Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 12.01.2011 (Listic dana)

wmo

Recommended Posts

Pozdrav, valjda se necete ljutit sto sam ja otvorio temu za danasnji dan  ;D

Cibona - Cedevita 1 1.6kv

Nakon pobjede u Sirokom nad istoimenim domacinom  sa pola kosa razlike, Cibosi kuci ocekuju solidnu ekipu Cedevite i nadam se da ce upisati pobjedu pred svojim navijacima i tako krenuti napokon prema vrhu NLB lige.Cedevita u zadnji 5 utakmnica ima 2 pobjede i 3 poraza, zadnje 3 tekme cak 2 poraza i 1 pobjeda i nadam se da ce im ovo danas bit treci uzastopni poraz od Cibone koja je nakon 4 poraza proslo kolo pobijedila siroki vani i nadam se da je napokon usla u formu i danas joj je ova utakmnica od velike vaznosti jos pred svojim navijacima i nadam se da ih nece iznevjerit.

Jos sam mislio lakerse 2 i ako neko ima tenisa da mi da neke informacije, posto sam mislio mayera igrat 1

Evo mog za danas

Hamilton - Celtic: 2

Blackpool -  Liverpool: X2 (još uvik se dvojim dal X2 ili čista 2)

Ipswich - Arsenal: 2

Benfica - Olhanense: 1

Villareal - Sevilla: 1

Inter - Genoa: 1

Wimbledon - Luton: 1X

Fuenlabrada - Valladolid: 1

Chomutov - Berounsti: 1

Shakhtar S. - Vitebsk: 1

Koef: 30,24

Ulog: 20,00kn

Wimbledon - Luton; pocinje u 20:45h

team news:

AFC Wimbledon are boosted by the return of winger Rashid Yussuf from a virus for their first versus third Blue Square Bet Premier clash with Luton.

Winger Kirk Hudson and midfielder Ed Harris have also been suffering with the virus but may start, while defender Ismail Yakubu (knee) is a major doubt.

Luton, who will go top with a win, could name the same side for the fourth successive game.

Recent signings Alex Lawless and James Walker are set to remain on the bench.

Ovaj susret je vazan za oba kluba, koji se bore za svaki bod da bi se zadrzali na vrhu tabele. Wimbledonu se vraca par igraca, od toga treba spomenuti Yussufa (mid), dok je Yakubu (def) pod upitnikom. Gosti ce istrcati s istim sastavom kao u u zadnjoj tekmi protiv Bath City-a s kojim su remizirali 0:0. Za Luton pak nece nastupiti Blackett (def) i Newton (mid) koji nisu toliko vazni, te Murray (def) koji je odigrao vecinu utakmica. Kvota lagano pada i naginje na pobjedu Lutona, no ja cu se stati na stranu domacih. Ovo je susret najboljeg domacina, te drugog najboljeg gosta (iako je Luton u zadnje cetiri gostujuce tekme postigao samo dva pogotka ). Motivacije ne bi trebalo nedostajati, s obzirom da im trebaju bodovi, plus sto ce tekma ici uzivo na tv. Ovdje mi se najboljom opcijom cini oklada na golove.. Over 3 @ 2.50 (pinnacle), te moj subjektivan bet (koji je ipak value).. Wimbledon DNB @ 2.24 (pinnacle)

Boston Celtics(-13)-Sacramento Kings 2

Pinnacle @ 1.917

Ulog:7/10

-Kvota na boston je mizerna a po meni Sacarmento u zadnje vrijeme igra dosta dobro,gledao sam ih zadnje tri utkamice i bore se ko lavovi...Evans vjerovatno nece nastupit kao ni Garnett..Ray je pretrpio ozljedu ramena ali nastupa veceras i upitno je kako ce sve to skupa izgledat...Doc se zalio kako im fali treninga i da se to osjeti,naravno pozornost je na tome da je Sacramentu ovo 3 utakmica u 4 veceri,no ne vjerujem da uz sve spomenuto i trenutacnu situaciju da ce ih boston razbit preko zadane granice.

11 Trica bostona naspram 2 sacramenta...bas sinoc zaboravili igrat košarku

Detroit Pistons-Memphis Grizzlies(-1.5) 2

Pinnacle @ 1.855

Ulog 6/10

-Ovo mi se takodjer cini kao mudra odluka za odigrati,nisam analizirao bas u srz al mislim da je memphis za koplje bolja ekipa.zadnja utakmica im je bila malo lošija al protiv detroita tu nebi trebalo biti problema..po izjavama obe ekipe su nabrijane na utkamicu,al uz randolpha i gaya prevaga je strani memphisa.

Malo su šture analize al nemam bas vremena za raspisivanje,nadam se da prolazi.

Sretno svima sa ovima ili drugim parovima

Boston Celtics(-13)-Sacramento Kings 2

Pinnacle @ 1.917

Ulog:7/10

-Kvota na boston je mizerna a po meni Sacarmento u zadnje vrijeme igra dosta dobro,gledao sam ih zadnje tri utkamice i bore se ko lavovi...Evans vjerovatno nece nastupit kao ni Garnett..Ray je pretrpio ozljedu ramena ali nastupa veceras i upitno je kako ce sve to skupa izgledat...Doc se zalio kako im fali treninga i da se to osjeti,naravno pozornost je na tome da je Sacramentu ovo 3 utakmica u 4 veceri,no ne vjerujem da uz sve spomenuto i trenutacnu situaciju da ce ih boston razbit preko zadane granice.

Detroit Pistons-Memphis Grizzlies(-1.5) 2

Pinnacle @ 1.855

Ulog 6/10

-Ovo mi se takodjer cini kao mudra odluka za odigrati,nisam analizirao bas u srz al mislim da je memphis za koplje bolja ekipa.zadnja utakmica im je bila malo lošija al protiv detroita tu nebi trebalo biti problema..po izjavama obe ekipe su nabrijane na utkamicu,al uz randolpha i gaya prevaga je strani memphisa.

Malo su šture analize al nemam bas vremena za raspisivanje,nadam se da prolazi.

Sretno svima sa ovima ili drugim parovima

Boston me prije dva dana zez* pa ih preskacem, memphis ne igram, ali se slazem!

odigrao sam:

phx-njn (njn je strano los posebno vani)

lac-mia (svidja mi se kako lac igra, ali mislim da ipak mia postao jako rutiniran)

gsw-lal (lal je zadnje 2 jako u formi i mislim da se to nastavlja)

zanimaju me misljenja jos oko chi i orl - koji igraju iznimno dobro vec 2 tjedna, ali imaju jaaako teska gostovanja? preskociti?

@Deksi

-rizicno je ovo sa bostonom al mora sam odigrat,,mislim da je situaicja da bi moglo proc..vidit cemo

-Phoenix igra lose obranu,dosta variraju,jednostavno ta ekipa mi ne ulijeva povjerenje protiv nikoga,al drzim fige  :)

-Miami i Lakersi mislim da ce to rijesit bez problema..Miami ce mozda malo teze al ide to osim ako ne budu imali problema sa pronalaskom koša..Bryant ima problema sa koljenom al odmaran je sinoc,.usli su sad u malo bolje dane ne vidim nacina da im se gsw suprostavi,,naravno u nba je sve moguće :)

Za veceras nije lose ni Monta Elis manje..ima nekakvu gripicu,tesko da ce otic preko...Ima ga u lutriji,u SS ga nema,ocito su ga maknuli.

Miami,monta,lakersi i indiana su mi zajedno za manji ulog..jutro ce biti pametnije

Sretno nam :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use