Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

05. 02. 2011 Subota

Kiks1425181623

Recommended Posts

Wolverhampton-Manchester Utd.     (1:0)         2       2.15

Wolverhampton san gleda protiv Liverpoola. Ostavljaju previše prostora i to bi igrači man.utd. trebali iskoristit, u pobjedu man.utd san uvjeren 1.50. Također mi je i primamljiva kvota 5.50 da će man utd. dat 4 ili više golova.

http://www.dailymotion.com/video/xgota6_yyyyy-0-3-yyyyyyyyyy-22-01-11_sport#from=embed

Toledo BM-CB Puerto Sag. 1 1,80

Dojava: prva postava je u štrajku vjerojatno će doć sa juniorima, španjolski rukomet

Wimbledon - Fleetwood  1-0 FT  LOST

team news:

AFC Wimbledon will hand a late fitness test to defender Ryan Jackson, who has a groin injury.

Fellow defender Ismail Yakubu (knee) looks set to miss out, while striker Luke Moore is struggling with a knock and remains doubtful.

Fleetwood will be without recent signing striker George Donnelly, who has a calf problem.

Defender Paul Linwood also misses out with a knee injury, so Will Haining is set to keep his place in defence.

Ovo je susret dve dobre ekipe, ali mi je tesko predvidjeti tko ce uzeti tri boda zbog nepredvidivosti doticnih. Wimbledon je trenutno na prvom mjestu sa kojeg ce skliznuti mjesto-dva nize u playoff zonu nakon sto se odigra jos par kola. Veoma dobro guraju kroz sezonu, samo sto su u zadnjih nekoliko tekmi slabo uzimali bodove. Imaju dosta remija, predzadnju tekmu su pobjedili u gostima Gateshead (po mom misljenju Gateshead je trebao izvuci barem remi), a zadnju utakmicu ih je York rastavio 4:1. S druge strane Fleetwood se drzi u playoff zoni, dosta saraju s rezultatima i zapravo ih ne mogu uhvatiti na koju stranu ce krenuti s rezultatima. Iako je Wimbledon postavljen kao favorit, pada kvota na pobjedu Fleetwooda. Moje misljenje je da ce Wimbledon danas pobjediti, moraju uzimati bodove, pogotovo na domacem terenu gdje ocekujem da ce gristi..ipak, zbog nesigurnosti oko doticna dva tima,  mislim da je puno bolja opcija na golove i to mi je glavni bet.. Over 2.5 @ 2.18 (pinnacle)

Ne stizem dalje pisati, ali uzimam pobjedu Kidderminstera @ 1.80 (pinnacle1-0 FT WON

.. a razmisljam o Cambridge DNB i Barrow +0.5.. probat cu napisati prije pocetka.

Newcastel - Arsenal 2

Wolves - Man Utd 2

Za gornja 2 mislim da ne treba pisat previse mudrosti. Favoriti su jednostavno puno kvalitenije ekipe, nemaju problema sa ozljedama, prosli susreti su debelo na njihovoj strani kao i forma momcadi. Dvije dvojke pa sta bude  :)

Tottenham - Bolton under golova

Tottenham znatno oslabljen u ovom susretu, fale redom: Luke Modrić, Garetha Bale, Younes Kaboul, Tom Huddlestone, Ledley King, Steven Pienaar... Vezni red protiv Boltona bi trebao biti donekle slican onome protiv Blackburna prije 3 dana. Ako je netko pogledao utakmicu (Blackburn - Tottenham 0:1 FT) vidio je da su spursi zabili gol u 2 min susreta i onda se grcevito branili ostatak cijele utakmice. Sa toliko izostanaka normalno je da nisu ista momcad. Umjesto pobjede tottenhama ja bi se radije ovdje opredjelio za under golova. under 3,5 je 1.35 dok je under 2,5 cak 1.95.

Everton - Blackpool

Ovdje mislim da je najbolje uzet neku okladu koja ukljucuje golove. Radi se o timovima koje ne daju pretezitu paznju na obranu, ako im samo pogledate posljednje rezultate bit ce vam sve jasno. Everton je kvalitetniji igra doma napast ce dok je Blackpool novopridoslica iz druge lige. Za razliku od uobicajenih timova koji dođu iz nizeg ranga oni se ne brani nijednu utakmicu, neg svaku napadaju pa sta bude. Takav pristup im se zasad isplati jer su izvan zone ispadanja sto im je cilj ove sezone. Al također ovakav pristup je rezultirao rezultatima tipa 1:2 4:0 2:2 3:1 itd... Znaci ni ovdje ne bi trebali golovi izostat...

Newcastel - Arsenal 2

Newcastel je dobar klub i nebi se kladija protiv njega, već je iznenadija arsenala pobjedivši ga u gostima, a cheleseu su dobili 4:3 u kupu dok je bio u onoj odličnoj formi na početku sezone

Obicno su im godila gostovanja kod Newcastlea, jednu su dobili sa cak 0:4. Prvo sam mislio odigrat odg ili over al sad nakon sto je Caroll presao u liverpool zanima me kako ce se newcastle snaci u napadu bez njega, siguran sam da ce njegov odlazak ostaviti traga... Kad su tukli chelsea u kupu bluesima nije igralo negdje 7 standardnih igraca jer se ancelotti odlucio za mali roster tako da to i nije bilo toliko ne ocekivano iznenađenje. Tesko gostovanje slazem se al vjerujem da bi arsenal to trebao dobit, nekak mi ove sezone igraju požrtvovnije neg inace, i kad gube ne staju do samog sucevog zvizduka te su cesto znali i preokrenut rezultat. Vidit cemo uskoro  :P

At.Bilbao - Sporting Gijon 1 1.75 KV

Domacin kuci igra u izvrsnoj formi i rijetko kad gubi bodove,a tesko da ce danas izgubit bodove protiv sportinga koji obicno kiksa na gostujucim terenima..Bilbao ako zeli da se bori za europu mora danas pobijedit kako bi preskocili ili ostali u utrci sa Espanyolom koji igra u gostima protiv Almerije koja se bori za opstanak...

Po meni sve osim pobjede domacina bi bilo iznenadjujuce !

Newcastel - Arsenal 2

Newcastel je dobar klub i nebi se kladija protiv njega, već je iznenadija arsenala pobjedivši ga u gostima, a cheleseu su dobili 4:3 u kupu dok je bio u onoj odličnoj formi na početku sezone

Obicno su im godila gostovanja kod Newcastlea, jednu su dobili sa cak 0:4. Prvo sam mislio odigrat odg ili over al sad nakon sto je Caroll presao u liverpool zanima me kako ce se newcastle snaci u napadu bez njega, siguran sam da ce njegov odlazak ostaviti traga... Kad su tukli chelsea u kupu bluesima nije igralo negdje 7 standardnih igraca jer se ancelotti odlucio za mali roster tako da to i nije bilo toliko ne ocekivano iznenađenje. Tesko gostovanje slazem se al vjerujem da bi arsenal to trebao dobit, nekak mi ove sezone igraju požrtvovnije neg inace, i kad gube ne staju do samog sucevog zvizduka te su cesto znali i preokrenut rezultat. Vidit cemo uskoro  :P

stari stvarno neznan šta bi ti reka, sa 0:4 na 4:4 stvarno nemaš sriće

At.Bilbao - Sporting Gijon 1 1.75 KV

Domacin kuci igra u izvrsnoj formi i rijetko kad gubi bodove,a tesko da ce danas izgubit bodove protiv sportinga koji obicno kiksa na gostujucim terenima..Bilbao ako zeli da se bori za europu mora danas pobijedit kako bi preskocili ili ostali u utrci sa Espanyolom koji igra u gostima protiv Almerije koja se bori za opstanak...

Po meni sve osim pobjede domacina bi bilo iznenadjujuce !

FT 3:0 lagano proslo, idemo dalje :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use