Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 17.9.2024. (Dnevna tema)


Goksim

Recommended Posts

Posljednja Sansa 2024-2025.png

Posljednja Šansa 2024/2025 trajat će od od 10.9.2024. do 26.5.2025!

UČESTVUJ U NOVOJ SEZONI!

 

 

Počinje Liga Prvaka

Screenshot 2024-09-16 at 09.33.39.png

(Koeficijenti 16.9. u 15:35 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

 

 

8:45 CET - Turin (Juventus Stadium) 
Juventus (ITA) - PSV (NED)
Referee: Alejandro José Hernández Hernández ESP

 

18:45 CET - Bern (Stadion Wankdorf) 
BSC Young Boys (SUI) - Aston Villa FC (ENG)
Referee: Georgi Kabakov BUL

 

21:00 CET - Munich (Fußball Arena München)
FC Bayern München (GER) - GNK Dinamo (CRO)
Referee: Juan Martínez Munuera ESP

 

21:00 CET - Milan (Stadio Giuseppe Meazza) 
AC Milan (ITA) - Liverpool FC (ENG)
Referee: Espen Andreas Eskås NOR

 

21:00 CET - Madrid (Estadio Santiago Bernabéu)
Real Madrid CF (ESP) - VfB Stuttgart (GER)
Referee: Halil Umut Meler TUR

21:00 CET - Lisbon (Estádio José Alvalade)
Sporting CP (POR) - LOSC Lille (FRA)
Referee: Donatas Rumšas LTU

 

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim pinned this topic

Bayern Munich - Dinamo Zagreb - Pobjeda Bayerna sa 3+ golova razlike (1.90) ili Harry Kane daje 2+ (2.87) bet365

Bayern Munich započinje svoju 17. uzastopnu sezonu u Ligi prvaka domaćim okršajem protiv Dinamo Zagreba na Allianz Areni.

Bavarski gigant plasirao se u nokaut fazu u posljednjih 16 sezona Lige prvaka, uključujući prošlogodišnji impresivan pohod do polufinala, gdje su zaustavljeni od kasnijih rekordnih prvaka, Real Madrida, uz dva kasna pogotka na Santiago Bernabeu.

Nakon prošle sezone bez trofeja, Bayern je smijenio bivšeg trenera Chelseaja Thomasa Tuchela, a na njegovo mjesto doveo Vincenta Kompanya. Pod njegovim vodstvom, Bavarci su krenuli snažno u novu sezonu, s tri pobjede u tri kola Bundeslige, postigavši pritom 11 golova.

S druge strane, Dinamo Zagreb se u grupnu fazu Lige prvaka plasirao samo dvaput u posljednjih sedam sezona. Prošle su godine igrali u Konferencijskoj ligi, gdje su dogurali do osmine finala, no tu su uvjerljivo ispali od PAOK-a porazom 5-1 u Grčkoj.

Bayern u ovu utakmicu ulazi s velikim samopouzdanjem nakon uvjerljive pobjede od 6-1 protiv Holstein Kiela u Bundesligi, uz hat-trick Harryja Kanea.

Povijest međusobnih susreta također ide u korist Bayerna, koji je u sezoni 2015/16. dva puta svladao Dinamo u grupnoj fazi, zabivši im sedam golova, od čega je Robert Lewandowski postigao čak pet. Hoće li Harry Kane sada krenuti njegovim stopama?

Dinamo Zagreb u domaćem prvenstvu više ne drži prvo mjesto nakon bolnog poraza (0-1) od najvećeg rivala Hajduka prošlog vikenda.

Ozljede i izostanci

Nakon što se Leroy Sane vratio u momčad u subotnjem susretu, jedini izostanci za Bavarce su Josip Stanišić, Tarek Buchmann i ljetno pojačanje Hiroki Ito.

Sane, Kingsley Coman, Serge Gnabry, Thomas Muller, Mathys Tel i Michael Olise bore se za mjesta u napadačkom dijelu. Jamal Musiala će sigurno započeti kao podrška glavnom strijelcu Harryju Kaneu, koji je proteklog vikenda postigao svoj 40. pogodak u 35 bundesligaških nastupa i upisao peti hat-trick.

S druge strane, trener Dinama Sergej Jakirović razmatra promjene nakon poraza od Hajduka u "vječnom derbiju". Sandro Kulenović, koji je ušao u igru na poluvremenu tog susreta, mogao bi se naći u početnoj postavi. Ovaj 24-godišnji napadač ima pet golova u šest utakmica domaće lige ove sezone. Međutim, teško je svrgnuti sa trona Brunu Petkovića koji će vjerojatno predvoditi napad Dinama, uz podršku svojih reprezentativnih kolega Petara Sučića i Martina Baturine u veznom redu.

Bayern Munich: Neuer; Kimmich, Kim, Upamecano, Guerreiro; Pavlović, Palhinha; Coman, Musiala, Gnabry; Kane

Dinamo Zagreb: Nevistić; Ristovski, Theophile-Catherine, Mmaee, Pierre-Gabriel; Ademi, Sučić; Cordoba, Baturina, Pjaca; Petković

S obzirom na trenutnu formu i razliku u kvaliteti, očekuje se uvjerljiva pobjeda Bayerna s tri ili više golova razlike po kvoti 1.90 u bet365 kladionici.

Također, koeficijent od 2.87 za dva ili više golova Harryja Kanea u ovoj utakmici čini se primamljivim.

Screenshot_220.jpg

(Koeficijenti 16.9. u 22:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Milan - Liverpool - 1X (1.83) ili oba daju (1.53) bet365

Stari rivali ponovno se susreću. Milan i Liverpool ukrštaju koplja u prvom susretu grupne faze nove sezone Lige prvaka. Svi se sjećaju spektakularnog čuda iz Istanbula 2005. godine, a sada će ova dva velika kluba obnoviti svoje rivalstvo pod potpuno drugačijim okolnostima.

AC Milan je napokon stigao do svoje prve pobjede ove sezone tijekom vikenda, kada su s uvjerljivih 4-0 nadigrali Veneziju pred domaćim navijačima na San Siru. Theo Hernandez, Youssouf Fofana, Christian Pulisic i Rafael Leao zabili su sve golove unutar prvih pola sata susreta.

Ova dominantna predstava zasigurno je veliki podstrek za Rossonere, koji su u prva tri kola Serie A skupili samo dva boda.

S druge strane, Liverpool u ovaj susret ulazi s drugačijim raspoloženjem nakon šokantnog domaćeg poraza od Nottingham Foresta. Prije tog poraza, Redsi su upisali tri uzastopne pobjede u Premier ligi bez primljenog gola.

Ozljede i izostanci

Milan očekuje povratak Alvara Morate. Španjolski napadač je zbog ozljede propustio gotovo mjesec dana, ali se vratio kao zamjena u drugom poluvremenu subotnje utakmice.

Također se očekuju dvije promjene u obrani domaćina, gdje će Fikayo Tomori i Davide Calabria startati umjesto Mattea Gabbije i Emersona Royala.

Što se tiče Liverpoola, trener Slot, koji je imenovao istu početnu postavu u prva četiri susreta, najvjerojatnije će napraviti barem jednu promjenu u utorak. Najizglednija je rotacija u napadačkom trojcu, gdje Cody Gakpo i Darwin Nunez traže mjesto u prvih 11.

Gosti će biti bez Harveyja Eliotta, koji će zbog loma stopala izbivati s terena sljedećih mjesec dana.

AC Milan (4-2-3-1): Maignan; Calabria, Tomori, Pavlovic, Hernandez; Fofana, Loftus-Cheek; Pulisic, Reijnders, Leao; Morata.

Liverpool (4-3-3): Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Mac Allister, Gravenberch, Szoboszlai; Gakpo, Salah, Diaz.

Iako je Liverpool u posljednje vrijeme bio dominantan protiv talijanskih momčadi, vrijedi podsjetiti na njihovo iznenađujuće ispadanje od Atalante u prošloj sezoni Europske lige. Poraz od Nottingham Foresta mogao bi dodatno uzdrmati Redse.

S druge strane, Milan je pronašao prijeko potrebnu formu nakon sporog početka sezone i sa samopouzdanjem ulazi u ovaj dvoboj.

Za ovaj susret, sigurniji izbor mogao bi biti oklada na to da Milan neće izgubiti (koeficijent 1.83), dok se opcija "Obje ekipe daju gol" također čini vrlo izglednom (koeficijent 1.53).

Screenshot_221.jpg

(Koeficijenti 16.9. u 23:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Juventus vs Psv

Bayern vs Dinamo

Real Madrid vs Stuttgard

(najave meceva)

U temi Dugorocno Kladjenje, u okviru Serie A, imate preuzet tekst Indexa o Juventusu, sa kojim se uopste ne slazem, ali svakako moze biti koristan za danasnji mec izmedju Juventusa i Psv-a. Ja sam vam napisao jos jedno remek-delo, ali u mom Topicu gde sam vam predstavio ekipu Psv-a u ovoj sezoni, a ko to ne procita, imace veliku rupetinu u zivotu. Samo da skrenem paznju da sam tamo predstavio Psv samo u okviru holandskog prvenstva, dok u Ligi Prvaka tek treba da ih vidimo.

Sto se tice utakmice Bayern vs Dinamo, koju je vec odigrao ceo svet, ko sa ove utakmice nesto promasi, stvarno bi trebalo da skoci sa najblizeg mosta na glavu.

Sto se tice utakmice Real Madrid vs Stuttgard, moram nesto da napisem ili cu umreti. Real Madrid sa onakvim napadom je ove sezone odigrao sest zvanicnih utakmica, i na samo jednoj utakmici je prosla igra over 2,5 gola na utakmii, i to tako sto je treci gol pao u 90 plus 6-om minutu. Real Madrid jeste na svakoj utakmici koju je odigrao postigao gol, ali na dve utakmice je postigao po jedan, na tri dva pogodka, a na samo jednoj utakmici tri. 

Sa druge strane, Stuttgard je na svakoj od tri odigrane utakmice u Bundesligi primio gol, i svaka je otisla u teski over. 

Hteo sam da kazem da utakmica svakako "smrdi" na over golova. Kladionice su jedan gol na utakmici kvotirale sa 1,01, over 1,5 gol na utakmici sa 1,11 dok su vise od jednog gola Real Madrida kvotirali sa neverovatnih 1,28.

Kladionice su sigurne da ce pasti gol na utakmici, cim su ga kvotirali sa 1,01, misle takodje da ce pasti barem dva gola, cim je kvota za over 1,5 gol 1,11 ali nije jasno sta misle ko ce postici taj drugi gol na utakmici, kada je drugi gol Reala kvotiran sa 1,28 sto je sasvim pristojna kvota za onakav napad. Mislim da kladionice misle na to sto zvezde Reala igraju sa deset poteza viska svaki,  sto carine loptu, i ocajno igraju bez lopte

Hej @unkdy

Ti, kao nekadasnji Trader, kako bi nama, svojim kolegama sa Foruma objasnio da je kvota za over 1,5 gol na mecu Real Madrid vs Stutgard 1,11 a vise od jednog gola Real Madrida u sred Spanije 1,28

Hteo sam da kazem da vise od jednog gola Bayerna i Real Madrida, pa jos kod kuce, po ukupnoj kvoti od 1,50 (1,17 x 1,28) deluje previse lako zaradjen novac, a da lopatu nismo ni uzeli u ruke.

 

Link to comment
Share on other sites

Galatasaray v Gaziantep, kec po tečaju od 1.23

Galatasaray je ušao u ligu veoma kritično a kako i ne bi kada su sve misli bile fokusirane na ligu prvaka i prolaz Young Boysa za grupnu fazu lige prvaka. Nakon kiksa i ispadanja, ekipa se malo posvetila i domaćem prvenstvu. U prva dva kola dobili su ekipe Hatayspora kod kuće 2:1 i Konyaspora 1:2 u gostima dok su nakon ispadanja iz lige prvaka deklasirali Adanu sa 1:5 u gostima te u zadnjem kolu Rizespor sa 5:0 kod kuće. Sada im na megdan dolazi Gaziantep koji je sezonu počeo sa pobjedom u gostima protiv ekipe Bodrumspora sa 1:0 iako su bili nadigrani i u tom susretu i zabili gol iz jednog jedinog šuta u okvir gola da bi već naredna dva kola gubili i od Samsunspora 0:1 kod kuće kao i 3:2 od Sivasspora u gostima sa 3:2 gdje je Sivasspor igrao čak i sa igračem manje zadnjih 20 minuta i opet je Gaziantep uspio primiti gol. 

Galatasaray sa druge strane se neočekivano pojačao Osimhenom u zadnjem danu prelaznog roka koji još uvijek čeka na prvjenac. Osimhen je kvalitetom iznad kompletne turske lige ali to što je glavom u kurcu, to možemo zahvaliti geografsko regionalnim uslovima. Ima Galatasaray pravo dobru ekipu, možda i previše dobru za ovakvu ligu i mislim da ovdje neće imati previše problema. 

Bayern v Dinamo, kec po tečaju od 1.15

Danas se malo gdje u zemaljskim kladionicama može naći opcija da Bayern daje više od 1 gola ekipi Dinama tako da ću danas uzimati opciju da će Bayern pobjediti Dinama na otvaranju lige prvaka na svom terenu. Pokazao je Bayern snagu u zadnjem kolu protiv Kiela gdje su im u gostima utrpali 6 komada, 4 gola u prvih 45 minuta te 3 gola u prvih 13 minuta. Dominirao je Bayern i nakon prvog poluvremena što pokazuju još 2 gola u mreži Kiela. Ove sezone trpao je Bayern 2 gola Freiburgu, 3 Wolfsburgu i 4 Ulmu u njemačkom kupu. Dinamo sa druge strane na poziciji broj 3 u ligi, ispod Hajduka i Rijeke koji imaju bod više. Kiksao je Dinamo zadnja dva kola, prvo sa Rijekom 1:1 dok je zadnje kolo, u derbiju kod kuće, ekipa Hajduka odnijela 3 boda sa rezultatom 0:1.

Mišljenja sam da će igra Bayerna biti i više nego brza za zadnje igrače ekipe Dinama i da bismo ovdje mogli gledati potpuni potop.

Ono što mi se također veoma sviđa jeste hendikep, da će Bayern dobiti sa 2 ili više golova razlike po tečaju od 1.38.

Real v Stuttgart, više od 1.5 gola po tečaju od 1.11

Real je u zadnjih 6 zvaničnih utakmica, uključujući i utakmicu protiv Atalante, uvijek dolazio za tip više od 1.5 gola gdje su imali redom 2 gola u meču sa Atalantom, 2 gola Mallorca, 3 gola Valladolid, 2 gola Las Palmas, 2 gola Betis i 2 gola Real Sociedad. Iskreno, veoma rizičan tip ali ako uzmemo u obzir da su ovo relativno slabe brojke za napad kakav ima Real onda se vodimo onim da negdje mora da odčepi a ja se nadam da će to biti večeras. 

Sa druge strane, protivnik idealan za tako nešto. Na utakmicama ekipe Stuttgarta smo u 5 posljednjih zvaničnih utakmica vidjeli čak 23 gola što je skoro 5 golova po utakmici. Ekipa koja zabije 2 gola Leverkusenu, gol Freiburgu, 5 Munsteru, 3 Mainzu, 3 Mehengladbahu ali isto tako primi gol i od Mehengladbaha, 3 od Mainza, 3 od Freiburga i 2 od Leverkusena u 90 minuta. Jedino su mrežu uspjeli sačuvati protiv niželigaša Munstera. Jeste ovo liga prvaka i moglo bi biti da ekipe igraju dosta opreznije ali tako još gore mogu proći jer očigledno se ne znaju braniti i igraju veoma otvoren nogomet. Mislim da Mbappe, Vini i društvo, svakoj ekipi mogu utrpati 3 te nam ide samo da vidimo raspelt na večerašnjoj utakmici.

Milan v Liverpool, više od 1.5 gola po tečaju od 1.17

Iskreno, bio sam na sekund od toga da mi ovo bude tip za posljednju šansu ali opcija da će Bayern dati 2 gola Dinamu je previše dobra opcija da bi se preskočila. Da se izrazim onako ležerno, tobejarabi al su odbrane ove dvije ekipe loše. Gledao sam utakmicu Liverpoola i Nottinghama i Liverpool može samo Bogu zahvaliti na neučinkovitosti Nottinghama jer su imali prostora da kolo igraju a kamoli kontre da trče. Liverpool je do te utakmice bio ekipa koja nije primila niti jedan gol gdje su redom dobijali Ipswich u gostima 2:0 (nisam gledao), Brentford sa 2:0 kod kuće (nisam gledao), Man. Utd sa 3:0 u gostima gdje je Utd. imao itekako prilika za pogodak te zadnja utakmica protiv Foresta gdje sam čak i pao ganjajući Liverpool i njegovu pobjedu. Stoji to da je Liverpool u 4 kola primio samo 1 pogodak i to u zadnjem kolu ali iskreno, meni to ne izgleda ni blizu sigurno kao što rezultat kaže i mislim da malo brža ekipa može napraviti dosta problema Liverpoolu. 

Sa druge strane, ekipa koja je odigrala 2:2 sa Torinom, izgubila od Parme 2:1, 2:2 sa Laziom i dobila 4:0 Veneziu u zadnjem kolu. Ekipa koja uz igrače kao što je Leao, Pulišić, Loftus, Reijnders, Hernandez, Chukuweze, može nadtrčati svaku ekipu i svakoj ekipi napraviti mnogo problema ukoliko se utakmica otvori i u jednom trenutku. 

Sa druge strane Salah, Jota, Diaz, Gravenberch, Mac Allister, Nunez, Gakpo. Ne vidim, ali zaista ne vidim kako utakmica može da bude zatvorena i dosadna jer niti jedna ekipa nema igrače da se povuče u 16 metara i da se brani jer bi to bilo pogubno, veoma pogubno. 

Young Boys v Aston Villa, Aston Villa daje gol na utakmici po tečaju od 1.10 

Ovaj tip igram samo iz razloga što sam gledao dvomeč sa Galatasarayem gdje sam imao prilike gledati ekipu Young Boysa. O Bože koliko se ta ekipa neće dobro provest u ovoj utakmici. Aston Villa je dobila West Ham 1:2 pa je izgubila od Arsenala 0:2 pa onda 1:2 dobili Leicester i u zadnjem kolu preokrenuli Everon sa 0:2 na 3:2 i mislim da su u punom naletu. 

Aston Villa će igrati osim Young Boysa protiv Bayerna, Bologne, Club Bruggea, Juventusa, Leipziga, Monaca i Celtica i ako uzmemo u obzir sve utakmice, ovo im je definitivno i najlakši protivnik.

 

Sva ova divota vam daje ukupni tečaj od 2.00 i ako vam je malo, uvijek možete uzeti opciju da će Galata demolirati Gaziantep sa 2 ili više golova razlike. Uvijek možete birati opciju da će Bayern demolirati Dinamo sa 2, 3 ili 4 gola razlike. Uvijek se možete odlučiti da će biti minimalno 5 golova na utakmici Real Madrida ili da će na utakmici Milan i Liverpool oba tima dati gol i da će biti više od 2.5 gola. Uvijek možete odigrati čistu dvicu na Aston Villu protiv Young Boysa po tečaju od 1.70 i dobiti ukupni tečaj 15 ili više. 

Link to comment
Share on other sites

Stigao ja do svog doma  , ziv i  "zdrav". Prvo da se zahvalim kolegama @Fitoz i @LeonardoDrugi na pomoci  u  prva dva kola   a hvala i  ostalim  kolegama na dobrim  zeljama. I jos nesto  , mada sa sa @LeonardoDrugi ne slazem u 99,9 % svega sto  napise, za izbor  srpskih kladionica ima moju  podrsku ( Mozzart i  meridianbet) , mada su  i one vise regionalne , posto ih  ima u jos ponekoj  drzavi na "brdovitom" Balkanu.

Da se vratim na kladjenje.

Video  sam sta su  kolege iz 1. lige odigrale pa sam napravio  mogucu kombinaciju od 4 para. ( Kladionica Mozzart @2,36)

image.png.5eece6039dcd54e5d71e9f1cb2d558bb.png

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Posljednja Šansa 2024/2025 trajat će od od 10.9.2024. do 26.5.2025! UČESTVUJ U NOVOJ SEZONI! Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 18.9. u 23:07 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Posljednja Šansa 2024/2025 trajat će od od 10.9.2024. do 26.5.2025! UČESTVUJ U NOVOJ SEZONI! Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 18.9. u 23:04 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Posljednja Šansa 2024/2025 trajat će od od 10.9.2024. do 26.5.2025! UČESTVUJ U NOVOJ SEZONI! Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 18.9. u 23:02 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Posljednja Šansa 2024/2025 trajat će od od 10.9.2024. do 26.5.2025! UČESTVUJ U NOVOJ SEZONI! Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 18.9. u 23:01 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Monaco - Barcelona - 2 i oba daju (2.80) bet365 Barcelona ulazi u ovu sezonu Lige prvaka s velikim očekivanjima, nakon što su sjajno započeli sezonu u LaLigi. Njihova napadačka linija je ove sezone briljantna, a momčad trenutno drži niz od pet uzastopnih pobjeda. U četvrtak će putovati na Stade Louis II gdje će se suočiti s Monacom u njihovoj prvoj utakmici novog formata Lige prvaka. Monaco također bilježi solidan start u Ligue 1, s tri pobjede i jednim remijem u prve četiri utakmice. Nalaze se u nizu od pet utakmica bez poraza i postigli su gol u zadnjih devet utakmica. Švicarski veznjak Denis Zakaria je do sada bio ključan igrač Monaca. Zabio je dva gola i upisao asistenciju u posljednja dva nastupa. U prethodna tri međusobna susreta Barcelona je ostvarila dvije, a Monaco jednu pobjedu. Obje momčadi su postigle po tri gola u tim međusobnim susretima, što najavljuje vrlo zanimljiv dvoboj. Monaco će imati na raspolaganju veznjaka Laminea Camaru nakon što je prošao protokole za potres mozga, koji su ga izbacili iz igre u prošlom kolu. Međutim, trener Adi Hutter će biti bez Edana Diopa i rezervnog vratara Radoslawa Majeckog do sljedećeg mjeseca. Barcelona ulazi u ovaj susret s mnogo problema s ozljedama. Dani Olmo se pridružio dugom popisu ozlijeđenih igrača, a izvan terena su i Fermin Lopez, Gavi, Frenkie de Jong i Andreas Christensen. Ronald Araujo je također van terena zbog ozljede, no on bi ionako bio suspendiran zbog crvenog kartona protiv PSG-a u prošloj sezoni. S druge strane, Robert Lewandowski nastavlja svoju impresivnu karijeru u Ligi prvaka i traži priliku da poveća svoj golgeterski učinak, budući da mu je potrebno još šest golova kako bi postao treći igrač s 100 pogodaka u povijesti natjecanja. Monaco: Kohn; Vanderson, Kehrer, Mawissa Elebi, Caio Henrique; Camara, Zakaria; Akliouche, Minamino, Ben Seghir; Embolo Barcelona: Ter Stegen; Kounde, Pau Cubarsi, Inigo Martinez, Balde; Eric Garcia, Pedri, Casado; Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha Barcelona dolazi u ovaj susret s velikim samopouzdanjem, nakon što su zabilježili šest uzastopnih pobjeda u gostima, pri čemu su postigli 14 golova. Lamine Yamal je postigao dva gola i asistenciju u zadnja tri gostovanja. S druge strane, Monaco se muči kod kuće, s četiri utakmice bez pobjede u posljednjih pet nastupa na svom terenu, no uspjeli su postići gol u zadnja četiri domaća susreta. Na temelju ovih činjenica, predlažem okladu na pobjedu Barcelone uz oba tima daju gol po kvoti 2.80 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 18.9. u 23:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use