Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 25.01.2011. (Listić dana)


EasyBet

Recommended Posts

1 par:

25.01. 09:40 N.Đoković-Berdych T. @1 1,40

Doković: Nole(3) je ukupno osvojio 18 turnira u svojoj karijeri od kojih treba izdvojiti par turnira iz Masters serije kao što su Pariz, Rim, Kanada, Indian Wells, ali njegov najveći turnirski uspjeh je svakako osvajanje Australian Opena 2008 godine. Na hardu se osjeća jako dobro jer je od svojih 18 turnira na tvrdoj podlozi osvojio čak 14 što dovoljno govori koju podlogu preferira, solidan servis i što bi se laički rečeno reklo, ima igru.Prošle godine je osvojio dva turnira, oba dva na hardu, Peking i Dubai, godinu završio sa skorom 61-18, već par godina zaredom završava sa manje od 20 poraza u cijelo godini, još jedan razlika između njega i Berdycha(6) koji svake godine ima preko 20 poraza u godini, ove godine nije nastupio na niti jednom turniru prije Australian Opena, što nam govori da se kvalitetno htio pripremiti za ovaj turnir, nastupio je 6 puta u Melbournu, Ove godine na Australian Openu igra po meni jako jako kvalitetan tenis gdje do sada izgubio samo jedan set i to od našeg Dodiga, znači glatke pobijede protiv Granollersa, Dodiga, pa onda predaja Troickog i razbijanje Almagra. Da se sada malo.

Berdycha, čeh, dešnjak, visok 196cm, dobar servis,Čovjek je 7 puta nastupao na Australian Openu i nikad nije dogurao dalje od 4.kola, osim naravno ove godine gdje je u četvrtfinalu, put do Noleta mu je bio relativno lagan gdje pobijedio Cugnolu u 3.seta, pa onda Kohlschreibera i Gasqueta u 4. seta da bi Verdasca nalupao u 3.seta prilično uvjerljivo, no mislim da ovdje za njega priča završava. Kao što sam i objasnio, mislim da je Nole bolji igrač, ima bolji igru, Berdych ima jači servis, no niti to mu neće pomoći. Dovoljno govori podatak da su se njih dvoje susreli 5 puta, gdje je Đoković pobijedio čak 4 puta, jedina pobijeda Berdycha je na travi.

2 par: molim komentar goksima i ako mi mozes saznat startni broj ..

kostelic medu 1-3 u 1 voznji..hrvatska lutrija ovo mislim igrat jel ce imat niski startni broj , staza je kvalitetnija i imat ce prednost vozit ce sigurno i mislim da bi tu trebao osigurat najmajne 3 poziciju da kasnije moze lagano doc do cilja i otica na jos prednnosti naprama svindala i ostalih imao je vreemena se odmorit i pogledat stazu!

Link to comment
Share on other sites

Sutra od Ivice očekujem dobar nastup i minimalno postolje, a lako moguce i pobjedu i novih 100 bodova. Unibet daje koef. 4,00 da će Ivica slaviti. Buduci da je drugdje koef. oko 3,00 za one sklonije riziku najpametnije je uplatiti taj bet kod Unibeta.



Nadalje bwin daje čak 1,75 da će Ivica biti na postolju. IMO možda i najpametniji bet...


Kao trece bi odigrao duel Kostelić - Grange 1 1,75. Grange je bljesnuo u prosloj utrci, odvozio gotovo perfektno, unatoc jednoj pogresci, i slavio. Ipak, Ivica se nije sigurno bacio na glavu tu utrku jer je u igri bilo 200 bodova, iako nije puno niti kalkulirao. Danas mislim da ce Ivica voziti bez pritiska s obzirom da ima veliku prednost i vjerujem da će biti bolji od Grangea. Tim više, jer Grange ne briljira ove sezone, te je zadnja voznja, na temelju koje su bookmakeri postavili koeficijente ipak izuzetak, kada gledamo cijelu sezonu...

Ivica starta treci, sto je vrlo dobra startna pozicija. Grange, peti. Prvu vožnju postavlja slovenac Čebulj a drugu trener Šveđanin Pfeifer.

E da... ako netko nađe duel u kojem je Lizeraux, neka javi. I to bi se mozda moglo odigrati, ovisno o tome s kim bude u duelu...

Mislim da sam našao jedan valuebet u dugoročnom klađenju vezan uz zimske sportove. Više naredne dane... (ne brinite, ako budete htjeli, moci cete uplatiti)  ;)

Link to comment
Share on other sites

Evo i od mene nesto, naravno skijanje.

Prvi duel igram:

Kostelić I.-Herbst R. duel u 1 vožnji

tip: 1

kvota: 1.65

Taj bet ima samo u hl. Igram ga iz razloga sto je Herbst pao u formi u slalomu, i mislim da nece biti problema da ce biti gori od Ivice.

Drugi duel:

Kostelić I.-Grange J.B. duel u 1 vožnji

tip: 1

kvota:1.7

Sa ovim duelom se slazem sa goksimom, proslu utrku je Grange odvozio jako dobro, ali ivica je ipak vozio malo pod rucnom, zbog sakupljanja bodova. Danas je druga stvar i mislim da ce biti bolji od Grange-a.

I trece igram da ce Ivica zavrsiti na 1 ili 2 mjesto. Toliko od mene, Pozdrav i sretno ko prati.  ;) ;)

kvota:1.90

Link to comment
Share on other sites

Medveščak - Olimpija: 1

Rijetko na tv-u daju prijenos hokeja (zapravo, rijetko i stignem tv gledat), ali gleda san protiv KAC-a kad su igrali.

Olimpija ima bod više od Medveščaka ali je u lošijoj formi. U zadnjih šest susreta Olimpija je upisala jednu pobjedu, dvije neodlučene od čega jedna pobjeda i jedan poraz nakon penala i tri poraza. Medeni su upisali dvije pobjede, dvije neodlučene od čega su jednu dobili a jednu izgubili nakon penala i dva poraza. Medveščak na svom terenu igra odlično i protiv jačih ekipa od Olimpije. Danas se u ekipu Medveščaka vraća najbolji strijelac Ryan Kinasewich koji je propustio zadnja dva susreta.

Prosječni koeficijent je 1,75 na pobjedu domaćina i svakako se isplati pokušat.

Link to comment
Share on other sites

JAPAN - JUŽNA KOREJA (AZIJSKI KUP, polufinale) 1@ 2.65

Zanimljiv omer koeficijenata u polufinalu azijskog kupa... Japanci u gajjačem sastavu na ovom turniru igraju jako dobro, nakon uvodnog kiksa s Jordanom (1-1) ušli su 100 posto u turnir bez kalkulacija i dobili preostale dvije utakmice u grupi Sirija (2-1) i Saudi Arabija (5-0) a u četvrtfinalu domaćina Katar sa 3-2 nakon što su gubili 2-1 s igračem manje 10 minuta prije kraja.

Korejanci imaju tek jednu pravu zvijezdu a to je J-S Park iz Manchester dok je ostatak igrača čisti prosjek. U ofenzivi imaju pretežito mlade igrače bez nekakvov prevečikog iskustva u ovakvim utakmicama. U grupi su dobili Bahrein (2-1) i Indiju (4-1) a remizirali s Australijom (1-1). Namučili su se u četvrtfinalu s Iranom (1-0 nakon produžetaka).

Mišljenja sam da Japanci imaju bolji kadar predvođen Hondom, tu su još i Kagawa, Endo, Hasebe i društvo.

za one sigurnije tu je i varijanta 1x @1.45 a i Japan daje gol @1.3

na kraju prošli na penale, mogli su riješit tekmu i u regularnom dijelu...

Link to comment
Share on other sites

Engleska Premier liga, BLACKPOOL - MANCHESTER UTD. 2@1.4

Manchester danas gostuje kod Blackpoola koji je u zadnje vrijeme u lošoj formi što svjedoče i porazi od Sunderlanda kod kuće (1-2) i u gostima kod WBA (3-2). Istina slavili su kod kuće protiv Liverpoola ali ne pridodajem tomu veću pažnju jer to ove sezone i nije neki "uspjeh" dobiti ovakvog Liverpoola.

Mancha igra dobro, Berbatov trpa gdje god stigne i sam on bi trebao bit dovoljanda se danas dobije Blackpool i poveća prednost na tablici, pobjeda protiv jednog imenima bogatog Briminghama (5-0) gostujući remi s Tottenhamom (0-0) i pobjeda nad Liverpoolom doma ( (1-0) govore tome u prilog

Teška knapuša ali ipak bet in!! 2-3

Link to comment
Share on other sites

Medveščak - Olimpija: 1

Rijetko na tv-u daju prijenos hokeja (zapravo, rijetko i stignem tv gledat), ali gleda san protiv KAC-a kad su igrali.

Olimpija ima bod više od Medveščaka ali je u lošijoj formi. U zadnjih šest susreta Olimpija je upisala jednu pobjedu, dvije neodlučene od čega jedna pobjeda i jedan poraz nakon penala i tri poraza. Medeni su upisali dvije pobjede, dvije neodlučene od čega su jednu dobili a jednu izgubili nakon penala i dva poraza. Medveščak na svom terenu igra odlično i protiv jačih ekipa od Olimpije. Danas se u ekipu Medveščaka vraća najbolji strijelac Ryan Kinasewich koji je propustio zadnja dva susreta.

Prosječni koeficijent je 1,75 na pobjedu domaćina i svakako se isplati pokušat.

Sa ovim se slažem. SS daje 1,9o0 na medvjede

Također bi probao i Balic under 3,5 gola. Lako moguce da ce imati manju minutazu, pogotovo ako bude igrao kao protiv švedske. Također je IMO moguce i da duvnjak krene od prve minute...

Link to comment
Share on other sites

                                                                    Schalke 04-1.FC Nürnberg 1  1.55

U bliskoj prošlosti Nirnberg nije ostvario ni jednu pobjedu u međusobnim duelima u Gelsenkirchenu. U posljednja četiri međusobna susreta u Gelsenkirchenu su zabilježene četiri pobjede Rudara. Ove sezone su odigrali jednu utakmicu u okviru Bundeslige i to u Nirnbergu, te su domaćini ostvarili pobjedu rezultatom 2:1.

Schalke je prošle subote dobio prvu utakmicu u povratnom krugu, i to protiv donedavno drugoplasiranog Hannovera. Pobjeda u Hannoveru nije bila posebno uvjerljiva, ali su disciplina i taktika Schalkea prevagnuli u ovom teškom duelu protiv bivšeg Trenera Schalkea, Mirka Slomke. Dodatna pozitivna stvar je ta, da je doveden jedan novi igrač. Ovaj igrač je bio već pod ugovorom kod Schalkea, ali je bio u prvom dijelu sezone na posudbi. Radi se o lijevom vanjskom braniču Avelaru. U prvom dijelu sezone igrao je za ukrajinski Karpaty Lviv. Ovaj ukrajinski klub većina poznaje iz ovogodišnje grupne faze evropske lige, jer je bio u istoj grupi sa Borrusiom iz Dortmunda. Ovaj Brazilijanac bi vremenom trebao da dobije svoju stalnu poziciju u timu Schalkea, jer je tehnički vrlo iskusan igrač. Čini se da se Schalke nakon poraza protiv HSV-a polako vraća u formu. Napadač Raul se pokazao kao pravi izbor trenera Magatha.

Vjerovatna postavka Schalkea: Neuer - Moritz, Höwedes, Metzelder, Schmitz - Kluge, Rakitic - Farfan, Draxler - Raul, Huntelaar

Danas izostaju i dalje branič Nilsson i veznjaci Frantz i Gündogan. Samo ova dvojica veznjaka su bili uključeni u postizanju deset pogodaka Nirnberga, i to ili kao strijelci (zajedno 6 golova) ili kao asistenti (4 asistencije), tako da će se njihov izostanak itekako primijetiti, jer nedostajat će posljednji pas, odnosno ideja za postizanje pogodka. I treneru Heckingu je po njegovim izjavama jasno, da njegov tim mora nadmašiti samog sebe, ukoliko žele upola dobar rezultat ostvariti.

Vjerovatna postavka Nirnberga: R. Schäfer - Judt, Wollscheid, Wolf, Pinola - Simons, Cohen - Hegeler, Ekici, Eigler – Schieber

Link to comment
Share on other sites

Naisao sam na jos 2 zanimljiva para:

Srbija-Argentina @1 1.35

srbija mora pobjedit danas : imaju 1 bod i nalaze se na zadnjem mjestu, uvijek su tu blizu pobjedi ali njim se umakne, odabrao sam ovo iz razloga sto zadnji na tablici nejde na olimpiske igre u londonu, petoplasirani ide na kvalafikacije itd.

tako da danas srbija mora pobjedit ako oce u LONDON, uostalom nisu losi izgibli -1(poljaka) hrvatskom x ,-4 svedani

SCHALKE vs NURNBERG @1 .1.55 3:2 ali nakon produzetaka  :(

schalkea je u novu sezonu ušao sa velikim ambicijama u prvenstvo, no zvučna pojačanja nisu se baš najbolje iskazala na početku sezone. Schalkea se nalazi na 10 mjestu, te se nalazi daleko od plasmana za Europu sljedeće godine, zato je kup idealna prilika da spase sezone te tako ostvare plasman u europska takmičenja i sljedeće sezone. U četvrtfinalu su dobili idealnog protivnika, slabašnog Nurnberga. Nurnberg ima nekoliko ozljeđenih igrača Nillson, Franz, Guendogan svi redom prvotimci, dok kod Schalkea nema problema s ozljeđenim igračima.

Link to comment
Share on other sites

Evo od mene nekoliko NHL-ova za noćne igrače, što i kako ja mislim da će bitit

01:00h New York Rangers - Florida Panthers X2 @1,70 HL

Ovo igram nekako na feeling, očekujem under tekmu jer će branit Lundqvist i Vokoun, dva odlična golmana...Rangersi vole igrat under tekme jer imaju problema sa realizacijom, vole igrat i X-eve u zadnje vrijeme i mislim da je Florida ovdje spremna za iznenađenje pa mi je najsigurnija opcija X2 (ako ne računam under golove)...(puno logičnih jedinica u NHL-u, naravno tamo uvijek ima iznenađenja i sumnjam da će sve proći baš onako kako se očekuje)

01:00h X=6/ Philadlephia Flyers - Montreal Canadiens 1 @1,70 HL

Ovdje očekujem isto tekmu sa malo golova, Montreal je takva ekipa da sve polazi od obrane, i Phily u zadnje vrijeme kod kuće lošije igra nego u gostima! Bobrovsky opet dobro brani za phily i svaku tekmu je sve bliži prvom shotoutu u karijeri...ja sam na svom glavnom listiću odigrao opciju da smije pasti još i taj 6. gol ali mislim da taj gol nećemo vidjeti večeras...sretno!

01:30h Tampa Bay Lightening - Toronto Maple Leafs 1 @1,80 HL

Tampa izgleda u formi, u zadnjoj su zabili 7 komada... igraju protiv toronta, nije da podcjenjujem Toronto ali mislim da sama rečenica da igra tampa kod kuće protiv toronta znači čistu jedinicu još pogotovo kada suekipe u ovakim formama gdje je Toro u gostima u zadnje vrijeme katastrofa, a Tampa kod kuće rastura

Link to comment
Share on other sites

Evo od mene nekoliko NHL-ova za noćne igrače, što i kako ja mislim da će bitit

01:00h New York Rangers - Florida Panthers X2 @1,70 HL 3:4

Ovo igram nekako na feeling, očekujem under tekmu jer će branit Lundqvist i Vokoun, dva odlična golmana...Rangersi vole igrat under tekme jer imaju problema sa realizacijom, vole igrat i X-eve u zadnje vrijeme i mislim da je Florida ovdje spremna za iznenađenje pa mi je najsigurnija opcija X2 (ako ne računam under golove)...(puno logičnih jedinica u NHL-u, naravno tamo uvijek ima iznenađenja i sumnjam da će sve proći baš onako kako se očekuje)

01:00h X=6/ Philadlephia Flyers - Montreal Canadiens 1 @1,70 HL 5:2

Ovdje očekujem isto tekmu sa malo golova, Montreal je takva ekipa da sve polazi od obrane, i Phily u zadnje vrijeme kod kuće lošije igra nego u gostima! Bobrovsky opet dobro brani za phily i svaku tekmu je sve bliži prvom shotoutu u karijeri...ja sam na svom glavnom listiću odigrao opciju da smije pasti još i taj 6. gol ali mislim da taj gol nećemo vidjeti večeras...sretno!

01:30h Tampa Bay Lightening - Toronto Maple Leafs 1 @1,80 HL 2:0

Tampa izgleda u formi, u zadnjoj su zabili 7 komada... igraju protiv toronta, nije da podcjenjujem Toronto ali mislim da sama rečenica da igra tampa kod kuće protiv toronta znači čistu jedinicu još pogotovo kada suekipe u ovakim formama gdje je Toro u gostima u zadnje vrijeme katastrofa, a Tampa kod kuće rastura

Opet neka sitnica zezne cijelu stvar...suci dva puta zaredom daju Philadlephiji 5 na 3 u prvom peirodu 2 min do kraja, tako dobroj ekipi je to dovoljno da dva puta zabije gol, u drugom periodu MTL rastrojen i neznaju gdje se nalaze, Phily  to opet koristi i vodi nakon dva perioda sa 4:1...u trečem nebi trebao pasti više ni jedan gol, ali 4 min do kraja bobrovsky prima neki smješan gol i sad je 4:2 (imam osjećaj da nikad neće napravit shotout), i ovaj pick pada u vodu, ali meni na mom glavnom listiću i dalje odgovara ovaj rezultat jer sam igro da smije past ovaj šesti gol...i sve izgleda super krasno kada 25 sekundi pred kraj utakmice briere uzima pak i onako ladno sa centra pogodi praznu mrežu (empty net) za knačan rez 5:2...reko mrš đubre kad tako treba zabit nikad nemože i bacaju pak iza protivničkog gola samo da vrijeme prođe, sad su baš morali zabit taj 7. gol...

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use