-
Registriraj se na SvijetKladjenja forum
Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!
Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!
Report
-
Od LeonardoDrugi · Objavljeno
Bayern vs Bochum, Bundesliga over 1,5 gol na utakmici, kvota 1,10 Kiel vs Stuttgard, Bundesliga, over 1,5 gol na utakmici, kvota 1,16 Inter vs Monza, Serie A, jedinica (X), kvota 1,14 Partizan vs Fmp, Aba League, jedinica kolika god da bude kvota (ponedeljak) Rapid vs Borac, Conference League, jedinica kvota 1,48 (cetvrtak) Ukupna kvota oko 2,40, Deluje da bi za ovaj weekend mogao bez problema da se sastavi onaj moj cuveni sistem "pet od sedam" sa kvoticama ispod 1,20. Dovoljno je samo da izaberete pravih sedam predloga, i da koristite molitve da ce se utakmice igrati na papiru, a ne na terenima. Sa druge strane, danasnji weekend bi teoretski mogao da napravi pravi masakr medju kockarima, posto se nacionalna prvenstva igraju izmedju dve utakmice Lige Prvaka. Za ovaj weekend ima na papiru ne sedam vec pedesetsedam tkz zicera, ali je problem sto i svi ti ziceri igraju po tri utakmice u sedam dana. Liverpool igra sa Southamptonom izmedju dve utakmice sa Psg-om, Inter sa Monzom izmedju dve utakmice sa Feyenoordom, Bayern sa Bochumom, izmedju dve utakmice sa Leverkusenom, Real Madrid i Barcellona igraju sa Rayom i Osasunom izmedju dve utakmice sa Benficom i Atleticom Madridom, a tu je i kosarka gde takodje imamo kvotice ispod 1,20 u nacionalnim prvenstvima ili Aba League euroligasa poput Partizana, Bayerna, Armanija, Real Madrida .... Samo za vas sam napravio potpuno besplatno najuzi izbor od tri plus jedan plus jos jedan par na tiketu, pa ako ovde padnemo, onda stvarno ovaj zivot nema smisla. Koliko sam pazljivo birao, govori i cinjenica da nisam u ovaj dobitni tiket hteo da stavim cak ni jedinicu na Liverpool protiv Southamptona, a da uopste ne mogu da objasnim zasto nisam. Ovaj Southampton bas pratim, a kada sam ih video na utakmici protiv Chelsea (0:4) rekao sam sebi da bi ovakvim krsevima trebalo zabraniti da ucestvuju u bilo kakvoj ligi. Ja stvarno ne bih mogao da se setim da li je ikada postojala gora ekipa od ovog Southamptona, ali ono sto je sigurno, to je da bi decu trebalo izbaciti iz sobe kada je na tv prenos bilo kakve utakmice Southamptona. Ne znam iz kog razloga nisam stavio tu jedinicu, ali eto, nema je na tiketu. Over 1,5 gol na utakmici Bayern vs Bochum po kvotici od 1,10 sam stavio samo iz dva razloga. Bayern je efikasan samo protiv krseva od tima, a to sto Aston Villi ili Feyenoordu ili Leverkusenu nije dao nijedan, a Dortmundima, M'gladbachima, St Paulima samo po jedan, to je vec neka druga prica. Drugi razlog je sto crni trener na klupi Bayerna ima samo jednu vrlinu, a to je da ne koristi previse rezervne igrace. Ja bih umro da u ovaj dobitni tiket nisam stavio over 1,5 gol na utakmici Kiel vs Stuttgard po kvotici od 1,16. Ja stvarno ovaj Kiel smatram budalama, ali je jednostavno nemoguce ne voleti ovakav tim. Ne postoji na svetu, ekipa koja se bori toliko grcevito za opstanak, a da igra na ovakav nacin. Mislim da se nikada vise nece pojaviti ovakva ekipa u bilo kojoj ligi petice, pa ako su i budaletine, barem ih nikada necemo zaboraviti. Bore se za opstanak, a ove sezone na cetrnaest utakmica na strani samo jedna je otisla ispod tri gola na utakmici. Kod kuce i na strani primaju golove kao da igraju protiv petnaest, a ne jedanaest protivnickih igraca, ali zato i daju, pa ako misle da mogu da se spasu sa 64 primljena gola u sezoni, onda stvarno moramo da ih volimo, da im pozelimo srecu u borbi za opstanak, ali i da ih nikada ne zaboravimo. Od svih mogucih zicera iz ovoga weekenda, izabrao sam samo jedan, a to je Interova jedinica, koja se mora braniti sa X-om. Ja nemam reci koliko sam impresioniran ovim Interom, ali ne toliko rezultatima, vec govorom tela igraca na terenu. Gotovo mi suze idu na oci kada vidim koliko su kompaktni, koliko uklizavaju, koliko se raduju banalnim stvarima poput blokiranog suta protivnika. Posebno sam impresioniran kada se povuku u odbranu, pa se kompaktno brane sa deset igraca ispred sesnaesterca, tako nesto se videlo samo kod "onog" Juventusa, ili Mourinhovog Intera. A ovom Lautaro Martinezu bih dao medalju, iako je argentinac. Sto puta sam ga video ove sezone u svom sesnaestercu, kako uklizava, blokira suteve, krvavi kolena, stoji u sesnaestercu prilikom izvodjenja protivnickog kornera .... stvarno sam impresioniran. Lautaro Martinez mi je ulepsao zivot svojim odnosom prema kolektivu, zajednistvu, cak se ni ne gura da izvodi penale .... ccccccc hvala mu sto postoje i takvi argentinci .... kada njega vidim, odmah zaboravim na onu argentinsku seljacinu koja je na utakmicama trcala manje od golmana, i mislila da ce mu umreti majka ako se vrati na svoju polovinu i pomogne odbrani. Kada se bude igrala utakmica Lige Prvaka izmedju Intera i Bayerna, obavezno cu zamoliti kolege sa Foruma da me puste da ja najavim ovaj dvomec, inace cu umreti. Jedinicu na Partizan, Aba League (ponedeljak) necu ni da komentarisem, a zasto sam stavio ovu jedinicu na Rapid, sada ili nikada vise, objasnicu vam u cetvrtak. Poneki X na Inter se podrzaumeva, inace ne igrati tu jedinicu. Za danas sam izabrao i sedam X-eva, neresenih ishoda, gde ocekujem barem tri da prodju, a verovatno i jos koji. Za timove nikada niste ni culi, sest su iz argentinske druge lige, jedan je iz spanske druge, a uopste me ne pitajte za razloge pokusaja da se uhvati poneki X, nereseni ishod. Cist talenat, radi se o mom cistom talentu, sta god da vam napisem, nista necete razumeti. Guemes vs Tristan, San Telmo vs Talleres, Patronato vs Gimnasia, Gimnasia vs Estudiantes, Chaco For Ever vs Mitro, Quilmes vs All Boys (argentinska druga), Burgos vs Albacete (spanska druga). Ko ima novca za bacanje, moze da proba da odigra i svih osam X-eva, ali samo i singlu, neresenih ishoda na utakmicama italijanske Serie B, barem tri bi mozda mogla da prodju. Nista me ne pitajte, nema objasnjenja, cist talenat za predvidjanje buducnosti. -
Od IzudinB · Objavljeno
14 učesnika je prošlo dalje. Članovi koji su prošli u 1/4 finala Guts - Leonardo Kupa su @mesrine, @Fitoz, @ara008, @zmajo, @majstorchina, @sestincan, @Humanic, @Ipoje4, @IzudinB, @COLT, @nenosk, @tome1993, @misterija, @mester Tema će se otključati u ponedjeljak 7.4 u 10:00 CET i ostavit ćemo je otvorenu do SUBOTE kako bi svi mogli postaviti svoja 3 para. Prijaviti se može bilo koja 3 para koji je u ponudi od 7.4. do 13.4. sa tečajem od barem 1,20. Sretno svima. ¼ finala - U trećem kolu koje će se igrati od 7.4.2025. do 13.4.2025. svaki od sudionika prijavit će tri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici RASPORED GUTS-LEONARDO KUPA Članak 25. Format natjecanja Guts-Leonardo kupa 1/16 finala - U prvom kolu koje će se igrati od 9.12.2024. do 15.12.2024. svaki od sudionika prijaviti će samo jedan par, minimalnog koeficijenta 1,20 1/8 finala - U drugom kolu koje će se igrati od 10.2.2025. do 16.2.2025. svaki od sudionika prijaviti će dva para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici ¼ finala - U trećem kolu koje će se igrati od 7.4.2025. do 13.4.2025. svaki od sudionika prijavit će tri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici ½ finala - U četvrtom kolu koje će se igrati od 28.4.2025. do 4.5.2025. svaki od sudionika prijavi će četiri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici Finale - U petom kolu koje će se igrati od 26.5.2025. do 1.6.2025. svaki od sudionika prijaviti će četiri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici TABLICA Ukolio uočite grešku, molim vas pišite u inbox. Sretno. -
Od josip123 · Objavljeno
Nedjelja 16:15h Nogomet, Španjolska 1. Liga Real Madrid - Real Vallecano 1 (1.25) SuperSport -
Od IzudinB · Objavljeno
Premier liga Nottingham Forest - Manchester City (13:30) bet365 Sudac: Chris Kavanagh (5.24) Prosjek ekipe 1: 2.15 Prosjek ekipe 2: 1.70 Crystal Palace - Ipswich (16:00) bet365 Sudac: Simon Hooper (4.53) Prosjek ekipe 1: 2.00 Prosjek ekipe 2: 2.59 Liverpool - Southampton (16:00) bet365 Sudac: Lewis Smith (3.75) Prosjek ekipe 1: 1.89 Prosjek ekipe 2: 2.74 Brighton - Fulham (16:00) bet365 Sudac: Sam Barrott (4.29) Prosjek ekipe 1: 2.07 Prosjek ekipe 2: 2.22 Brentford - Aston Villa (18:30) bet365 Sudac: Jarred Gillett (4.44) Prosjek ekipe 1: 1.37 Prosjek ekipe 2: 2.00 Wolves - Everton (21:00) bet365 Sudac: Stuart Attwell (3.79) Prosjek ekipe 1: 2.19 Prosjek ekipe 2: 2.04 Primera Celta Vigo - Leganes (14:00) bet365 Sudac: Isidro Diaz de Mera (5.08) Prosjek ekipe 1: 2.23 Prosjek ekipe 2: 2.12 Alaves - Villarreal (16:15) bet365 Sudac: Miguel Ortiz Arias (3.85) Prosjek ekipe 1: 2.54 Prosjek ekipe 2: 2.76 Valencia - Valladolid (18:30) bet365 Sudac: Juan Pulido Santana (6.00) Prosjek ekipe 1: 2.19 Prosjek ekipe 2: 2.81 Barcelona - Osasuna (21:00) bet365 Sudac: Mateo Busquets Ferrer (5.86) Prosjek ekipe 1: 1.65 Prosjek ekipe 2: 2.42 Serie A Como - Venezia (15:00) bet365 Sudac: Giovanni Ayroldi (7.17) Prosjek ekipe 1: 2.44 Prosjek ekipe 2: 1.96 Parma - Torino (15:00) bet365 Sudac: Francesco Fourneau (4.00) Prosjek ekipe 1: 1.85 Prosjek ekipe 2: 2.22 Lecce - Milan (18:00) bet365 Sudac: Daniele Doveri (1.92) Prosjek ekipe 1: 1.44 Prosjek ekipe 2: 1.89 Inter - Monza (20:45) bet365 Sudac: Luca Zufferli (3.00) Prosjek ekipe 1: 1.30 Prosjek ekipe 2: 2.59 Bundesliga Holstein Kiel - Stuttgart (15:30) bet365 Sudac: Bastian Dankert (2.90) Prosjek ekipe 1: 2.21 Prosjek ekipe 2: 2.25 Bayer Leverkusen - Werder Bremen (15:30) bet365 Sudac: Tobias Welz (4.67) Prosjek ekipe 1: 1.71 Prosjek ekipe 2: 2.17 Borussia Dortmund - Augsburg (15:30) bet365 Prosjek ekipe 1: 2.42 Prosjek ekipe 2: 2.54 Bayern Munchen - Bochum (15:30) bet365 Sudac: Christian Dingert (3.80) Prosjek ekipe 1: 1.58 Prosjek ekipe 2: 1.92 Wolfsburg - St. Pauli (15:30) bet365 Sudac: Robert Hartmann (4.00) Prosjek ekipe 1: 2.54 Prosjek ekipe 2: 1.58 Freiburg - RB Leipzig (18:30) bet365 Sudac: Sven Jablonski (4.60) Prosjek ekipe 1: 1.71 Prosjek ekipe 2: 1.88 Ligue 1 Rennes - PSG (17:00) bet365 Sudac: Mathieu Vernice (4.45) Prosjek ekipe 1: 2.17 Prosjek ekipe 2: 1.13 Lille - Montpellier (19:00) bet365 Sudac: Jeremie Pignard (4.55) Prosjek ekipe 1: 2.42 Prosjek ekipe 2: 2.92 Marseille - Lens (21:05) bet365 Sudac: Thomas Leonard (3.46) Prosjek ekipe 1: 1.92 Prosjek ekipe 2: 2.67 (Koeficijenti 7.3. u 21:41 CET) Koeficijenti su podložni promjenama -
Od Marko15 · Objavljeno
Toulouse vs Monaco,vise od 1,5 golova u utakmici,PSK koef.1,25.Utakmica ide za 10 min.
-
-
Teme