Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

03. 02. 2011. Četvrtak


Kiks1425181623

Recommended Posts

Guimaraes - Academica         1         1.70

Domacin susreta, cija polovica kadra dolazi iz Brazila, dapace, samo 20% momcadi cine Portugalci, u dobroj je formi ove sezone, ciji je niz od pet pobjeda prekinut proslotjednim porazom od Ferreire. Ipak, sa Academicom su statisticki gledano u prethodnne meceve izjednaceni, ali u trenutnoj formi u dalekoj prednosti. Academica je samo jednu pobjedu na goostovanjima postigla ove sezone, ali su relativno daleko od zone ispadanja i nemoraju pretjerano stedjeti momcad za danasnjju kup utakmkcu, jer se ipak radi o polufinalu. KLADIONICA bet at home DAJE KOEFICIJENT OD 1,70 NA POBJEDU DOMACINA. Sretno!

Canoas - Brazil         2.5 golova       više         1.85

Nesto slabija Gaucho Brazilska liga nam donosi susret izmedju dvaju klubova koji su u medjusobnim igraju sa omjerom golova od 4, do cak 8, pa iako je tek pocewtak lige i sesto kolo, gdje ove sezone igraju s prosjekom od tek 2 gola po utakmici, vjerujemo da bi se danas napokon trebali raspucati i u najmanju ruku odigrati sa bar 3 gola. KLADIONICA bet at home NA IZNAD 2,5 GOLA DAJE KOEFICIJENT OD 1,85. Sretno!!

Bari - Inter        2        1.50

Zicer dana! U ovom susretu nemora se previse pametovati, ali u nedoostatku danasnje ponude... Petoplasirani Inter je u posljednjih 6 susreta zabiljezio pet pobjeda i cak 19 postignutih pogodaka ( Samuel Eto'o - 13 pogodaka - U KLADIONICI unibet . KOEFICIJENT OD 2,05 ). Bari je sa svega tri ovosezonske pobjede na posljednjem mjesto Serie A i danas nema pretjeranih sansi protiv napadacki orijentirane i efikasne momcadi poput Intera. KLADIONICA unibet DAJE KOEFICIJENT OD 1,50 NA POBJEDU INTERA. Sretno!

Izovr: http://tipsterijada.freehostia.com/ TIPSTERIJADA

Link to comment
Share on other sites

Kettering - Crawley  0-0 FT  WON

team news:

Kettering will hand a debut to on-loan goalkeeper Will Gueret in place of the injured Mark Halstead (knee).

Forwards Charlie Collins (hamstring), Iyesden Christie (ilnness) and midfielder Patrick Noubissie (knee) all face fitness tests.

Crawley will have midfielder Willie Gibson available following his arrival from Dunfermline.

Midfielder Simon Rusk could return after a knee injury but winger Scott Neilson (calf) is out.

Kettering je drugi najlosiji domacin lige, ali ih to nije sprijecilo da zaredaju dvije pobjede na domacem terenu. U ligi se dobro drze, odmaknuli su od zone ispadanja i mislim da se nece boriti za opstanak. Veceras ih ocekuje velika utakmica jer im u goste dolazi najbolji tim konferencije Crawley (bez obzira sto su treci na tabeli, zaostaju dva boda za vodecim Wimbledonom, te imaju par odigranih utakmica manje). Realno gledajuci nema dvojbe koji je tim kvalitetniji, ali okolnosti su takve da je vrijednost ipak na strani Ketteringa. Crawley je u zadnjoj utakmici FA kupa pobjedio Torquay i sljedecu tekmu igraju protiv Manchester Uniteda sto je za njih veliki uspjeh (vjerujem da su u mislima vec na toj utakmici). Ako dodamo da ce iz zaostalih utakmica uzeti nesto bodova, samim tim ce zasjesti na vrh tabele, te mislim da ce opusteno uci u utakmicu. (isto sam pretpostavljao pretproslo kolo u gostima kod Grimsbya- zavrsili su 0:0). U prilog Ketteringu idu medjusobni susreti iz kojih se vidi da na domacem terenu nisu izgubili od Crawleya, pa za ponudjeni AH vrijedi uzeti.. Kettering +1 @ 1.96 (pinnacle)

Link to comment
Share on other sites

Bari(-2+) - Inter Milano  više  (1.80) 0-3 ;D ;D

Kladionica: PSK

Glavni razlog zbog kojeg sam odigrao ovaj par je sljedeći - ovo je odlična prilika da se Inter uhvati u priključak sa Milanom, Napolijem, Laziom i Romom. Svi konkurenti su u prošlom kolu debelo "kiksali". Milan, Lazio i Roma su remizirali,a Napoli je izgubio. Ono što bih posebno istaknuo je odlična forma koju Inter pokazije u zadnje vrijeme. U posljednjih šest utakmica ima odličan WDL score od pet pobjeda i jedne izgubljene utakmice. Ono što je također imopozantno je gol razlika od 16:10. Još jedna stvar koju bih posebno istaknuo je današnji debi najnovijeg pojačanja Nagatoma, a uz to se i najvjerojatnije vraća Sneijder.

Sad kad smo nahvalili Inter vrijeme je da nešto kažemo i o protivniku, Bari je trenutačno posljednja momčad Serie A i na dobrom je putu da se preseli u 2. ligu. Sukladno poziji na tablici ni forma im baš ne blista. U posljednjih 6 utakmica imaju samo jednu pobjedu i jedan neriješen rezultat. Bari je uz sve ovo dosad zabio najmanje, te primio najviše golova.

Da rezimiramo - bez obzira što je Bari "najlošija momačad lige" (nikad se nikog ne smije podcijenit) Inter ne ide na nikakav izlet već ide da uhvati priključak za vodećim klubovima

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use