Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda (26.01.2011)


EasyBet

Recommended Posts

Posto sutra me nema da odmah postavim parove:

Capdeville P.-Campozano J.  1,30  1

Paul 166 tenisac svijeta,27 godina(čile) 190 visok, Right-handed,money prize: $887,187.. omiljenja podloga clay to pokazuje i score 73-59 (51%)

igra samo clay i hard.na AO ga zaustavio J. Ouanna(6-4 2-6 15-13)

Campazano 380 igrac svijeta,money prize: $60,000, u 2011 jos nema odigranih meceva, na clayu ima score:10-19 (71%)sto ne pokazuje da mu je omiljenja..

prema svemu capdeville je mnogo kvalitetniji igrac i po meni ovo treba lagano pobjedit!

Jones Gr.-Britton D. 1,30 1

jones 253 igrac svijeta, preferira hard score40-41 (76%),na AO ga zaustavio kavcic sa 6:4 6:4 pruzio je jako dobar otpor,

devin braten 798 igrac svijeta, nije nastupao u 2011, zadnjih 6 meceva 6 poraza, od toga 4 na hardu,score na hardu 0-12 (92%)

isto ovdje nebi trebali dovest u pitanje pobjednika

Sweeting R.-Sajous O.1,20 1

Sweeting medu najdrazim igracima tenisa, 116 tenisac svijeta,23 godine, 196 cm visok,desnjak,  na AO ga zaustavio nadal, no da ga nije tko zna sta bi bilo..91-69 (65%) preferira hard

Sajous 561 tenisac svijeta,23 godine, desnjak,

velika kvaliteta izmedu ova 2 tenisaca, jos jedan zanimljiv podatak sweting je zaradio oko 900 tisuca dolara, a sajous oko 9 tisuca, to govori o kvaliteti , i sweeting je jako kvalitetan po meni prevelik koficijent na njega, realan 1,05 .. i do sutra cu spustit ovaj koficijent

Link to comment
Share on other sites

Rio Ave - Benfica: 2

Danas većinom kup utakmice, najgora stvar za kladit se, ali od ponuđenog ovaj mi se par najviše sviđa.

Benfica je odlično startala u ovoj godini, ima šest pobjeda. Iako raspored srijeda-nedjelja može iscrpiti igrače, trener kaže kako problema neće biti.

Rio Ave je u zadnjih šest utakmica slavio samo protiv Atletica CP u kupu, jednu su igrali neodlučeno i zadnje četiri su izgubili.

Osim odlične forme Benfice razlog više za igranje na njih je i međusobni omjer. Zadnju su utakmicu odigrali prije mjesec dana i Benfica je (doma) slavila sa 5:2. Ukupni međusobni omjer izgleda ovako:

Rio Ave: 1

Neodlučeno: 4

Benfica: 7

Ta jedna pobjeda Rio Ave-a je bila 2005.godine, a zadnja neodlučena 2008, nakon čega su odigrali pet utakmica u kojima je slavila Benfica.

Na stranici Benfice nema podataka da će netko od igrača propustiti utakmicu.

Prosječni koeficijent je 1,40 a gledajući rezultate i kvalitetu Benfice razmišljam da na jednom listiću odigram i hendikep(1:0)

Link to comment
Share on other sites

Minesota-Oklahoma x2

-Ukratko analize jer sam crknut,,,oklahoma sam gleda proslu utkamicu sa hornetsima i igraju jako dobro,iznimno atletska ekipa,hornetse je spasila njihova bedem obrana koja je trenutno usudim se rec najbolja u lizi,izgubili su u zadnjoj sekundi utakmice izgubivsi lotpu u zandjem napadu za pobjedu,prvenstveno ta izgubljena lopta ide na zaslugu C Paulu koji je najbolji "kadljivac " u lizi,hornetsi su u nizu od 9 pobjeda i igraju stvarno odlicno a oklahoma ih je imala u saci do zandje sekunde,minesota,hm,sta rec,4 poraza u nizu od realno ekipa koje ne spadaju u vrh lige,znaj odigrat poluvrijeme dobro al fali im pno toga,kako god,ako oklahoma odigra i na 75% bit ce dovoljno,ako sut bude kriminalan i pogadjanje kosa jednako dobitku na lotu,e onda nema pomoci ni uz analizu 163 stranice.

FT:110:110

Toronto-Philadelphia x2

-Toronto ima velikih problema sa ozljedama zandjih nekoliko utkamica,veceras se vraca Calderon,Barbosa upitan,dok s druge strane Philadelphia bez ijedne ozljede,ovaj pick mi je prvenstveno zbog trenutne forme phile,malo su ibli u krizi al vratili su se,razbili doma utah i zandju sunse koju su bili u jako dobroj formi,s tim da su sunse demolirali,imali prednost i po +20...mislim da su u naletu a kvalitetu imaju da dobiju i puno jace od protivnike od toronta koji bi ako se ne trgne mogao postat nesto ko cleveland.

-Nisam pisa statistike i ine podatke,em sam premoren a i to je nekad od male pomoci jer po mom skromnom iskustvu vise je bitno uhvatit momcad u "zoni",u nba svak svakoga dobija i to ljude zna izludit,sinoc detroti odere orlanda a kad se pogledaju kvote šok i nevjerica.

-Mislim da su ove dvije ekipe zbilja u naletu forme,zbilja bi malo cudo bilo potrebno da ijedna ekipa od ove dvije ne izvuce bar nerijeseno,,,ako itko prati sretno!

FT:94:107

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use