Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 29.01.2011. (Listić dana)


Goksim

Recommended Posts

Pred nama je jako zanimljiv tjedan po pitanju zimskih sportova...

U vezi muške konkurencije:

u subotu s početkom u 12 sati, uz izravan prijenos na HRT2, vozi se spust. Naredni dan na rasporedu je super kombinacija...

Mislim da sam o Ivici Kosteliću napisao unazad mjesec dana sve što bi se trebalo znati, pa se necu ponavljati. Ivica je nastupio u oba treninga spusta i na prvom bio sedmi, da bi u petak završio kao petoplasirani na treningu. To je fenomenalan rezultat, tim više ako znate da su mu jedini ozbiljni pratitelji, Svindal i Zurbriggen, zauzeli 20.-30.mjesto. Dakle, Ivica bi sutra mogao dodatno povecati svoju prednost za vodecima.

Svi dueli nisu jos stavljeni, te u trenutki pisanja još nemamo startne brojeve, ali svejedno ima par zanimljivih betova.

S obzirom da je Ivica ostvario odlične rezultate na treninzima, te da je, za mnoge, neočekivano odvozio i drugi trening (iako se pretpostavljalo da ce ga zbog umora preskociti), vjerujem da bi se moglo desiti da Ivica ostvari jedan od najboljih rezultata u spustu... I rezultati treninga to potvrđuju, a zanimljivo je vidjeti i vremena na sektorima...


Kostelić - Fill 1 1,50 (SS)

Kao što sam napomenuo, još ne znam startne brojeve, ali unatoc tome ja sam vec uplatio ovaj bet. Ivica je u odličnoj formi, i na oba treninga je Filla ostavio za, prosjecno, 1.3 sekunde. To je u skijanju ogromna razlika, i nema nikakvih razloga, da Ivica na istoj stazi i treci put za redom, u tri dana, ne bude bolji od Filla.

U vezi nedjeljne super kombinacije...

Ivica bi trebao biti glavni konkurent za uzimanje 100 bodova i vjerujem da bi, ako ovaj tjedan odradi kako treba, i oni najpesimisticniji navijaci Ivice Kostelića shvatili da će veliki kristalni globus teško izgubiti. Ipak, samo da je zdravlja, da nebi urekli...

Ono što mnogi još ne znaju jest da se određeni broj skijaša koji plesu u top10 (ovisno od discipline) odlučio koncentrirati na predstojece Svjetsko prvenstvo, te pokusati spasiti sezonu osvajanjem jedne od medalja. Sa druge strane, veliki kristalni globus je neusporedivo veci uspjeh, i jasno je da ce se Ivica i ekipa koncentrirati upravo na osvajane istog. Čak se razmišlja i o preskakanju nekih utrka Svjetskog prvenstva, kako bi se dobro pripremili za završnicu Svjetskog kupa. Realno, jedino se još Svindal i Zurbriggen potiho nadaju da bi mogli stici Ivicu.

Ipak, sve ovo sam krenuo pisati upravo iz razloga što neki od skijaša koji su koliko toliko kompletni i koji ostvaruju dobre rezultate u superkombinaciji u nedjelju nece nastupiti. Tim potezom su pokazali da ne racunaju na nista u svjetskom kupu ove sezone i da sve bacaju na svjetsko prvenstvo. Ipak, iz kladionicarskog aspekta to bi znacilo da ce biti znatno manja konkurencija, i da bi neki od skijaša mogli ostvariti bolje rezlutate nego što ih inace ostvaruju, a to nam daje lijepu priliku za nalaženje valuebetova i za ostvarivanje lijepog profita...

Očekujem da će Ivica slaviti, te da će Svindal i Zurbriggen biti opasni. Kao iznenađenje mislim da bi Bank mogao jako lako uci u top6,  s obzirom da prema sadašnjim saznanjima nece biti Raicha, Janke, a Bank je solidan u kombinacijama, kompletan je skijaš i mogao bi, u nekoj ludoj soluciji mozda i do postolja, iako uz Svindala i Zurbriggena top6 je puno realniji rezultat... Mozda bi i Natko mogao nesto vise napraviti i uci u top10, iako nije u nekoj fenomenalnoj formi pa...

Ipak, treba vidjeti koeficijente, a vjerujem da ce se naci neki valuebet...

Svjetski kup nam je svetinja veća i od Svetog grala

Gips bi htio osvježiti Ivicu uoči konačnog obračuna za Svjetski kup, iako je uvjerljivo najveći kandidat za zlato

ZAGREB - Prva rečenica koju je Ivica Kostelić izustio spustivši se drugi put niz stazu Planai je glasila:

- Gorivo ide prema kraju.

Strahoviti siječanjski žrvanj samljeo je vodećeg skijaša Svjetskog kupa, ali fascinira da je i u takvom stanju zauzeo peto mjesto u obračunu s najboljim slalomašima. I povećao zalihu bodova u odnosu na konkurenciju.

Pošteda od treninga

Umor, regeneracija i osvježenje su riječi koje se posljednjih dana često spominju. U rangu su s dominacijom, pobjedama i vodstvom. Zbog toga Antu Kostelića sve više zaokuplja ideja da bi trebalo propustiti dio programa skorašnjeg Svjetskog prvenstva.

- Sa Svjetskim kupom se ne smijemo poigravati, čak ni da nam ponude Sveti gral - izjavio je u Austriji.

Prevedeno na konkretni jezik: Gipsa zaokuplja misao da uz odavno prekriženi spust povuče Ivicu i iz superkombinacije što bi značilo svjesno odustajanje od vjerojatne zlatne medalje. Želio bi ga poštediti obaveznih treninga spusta na opasnoj stazi u Garmisch-Partenkirchenu i između superveleslaloma (9. veljače) i veleslaloma (17. veljače) osvježiti Ivicu u Daruvarskim toplicama. Sličan potez (odustajanje od Bormija i regeneracija u toplicama) pokazao se genijalnim uoči siječanjskog maratona u kojem je Ivica od -216 bodova došao nadomak osvajanja Svjetskog kupa.

Bode želi titulu u spustu

U tom razmišljanju Gips će biti između dvije vatre. Straha od moguće ozljede i akumulacije umora uoči raspleta Svjetskog kupa, i straha od reakcije javnosti na odluku da odustaje od najizglednije medalje na SP-u. Ulog je najveći mogući u alpskom skijanju i žrtvu zlata da bi se mjesec dana kasnije nagradili kristalom bi trebalo shvatiti i prihvatiti, a ne osuditi. Ivica je već bio svjetski prvak, ali osvajač Svjetskog kupa nikada!

Kalkuliranje radi osvježenja je sastavni dio života skijaša. Tandem donedavnih kandidata za Veliki kristalni globus se zbog ogromnog zaostatka za nedostižnim Kostelićem predao i promijenio prioritete. Prošlogodišnji pobjednik Carlo Janka i Benni Raich žele friški na SP jer ga vide kao iskupljenje za sezonu koja teče ispod očekivanja pa su umjesto skijanja u Chamonixu izabrali slobodni vikend. U Francuskoj neće biti ni Bodea Millera koji si je još lani zacrtao da želi postati svjetski spustaški prvak.

Ivica ima više bodova nego svi Amerikanci

Ivica je u 24 siječanjska dana osvojio više bodova nego što većina odličnih skijaša uspije sakupiti u cijeloj sezoni

ZAGREB - Svjetski skijaški kup je jedan poprilično egzaktni planet pa ćemo se još jednom poigrati impresivnim brojkama Ivice Kostelića Pogled na ljestvicu nacija pokazuje da je Kostelić moćniji od nekoliko alpskih sila.

Reprezentacije s dugogodišnjom tradicijom, većim brojem natjecatelja i bogatijom logistikom iz nizine gledaju prema jednom i jedinom, Ivici Kosteliću. Zbrojeni učinak norveških skijaša slabiji je za 54 boda, američkih za 84, kanadskih za 202, a njemačkih za čak 604 boda.

Siječanjski maraton Ivice Kostelića ostat će nezaboravan i zbog šest pobjeda u kratkom razdoblju od 22 dana (rekorder je Girardelli s deset dana u siječnju 1989.). Ukupnih 896 bodova koji su sjeli na račun marljivog Kostelića od 2. siječnja, posljednje dvije sezone bili bi dovoljni za četvrto mjesto u Svjetskom kupu. U posljednje dvije sezone (ali cijele sezone, a ne samo u dijelu siječnja!) više je osvojio jedino trolist najuspješnijih. Lani Janka, Raich i Cuche, a 2009. godine Svindal, Raich i Cuche. Ostali skijaši u cijeloj godini nisu uspjeli ostvariti ono čime je Ivica impresionirao skijaški svijet u 12 utrka kroz 24 siječanjska dana. A ne zaboravimo da je u kalendaru još 15 utrka.

http://www.jutarnji.hr/svjetski-kup-nam-je-svetinja-veca-i-od-svetog-grala/920788/

U vezi ženske konkurencije, ovaj vikend je izuzetno važan...

Vonn hvata priključak za M.Riesch koja još ima prenost od 145 bodova. Puno, ali i malo, ovisi kako se gleda. M.Riesch ovu sezonu odrađuje jako dobro, međutim smatram da ej lako moguce da Vonn ove sezone opet uzme veliki kristalni globus. Još je dosta utrka pred nama, nešto više brzih disciplina što itekako odgovara Vonn, a i Maribor je otkazan i upitno je dali će se te utrke nadoknađivati što također ide u prilog Vonn jer su se tamo trebale voziti tehničke discipline u kojima je M.Riesch ove sezone bolja. Misljenja sam da će superkombnacije odlučiti pobjednicu. Riesch je boloja u slalomu i veleslalomu, ali najvecu razliku je dobila upravo na slalomu jer se Vonn dosta muci sa slalomom, i nije bas imala srece ove sezone, dosta puta je odustala... Vonn je opet bolja u spustu i super g-ju te gotovo redoviti slavi, međutim i M.Riesch je popravila rezultate u tim disciplinama i jasno je da će biti itekako zanimljivo...


Bet koji sam najavljivao da ću podijeliti sa Vama je nažalost još prekjucer blokiran, pa cu samo u kratkim crtama spomenuti o cemu se je radilo. Jedna kladionica davala je koef. 4,00 da će Vonn biti bolja na kraju sezone u ukupnom svjetskom kupu do M.Riesch (dakle, da će Vonn osvojiti VKG). Nakon dužeg proucavanja rasporeda preostalih utrka do kraja sezone i još nekih pokazatelja, te nakon što je Vonn izašao intervju sa Vonn u kojem potvrđuje da joj je koljeno u redu nakon nedjelje te da vjeruje da može i da će dati sve od sebe da osvoji VKG, te nakon što su druge dvije kladionice izašle sa koef. 2,35 i 2,40 na Vonn, uplatio sam više manjih listica na taj bet (4,00) u kombinaciji sa drugim betovima. Nazalost, vec duze vrijeme, dobar dio mojih listica ide na autorizaciju kod te kladionice, pa je mozda i to malo pripomoglo da maknu par iz ponude... Ipak, nesto se je uplatilo, ali u planu je bilo puno vise... Ipak, biti ce sada zanimljivije pratiti i žensku borbu za VKG ;)

Sutra se vozi spust. Vjerujem da će Vonn slaviti, iako je na prvom treningu bila tek treca, ali sigurno nije forsirala. Možda cu odigrati i neki duel na A.Pearson buduci da ej na treningu bila prva sa sekundom prednosti i buduci da se dize u formi. Bilo bi lijepo da Vonn slavi, a da se Pearson, Gut i još netko uguraju ispred M.Riesch i tako pomognu Vonn smanjiti prednost...

U nedjelju je na rasporedu super kombinacija. Vjerujem da će se Vonn u prvoj voznji baciti na glavu i pokusati napraviti i preko sekundu prednosti, kako bi u slalomu sigurnom voznjom mogla uzeti prvo mjesto. Ova utrka ce biti posebno vazna...

Toliko od mene zasad, kada izadu startni brojevi i ponude sa razradama, javim se ako sta nađem...

Nadam se da će se i drugi raspisati... Hajmo...


Pridružite nam se na Facebooku...

FB.init("c71882aad7ed192838d1cb28aa2c3678");Svijet Kladjenja 


Sviđa Vam se forum ili analiza? Podijelite je sa prijateljima jednim klikom...

podijelite.jpg

Link to comment
Share on other sites

Prvo da kazem, goksim svaka cast za ovu iscrpnu analizu, najbolji si! I jos jedna stvar, ako bi mogli i ostali clanovi malo da se ukljuce u ovaj forum, mislim nije uredu prema goksimu, daj se malo potrudite!!!!  ;D

Evo mojih duela:

Baumann R.-Kostelić I.

tip: 2

kvota: 1.55

Ovaj duel mislim da nije potrebno cak ni komentirati..Kostelic je na danasnjem treningu bio oko 1 sec i pol bolji od baumann-a, ivica kao sto je goksim rekao zavrsio na 5 mjestu, a baumann na 29. Baumann jako pada u formi i mislim da nece biti bolji od Ivice.

Heel W.-Kostelić I.

tip: 2

kvota: 1.55

Ovaj duel isto sve kao i sa Baumannom, Hell je zavrsio 1 sec i pol losiji od Ivice, tek na 28 mjestu. Nema ni tu trebalo biti problema.  ;D

A od zenskog spusta bih samo odigrao ovo:

Paerson A.-Gut L.

tip: 1

kvota: 1.55

Anja je uzlaznoj formi, na prvom treningu u cetvrtak bila je 1, i  ostavila konkurenciju za 1 sec, a Gut je ostavila za 2 sec.

Toliko od mene, nadam se da ce nam se prikljucit jos forumasa.  ;D ;D ;D

Link to comment
Share on other sites

Svaka čast dječaci, lijepe analize i izlaganje :) evo ja mislim ići na jedan sigurniji i po ulogu ozbiljniji listić, to bi izgledalo ovako :

1. Kostelić u duelu, e sad neznam dal da stavim sa Heel -om, Baumann-om ili Fill-om, tečajevi su isti po 1.55 na sva 3 duela

2. Vonn među prve 3  @1.20

3Pearson među prvih 6  @1.30

...ukupno @2.42, pa za jači ulog  :) to je iz HL  :)

Link to comment
Share on other sites

Sochaux-Rennes        broj golova na poluvremenu X=1      1X        1,25

Rennes ima impresivnu obranu, samo su 12 pogodaka primili iz 20 utakmica, u napadu su prosječni sa 22 gola. U zadnje vrijeme dobro igraju. Zadnjih sedam utakmica rezultat na poluvremenu je bio 0:0, izuzevši utakmicu protiv Caena kad su izgubili 1:0 (1:0 je bilo i na poluvremenu). Za hrabrije preporučan da odigraju 1. pol. bez golva 2,40.

Link to comment
Share on other sites

Svaka čast dječaci, lijepe analize i izlaganje :) evo ja mislim ići na jedan sigurniji i po ulogu ozbiljniji listić, to bi izgledalo ovako :

1. Kostelić u duelu, e sad neznam dal da stavim sa Heel -om, Baumann-om ili Fill-om, tečajevi su isti po 1.55 na sva 3 duela

2. Vonn među prve 3  @1.20

3Pearson među prvih 6  @1.30

...ukupno @2.42, pa za jači ulog  :) to je iz HL  :)

Bet365 daje duel Fill Heel i koef. da će Heel biti bolji je 1,70, a da će Fill biti bolji je 2,00. Dakle, očekuje se da će Heel biti bolji od Filla, a i ja dijelim to mišljenje, pa možda bolje odabrati Filla za kladiri se protiv njega... ali treba vidjeti i startne brojeve...


Link to comment
Share on other sites

Bet365 daje duel Fill Heel i koef. da će Heel biti bolji je 1,70, a da će Fill biti bolji je 2,00. Dakle, očekuje se da će Heel biti bolji od Filla, a i ja dijelim to mišljenje, pa možda bolje odabrati Filla za kladiri se protiv njega... ali treba vidjeti i startne brojeve...

...onda u svakom slučaju bolje odabrati duel Filla sa Kostelićem, mislim da prolaznost tog beta nebi smjela doći u opasnost  :) (bez obzira na startne brojeve), kao i ova ostala dva  :D

Link to comment
Share on other sites

Evo nam i rasporeda... Objavljen je prije 4 minute...

Mislim da možemo biti prezadovoljni. Ivica starta treci sto je fenomenalan startni broj. Sjetite se samo sta je napravio u zadnja dva tjedna u brzim disciplinama kada je startao sa niskim startnim brojem ;)

http://www.fis-ski.com/uk/604/610.html?sector=AL&raceid=62994

Btw. u vezi duela...

Heel starta 18. Fill 15. Baumann 8.

Svindal 16. a Zurbriggen 19.

Biti ce i sutra lijepih bodova za Ivicu ;)

Link to comment
Share on other sites

Koji je onda po vama najsigurniji duel, koji da stavim na listic  ???

S obzirom da ocekujem jako dobar Ivicin rezultat mislim da ne mozes fulati. Ipak, nekako mi se Fill cini kao najbolji izbor za kladiti se protiv, ali tako sam i prije tjedan dana odarbao Theauxa, pa je ostvario plasman zivota, i drugi put u zivotu bio na postolju. Valjda nece opet biti slicna, ironicna i komicna situacija...

Link to comment
Share on other sites

Bryan B./Bryan M. - Bhupathi M./Paes L. 1

Fill - Kostelić 2

Vonn 1-3 mjesto ODGOĐENO

Club Brugge - GB Antwerpen 1

Tecaj 3,5

Braca bryan su veliki favoriti. Iako ne pratim bas pretjerano tenis odigrao sam na preporuku prijatelja.

Club Brugge je otvorio sezonu visokom pobjedom kod Eupena (1:4) i sad docekuju Antwerpen. Mislim da ovdje ne treba nist previse objasnjavat. Domacin je daleko kvalitetnija momcad, igra na domacem terenu i imao je vise dana odmora s obzirom da je Antwerpen igrao u kupu prije 3 dana protiv Cercle Brugge gdje je porazen 2:0. Osim kvalitete vjerujem da ce i umor pridonjeti tome da Brugge upise nova 3 boda.

Link to comment
Share on other sites

Ženski spust je otkazan za 12h zbog magle. Nadam se da će se ipak voziti... Baš organizatori ženskih disciplina imaju problema i pehova ove sezone...

Btw. razlog više zašto odigrati na Ivicu, bar neki duel ako ne i nesto vise...

Colmar proizveo posebnu opremu da Ivica Kostelić bude još brži

Ivica kao pravi šminker u novom bijelom odijelu

Ne znamo točno o kakvu je materijalu riječ, ali pokazalo se to sjajnim potezom, kaže Pavlek

U ormaru Ivice Kostelića novi je odjevni predmet - bijelo odijelo. Nije u pitanju savjet stilista, recimo Modnoga Mačka, čak ni priprema za svadbu nakon sezone. Razlog je - brzina.

Samo za Kostelića

Naime, krojačice iz Colmara, prestižnog dobavljača skijaške opreme, napravile su skijaški kombinezon kojem je namjena još više ubrzati najboljeg skijaša na svijetu, i to prema preciznim uputama specijalista za aerodinamiku. Dakako, boja u ovom slučaju nije bila presudna.

– Pa kako već znate? – čudio se Vedran Pavlek, direktor reprezentacije, te dodao:

– Radimo i mi na tehnologiji, Colmar ga je napravio posebno za Ivicu, nitko ga drugi neće nositi osim njega. Aerodinamika je u skijanju sve, pogotovo u brzim disciplinama.

Prvi skijaš u Hrvata, a odnedavno i na planetu, za slalom već ima posebne Fischerove pancerice Vacuum-Fit, koje bolje "slušaju" nogu, brže prenose informacije prema skijama, a za brze discipline uvući će se u bijelo odijelo.

– Ni sam ne znam baš sve detalje, riječ je o posve novom materijalu, posebnom dizajnu. Kako god bilo, na treningu se pokazalo jako dobrim, Ivica je na ravnim dijelovima još više ubrzavao – objašnjava Pavlek.

Ubrzao do maksimuma

A rezultati na treninzima u Chamonixu su briljantni. U petak je na posljednjoj spustaškoj provjeri za današnju utrku Ivica postigao peto vrijeme! U Schladmingu je imao identičan plasman, ali u svojoj paradnoj disciplini slalomu. Nije teško zaključiti kako neće pasti puno snijega prije nego što ga prvi put vidimo i na spustaškom postolju. Spust se vozi u subotu od 12 sati...

– Isprobavao sam drugačiju putanju, nisam se proslavio, ali na donjem dijelu bilo je puno bolje, na svakom treningu smanjujem zaostatak. Idem još na slalomski trening za superkombinaciju – kaže Ivica.

Stožer mu je omogućio da ima uvjete kao i ostale skijaške velesile.

– Treneri nam kažu da Austrijanci zvižde kad prolaze stazom, a ne vjerujem da stignu još i fućkati za vrijeme spusta. To su ta nova odijela – slikovito je opisao novosti Natko Zrnčić Dim na početku sezone.

Je li riječ o istom odijelu?

– Na utrci ćemo ga usporediti s austrijskima – rekao je Pavlek.

http://www.vecernji.hr/sport/vijesti/ivica-kao-pravi-sminker-novom-bijelom-odijelu-clanak-245756

Link to comment
Share on other sites

23:55 Đoković N. - Murray A. 1 @ 1.75

Tenis,(M),AO,hard

“Susret je ovo osim sto su vrhunski igraci,i dva velika prijatelja,koja se znaju nekih 10-ak godina,kada su kao djeca poceli igrati jedan protiv drugoga.Uz to,zajedno treniraju pred na svim vecim turnirima,jer uglavnom im je zdrijeb takav da se prije finala ne mogu sastati.Tako je uostalom bilo i ovde na AO.Ovo pisem samo iz jednog razloga,takticki ne moze biti iznenadjenja u ovom mecu.Predobro se poznaju da bi jedan drugog iznenadili.Pobijedice bukvalno onaj koji danas bude bolji.A po mom uvjerenju,to je Djokovic.Trenutno je 3.igrac svijeta,hard mu naravno,u potpunosti odgovara,za ovaj turnir ga vezu lijepe uspomene,osvojio ga je 2008.godine

Nole je u 1.kolu dobio Granollersa,6:1,6:3,6:1.Uvjerljivo,brzo.Sledece kolo pada Dodig,7:5,6:7,6:0,6:2.Nesto teze.Sledece kolo,Troicki mu predaje mec pri vodstvu Noleta od 6:2.Znaci jos jedan brz i lagan mec.Potom,pada i Almagro,6:3,6:4,6:0.Iznenadjujuce,bar meni,lako.Potom opet lagana pobjeda,ovog puta mozda i ocekivana,pao je stari,smuseni Berdych,6:1,7:6,6:1.I potom veliki okrsaj sa jos vecim Federerom,medjutim po rezultatu bi se reklo,lagano,iako to naravno nije bilo tako,7:6,7:5,6:4.Nole je u 2 setu gubio 5:2,no to ga nije omelo da se vrati i mec rijesi u svoju korist.Jos jedan pokazatelj da je i u glavi sazrio,sto do sada nije bio slucaj i sto ga je cesto kostalo gubljenja seta,ali i meca.Federera su poslije meca pitali,zasto je igrao losije nego inace.Odgovor hladnog Svicarca je bio:“Nisam igrao bolje,jer je Djokovic igrao predobro.Nije mi dozvolio bolju igru.“Ako to kaze veliki Federer,zar ja mogu docarati bolje u kakvoj je Djokovic formi?

Murray,trenutno 5.igrac svijeta,takodje odlican,naravno,hard mu odgovara,proslogodisnji finalista ovog turnira.Odlikuje ga izuzetno dobar 1.servis,ali Nole je isto tako poznat po „citanju“ protivnikovih servisa,tako da bi ova prednost Murraya biti anulirana bez vecih problema. prosao i 1/2 finala i Ferrera,gde je promjenom taktike okrenuo mec u svoju korist.On je ovde redom nanizao,Becka,6:3,6:1,4:2 i predaja Becka,potom dobija opet uvjerljivo Marchenka,6:1,6:3,6:3,potom razvaljuje Garcia Lopeza,6:1,6:1,6:2,nista bolje ne prolazi ni Melzer,6:3,6:1,6:1.I onda,uspredbe radi,kada Nole pocinje igrati sve bolje,Murrayu pocinju mali problemi,prvo gubi set protiv odlicnog Dolgopolova,7:5,6:3,6:7,6:3.I juce,rovovska bitka sa odlicnim Ferrerom,4:6,7:6,6:1,7:6.Zasluzena pobjeda,ali u mecu koji je potrajao i u kojem su odigrna dva tie breaka,koji su svakako lutrija,a oba su otisla na stranu Murraya.

Na Murrayu je veliki pritisak domace javnosti,Pod tim pritiskom svakako mora malo zadrhtati ruka,iako se radi o velikom profesionalcu

Djokovica,odnosno danu vise za odmor.Sto je i po Murrayevim rijecima jos jedna Noletova prednost.Iako ce i on imati citav dan odmora,Nole ima 2 dana odmora,sto svaki teniser zeli,pred ovako veliki mec.Moglo bi imati malo uticaja,posebno ako mec ode u neki 5.set,bitan je i taj dan vise odmora,ali isto tako i sto je Murray zadnja dva meca imao mnogo vise muke i duze se na terenu zadrzavao od Djokovica.

Link to comment
Share on other sites

Prvo da kazem, goksim svaka cast za ovu iscrpnu analizu, najbolji si! I jos jedna stvar, ako bi mogli i ostali clanovi malo da se ukljuce u ovaj forum, mislim nije uredu prema goksimu, daj se malo potrudite!!!!  ;D

Evo mojih duela:

Baumann R.-Kostelić I.

tip: 2

kvota: 1.55

Ovaj duel mislim da nije potrebno cak ni komentirati..Kostelic je na danasnjem treningu bio oko 1 sec i pol bolji od baumann-a, ivica kao sto je goksim rekao zavrsio na 5 mjestu, a baumann na 29. Baumann jako pada u formi i mislim da nece biti bolji od Ivice.

Heel W.-Kostelić I.

tip: 2

kvota: 1.55

Ovaj duel isto sve kao i sa Baumannom, Hell je zavrsio 1 sec i pol losiji od Ivice, tek na 28 mjestu. Nema ni tu trebalo biti problema.  ;D

A od zenskog spusta bih samo odigrao ovo:

Paerson A.-Gut L.

tip: 1

kvota: 1.55

Anja je uzlaznoj formi, na prvom treningu u cetvrtak bila je 1, i  ostavila konkurenciju za 1 sec, a Gut je ostavila za 2 sec.

Toliko od mene, nadam se da ce nam se prikljucit jos forumasa.  ;D ;D ;D

Katastrofalna voznja Ivica, prelose je odvozio.

Link to comment
Share on other sites

evo jedan par i od mene za danas

Hercules(-2+)-FC Barcelona (29.01. 20:00) više 1,45 ;)

hercules je trenutno 12. momčad lige,dok barcelona drži 1. mjesto i gazi sve pred sobom..

u posljednja 4 susreta hercules je izgubio 3 puta protiv protivnika koji se nemogu mjerit s barcelonom (Atl.Bilbao,Gijon,Mallorca)

Mallorca ih je pobjedila 3:0,Gijon 2:0,a Atl Bilbao 3:0..dakle mislim da će i barca zabit bar 3 komada..

jer ako vidimo formu Herculesa i formu Barcelone koja je zabila u 18 susreta 64 gola..netreba dvojiti da je ovo vrlo izgledan prolaz

Zadnjih 6 susreta Barce- Rey Barcelona vs. Almeria 3 - 5:0

                        Primera Divizija Barcelona vs. Santander 3 - 3:0

                        Copa del Rey Betis vs. Barcelona 0 - 3:1

                        Primera Divizija Barcelona vs. Malaga 3 - 4:1

                        Copa del Rey Barcelona vs. Betis 3 - 5:0

                        Primera Divizija Deportivo vs. Barcelona 3 - 0:4

Link to comment
Share on other sites

Eastbourne - Grimsby   2-3 FT  WON

team news:

Eastbourne will again be without midfielder Matt Smart, who serves the second game of a three-match ban.

New signings Damian Spencer and Mickey Demetriou joined on Friday and are likely to make their debuts.

Grimsby will be without striker Lee Peacock, who serves the final game of a three-match ban.

New signing Robert Duffy could make his debut after joining from Mansfield fellow strikers Charles Ademeno and Michael Coulsen (both knee) remain out.

Eastbourne je upao u niz od osam poraza, te su na predzadnjem mjestu tabele. Vecinu utakmica su izgubili s dva ili vise razlike i mislim da trenutno nemaju motivacije da se izvuku. U goste im dolazi Grimsby koji je za razliku od njih u dobroj formi, u zadnje dvije tekme su remizirali s Crawleyom i izgubili s minimalnim rezultatom od Lutona. Ovo je prvenstveno oklada protiv Eastbourna i u ovom momentu bi gosti trebali uzeti sva tri boda.. Grimsby @ 1.94 (pinnacle)

Mansfield - Wrexham  2-3 FT WON

team news:

Mansfield will hand a late fitness test to striker Keigan Parker, who picked up an ankle injury during training.

Fellow striker Rob Duffy has left the club to join Grimsby, despite having initially rejected a move.

Wrexham defender Marvin Andres is pushing for a start after recovering from a hamstring injury.

Striker Gareth Taylor will face a late fitness test on a back injury that has kept him out of the side for the last two games.

Naizgled izjednacena utakmica, oba tima su u gornjem dijelu tabele i vazan im je svaki bod. Zadnji put su se susreli krajem studenog 2010. i odigrali nerijeseno (1:1). Nakon te utakmice, Mansfield je dosta sarao s rezultatima, dok je Wrexham stabilan i biljezi velikom vecinom pobjede (u zadnjih deset tekmi nemaju niti jedan poraz). Slove za jedan od najiskusnijih timova u konferenciji, te ih treba pratiti dok su u ovom pobjednickom nizu..uzimam sigurniju opciju.. Wrexham DNB @ 1.95 (pinnacle)

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use