Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

20. 01. 2011. Četvrtak

Kiks1425181623

Recommended Posts

-6,5/Argentina-Čile  1.85    

Argentina je pokazala da nije na izletu te su na pragu da uđu u drugi krug, zadatak im je jednostavan ne izguit od Čilea. Mislin da će odmah na početku napravit neku razliku od 4-5 pogodaka a na kraj predviđan 10-15 razlike za njih. Čile je postigao počasni jadan bod protiv slovačke, ostale su sve izgubila sa ili više od 10 razlike.

Hrvatska - Danska over

Vjerujem da ćemo danas gledati zanimljivu utakmicu sa ipak nešto više golova nego što je to bilo jucer... Danci igraju solidno, te imaju odlične vanjske pucace te našima neće danas biti lako...

Nadam se da će golmani biti na nešto nižem postotku obrana...

Kao alternativu ovom betu opet cu odigrati više isključenja od 3,5 za obje ekipe. Jucer su suci imo najveci krivci da bet nije prosao. Podiejlili su 15ak žutih kartona, a onda taj kriterij nisu držali kada je trebalo davati 2min...

Ilves - Jyväskylä: 2

Prosječni koeficijent kladionica je 1,80 za pobjedu gostiju i najviše zbog dobrog koeficijenta ću pokušat ovo odigrat.

Jyvasklyla je najjača momčad u prvenstvu dok je Ilves na desetom mjestu. Gosti su u dobroj formi a i statistika je

na njihovoj strani, zadnja četiri međusobna susreta sve pobjede, dvije doma dvije u gostima.

Hrvatska - Danska    1.poluvrijeme 2

Opće je poznato da Hrvatska igra bolje u drugom poluvremenu, vjerujem da će tako biti danas. Rijetke su utakmice kada mi vodimo na poluvremenu.

Danci su iznimno opasna ekipa koja nam osim Francuza najmanje leži.

Balić 3,5....2 ---Ovo jednostavno moram uzeti, čovjek sa najvećom minutažom i ako nas netko mora vaditi u ovako teškim situacijama to je Ivano .

Mislim da će on danas ispuniti svoju kvotu.

Abalo 4,5---1---Najbolje krilo svijeta , šta drugo reći o Lucu Abalou. Gledao sam ga uživo i čovjek je čudo, ali ipak mislim da danas neće zabiti 5 golova.

Jučer je protiv njemačke zabio 4 gola, ali Španjolci ga dobro poznaju iz nacionalne lige i mislim da će imati odgovor za njega. Drugo zbog  čega mislim da neće preći kvotu je veliki vratar Arpad Šterbik, koji najjači upravo u obrani šuteva sa krila. Igraju zajedno u Ciudadu i mislim da ga predobro pozna i da je spreman na sve njegove štoseve.             

1323 Olymp.Pireus-Fenerb.Ulker (20.01. 20:45) 1 1,25

1432 Đoković N.-Troicki V. (20.01. 23:55) 1 1,15

1433 Roddick A.-Haase R. (20.01. 23:55) 1 1,15

1520 HuberLiez/PetrovaN-DaniilE (20.01. 23:55) 1 1,20

1355 Wozniacki C.-Cibulkova D. (20.01. 23:55) 1 1,20

1322 Barcelona-Macc.Tel Aviv (20.01. 20:45) 1 1,20

956 Njemačka(rm)-Tunis (20.01. 18:30) 1 1,10

49 Francuska(sš)-Španjolska (20.01. 20:45) 1X 1,40

1357 Henin J.-Kuznetsova S. (20.01. 23:55) 1 1,30

1872 LlodraM/ZimonjN-AndujP/Gim (20.01. 23:55) 1 1,05

ponuda iz ss koeficijent je 6,0049

sretno

Chicago-Dallas(+2.5) HT 2 @1.83

Betfair

-Za manji ulog,,Chicago bez Boozera i Noaha,,,dirk je nazad...vec nekoliko mjeseci pratim svakodnevno nba i vidim da tu ima masu prijelaza i pravila kod ekipa...neki nikako da odigraju dobro prvo poluvrijeme...(tipa orlando,svako malo prijelaz) sto je sinoc bilo najbolje demonstrirano...4 prijelaza ako se ne varam...chicago tradicionalno odigra lose prvo a dallas dobro igra prvo a padne drugo...vjerujem u mogucu pobjedu dallasa al ovo po ovoj kvoti mi se cini dosta dobro.....ponavljam..mislim da bi svi trebali bacit oko na prijelaze jer kazem pratim to dva mjeseca svaku noc,,samo na nba i zaradjivam...i stvarno neke ekipe svjesno il nesvjesno odigraju lose jedno il drugo poluvrijeme...sretno ako itko prati.

44-35

Chicago-Dallas(+2.5) HT 2 @1.83

Betfair

-Za manji ulog,,Chicago bez Boozera i Noaha,,,dirk je nazad...vec nekoliko mjeseci pratim svakodnevno nba i vidim da tu ima masu prijelaza i pravila kod ekipa...neki nikako da odigraju dobro prvo poluvrijeme...(tipa orlando,svako malo prijelaz) sto je sinoc bilo najbolje demonstrirano...4 prijelaza ako se ne varam...chicago tradicionalno odigra lose prvo a dallas dobro igra prvo a padne drugo...vjerujem u mogucu pobjedu dallasa al ovo po ovoj kvoti mi se cini dosta dobro.....ponavljam..mislim da bi svi trebali bacit oko na prijelaze jer kazem pratim to dva mjeseca svaku noc,,samo na nba i zaradjivam...i stvarno neke ekipe svjesno il nesvjesno odigraju lose jedno il drugo poluvrijeme...sretno ako itko prati.

Moga bi malo ranije stavljat te parove

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use