Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

19. 01. 2011. Srijeda

Kiks1425181623

Recommended Posts

Srbija - Hrvatska: 2

Mislin da je Hrvatska kvalitetnija momčad, dosad je igrala (i dobila) slabije ekipe, a sada slijedi Srbija pa Danska, koje su teže utakmice.

Naši neće podcjeniti Srbe.

Evo malo sa sportskih novosti:

Veselin Vuković:

Slijedi novi veliki rukometni obračun između Hrvatske i Srbije. Kakva su vaša očekivanja?

- Hrvatska ima moćnu momčad, ima posljednjeg majstora rukometa Ivana Balića. Takvih igrača više nema, nemam ga ni ja. Njegov lucidni rukomet posljednji je na svijetu. A mi smo sada dosta uzdrmani nakon Danske i moramo nekako vratiti mir.

Kakve su ukupne šanse Hrvatske, može li protiv Danaca i onda do završnice SP-a?

- Iskreno, Hrvatska je bolja od Danske, no opet bih spomenuo suđenje. Bude li korektno, Hrvatska s Balićem pobjeđuje. No, prije toga, volio bih da mi iznenadimo Hrvatsku...

Ivano Balić:

Mi imamo iskustvo u ovakvim utakmicama, oni teško topništvo. Što će presuditi?

- Samo obrana može dati odgovor. Onaj tko bude bolji u defenzivi, ima veće šanse. Pobijedit će bolja obrana jer ovo je utakmica podjednakih protivnika.

Srbi kažu da smo mi favoriti s pokrićem?

- Nema pokrića, nema favorita. Ovo je utakmica dvije momčadi koje više od svega žele pobjedu. Kad igraju momčadi za koje držim da su među šest-sedam najboljih u svijetu, favorit ne postoji.

Hrvatska - Srbija

Mislim da je najapmetnije odigrati više isključenja za obje ekipe.

SS daje 1,50 za Hrvatsku over 3,5 isključenja i 1,45 za over 4,5 isključenja Srbija... Očekujem izuzento nervoznu i tvrdu utakmicu sa dosta isključenja. Suci će s obzirom na povijesti i druge razloge, kao i vrucu atmosferu i moguce nerede, siguno uzeti nešto stroži kriterij...

Btw. HL daje 1,50 za over 4,5 isključenja za Hrvatsku a SS daje identičan koef. za over 3,5. Dakle imamo isti koef. , a isključenje manje je potrebno da bet prođe...

Btw. gledao sam Srbiju protiv Danske i igraju dosta grubo te vjerujem da će skupiti dosta isključenja...

Evo i kumulativne statistike ekipa:

http://www.ihf.info/files/CompetitionData/101/pdf/CROTOTAL.pdf

http://www.ihf.info/files/CompetitionData/101/pdf/SRBTOTAL.pdf

Hrvatska je do sada imala 12 isključenja iz 3 lagane utakmice, a Srbija čak 16 isključenja iz 3 utakmice...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use