Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak, 21.1.2011.

pavlejukic

Recommended Posts

Ivica Kostelić...ovo što je danas napravio...svaka mu čast!!!

Sutra...spust, u nedjelju slalom i to se boduje i za kombinaciju. Dakle, još je 300 bodova u igri za vikend. Još ako to odradi na visini, onda, strah me reci, ali kristalni globus bi trebao biti jako blizu...

Drago mi je da su i betovi prošli i da su svi profitirali. Nadam se da ćemo naredne dane također biti ovako raspisani ;)

Košarka:   hrvatska 1. liga:   Trogir-Kvarner 2  1.50  fortuna

Ekipa Trogira prodala je vecinu igraca u odnosu na prošlu sezonu i sa dosta pomladenom ekipom suprostavlja se ekipi Kvarnera koja je zadržala igrački kadar od prošle sezone i koja je puno iskusnija i spremnija od ekipe Trogira. Dodajem i da je ekipa kvarnera nedavno u kupu svladala ekipu Splita koja je igrala u najjačem sastavu.

Onaj tko odluci da se ovo isplati odigrati mora požuriti jer je utakmica u ponudi još samo u fortuni i to po koef. 1.50 !!! usporedbe radi jucer je na goste koef. bio 2.85, ujutro se moglo uplatiti na goste u svim kladionicama i to po lijepom koef. od 1.95-2.10 !!!

Sretno!

Košarka:   hrvatska 1. liga:   Trogir-Kvarner

Ekipa Trogira prodala je vecinu igraca u odnosu na prošlu sezonu i sa dosta pomladenom ekipom suprostavlja se ekipi Kvarnera koja je zadržala igrački kadar od prošle sezone i koja je puno iskusnija i spremnija od ekipe Trogira. Dodajem i da je ekipa kvarnera nedavno u kupu svladala ekipu Splita koja je igrala u najjačem sastavu.

Onaj tko odluci da se ovo isplati odigrati mora požuriti jer je utakmica u ponudi još samo u fortuni i to po koef. 1.50 !!! usporedbe radi jucer je na goste koef. bio 2.85, ujutro se moglo uplatiti na goste u svim kladionicama i to po lijepom koef. od 1.95-2.10 !!!

Sretno!

Tko ima racun kod Unibeta još stigne uplatiti po 1,70...  Nažalost (ili nasrecu...), ja sam sinoc imao "all in" sa tog racuna na to da će Ivica Kostelić osvojiti veliki kristalni globus...

Košarka:   hrvatska 1. liga:   Trogir-Kvarner 2   1.50  fortuna

Sretno!

Na poluvremenu lijepo stoji, a i Steaua je prošla. Tnx i bravo ;)

evo cijeli dan razmisljam proucavam........

pa evo sto sam odabrao od danasnje ponude iz ss

KOMBINIRAJUĆI DOGAĐAJI

1540 Radwanska Ag.-Halep S. (22.01. 01:00) 1 1,35

1534 Ferrer D.-Berankis R. (22.01. 02:15) 1 1,20

15357 Soderling R.(h-8,5)-Hernyc (22.01. 01:00) 1 1,40

1539 Peng S.-Morita A. (22.01. 02:30) 1 1,25

1538 Murray A.-Garcia Lopez G. (22.01. 02:15) 1 1,05

1542 Clijsters K.-Cornet A. (22.01. 03:45) 1 1,03

1384 MattekSB/ShaughM-Kondrat/L (22.01. 02:15) 1 1,20

1403 SanAnton-New York Knicks (22.01. 02:00) 1 1,25

886 Hamburger SV-E.Frankfurt (21.01. 20:30) 1X 1,20

15323 Čilić M.(1.s9,5)-Isner J. (22.01. 03:45) više 1,60

7288 FC Zwolle(2,5)-AGOVV Apel. (21.01. 20:00) više 1,40

Košarka:   hrvatska 1. liga:   Trogir-Kvarner 2   1.50  fortuna

Sretno!

Na poluvremenu lijepo stoji, a i Steaua je prošla. Tnx i bravo ;)

Drago mi je da je steaua prosla a i košarka ce cini mi se završiti onako kako bi trebala...lijep dan danas,drago mi je ako je još netko ovo ispratio i ako su i drugi profitirali !!!   ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use