Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 10.9.2024.


IzudinB

Recommended Posts

Liga nacija

UTOR1.jpgUTOR2.jpgUTOR3.jpg

LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 8.9. u 10:013 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Mađarska - BiH - 1 (1.72) bet365

Mađarska će ugostiti Bosnu i Hercegovinu u drugom kolu Lige A3 - Lige nacija, a statistika jasno daje prednost domaćinu. Mađarska je u sjajnoj formi, s nizom od 11 utakmica bez poraza u posljednjih 15 nastupa u svim natjecanjima.

Njihova četiri poraza u tom razdoblju dolaze od jakih ekipa poput Njemačke, Švicarske i Irske. Ipak, Mađari su sezonu Lige nacija otvorili s teškim porazom od 5-0 protiv Njemačke, što će zasigurno biti motivacija za bolji nastup pred domaćom publikom.

S druge strane, Bosna i Hercegovina prolazi kroz vrlo teško razdoblje. Nakon razočaravajućih kvalifikacija za Euro, upisali su sedam uzastopnih poraza u svim natjecanjima. Obrana Bosne i Hercegovine primila je čak devet golova u posljednje tri utakmice, a u svom prvom nastupu u ovoj sezoni Lige nacija poraženi su od Nizozemske rezultatom 5-2.

U međusobnim susretima, Mađarska ima jasnu prednost, neporažena u sva četiri susreta protiv Bosne i Hercegovine, uključujući jednu pobjedu i jedan remi na domaćem terenu.

Mađarska: Gulacsi; Balogh, Orban, M. Dardai; Bolla, A. Nagy, Schafer, Kerkez; Sallai, Szoboszlai; Varga

BiH: Vasilj; Gazibegović, Mujakić, Katić, Bičakčić, Dedić; Gigović, Krunić, Tahirović; Demirović, Džeko

Prognoza za ovu utakmicu ide u korist Mađarske, koja je na domaćem terenu izgubila samo jednu od posljednjih 11 utakmica, uz impresivan napadački učinak od 12 golova u zadnjih šest domaćih nastupa. S druge strane, Bosna i Hercegovina je na gostovanjima bez pobjede u devet od posljednjih deset utakmica, uz osam poraza.

S obzirom na ove statistike, očekuje se pobjeda Mađarske po kvoti 1.72 u bet365 kladionici, koja računa okladu automatski dobitnom ako Mađarska povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_161.jpg

(Koeficijenti 9.9. u 23:30 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Liga nacija

Nizozemska-Njemacka GOLOVI

Umro bih da nisam postavio ovaj svoj prijedlog. Pokusavam naci razlog za ne igranje ove oklade ali ne uspjevam i zato sugeriram i upucujem na po meni tip koji prolazi, a to je vise od 2.5 gola ili koju vec kombinaciju zelite ali da se tice golova jer po meni to sve dolazi do 3 gola i oba daju. A stvarno vjerujem i u neku jacu golijadu i sadrzajnu utakmicu, ljepoticu dana jer kad vidite cime raspolazu obje strane i kako igraju, ne bi me cudilo ni 5 golova.

sretno s okladom i odabirom koji god bio, nije neka analiza jer nemam ni vremena al je moje iskreno misljenje i bas cvrsta vizija pa eto, mozda ponuka nekog da odigra tko je trenutno u nedoumici oko istog.

Sretno

 

Link to comment
Share on other sites

prije 46 minute, mesrine said:

Liga nacija

Nizozemska-Njemacka GOLOVI

Umro bih da nisam postavio ovaj svoj prijedlog. Pokusavam naci razlog za ne igranje ove oklade ali ne uspjevam i zato sugeriram i upucujem na po meni tip koji prolazi, a to je vise od 2.5 gola ili koju vec kombinaciju zelite ali da se tice golova jer po meni to sve dolazi do 3 gola i oba daju. A stvarno vjerujem i u neku jacu golijadu i sadrzajnu utakmicu, ljepoticu dana jer kad vidite cime raspolazu obje strane i kako igraju, ne bi me cudilo ni 5 golova.

sretno s okladom i odabirom koji god bio, nije neka analiza jer nemam ni vremena al je moje iskreno misljenje i bas cvrsta vizija pa eto, mozda ponuka nekog da odigra tko je trenutno u nedoumici oko istog.

Sretno

 

Kada bi se igralo na papiru, a ne na terenu, ja bih ovom tvom predlogu dao deset “like”-ova. Ja zaista ne mogu da poverujem da je moguce da na ovom mecu padne jedan ili nijedan gol. Cak ne bih mogao da pronadjem barem jedan parametar za koji bi mogli da kazemo da je rizicno igrati na golove na ovom mecu.

Jedini moguci razlog gde bi moglo da se padne jeste ovaj qurac od takmicenja zvani Liga Nacija. Evo, na primer spanska reprezentacija. Na deset poslednjih utakmica u svim takmicenjima su uvek dali barem gol, na Evropskom Prvenstvu su svima dali gol, Hrvatskoj tri komada, po dva komada nemcima, francuzima i englezima, gruzijcima cetiri, a italijanima i albancima po jedan. 

I onda odu u najgoru zemlju na svetu, sa najpokvarenijom ligom na svetu, i najgorom reprezentacijom na svetu, i kada je ceo svet uplati na njih, oni odigraju nista-nista sa Srbijom, niti pobede, niti postignu gol, a onda samo tri dana kasnije demoliraju svajcarce u sred Svajcarske sa 4:1, dok srbi prime dva lagana gola u Danskoj, u mecu gde njihov prvi spic Jovic noje ni dodirnuo loptu na mecu.

Hocu da kazem da je ovo odlican predlog, ali u lose vreme, i na losem mestu, koje se zove Liga Nacija.

Ako se na ovom predlogu padne, razlog ce biti isti onaj zasto kada vam ispadne iz ruku komad hleba/kruha namazan marmeladom, uvek na zemlju padne deo okrenut bas marmeladom.

 

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Milan - Liverpool - 1X (1.83) ili oba daju (1.53) bet365 Stari rivali ponovno se susreću. Milan i Liverpool ukrštaju koplja u prvom susretu grupne faze nove sezone Lige prvaka. Svi se sjećaju spektakularnog čuda iz Istanbula 2005. godine, a sada će ova dva velika kluba obnoviti svoje rivalstvo pod potpuno drugačijim okolnostima. AC Milan je napokon stigao do svoje prve pobjede ove sezone tijekom vikenda, kada su s uvjerljivih 4-0 nadigrali Veneziju pred domaćim navijačima na San Siru. Theo Hernandez, Youssouf Fofana, Christian Pulisic i Rafael Leao zabili su sve golove unutar prvih pola sata susreta. Ova dominantna predstava zasigurno je veliki podstrek za Rossonere, koji su u prva tri kola Serie A skupili samo dva boda. S druge strane, Liverpool u ovaj susret ulazi s drugačijim raspoloženjem nakon šokantnog domaćeg poraza od Nottingham Foresta. Prije tog poraza, Redsi su upisali tri uzastopne pobjede u Premier ligi bez primljenog gola. Ozljede i izostanci Milan očekuje povratak Alvara Morate. Španjolski napadač je zbog ozljede propustio gotovo mjesec dana, ali se vratio kao zamjena u drugom poluvremenu subotnje utakmice. Također se očekuju dvije promjene u obrani domaćina, gdje će Fikayo Tomori i Davide Calabria startati umjesto Mattea Gabbije i Emersona Royala. Što se tiče Liverpoola, trener Slot, koji je imenovao istu početnu postavu u prva četiri susreta, najvjerojatnije će napraviti barem jednu promjenu u utorak. Najizglednija je rotacija u napadačkom trojcu, gdje Cody Gakpo i Darwin Nunez traže mjesto u prvih 11. Gosti će biti bez Harveyja Eliotta, koji će zbog loma stopala izbivati s terena sljedećih mjesec dana. AC Milan (4-2-3-1): Maignan; Calabria, Tomori, Pavlovic, Hernandez; Fofana, Loftus-Cheek; Pulisic, Reijnders, Leao; Morata. Liverpool (4-3-3): Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Mac Allister, Gravenberch, Szoboszlai; Gakpo, Salah, Diaz. Iako je Liverpool u posljednje vrijeme bio dominantan protiv talijanskih momčadi, vrijedi podsjetiti na njihovo iznenađujuće ispadanje od Atalante u prošloj sezoni Europske lige. Poraz od Nottingham Foresta mogao bi dodatno uzdrmati Redse. S druge strane, Milan je pronašao prijeko potrebnu formu nakon sporog početka sezone i sa samopouzdanjem ulazi u ovaj dvoboj. Za ovaj susret, sigurniji izbor mogao bi biti oklada na to da Milan neće izgubiti (koeficijent 1.83), dok se opcija "Obje ekipe daju gol" također čini vrlo izglednom (koeficijent 1.53). (Koeficijenti 16.9. u 23:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Bayern Munich - Dinamo Zagreb - Pobjeda Bayerna sa 3+ golova razlike (1.90) ili Harry Kane daje 2+ (2.87) bet365 Bayern Munich započinje svoju 17. uzastopnu sezonu u Ligi prvaka domaćim okršajem protiv Dinamo Zagreba na Allianz Areni. Bavarski gigant plasirao se u nokaut fazu u posljednjih 16 sezona Lige prvaka, uključujući prošlogodišnji impresivan pohod do polufinala, gdje su zaustavljeni od kasnijih rekordnih prvaka, Real Madrida, uz dva kasna pogotka na Santiago Bernabeu. Nakon prošle sezone bez trofeja, Bayern je smijenio bivšeg trenera Chelseaja Thomasa Tuchela, a na njegovo mjesto doveo Vincenta Kompanya. Pod njegovim vodstvom, Bavarci su krenuli snažno u novu sezonu, s tri pobjede u tri kola Bundeslige, postigavši pritom 11 golova. S druge strane, Dinamo Zagreb se u grupnu fazu Lige prvaka plasirao samo dvaput u posljednjih sedam sezona. Prošle su godine igrali u Konferencijskoj ligi, gdje su dogurali do osmine finala, no tu su uvjerljivo ispali od PAOK-a porazom 5-1 u Grčkoj. Bayern u ovu utakmicu ulazi s velikim samopouzdanjem nakon uvjerljive pobjede od 6-1 protiv Holstein Kiela u Bundesligi, uz hat-trick Harryja Kanea. Povijest međusobnih susreta također ide u korist Bayerna, koji je u sezoni 2015/16. dva puta svladao Dinamo u grupnoj fazi, zabivši im sedam golova, od čega je Robert Lewandowski postigao čak pet. Hoće li Harry Kane sada krenuti njegovim stopama? Dinamo Zagreb u domaćem prvenstvu više ne drži prvo mjesto nakon bolnog poraza (0-1) od najvećeg rivala Hajduka prošlog vikenda. Ozljede i izostanci Nakon što se Leroy Sane vratio u momčad u subotnjem susretu, jedini izostanci za Bavarce su Josip Stanišić, Tarek Buchmann i ljetno pojačanje Hiroki Ito. Sane, Kingsley Coman, Serge Gnabry, Thomas Muller, Mathys Tel i Michael Olise bore se za mjesta u napadačkom dijelu. Jamal Musiala će sigurno započeti kao podrška glavnom strijelcu Harryju Kaneu, koji je proteklog vikenda postigao svoj 40. pogodak u 35 bundesligaških nastupa i upisao peti hat-trick. S druge strane, trener Dinama Sergej Jakirović razmatra promjene nakon poraza od Hajduka u "vječnom derbiju". Sandro Kulenović, koji je ušao u igru na poluvremenu tog susreta, mogao bi se naći u početnoj postavi. Ovaj 24-godišnji napadač ima pet golova u šest utakmica domaće lige ove sezone. Međutim, teško je svrgnuti sa trona Brunu Petkovića koji će vjerojatno predvoditi napad Dinama, uz podršku svojih reprezentativnih kolega Petara Sučića i Martina Baturine u veznom redu. Bayern Munich: Neuer; Kimmich, Kim, Upamecano, Guerreiro; Pavlović, Palhinha; Coman, Musiala, Gnabry; Kane Dinamo Zagreb: Nevistić; Ristovski, Theophile-Catherine, Mmaee, Pierre-Gabriel; Ademi, Sučić; Cordoba, Baturina, Pjaca; Petković S obzirom na trenutnu formu i razliku u kvaliteti, očekuje se uvjerljiva pobjeda Bayerna s tri ili više golova razlike po kvoti 1.90 u bet365 kladionici. Također, koeficijent od 2.87 za dva ili više golova Harryja Kanea u ovoj utakmici čini se primamljivim. (Koeficijenti 16.9. u 22:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Srijeda 19:00 Betis-Getafe 1X @1,21 pinnacle Hajde da vidimo da li ce promjena kladionice donijeti korist 😄 Ne mislim da Getafe moze do sva tri boda u gostima kod Betisa, opekli su se prekjucer kod gradskog im rivala Seville pa sumnjam da ce bolje proci i sa njima  
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use