napadačka linija je ove sezone briljantna, a momčad trenutno drži niz od pet uzastopnih pobjeda. U četvrtak će putovati na Stade Louis II gdje će se suočiti s Monacom u njihovoj prvoj utakmici novog formata Lige prvaka. Monaco također bilježi solidan start u Ligue 1, s tri pobjede i jednim remijem u prve četiri utakmice. Nalaze se u nizu od pet utakmica bez poraza i postigli su gol u zadnjih devet utakmica. Švicarski veznjak Denis Zakaria je do sada bio ključan igrač Monaca. Zabio je dva gola i upisao asistenciju u posljednja dva nastupa. U prethodna tri međusobna susreta Barcelona je ostvarila dvije, a Monaco jednu pobjedu. Obje momčadi su postigle po tri gola u tim međusobnim susretima, što najavljuje vrlo zanimljiv dvoboj. Monaco će imati na raspolaganju veznjaka Laminea Camaru nakon što je prošao protokole za potres mozga, koji su ga izbacili iz igre u prošlom kolu. Međutim, trener Adi Hutter će biti bez Edana Diopa i rezervnog vratara Radoslawa Majeckog do sljedećeg mjeseca. Barcelona ulazi u ovaj susret s mnogo problema s ozljedama. Dani Olmo se pridružio dugom popisu ozlijeđenih igrača, a izvan terena su i Fermin Lopez, Gavi, Frenkie de Jong i Andreas Christensen. Ronald Araujo je također van terena zbog ozljede, no on bi ionako bio suspendiran zbog crvenog kartona protiv PSG-a u prošloj sezoni. S druge strane, Robert Lewandowski nastavlja svoju impresivnu karijeru u Ligi prvaka i traži priliku da poveća svoj golgeterski učinak, budući da mu je potrebno još šest golova kako bi postao treći igrač s 100 pogodaka u povijesti natjecanja. Monaco: Kohn; Vanderson, Kehrer, Mawissa Elebi, Caio Henrique; Camara, Zakaria; Akliouche, Minamino, Ben Seghir; Embolo Barcelona: Ter Stegen; Kounde, Pau Cubarsi, Inigo Martinez, Balde; Eric Garcia, Pedri, Casado; Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha Barcelona dolazi u ovaj susret s velikim samopouzdanjem, nakon što su zabilježili šest uzastopnih pobjeda u gostima, pri čemu su postigli 14 golova. Lamine Yamal je postigao dva gola i asistenciju u zadnja tri gostovanja. S druge strane, Monaco se muči kod kuće, s četiri utakmice bez pobjede u posljednjih pet nastupa na svom terenu, no uspjeli su postići gol u zadnja četiri domaća susreta. Na temelju ovih činjenica, predlažem okladu na pobjedu Barcelone uz oba tima daju gol po kvoti 2.80 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 18.9. u 23:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use