Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Report

  • Posts

    • Jedan za ovaj rani termin. Vjerovati ćemo da je Zvezda go*** od kluba kao što @LeonardoDrugi priča i nadati se da Benfica neće nešto mnogo kalkulisati.
    • Ova utakmica po meni je za igru na kartone, over 3,5 kartona po tecaju od 1.3 je vrlo izgledan  Benfica je pretrpjela promjenu u sastavu u odnosu na ranije godine, te pored Sportinga i Porta tesko da moze do titule prvaka Portugala. Balkanci kao i Portugalci igraju "prljavo"  te nije slucajno M.Oliver delegiran za ovu utakmicu. Sretno svima sta god odigralo
    • Pozz!  Kolega @mester imamo isti objavljeni par za danas,bilo bi dobro da si izabereš neki drugi par da ti ne propadne drugo kolo,ako sam dobro shvatio pravila,ne smiju biti postavljena dva ista para.   Edit: Rekao bi ti i ranije,ali tek sad vidjeh
    • Izabrao si pravog kolegu da pitas za stav. Teoretski gledano, ja bih uvek igrao protiv Zvezde cim izadju vam granica Srbije. U praksi, ipak nemam hrabrosti da ulozim svoj novac na cistu dvojku. Sto se kvaliteta Zvezde tice, mislim sa su oni krs od tima kakav se retko vidja, ovo mislim samo u odnosu na Top evropski nivo. Sa druge strane, to je najpokvareniji klub na svetu, pravo zlo u svakom smislu. Pa ipak, mislim da Zvezda, ako ne racunamo onaj roster kada su bili prvaci Evrope, trenutno ima jedan od svojih najboljih rostera u svojoj istoriji. Ta beogradska govna vise ne pripadaju srpskom proseku, a zlo je u tome sto kada Predsednik Srbije odluci da se malo odmori, Zvezda ce doci na nivo Rudesa. Zvezda je napravila najbolji tim koji je mogla da sklopi u ovom trenutku, ali ja mislim da je to dovoljno samo za evropsko dno. Imaju trenera koji je najbolji izbor za njih, bas kakav im i treba.  Po meni, Zvezda ima dobar ili odlican tim, ali kao klub su deset puta bolesniji od Dinama, a videli smo gde je Dinamo u odnosu na Top ekipe. Zvezda je svoje pokazala na gostovanju Bodo/Glimtu i meni je to parametar i nista drugo. Problem je Benfica kojoj ne verujem previse, pa me ova utakmica ne ispunjava entuzijazmom. Da Zvezda igra protiv neke Top ekipe koja trci puno, na primer protiv Arsenala ili Psv-a, napisao bih post na deset stranica teksta.  Zvezdi ide na ruku ovaj novi format takmicenja Lige Prvaka, pa sam procenio da se nece brukati ove sezone. Za ovu sezonu sam odlucio samo dve stvari kada je Zvezda u pitanju. Prva je da cu ih cekati do smrti, ako treba kada budu gostovali nekoj Top ekipi, i za to cak i pozajmiti novac, ako ga ne bude dovoljno. Druga stvar je da cu disciplinovano i strpljivo cekati, uz postepeno podizanje novcanog uloga, X na njihovim utakmicama, pocev vec od danas. Znaci, moj odgovor tebi jeste da bih protiv bilo koje Top evropske ekipe koja igra protiv tih drvoseca uvek podrzao pobedu evropske ekipe, ali mi Benfica nije u toj grupi timova. Danas sam odigrao samo X u singlu, sa namerom da cekam Zvezdu da remizira u sezoni (samo u evropskim utakmicama). Samo jos da dodam da su oni ovako dobar tim sastavili “na crtu”, odnosno da su procenili da im se isplati da rizikuju, jer im je protivnik za ulazak u Ligu Prvaka bio Bodo/Glimt pa su uz pomoc drzave potrosili i novac koji nisu imali, dakle kupovali si “na crtu” racunajuci da ce novac vratiti kroz Ligu Prvaka, sto se i dogodilo.  Za mene je vazno samo da nikako ne zaboravim na sta su licili protiv Bodo/Glimta u Norveskoj, i da me nikako ne napusti strpljenje cekajuci drvosece iz Zvezde na gostovanjima.  
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use