Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Cetvrtak, 10.2.2011

pavlejukic

Recommended Posts

Evo pisem vam zbog toga sto sam dobio jedan info, od jednog prijatelja koji je blizak klubu, pa sta bude.

Dinamo danas ce dobiti sa hendikepom koef je 3.10...! Tekma je namjestena zbog dizanja cijene nekih igraca! Postoji mala sansa neki 5% da ne prode ali samo zbog medija jer su stisli mamica pa jedino ak on ne usere nesto... Ali dolazi sigurno!

Evo to je mail od prijatelja, pa sada ostalo je pola sata, ako hocete pratite to! Ja sam ispratio sa 1000 kn, vi kako zelite, Pozdrav

Evo pisem vam zbog toga sto sam dobio jedan info, od jednog prijatelja koji je blizak klubu, pa sta bude.

Dinamo danas ce dobiti sa hendikepom koef je 3.10...! Tekma je namjestena zbog dizanja cijene nekih igraca! Postoji mala sansa neki 5% da ne prode ali samo zbog medija jer su stisli mamica pa jedino ak on ne usere nesto... Ali dolazi sigurno!

Evo to je mail od prijatelja, pa sada ostalo je pola sata, ako hocete pratite to! Ja sam ispratio sa 1000 kn, vi kako zelite, Pozdrav

Evo sve se vidi vec na pocetku 15 minuta, 2:0, nadam se da je netko popratio!

ma joj...kak mi je zao sta nisam vidio ovo za Dinamo....vidio sam post u 15,59 strasnooo

svaka cast za info....trebamo takvih informacija vise

pozzzzz

E moji prijatelji, sta je jak info bio, samo da vam kazem da je dinamo igrao sa 2 igraca manje, a toronto sa jednim! Kvota je bila 3, ja ulovio jos za 2500 kn kvotu 3, fino sam dobio! Bit ce jos toga, konacno sam nasao pravi izvor! Pozdrav i sretno ubuduce.

Sad sam tek vidio ovo na indexu, nerazumijem kako nije Dinamo igrao sa 2 igraca manje, a pisalo na rezultati.com da ima 2 crvena, ali nema veze..

http://www.index.hr/sport/clanak/dinamo--toronto-31-sylvestr-brezovec-i-barbaric-za-zavrsnu-tursku-pobjedu/537386.aspx

jer u prijateljskima ekipa koja dobije crveni može uvesti zamjenu umjesto isljucenog igraca

Sad sam tek vidio ovo na indexu, nerazumijem kako nije Dinamo igrao sa 2 igraca manje, a pisalo na rezultati.com da ima 2 crvena, ali nema veze..

http://www.index.hr/sport/clanak/dinamo--toronto-31-sylvestr-brezovec-i-barbaric-za-zavrsnu-tursku-pobjedu/537386.aspx

jer u prijateljskima ekipa koja dobije crveni može uvesti zamjenu umjesto isljucenog igraca

Da shvatio sam sada, ali toga prije bilo, tek se to sada negdje uvelo, nema veze bitno da je proslo!

jel sa 1000kn ili sa 2500kn?????

jel sa 1000kn ili sa 2500kn?????

Prvo sam mislio sa 1000 kn, onda sam opet nazvao prijatelja i odlucio sam staviti vise, posto je bio jak info!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use