Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 5.9.2024.


IzudinB

Recommended Posts

Liga nacija

Čet1.jpgČet2.jpg

LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 1.9. u 18:02 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Portugal - Hrvatska - oba daju (1.83) ili 3+ (2.30) bet365

Hrvatska reprezentacija nalazi se pred velikim izazovom uoči novog susreta s Portugalom.

Nakon razočaravajućeg nastupa na Europskom prvenstvu 2024., momčad se nije značajno promijenila, iako mnogi igrači već ulaze u svoje pozne igračke godine. S druge strane, domaćini Portugalci na raspolaganju imaju nekoliko mladih talenata, te na papiru izgledaju moćno, bilo sa ili bez Cristiana Ronalda.

Važno je napomenuti da je Hrvatska u lipnju ove godine nanijela Portugalcima prvi poraz u povijesti njihovih međusobnih susreta. Time su prekinuli niz od šest utakmica bez poraza (5 pobjeda i 1 remi).

Portugal je imao fenomenalnu grupnu fazu na Europskom prvenstvu, ali su ih u četvrtfinalu na penale izbacili Francuzi. Prednost domaćeg terena dodatno pojačava njihovu odlučnost da osvoje sva tri boda u ovom susretu.

S druge strane, Hrvatska je bez pobjede u posljednje tri utakmice nakon katastrofalne igre na Euru. Traže priliku za povratak na pravi put nakon što su na prošlom izdanju Lige nacija izgubili od Španjolske na penale.

U posljednjem međusobnom susretu, u prijateljskoj utakmici, Hrvatska je slavila s 2:1, no Portugalci su dobili tri od posljednjih pet susreta, uz jedan remi.

Roberto Martinez osvježio je reprezentaciju Portugala, nakon što je pozvao mlade igrače Geovanyja Quendu, Renata Veigu i Tiaga Santosa po prvi put. Iz momčadi su ispali Joao Cancelo, Danilo Pereira i Francisco Conceicao.

17-ogodišnji krilni napadač Sportinga Quenda odigrao je samo četiri seniorske utakmice na klupskoj razini, dok je Veiga nedavno potpisao za Chelsea. Lilleov bek Santos također ima priliku debitirati za Selecao.

Pedro Goncalves, Francisco Trincao i vratar Rui Silva vraćeni su u sastav koji predvodi Cristiano Ronaldo, od kojeg se očekuje da će započeti u vrhu napada.

Iako domaćini nemaju Pepea, Hrvatska će sada biti bez iskusnih igrača poput Domagoja Vide i Marcela Brozovića, koji se povukao iz reprezentacije nakon 99 nastupa. Još jedan veteran, Ivan Perišić, i dalje je u sastavu unatoč tome što je bez kluba nakon odlaska iz Hajduka.

Lovro Majer, Josip Stanišić i Martin Erlić neće moći nastupiti ni u četvrtak protiv Portugala, ni u nedjelju protiv Poljske zbog ozljeda. Branič Lyona Duje Ćaleta-Car također upitan nakon što je pretrpio ozljedu prošlog vikenda.

Zbog manjka igrača u obrani, izbornik Zlatko Dalić sugerirao je da bi Marin Pongračić, Kristijan Jakić ili čak krilni napadač Marko Pjaca mogli popuniti poziciju desnog beka.

Mogući početni sastav Portugala: Costa; Dalot, Dias, A. Silva, Mendes; Palhinha, Vitinha; B. Silva, Fernandes, Leao; Ronaldo

Mogući početni sastav Hrvatske: Livaković; Pongračić, Šutalo, Gvardiol, Sosa; Modrić, L. Sučić, Kovačić; Pašalić, Kramarić, Ivanušec

Portugalci su favoriti u ovom susretu, a očekuje se da će golovi padati na obje strane terena po kvoti 1.83 u bet365 kladionici. Dobra oklada mogla bi biti na više od 2.5 gola, s obzirom na to da su posljednja tri međusobna susreta završila 1-2, 2-3 i 4-1. Tečaj od 2.30 na ovu opciju čini se izuzetno privlačnim.

Portugal vs Hrvatska

(Koeficijenti 4.9. u 23:02 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Srbija vs Spanija, Liga Nacija, najava meca

Puna dva meseca sam najavljivao ovu utakmicu, odbrojavao dane do pocetka i jedva cekao da pocne, a danas nakon sto sam se probudio i izasao na dorucak, primetio sam da je sav entuzijazam i euforija oko kladjenja na ovaj mec, ostala kod kuce. Kao da sam izasao iz kuce, i nesto zaboravio tamo, pa me sada mrzi da se vracam, eto tako vidim danasnji mec. Pre samo desetak dana se cinilo da vreme ili stoji, ili ide unazad, jer je delovalo kao da nikada nece doci danasnji dan i ova utakmica, a vec danas kada pomislim na ovu utakmicu, deluje kao da nas neko tera da slusamo operu. Jedan od razloga je svakako utakmica za samo dva dana izmedju Holandije i BiH zbog koje cu zavrsiti ili u ludnici ili u bolnici. Drugi razlog je svakako novac, jer se cini da je, sve ono sto ne uplatimo na jedinicu na holandjane zapravo izgubljen novac. I treci razlog je svakako entuzijazam za kladjenje na reprezentativne utakmice, gde se grupa gradjana skupi na jednom mestu za narednih deset dana, a mi kockari treba da procenimo da li ce oni funkcionisati kao skladna celina.

Ali, sada nema nazad. napisacu svakako analizu za ovaj mec, i to potpuno besplatno, ali racunajte na entuzijazam ravan onome da odlucite da odete na odmor ili letovanje u Split i usput odlucite da pogledate Hajduka na Poljudu.

Liga Nacija kao takmicenje

Ko od kolega sa Foruma ima vise od dvanaest godina, sigurno se seca italijanske Serie A iz njenih najboljih godina. Ko ima vise od dvanaest godina, sigurno se seca tadasnjeg zivota. Budjenje je bilo negde izmedju podneva i 13.00 casova, pa onda ubrzani dorucak i rucak zajedno, pa vec oko 14.00 casova ponovo u krevet, da se na miru iz lezeceg polozaja  prati italijanska Serie A. Sve utakmice su pocinjale istovremeno, u 15.00 casova, i do 17.00 casova jedino sto vam je trebalo jesu cekic i ekseri da zakucate vrata od sobe, da niko ne bi ulazio, ako nema razloga. A pogledajte ovaj poslednji weekend, pre samo cetiri dana. U nedelju, 01.09. nijedna utakmica italijanske Serie A nije odigrana u 15.00 casova, majko moja. I ne samo to, pogledajte samo raspored kakav su smislili ovi iz italijanskog fudbalskog saveza za ovaj poslednji weekend. Prvo su u petak od 18.30 igrali Venezia i Torino, pa od 20.45 Inter i Atalanta, pa su u subotu od 18.30 igrali Bologna i Empoli, te Lecce i Cagliari, pa onda od 20.45 Lazio i Milan, te Napoli i Parma. U nedelju od 15.00 casova niko nije igrao, da bi od 18.30 igrali Fiorentina i Monza, te Genoa i Verona, a od 20.45 Juventus i Roma, te Udinese i Como. Dakle, imali smo deset utakmica italijanskog fudbala u tri dana i sest termina. Kako je ovo moguce? Samo u italijanskoj Serie A godisnje "udje" ili se obrne dve milijarde eura. Dakle, ne dva miliona, vec nesto malo manje od dve milijarde. Sada me mrzi da pisem kako se taj novac rasporedjuje, ali je dobar deo tog novca stigao i od kladionica, ali ne direktno u klubove, vec u italijanski savez, koji onda novac prosledjuje klubovima. Posto danas niko ne poklanja novac, jasno je da kladionice traze nesto i za sebe, a to je da uticu na kalendar takmicenja. Pre samo dvadesetak godina, prosecan kockar je subotom ili nedeljom uplacivao do 13.00 - 14.00 casova sta je hteo, i nakon toga je odlazio kuci, posto smo istovremeno uplacivali sve lige. Nemci su pocinjali subotom u 15.30, englezi u 16.00 a italijani nedeljom u 15.00 i svi mi smo nakon uplate, ostatak weekenda mogli da sviramo qurcu. Da se tako nastavilo do danas, kladionice bi umrle od gladi, jer njima nije vazno da li cete vi pogoditi, vec im je najvaznije da se kladite 24 casa neprekidno i svih 365 dana u godini, pa pogadjate koliko god hocete. E zato sada imate dve utakmice petkom u jednom terminu, pa jos dve u drugom, pa tako u subotu, pa tako u nedelju. Zato imate i Ligu Nacija, zato imate Conference League, a zato cete imati i Svetsko Prvenstvo na svake dve godine, sto je vec gotova stvar. Dakle, u jednoj kalendarskoj godini, imate nacionalno prvenstvo, pa evropska takmicenja, pa kvalifikacije za Svetsko Prvenstvo, pa kvalifikacije za Evropsko Prvenstvo, pa Ligu Nacija, pa ovo pa ono ... i sve to zbog toga da kladionice ne bi imale jedan prazan dan u sedmici. 

Potpuno je jasno da Liga Nacija nikome ne treba osim kladionicama, kao sto je potpuno jasno da nikome ne treba da se italijansko prvenstvo igra u tri dana i sest termina. Reprezentativne utakmice nikome ne trebaju, igraci ih ne vole, treneri jos manje, a ako ne racunamo navijace koji odlaze na stadion da yebu majku svojima, upitno je i koliko, na primer, fanove bosanske reprezentacije interesuje da potrose svoj novac za odlazak do Holandije da gledaju masakr svoje reprezentacije. Mislite li da onaj coban, Dragan Stojkovic Kiksi, trener srpske reprezentacije jedva ceka da pocne utakmica sa prvakom Evrope? Mislite li da Kiksiju ne bi bilo bolje da danas sedi kod kuce, kada ce mu 1,7 miliona eura godisnje svakako biti uplaceno, bez obzira da li se igraju ili ne igraju reprezentativne utakmice. Mislite li da Kiksi uziva sto treba svojim pajserima u svlacionici da objasni protiv kakve reprezentacije danas igraju?

Dakle, ko se kladi na utakmice Lige Nacija, ko gleda to smece od takmicenja, a pogotovo ko plati ulaznicu da to gleda, morao bi svima da objasni koji je razlog za to.

Srpski fudbal

Pocecu od kosarke. Ako na Forumu postoji barem jedan kolega koji voli kosarku, a da je pritom gledao polufinale Olimpijskih Igara izmedju Usa i Srbije, onda je ovaj smesan Forum ispunio razloge zbog cega postoji. Olimpijsko polufinale u kosarci je bilo jedno remek-delo kosarke, koje ce se sledeci put pojaviti za trista godina. Teoretski receno, postojao je samo jedan, jedini nacin da Srbija pobedi amere, a za taj jedan, jedini nacin, je bilo potrebno da se ispune sto uslova. Bilo je potrebno da Srbija odigra svoju najbolju partiju u istoriji zemlje, da igraci potisnu sujete i izginu jedan za drugog, da budu hrabri, pametni, strpljivi, da slusaju sta im selektor govori, da ih sve ide sut, sada i nikada vise, i da ameri ne budu u stanju da pogode ni bazen, a ne obruc kosa. I na kraju, sve se to i desilo, majko moja. Tridesetiosam minuta savrsene kosarke, remek-delo postavke igre, remek-delo pripreme utakmice, sut koji ulazi sada i nikada vise, gotovo nijedna greska tokom 38 minuta igre ... ameri u konopcima, sada i nikada vise ... kao bokser u ringu koji ne moze da nadje kako se izlazi sa ringa, posto treneru ne pada na pamet da baci peskir. I na kraju, Srbija je ipak izgubila, jer nije bila u stanju "da ubije utakmicu", a ne zato sto su ameri bili bolji.

Kako je moguce da Srbija vec sto godina uvek igra dobru kosarku, a da ima takve cobane u fudbalu? Odgovor je u sistemu. Kao prvo, kosarka je kao izmisljen sport za balkance. Kao drugo, kosarka se uvek volela, i od strane igraca, i od strane ljudi oko kosarke. Kao trece, kosarku nikada nisu mogli da igraju, a kamoli razumeju seljaci i cobani. Kao cetvrto, znanje, pogotovo trenersko se uvek prenosilo na mladje generacije. Kao peto, sistem vrednosti koji se u kosarci prenosio sa generacije na generacije, je onemogucavao da na klupi bilo koje ekipe sedne coban poput Pirla, Dejana Stankovica, Solskjaera ili Dragana Stojkovica Kiksija. Kada bi se u kosarci desilo da nekome padne na pamet da na celo bilo koje reprezentacije postavi nekoga poput Kiksija, to bi bila sramota epskih razmera sa kojom ni vi ni vasa porodica ne biste mogli da zivite. U srpskoj kosarci, cak i kada nema rezultata, uvek postoji sistem koji vam ne dozvoljava da se brukate, ili da dozvolite da vam se ceo svet smeje. Samo je u srpskoj kosarci moguce da selektor nacionalnog tima mrtav-hladan izadje na konferenciju za stampu, i saopsti da Teodosic, kapiten reprezentacije, nije ni na najsirem spisku, jer od njega ima boljih, sto je za kolege koji ne prate kosarku, kao kada bi selektor Hrvatske rekao da Modric nije ni u pedeset najboljih igraca Hrvatske.

Ali, sta je sve zato moguce kada je srpski fudbal u pitanju. Moguce je da Partizan ovoga leta u roku od 36 dana ucestvuje u tri evropska takmicenja, i da iz svih ispadne za nesto vise od mesec dana. Partizan koji bi teoretski trebao da bude drugi srpski klub po kvalitetu, posto je zabranjeno da bude prvi, je prvo igrao kvalifikacije za Ligu Prvaka i ispao od ukrajinaca ukupnim rezultatom 2:9, pa su ispali i od Lugana u kvalifikacijama za Ligu Evrope, gde takodje nisu dali gol kod kuce, a onda su ispali i u kvalifikacijama za Conference League od Genta, i opet nisu dali gol kod kuce. Dakle, ovoga leta su igrali tri razlicita evropska takmcenja, iz svih su ispali, i ni na jednoj utakmici kod kuce nisu dali cak ni gol. Vojvodina je igrala kvalifikacije za Ligu Evrope sa Ajaxom gde su ispali uz gol razliku 1:4, a ispali su i iz Conference League od Maribora. Radnickom iz Kragujevca je uspelo da ispadnu cak i od Mornara iz Bara, a sta tek reci o Tsc koji je ispao od Maccabija ukupnim rezultatom 2:7 majko moja. Iako se vama verovatno cini da ne moze gore od ovoga, znajte da uvek moze i gore. Srpski klubovi su prosle godine imali jos gore rezultate, samo me sada mrzi da pisem kako je Crvena Zvezda prosla u Ligi Prvaka, ili Partizan protiv Nordsjaellanda. Srbija je bila poslednja u grupi na Svetskom Prvenstvu u Qataru, kao i na Evropskom Prvenstvu u Nemackoj, dok je Crvena Zvezda bila poslednja u svojoj grupi Lige Prvaka.

Srbi ne mogu da igraju fudbal iz istog razloga zasto crnci ne mogu da se bave tehnickim disciplinama poput plivanja, golfa, skoka u vis sa motkom, a pogotovo postoje razlozi zasto crnaca nema u zimskim sportovima, a razlog svakako nije zima ili hladnoca. Srbi ne mogu da igraju fudbal iz istih razloga zasto i crnaca nigde nema u sahu. Ocekivati od srpskog fudbala da daje znakove zivota, je isto kao kada biste od eskima trazili da dobro igraju odbojku na pesku. Sada me mrzi da se secam da li Partizanu nije uspelo da postigne barem jedan gol na pet ili sest uzastopnih evropskih utakmica,  i to kod kuce.

 I za kraj, u Srbiji se igra ubedljivo najgori fudbal na svetu, sa najgorim trenerima na svetu, i u najpokvarenijoj ligi na svetu. Sve to i ne cudi, kada se u srpskom fudbalu, za razliku od srpske kosarke, biraju najgori, a ne najbolji. Dva celna coveka u srpskom fudbalu zajedno imaju vise od 170 godina, radi se o Draganu Dzajicu i Nenadu Bjekovicu, koji su bili stari jos kada je moja ujna Danica bila devojcica koja se igrala u pesku. 

Dragan Stojkovic Kiksi

U Srbiji je bilo moguce da neko postavi za ministra vojske, keramicara, coveka koji je lepio plocice po kupatilima. A onda ga je zamenio jos gori, osoba koja je bila oslobodjenja vojske. U Srbiji je prvi covek elektroenergetskog sistema bio vlasnik pecenjare na magistrali, koji je pekao prasice, a onda su mu dali u ruke energetski sistem zemlje, dok je trenutni prvi covek kosarkaskog kluba Partizan, auto-limar po profesiji koji je krpio automobilske olupine. Pa zasto vas onda cudi da je nekome palo na pamet da postavi Kiksija za selektora. Kiksi je najgora kombinacija za jednog selektora, Nista ne zna, bio je dobar ili srednje dobar igrac, a jos uvek razmislja kao igrac, a pri tome je coban. Da mu sada neko dozvoli, on bi bio i selektor, i predsednik Saveza, i menadzer svih reprezentativnih igraca, i ekonom, i vezni igrac reprezentacije, a hteo bi i da izvodi slobodnjake i sutira penale. 

Srpska propaganda

Zaposlenima koji vode brigu o srpskoj propagandi, treba dati Nobelovu nagradu kad-tad. Ti ljudi nikada ne spavaju, rade kao rudari, i da se ja pitam, njih bi trebalo platiti ne dobro, vec bi morali biti placeni onoliko koliko misle da zasluzuju. Ti ljudi sluze da srpskim gradjanima objasne da ono sto su videli svojim ocima uopste nije tacno. Posto je upitno da li Kiksi uopste zna da pise, a ako i zna, ko zna sta bi napisao u izvestaju nakon zavrsenog Evropskog Prvenstva u Nemackoj, propagandisti su se potrudili da umesto njega napisu izvestaj o tome sta se dogodilo sa srpskim fudbalom u Nemackoj kada su bili poslednji u grupi, i kada su na celom turniru sutnuli tri puta u okvir gola. Ja mislim da ni Kiksi nije mogao da poveruju sta su tamo napisali, jer je tamo pisalo da su se englezi povukli u misju rupu pred naletima srba, a da su danci i slovenci jedva spasili zivu glavu. Ali best of je svakako kako je srpska propagandna sluzba smislila  da smanji stetu time sto su sami napisali intervju Kiksija za zvanicni sajt Srpskog Fudbalskog Saveza. Intervju pocinje objasnjenjem kako je Kiksi bio jedan od najvaznijih gostiju na Finalnoj utakmici Evropskog Prvenstva i kako to Finale ne bi moglo da se odigra bez Kiksija. U tom intervju-u je napisano kako je Kisi sedeo pored Kloppa, Kapella, Wengera, Beniteza i Davida Moyesa istovremeno i kako niko od njih nije gledao Finale, vec su mu pricali o igri Srbije na Evropskom Prvenstvu:

"...Pricao sam sa Kapellom, Wengerom Benitezom i Kloppom, i njihovo misljnenje se nista ne razlikuje od moje analize. Kapello mi je rekao da nismo zasluzili da izgubimo od Engleske i da smo igrali vrlo dobro. Svima se dopadaju moje ideje, i svi su me ohrabrili oko podmladjivanja reprezentacije ..."

Ne znam kao je sa vama, ali ja stvarno mogu da zamislim kako Wenger, Kapello i Klopp uopste ne gledaju spance u Finalu, vec se nerviraju kako se Engleska provukla protiv Srbije. A pazite tek ovo. Zvanicna verzija Vlahovicevog odsustva su problemi u porodici, jer tako lepse zvuci nego kada se napise da pola reprezentacije nece da igra dok na klupi sedi Kiksi. I to, naravno sve prodje kod polupismene rulje u Srbiji. A onda ja odem na zvanicni nalog Juventusa, i vidim kako Vlahovic u Torinu trenira kao dopingovan, smeje se i zeza sa saigracima, deluje kao najsrecnija osoba na svetu.

Spanija, spanski fudbal

Bez komentara

Srbija vs Spanija, prognoza meca

Pre nego sto napisem mogucu analizu ovog meca, prvo da kazem da cu analizu meca Holandija vs BiH ja napisati u subotu, i da ako slucajno padnemo na tom mecu, odmah da se razumemo, nema ljutnje. To je takav mec da se jednostavno mora odigrati cak i sa novcem koji nemate, te da ako se desi da BiH ne izgubi, nema ljutnje, nema vredjanja, nema svadje na Forumu, nema nista. Ili se kockajte kao ljudi, ili pisite poeziju. 

Tako je i sa ovim mecom. Ili se kladite, ili nemojte, nego slusajte operu. Ovde nije problem ko je bolji, ko ima bolje igrace, ko ima zdravijeg selektora, ili bolju formu. Ovde je pitanje da li zelite da se kladite na utakmicama reprezentacija, a pogotovo utakmicama Lige Nacija. Sta imamo da pisemo o spancima? Da trosimo tastaturu na to kakv imaju roster, kakvu imaju formu, i kako su igrali pre samo dva meseca? Iako ste svojim ocima mogli da procitate da su svoje ucesce u reprezentativnim utakmicama otkazali Aleksandar Mitrovic, Sergej Milinkovic-Savic, Dusan Vlahovic, Nemanja Maksimovic, Milos Veljkovic, Aleksa Terzic, a da je pre toga odustao od igranja za reprezentaciju i njen kapiten Tadic, i to svi zbog jednog coveka, srpska propaganda koja nikada ne spava je razloge za neigranje pronasla u povredama, licnim razlozima, premorenosti i slicnim traa-laaa-laaa pricama. Osim toga, sam Kiksi je pre toga eliminisao dosta igraca koji ranije nisu igrali (Kostic, Gudelj, Mladenovic, Spajic, Gacinovic ...) i pozvao one koji takodje nece igrati.

Sve u svemu, ovo su najgori ostaci, najgore reprezentacije u istoriji ove najgore zemlje na svetu. U Srbiji se igra najgori fudbal na svetu, sa najmanje trcanja na svetu, i uz najsporiju igru na svetu, pa ne znam koga onda moze da cudi sto postizanje golova predstavlja prave porodjajne muke. U srpskoj reprezentaciji, igraci trce kao babe, brzo se dodaju kao babe, i izgledaju kao babe, a ko od kolega sa Foruma ne veruje da je Kiksi najgori selektor na svetu, neka slobodno pogleda njegovu karijeru kao trenera i koga je sve trenirao i koliko je uticao na timove koje je trenirao. O Spaniji sve znate.

Dakle, ovo je dvojka kao kuca, kada bi se igralo na papiru, a ne na terenu, i kada bi se igralo u zivot. Problem ovde nije ko je bolji, vec kako pronaci entuzijazam za kladjenje na Ligu Nacija. Ovde nije problem koliko uplatiti na ovu dvojku kao kuca, vec zbog cega odvojiti novac od uplate na jedinicu na Holandiju protiv BiH i onda uplatiti na Spaniju protiv Srbije.

Kao moj konacni predlog, predlazem da svakako odigrate ovu dvojku kao kuca, da vam ne bi posle bilo zao, ako Spanija pobedi. A ako Srbija ne izgubi, nema ljutnje, izgubice na sledecoj utakmici, protiv Danske za samo cetiri dana. Svakako ostavite nesto novca i za 15.10 kada Srbija ide Spaniji na noge, majko moja. Zbog entuzijazma kladjenja na reprezentativne utakmice, predlazem da nikako ne igrate singlove, vec da ovu dvojku vezete sa nekom utakmicom Lige Prvaka, koje dolaze za samo dve sedmice, a vi mi recite koja od ovih utakmica vam se ne svidja za kladjenje; Bayern vs Dinamo, Real Madrid vs Stuttgard, Milan vs Liverpool, ManCity vs Inter, Feyenoord vs Leverkusen, Atalanta vs Arsenal, Crvena Zvezda vs Benfica

I za kraj da cujete kako selektor Srbije, Kiksi mudro razmislja pred danasnji mec sa prvacima Evrope:

"... Spanski sistem rada je misaona imenica za nase prilike u Srbiji ... mi ne mozemo da se merimo sa Spanijom ... u velikim sportskim zemljama neke stvari su davno resene na pravi i jedini nacin, znanjem... U fudbalu je najvaznija inteligencija, a za to su neophodni igraci ... ne mozete od nekog igraca traziti nesto sto ne moze ... U Srbiji vidim puno zla, pardon, mrznje ... mnogi me predstavljaju neznalicom i to je u redu, ali necu da me prave budalom ... sto se problema tice u srpskom fudbalu, imamo ih za izvoz, mogli bismo da ih prodajemo, otkako sam dosao samo su problemi tu ..."

Hej kolege sa Foruma, ako meni nista ne verujete, ili me smatrate cirkusantom, poslusajte onda Kiksija, on vam je upravo napisao analizu za kladjenje na danasnjem mecu, a koliko vidim, i on je, bas kao i ja, tek nakon sto je izasao iz kuce na dorucak, primetio da je kod kuce zaboravio entuzijazam za ovu utakmicu. Mozda bi mu bilo bolje da ni ne izadje na utakmicu i tako izgube za zelenim stolom sa 0:3 sto je odlican rezultat protiv prvaka Evrope.

- 2 dana do utakmice Holandija vs BiH

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

U 21 Kvalifikacije za EP

Hrvatska - Farski Otoci 1 1.15, hendikep 1.30

Uz pobjedu (vjerujem uvjerljivu) prilicno sam uvjeren i u barem 3 gola na utakmici, a lako moguce i 2-3gola vise unatoc vrucini i ranom terminu 17h.

Reprezentaciju su preuzeli Ivica Olic kao izbornik i Niko Kranjčar kao prvi pomoćnik i atmosfera i opce stanje u ekipi je nevjerojatna suprotnost u odnosu na cemer i uzasne odnose za vrijeme bivseg izbornika Skocica kod kojeg nije bilo ni k od klape, i z od zajednistva a znam da ce kod Olica biti prvi zadatak to promjeniti.

Ima i novih imena na njegovom popisu koja su zamjenila neka od proslog susreta na Otocima (hvala Bogu) i u svakom slucaju ocekujem niski blok gostiju koji ce Hrvatska od prve minute nastojati probiti cim prije i u izbornickom debiju doci do visoke i sigurne pobjede koju su mogli upisati i prije godinu dana na Farskim Otocima a ne nakon 0-3 u 75.minuti totalnim neredom i nonsalancijom, soliranjima i greskama doci u situaciju da u 90+ moraju potvrditi pobjedu 2-4, a do tada strepiti od simpaticnih, borbenih ali zaista losih farana.

Tko hoce gadati strijelca, vrijedi pokusati sa Ljubicicem koji je u dobroj formi, i imati ce dobru minutazu, moguce i startati obzirom da je Ivanovic imao problema sa zelucem.

Sve u svemu, kome sta treba neka si bira, nastojim pomoci na temelju informacija koje imam iznutra o jako jako pozitivnom ozracju za razliku kd dosadasnjeg, i vjerujem u visoku pobjedu Hrvatske.

Sretno!

Link to comment
Share on other sites

  • IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use