Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 23.01.2011. (Listić dana)


Goksim

Recommended Posts

Ivica Kostelić 3.-5.mjesto (3,00)

Teška srca pišem ovu analizu i odmah da se razumijemo, unatoc betu navijati cu za Ivicu sto posto i nadati se da ce biti prvi. Ipak, treba biti razuman i kada se nedjeljni slalom sagleda iz šire perspektive ovo se namece kao pametan bet, usudio bi se reci i valuebet.

Jucerašnji spust gdje je Ivica Kostelić bio jedanaesti i današnji slalom bodovati će se osim, zasebno, i za kombinaciju. Dakle, danas je u igri maksimalno 200 bodova što je ogroman ulog. S obzirom da Ivica ima odlično vrijeme u spustu te da nema niti jednog ozbiljnijeg slalomaša u top10 spusta, vjerujem da će Ivica slaviti u kombinaciji.

Glavni razlog zašto sam ovo odigrao jest i Ivicina izjava od prije tjedan dana kada je rekao da je ovo izuzetno bitan vikend i da ne zna kako ce voziti slalom jer ce biti puno toga u igri. Ocekujem da će Ivica odvoziti pametne dvije vožnje, dvije voznje s kojima ce biti u samom vrhu, ali ipak nece toliko riskirati i davati gasa na dijelovima gdje postoji opasnost od izljetanja. Današnjim kiksom napravio bi ogroman korak unazad, dok bi solidnim plasmanom znanto povecao razliku za Svindalom i ekipom. Smatram i da Ivica razmišlja na slican nacin te da bi se zadovoljio sa 3.-4.-5. mjestom koji bi mu osim 50-60 bodova iz slaloma donjeli i 100(80) bodova iz kombinacije. Jednostavno, sumanjam da će Ivica toliko riskirati i stavljati na kocku puno kako bi bio prvi kada realno i sa nešto slabijim rezultatom skuplja ogromne bodove.

Uz sve to spomenimo i da Raich nije vozio jucerasnji spust, te njemu danasnji slalom ne donosi duple bodove pa očekujem da će moci više riskirati, više od onih koji su vozili i spust. Također tu je i Hirscher...

S obziorm da navijam da Ivica osvoji kristalni globus nadam se da ce odskijati dobro, i ntiko sretniji od mene ako bude prvi, ali sa kladionicarskog, objektivnog, stajalista ovaj bet je pametno odigrati iz navedenih razloga, a smatram i da je koeficijent jako dobar, s obzirom na sve navedeno...

E da, ovaj bet u ponudi ima samo Fortuna. Utrka se vozi u 10:15...

Link to comment
Share on other sites

Real Madrid - Mallorca hendikep(0:1): 1

U trenu kad Barca vodi 3:0 i moj prijedlog za subotu prolazi, istu stvar igram i na Real Madrid, odlična ekipa sa odličnim trenerom, pobjeda nije upitna već broj golova. Zadnjih šest utakmica Mallorca je primala po tri i više golova. Teško da će u ogledu s Realom manje primiti, hrabriji mogu i hendikep(0:2) odigrati. Sretno!

Link to comment
Share on other sites

M Hirscher-(1-3)podium finish-Bet365 @ 2.0

-Evo da se ponovim sa teme za subotu...malo sam kopa po povijesti Hirschera i rezultate na stranici fis-a....u zadnjih 6 slaloma ima četiri  2. mjesta,jedno 1. i jedno 15. koje je bilo u zg...s obzirom na to i da su zadnja dva 2. mjesta nebi trebalo biti problema da bude na postolju,čemu će mozda i doprinjeti ivica sa malo sigurnijom vožnjom..SS po 1.5,Bwin 1.95 a ja uzimam u bet 365 @ 2.

Sretno i zahvale svima na proslim analizama i dobitnim tipovima!

-Kraj:4.mjesto

Link to comment
Share on other sites

OVO mi je ostalo od jucer, pa da ispratimo  :)

Nadal R.(h-6,5)-Čilić M.   1    1,60 ->PREBACEN JE U PONEDELJAK(9:00)

Ovaj je bet poklon kladionica, jel naravno u igri je Hrvat Marin Čilić, za druge igrace grana nije isla manje od (h-9,5) ali kada su ovilko postavili uzet cemo.. Par cinjenica zasto sam ovo odigrao!

NADALA: lijevoruk, neugodan, brz, nevjerovatna defenziva, munjevit prelaz iz obrane u napad, niti jedna lopta za njega nije izgubljena, jednostavno kada Rafa igra tenis se čini tako jednostavan, a on se čini nepobjediv.U prvom kolu je na njega naletio jadni Daniel koji nije mogao do gema te je morao predati susret pri rezultatu 6-0 5-0 za Nadala, u drugom kolu Nadal iprašuje Sweetinga sa +14 gemova i evo sada u 3.kolu ddomačeg Tomića sa +9 gemova. Šta reći osim da je naumio opet osvojiti AO I mislim da bi nažalost naš Čilić mogao nastradati..

ČILIĆ: mučio se mučio sa Isnerom no na kraju je pobijedio u napornom meču koji je trajao više od četiri sata. No sada je situacija puno puno drukčija, sada neće ništa ovisit o Čiliću već o Nadalu, njegovo igri i raspoloženosti... Mislim da se Nadala protiv Čilića isplati uzeti ovaj hendikep od 6,5 čak bi se usudio nazbati ga poklonom po ovoj kvoti 1,60, koja ne vjerujem da će još dugo stajati, pa tko ima online u supersportu neka uplati što prije dok kvota nije pala na realnih 1,40. Čilić je solidan igrač, no svaki meč ima neke crne rupe, nekad mu je cijeli meč crna rupa, a Nadal to neće nažalost oprostiti. Iako će neki reći kako malu nadu vide u tome da je Čilić jedan od rijetkih igrača koji imaju pozitivan skor sa Nadalom, da, vodi ga Marin 1-0 u međusobnom omjeru, no to je po meni samo puki broj, jer što Nadal trenutno pruža je nešto na što Marin neće imati odgovor.

Link to comment
Share on other sites

Ja sam jako zadovoljan sa Ivicinom voznjom. Uz sve to Svindal je DNF, dakle Ivica bi danas i trecim mjestom otisao na 1010 bodova, i pobjegao Svindalu za 425 bodova. Cini se da ce Zurbriggen preuzeti drugo mjesto u ukupnom poretku...

Prva voznja je bila dosta lagano postavljena, bez nekih zamki. Sve je moguce jer su zaostaci mali. Ako Herbst bude riskirao moze napraviti konkurentan rezultat, a onda je sve na Ivici. Treba imati na umu da ce staza biti dosta unistena, da ce biti rupa i sigurno ce voziti pod rucnom drugu voznju, pogotovo kada je i Svindal kiksao, te ispada da bi Zurbriggen mogao biti i opasniji ov Svindala za Ivicu...

Uglavnom, nadam se prvom mjestu i bjegu za dodatnih 200 bodova, iako sve je moguce, pa i to da bude npr. treci što bi također bio genijalan rezultat i ogromna bodovna zaliha...

Link to comment
Share on other sites

GranCana-Barcelona Reg. 2 1,50 /    x2 1,40

Mislim da ovo prolazi jer je Barcelona po meni najbolja momcad u europi trenutno, a pogotovo u spanjolskoj. Dovodjenjem andersona su porasli po meni za jos 30%. Znam da su gostovanja teska, ali zato koef i je ovakav - doma bi bio 1,05.

Za ova dva para bi volio komentar Goksima jer mislim da ipak prati to vise:

Ammann S.(sk3) (1-3) 1,35

Morgenstern T.(sk3) (1-3) 1,40

Jucer sam igrao samo morg. medju prva tri, bilo je ok. Mislim da se tu mogu ubaciti jos malysz i kofler, ali vjerujem da pva dva para prolaze.

Komentari!

SS @ 2,64 (barcelona x2)

Link to comment
Share on other sites

Za ova dva para bi volio komentar Goksima jer mislim da ipak prati to vise:

Ammann S.(sk3) (1-3) 1,35

Morgenstern T.(sk3) (1-3) 1,40

Jucer sam igrao samo morg. medju prva tri, bilo je ok. Mislim da se tu mogu ubaciti jos malysz i kofler, ali vjerujem da pva dva para prolaze.

Komentari!

SS @ 2,64 (barcelona x2)

Ski skokovi su ovaj vikend dosta nepredvidljivi tj. ima bar 5 skakaca koji su gotov ravnopravni. Malysz je na domacem terenu, Kofler je stalno blizu, naravno tu su i Amman i Morg. .

Ja bi rađe igrao neki duel...

Npr. unibetAmman - Hilde 1 1,45

Link to comment
Share on other sites

Košarka:  Španjolska 1. liga: 1277 JovenBad-Cajasol Sevilla    Super Sport

1277         JovenBad-Cajasol Sevilla        1,30 16,0 3,60 1,20 2,90

12776 JovenBad(h-7,5)-CajSevil ned 18:00 1,85 1,85

12777 JovenBad(h-13,5)-CajSevil ned 18:00 3,30 1,30

Radi se o utakmici španjolske košarke u kojoj jako dobar i efikasan domaćin dočekuje solidne goste,međutim još sam jutros primjetio da se spušta koeficijent na goste a stvar je u tome što domaćini u današnju utakmicu ulaze bez svog najboljeg strijelca a gostima se vraća njihov vrlo bitan igrač,e sada ja sam se odlucio odigrati hendikepe,mislim da po svemu sudeći domacini nece dobiti više od 13 razlike i to bi trebalo biti najizglednije ali za one hrabrije ni granica od 7.5 nije losa za odigrati,osobno cu jos odigrati i cistu utakmicu na goste...sretno!!!!  :)

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav, evo i od mene nešto za danas.  :)

Prvi par igram:

Rukomet: Svjetsko prvenstvo

Švedska(rm)-Hrvatska

tip: 2 (x2)

kvota: 1.85 (1.55)

Igram na Hrvatsku zbog toga sto smo jako popravili igru, Alilovic je konacno proradio kako treba, i mislim da protiv domacina nam igra samo pobjeda, i ja mislim da Hrvatska ako bude na nivou kao sa Argentinom, da nece biti velikih problema.

Drugi par igram:

Australian Open

Nadal R.-Čilić M.

tip: -33,5 (manje od 34 gemova)

kvota:1.85

Mislim da je ovo prevelika granica za ovaj dvoboj, cilic je odigrao prosli mec u pet setova i trajao je 4 sata. Mislim da cilic je dosta daleko dogurao i da ce da nadal lakocom pobjedit, da bi prosao ovaj bet moze biti: 7:6 6:4 6:4 . Siguran sam da je ovo prevelika granica, Nadal ce ga dobiti sa hendikepom od 6,7 razlike.

Treci par igram:

Nogomet: Spanjolska liga

Real Madrid-RCD Mallorca

tip: 1 i hendikep (0:1) tip: 1

Mislim da tu nemam o cemu pricat real ce sigurno pobjediti na svoj stadion, nakon izgubljenih bodova u gostima kod Almerie. Hendikep bi takoder trebao proci bez problema. Toliko od mene, sretno ko prati, Pozdrav  ;)

Link to comment
Share on other sites

Rukomet

Švedska - Hrvatska 2 (1.80)

Daleko smo kvalitetniji od njih, da idemo u polufinale trebamo sve pobjede tako da cista dvica.

Argentina - Danska (h+7,5) 2 (1.85)

Argentina je dobra momcad, ali ne odlicna momcad. To je hrvatska repka potvrdila juce napunivsi ih nepristojno. Danska je po meni uz francusku jedan od favorita za osvojit zlato. Igraju strasno brz i efektivan rukomet, sasvim su drukcija skola rukometa od npr. francuske, njemacke, hrvatske itd... Ako smo im mi napunili mrezu ne sumnjam da ce to uspjeti i dancima te da ce dobiti sa bar 8 pogodaka razlike.

Nogomet

Real Madrid - Mallorca 1

Milan - Cesena 1

Košarka

Denver - Indiana 1x

Mislim da zadnja 3 ne treba nest previse objasnjavat, ipak su to koefi 1.20...  ;)

...

Sve zajedno tečaj 5,9

Link to comment
Share on other sites

GranCana-Barcelona Reg. 2 1,50 /     x2 1,40

Mislim da ovo prolazi jer je Barcelona po meni najbolja momcad u europi trenutno, a pogotovo u spanjolskoj. Dovodjenjem andersona su porasli po meni za jos 30%. Znam da su gostovanja teska, ali zato koef i je ovakav - doma bi bio 1,05.

Za ova dva para bi volio komentar Goksima jer mislim da ipak prati to vise:

Ammann S.(sk3) (1-3) 1,35

Morgenstern T.(sk3) (1-3) 1,40

Jucer sam igrao samo morg. medju prva tri, bilo je ok. Mislim da se tu mogu ubaciti jos malysz i kofler, ali vjerujem da pva dva para prolaze.

Komentari!

SS @ 2,64 (barcelona x2)

Morgenstern je podbacio ovaj vikend, valjda mu ne odgovora ova skakaona..I ja sam ga igrao, steta.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use