Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. Robica

Robica

2. noja57

noja57

3. Goksim

Goksim

4. Fitoz

Fitoz

5. blacky44

blacky44

• Kolega,ja se nadam da ide prema kraju tog lijevoliberalnog ludila.Osnova svega je prvo, sloboda govora a onda cinjenice i istina.Dugacka bi sada bila rasprava o poremecaju svega sto se desilo ali eto i vi ste se unaprijed ispricali zbog "mozebitnog rasizma" a to kaj ste naveli,sve je tocno.Iskreno,ovo je jedini forum na kojem i napisem nekaj.I to jer je sportski.Al vec kad smo se dotakli teme...Eto,u svakom slucaju,zelim vam ugodan dan🙂
    • Eto,kad su nas doveli do toga da se spontano ispričavamo unaprijed. Vrhunac mi je bio ono klečanje na stadionima za rasizam pa pljuvanje na neklečavce-) A kad ubijaju u Afganistanu ljude samo zato što su kršćani,nikom ništa. Reći u Parisu muslimanki da skine crnu gazu s glave veliki je skandal. Doći će kraj i takvom shvaćanju,valjda.
    • Postovani kolega,sve ste lijepo rekli.Politicka korektnost,woke i dei su unistili normalno drustvo.Zato i je doslo do totalnog pada u kvaliteti jer je za dobiti posao bilo bitno da je netko crn,zena,debeo,queer a sposobnost...paaa,to nema veze.I zato Bayern odigra 0-0 sto bi prije bilo nezamislivo.I nemate se sto ispricavati za rasizam.Dosta je bilo ispricavanja za sa svaki k...c.Ti koji se uvriijede za svaki k...c nek ostanu u svoja cetiri zida🙂
    • Ja sam inače (još) fan Bayerna,jer mi je ćaća zaradio mirovinu gradeći mostove i zgrade po Bavarskoj,dosta se nekad gledalo tekmi Bayerna,ali ovaj kadar danas je "sačuvaj Bože". Nije to problem što su potamnjeli,požutjeli, pobalkanili se,nestalo je onog bavarskog duha,napadačkog nogometa,osim kad se treba iživljavati nad malim ekipama i meni rušiti ekstremne hendikepe-(( A šta reći za dovodjenje sadašnjeg trenera kojemu je glavna referenca ispadanje u niži rang natjecanja?! Može zvučati rasistički ,ali ja ne znam uspješne trenere afričkog podrijetla, ne znam je li uopće neki osvojio nogometnu LP.   Ni u ostalim sportovima nije puno drukčija situacija. Dobro je što se može ovdje iznositi svoje mišljenje,bar zasad, dok nas tzv.korektnost skroz ne uništi.  
    • Kvota je rasla na Fener da, ne znam zasto, ali po meni je to ziher, stvarno igraju ludo napadacki, puno centarsuteva a u skoku odlicni napadaci i ne vidim kako ce ovi u otvorenoj igri(a samo tako igraju) parirati Dzeki, EnNesyriu, Tadicu, Talisci a i sucima ako zatreba. Gledao sam ih protiv Rizespora, toje strasno koliki pritisak navijaci rade, doslovno lopta silom ulazi u gol, a uz poguranac od sudaca tad su lako slomili goste, jer za npr ono sto je Ghezzal dobio crveni, nitko iz Fenera ne bi, tako da, jedinica po meni ko kuca. Uostalom, tko hoce biti miran, nek odigra over golove u zavisnosti od pohlepe i bude miran ko mrtvac. Ajax takoder, ziher bas i mislim da ce preuzeti vrh jer ovo sta PSV servira iz vikenda u vikend je jad a jos ih ceka tezak uzvrat s Juveom, dok Ajax doma komotno brani finu prednost 0-2 iz Belgije. Dodatno, i Fener i Ajax imaju odlicnu tradiciju pobjeda s ovim ekipama, pogotovo Fener. Liverpool takoder ziher, al mene on kopka, ne znam, Wolwesi su rupa to se zna, ovisni o Cunhi a taj specijalac je u glavi tanji od folije, kad mu se igra razvali tekmu sam, kad ne onda ekipa ne moze nista i jbg. Liver su suci dobrano zeznuli kontra Evertona, kiks bzvz, crveni Eliota i trenera Slota, sigurno da nije idealna situacija u ekipi, ali od ovih su masu bolji i morali bi ih uzeti, medutim, kazem, sacekao bih uzivo pa vidio stanje na terenu, ionako  Liver ove sezone dosta lomi protivnike u drugim poluvremenima pa se ulovi jos veca kvota, il eventualno odustane od oklade ukoliko ne budu pravi na terenu. Sretno svima, pogotovo s Fenerom i tatom Mourinhom, idem po prolaz u kupu i realnom kladenju, ili dan zalosti, sve je moguce. i da, Osijek ce dati gol Rijeci , sretno
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use