Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota, 08.01.2011. (Listić dana)

pavlejukic

Recommended Posts

Dobra vecer, ja sam ovdje novi i htio bih postaviti jedno pitanje u vezi sutrasnjeg spusta za zene..

Moze li mi netko reci zasto je manji koefcijenti u ovom duelu na Anju Paerson :

Mancuso J.(dsp)-Paerson A.

kvota na paerson je 1.5

moze li mi netko objasniti to, a mancuso je bolje plasirana u spustu nego Paerson.

Pozdrav

Po kladionicama je Pearson treci favorit za osvajanje prvog mejsta a Mancuso 7-8...

Po mom mišljenju Pearson nije u formi ove sezone. Lagano popravlja rezultate, ali startala je katastrofalno u dosta disciplina. Ipak, ovo joj je možda i najdraža disciplina...

Dobra vecer, ja sam ovdje novi i htio bih postaviti jedno pitanje u vezi sutrasnjeg spusta za zene..

kvota na paerson je 1.5

moze li mi netko objasniti to, a mancuso je bolje plasirana u spustu nego Paerson.

Pozdrav

Po kladionicama je Pearson treci favorit za osvajanje prvog mejsta a Mancuso 7-8...

Po mom mišljenju Pearson nije u formi ove sezone. Lagano popravlja rezultate, ali startala je katastrofalno u dosta disciplina. Ipak, ovo joj je možda i najdraža disciplina...

Ok hvala ti. I znaci da igram na anju onda ili ipak da to preskocim? Ja bi igrao za vece pare to....

kvota na paerson je 1.5

Pozdrav

Ok hvala ti. I znaci da igram na anju onda ili ipak da to preskocim? Ja bi igrao za vece pare to....

IMO koef. na pearson je premali i nikako nebi igrao na nju iako je moguce da ce biti bolja, ali s obzirom da nije u formi i da je dosta nepredvidiva nebi to dirao. Mancuso je vrlo dobra u brzim disciplinama, ako te bas zaniam ovaj par pogledaj i rezultate treninga...

http://www.fis-ski.com/uk/604/1228.html?cal_suchsector=AL&event_id=28155

Ja ovo nebi dirao, pogotovo ne za vece uloge...

Ok hvala. Nasao sam jos jedan duel, koji mi se jako svida i koji mislim da ce proci lagano. Rijec je o duelu skijasa sutra.

http://www.fis-ski.com/uk/604/610.html?sector=AL&raceid=62302

I po rezultatima na treningu se vidi tko je bolji u veleslalomu..

Baumann R.-Kostelić I.

tip: 1

kvota: 1.75

Naime Ivica nije bas tako dobar u veleslalomu i drzi tek 21 mjesto u veleslalomu, a Baumann drzi 11 mjesto..

Sretno!

Federer R.(h-4,5)-Davydenk (08.01. 16:00) 2 1,40

Dep.La Coruna-FC Barcelona (08.01. 22:00) 2 1,20

Union Olimpija-KK Zadar (08.01. 18:00) 1 1,25

KK Zagreb-KK Igokea Aleks. (08.01. 19:00) 1 1,50

posto ja bas tako jako i nepratim skijanje od danasnj ponude odabirem ovo

NAZALOST OVIH JE DANA FORUM BIO NEAKTIVAN A BILO JE LIJEPIH PONUDA

evo jedne od jucer:

29914226.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Za  feninger  - gut  se slažem  a  za  veće  pare   je 99 posto  siguran  fenomenalni  Morgenštern 1-3  kvota 1,20  ,jedino  čudo  bi trebalo biti  da  to ne  bude ,kao i sutra da  Inter  izgubi   od  catanje x2 kao  i  Liverpul  da  napravi dobar rezultat protiv  Man . Utd  ;D, pozz

Morgenstern bi trebao biti i prvi. Zadnju od 4 skakaonice je IMO nepravedno izgubio prvo mjesto a danas sam gledao kvalifikacije i MOrgenstern je skocio fenomenalno na "za njega zagrijavanju" i vidjelo se da može još 5-6 metara povuci, ali nije bilo potrebe pa se ranije prizemljio. Uglavnom kod Unibeta je oko 2,50 na njega, drugdje oko 2,00

Vjerujem da pobjeđuje...

EDIT: nakon kvalifikacija online klad su smanjile koef. na Morgensterna na 1,65... SS daje 2,00...neće još dugo, pa znate šta vam je ciniti ;)

Za  feninger  - gut  se slažem  a  za  veće  pare   je 99 posto  siguran  fenomenalni  Morgenštern 1-3  kvota 1,20  ,jedino  čudo  bi trebalo biti  da  to ne  bude ,kao i sutra da  Inter  izgubi   od  catanje x2 kao  i  Liverpul  da  napravi dobar rezultat protiv  Man . Utd  ;D, pozz

Morgenstern bi trebao biti i prvi. Zadnju od 4 skakaonice je IMO nepravedno izgubio prvo mjesto a danas sam gledao kvalifikacije i MOrgenstern je skocio fenomenalno na "za njega zagrijavanju" i vidjelo se da može još 5-6 metara povuci, ali nije bilo potrebe pa se ranije prizemljio. Uglavnom kod Unibeta je oko 2,50 na njega, drugdje oko 2,00

Vjerujem da pobjeđuje...

EDIT: nakon kvalifikacija online klad su smanjile koef. na Morgensterna na 1,65... SS daje 2,00...neće još dugo, pa znate šta vam je ciniti ;)

Evo i rezultata kalifikacija...

http://live.fisski.com/live3010.htm

Morg. je skocio 11 metara više od konkurencije na zagrijavanju... 211m, drugi se muce preci 200m... i drugi po daljini rez je 200,5 m... Amman je isao oko 195,5...

Uz morgenšterna dodat barcelonu protiv unicaje. zajedno 2.5 na sporiting bet

misljenja?

btw atl i orl ostavljam za nocni :) !

p.s. pratim forum neko vrijeme, evo sam se i reg.

Pozdrav svima!

Dobrodošli na forum i nadam se da ćete i ubuduce biti aktivni ;)

Za mene je to dosta skakljiva utakmica, pogotovo jer je derbi, unicaja isto ima kvalitetu i igra doma...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use