Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 30.8.2024.

IzudinB

Recommended Posts

Serie A

P1.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

p4.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

p5.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 26.8. u 18:01 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Hej Guts1950 ili @Kiks77

Reci nam molim te kolega, da li si ti promenio nick sa Guts u Kiks, ili si otvorio dva naloga? 

Pitam jer ako jesi, samo da znas da mi necemo promeniti naziv najlepseg takmicenja na svetu, ni za sto godina. Ostace zauvek Guts-Leonardo Kup, osim ako se u medjuvremenu ne javi Coca-Cola i ponudi nam milijardu da sveti Guts-Leonardo Kup nosi njihovo ime.

• IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Samo nekoliko recenica o utakmici Inter vs Cagliari Pola Foruma je postavilo jedinicu na Inter kao svoj predlog u Poslednjoj Sansi ili Guts-Leonardo Kupu, verovatno cemo je svi odigrati, ili smo je vec odigrali u realnom kladjenju, a i celom svetu ce to verovatno biti jedna od najigranijih jedinica. Verovatno je jedan od razloga sto smo svi videli Inter protiv Bayerna. Za ovu jedinicu nema sta da se prica ili analizira, osim samo jedne stvari. Svi smo videli Inter, znamo kakav imaju roster, znamo kakva je situacija na tabeli, znamo kakav je Cagliari i kakve rezultate imaju … svi sve znamo. Ja cu jos dodati da je stadion rasprodat, da Inter uvek ima odlicnu podrsku. Ovde sam hteo samo da napisem jednu stvar. Kvota na jedinicu na Inter protiv Cagliarija je 1,33-1,35 a u nekim ciganskim italijanskim kladionicama i 1,36-1,37. Ta jedinica je veca i od jedinice na Juventus i od jedinice na Napoli, iako se kvote menjaju iz sata u sat, ali je Inter svakako za klasu bolji od obe ekipe. Ja mislim da bi realna kvota u nekim drugim okolnostima, trebala da bude 1,22 a da postoje razlozi zasto je 1,33. Za samo cetiri dana se igra uzvratna utakmica sa Bayernom, kvote za taj mec su neverovatne, 2,60 3,60 i 2,45 sto znaci da je po kladionicama Bayern za mrvicu veci favorit, a cak je i dupla sansa X2 manje kvotirana od 1X. Ja se veeeeeeoma slazem sa kladionicama, ubedjen sam da ce Bayern doci do gola, ali ne znam u kom trenutku meca. Po meni, kvota na danasnjem mecu nije 1,22 bas iz tog razloga sto u razmaku od desetak uli nesto malo vise dana, Inter igra cetiri teske utakmice (Parma, Bayern, Cagliari, Bayern), gde im ova danasnja utakmica sa Cagliarijem uopste nije trebala, i ja da sam na njihovom mestu, bih je svakako odlozio. Ono sto ja znam jeste da je u Interu unutar kluba fenomenalna atmosfera, da nema bolesne i nezdrave euforije, ali da svi osecaju da bi “moglo nesto veliko da se desi”. Ceo klub ima velika ocekivanja u Ligi Prvaka, pokazali su da mogu mnogo, plus je konstrukcija ekipe takva da slicne nema u zavrsnici Lige Prvaka. Svako od nas danas treba da pretpostavi kako ce veceras razmisljati celnici Intera. Postoje samo dve opcije.  Samouverena: Jaki smo kao zemlja, imamo roster da sastavimo dve podjednake jedanaestorke. Ulazimo u samu zavrsnicu, kada se odlucuje sezona. Posle ove utakmice cemo imati tri puna dana za pripremu utakmice sa Bayernom. Nema sta da kalkulisemo, igracemo sa najjacom postavom, ako rezultat bude povoljan, polako cemo vaditi iz igre startere. Igramo kod kuce protiv slabog protivnika, nema sta da kalkulisemo, profesionalci smo. Oprezna: Poslednje sto nam sada treba, jeste da se neko od nosioca igre povredi, tri dana pred utakmicu sa Bayernom. Mozda bismo mogli da mako kalkulisemo, da ne opteretimo nosioce, ipak je utakmica sa Bayernom mec sezone, a ionako imamo tri boda vise od Napolija. Mozda bismo mogli da napravimo nekoliko izmena, da se sacuvamo za Bayern, a ovi iz Cagliarija mogu da se dobiju i sa rezervama. Izbor je vas Neka svako odluci za sebe. Ako ste hrabri i odlucni, onda jedinica bez zadrske, ionako ce ovu jedinicu igrati ceo svet. Ako ste hrabri i odlucni, onda verovatno mislite i da bi Inter trenutno dobio i reprezentaciju sveta, a ne yebeni Cagliari. Ali, ako ste oprezni, onda verovatno mislite da postoji razlog zasto jedinica nije kvotirana sa 1,22 vec sa 1,35 i verovatno mislite da ova utakmica nije dosla bas u pravi cas po Inter, logicnije bi bilo da su je odlozili. Ako ste oprezni, mozda biste mogli da odigrate i poneki X, nereseni ishod da se branite, ili da mozda cekate kroz live ako Inter povede, pa da dizete CashOut.  Ako ste hrabri, mozete uvek i da kazete da se brane samo pic*#*#ke, idemo samo sa jedinicom i nema nazad, a ako ste oprezni uvek mozete reci da je oprez vrlina, a ne mana. Ovaj post uopste nisam morao da napisem, ali jesam jer sam dobar. A na vama je da se nadjete gde pripadate, da li ste hrabri i odlucni, jer se samo jednom zivi, ili ste oprezni jer ce i sutra biti kladjenja. Sta god izabrali, namera ovog dobronamernog posta je bila da svako od nas sebi odgovori zasto je ovolika kvota na jedinicu kada Inter izgleda savrseno i sta bi svako od nas radio da je na mestu trenera Intera    
    • Bayern - Dortmund 1 i oba daju (2.37) bet365 Allianz Arena danas gori jer stiže Der Klassiker - baš u ključnom trenutku sezone i taman između europskih okršaja.  Bayern u formi – dvije vezane pobjede u Bundesligi, obje s po tri komada. Kane i Musiala razvaljuju, a sad ih čeka Dortmund pred domaćom publikom. Al' problem su ozljede - nema Neuera, Comana, Musiale, Daviesa i još par bitnih igrača. Dortmund puni samopouzdanja – u zadnjem kolu su razbili Freiburg 4:1, i to s četiri različita strijelca. Imaju širinu, a u Munchen dolaze bez prevelikog pritiska i s manje ozljeda (samo Schlotterbeck i Sabitzer out). Statistika kaže svoje: Bayern je dobio 11 od zadnjih 12 domaćih ligaških tekmi, svaki put zabivši barem 3 gola! Dortmund je zabio 7 golova u zadnja 2 kola, a u posljednja 2 Der Klassikera ostao je neporažen! Pobjeda Bayerna & oba daju gol – kvota 2.37 u bet365. Bayern: Urbig – Laimer, Dier, Kim, Stanišić – Kimmich, Palhinha – Olise, Müller, Gnabry – Kane Dortmund: Kobel – Ryerson, Can, Anton, Bensebaini – Gross, Chukwuemeka – Adeyemi, Brandt, Bynoe-Gittens – Guirassy (Koeficijenti 12.4. u 10:11 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use