Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 25.8.2024.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Ned1.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Ned2.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Ned3.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Ned4.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Ned5.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

Ned6.jpg

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 21.8. u 17:04 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Real Madrid vs Valladolid, Real M daje vise od dva gola na utakmici (Real, over 2,5 gola) kvota 1,66

Liverpool vs Brentford, Liverpool daje vise od jednog gola na utakmici (Liverpool over 1,5), kvota 1,22

Ukupna kvota 2,02

Kada na ovom smesnom Forumu predlozim kvotu od 1,12 vi kazete da sam budaletina. A ja znam da predlazem i nesto vise kvote, samo necu to da radim. Na utakmici Real Madrid vs Valladolid, kladionice ocekuju golove, cim su over 1,5 gol na utakmici kvotirali sa 1,11 a gol Real Madrida na utakmcii sa 1,03 dok je over 2,5 gola na utakmici kvotirano sa 1,40.

Svi znamo kakvu ekipu ima Real Madrid, kakav napad imaju i koliko su u stanju da postignu golova kod kuce. Isto tako, svi znamo da Real Madrid u celoj prosloj sezoni na samo dve utakmice nije postigao gol. Ako su kladionice igru over 1,5 gol na utakmici kvotirali sa 1,11 to bi trebalo da znaci da ce na utakmici pasti sigurno barem dva gola, a najverovatnije i tri, cim je igra over 2,5 gola kvotirana sa 1,40.

Na nama je da procenimo ko ce dati taj treci gol, ako ga uopste i bude, i da li ce se igracima Real Madrida uopste igrati ovakve utakmice. Nista ne ukazuje da ce Real Madrid postici ta tri gola na utakmici, a tesko da ce i igraci Valladolida pomoci, cim je njihov gol na utakmici kvotiran sa 1,85. Real Madrid je do ove utakmice odigrao pet meceva i nijednom nisu dali vise od dva gola na utakmici, iako imaju jedan od najboljih napada na svetu. Izgubili su dve prijateljske utakmice od Milana i Barcellone, dobili su Chelsea sa 2:1, dok su od zvanicnih utakmica dobili Atalantu u Superkupu sa 2:0 i odigrali sa Mallorcom 1:1.

Danas igraju svoju prvu zvanicnu utakmicu kod kuce, a ako zelite da kupite kartu na dan utakmice da bi gledali mec uzivo na najskupljem stadionu na svetu, za to bi morali da izdvojite najmanje 400 eura i to za najgora mesta u golubarniku sa kojih nista ne mozete da  vidite, ali barem imate osecaj da ste na stadionu. Vlasnici Real Madrida razmisljaju da ko hoce uzivo da gleda polupismenog crnca sa periferije Parisa to mora i da plati, a nama kockarima ostaje samo nada da pun stadion nije dosao da gleda tacan rezultat 0:0, vec golove, zar ne?

Ovaj predlog za kladjenje da Real Madrid moze do tri gola kod kuce protiv Valladolida nisam pravi ja. Pravi ja bi predlozio da Real Madrid daje vise od jednog gola na utakmici po kvoti od 1,22 Ali, yebi ga, kada predlozim kladjenje na kvoticu od 1,12 ceo Forum mi se smeje, pa onda odigrajte kvotu od 1,66 da bi Real Madrid mozda mogao i do tri gola na danasnjoj utakmici, pa kada padnete, smejacu se ja vama. 

Liverpool vs Brentford, Liverpool (mozda) daje vise od jednog gola na utakmici, kvota 1,22

Cim su kladionice kvotirale Liverpool kao prvaka Premier League sa 7,00 a negde cak i sa kvotom od 9,00 jasno je sta kladionice misle o crvenim govnima. Ja mislim da Liverpool ne bi bio prvak cak ni sam da igra Premier League, a da je ostao Jurgen Klopp mislim da ne bi bili prvaci ni u narednih sto godina. Gol Liverpoola na mecu je kvotiran sa 1,03 pa ako nisu u stanju da uguraju jos jedan, onda neka idu i kockanje i zivot u qurac. I ovde kladionice ocekuju golove, cim je over 1,5 gol na utakmici kvotiran sa 1,10 a over 2,5 gola na mecu sa 1,33. Ne vidim koji bi bio razlog da crvena govna ne dodju do dva gola, kada je prvenstvo tek pocelo, ne mogu valjda reci da su umorni ili "da su im noge teske".

Ko od kolega sa Foruma voli nesto vise kvote, a da ima potvrdu lekara da je zdrav, na ovaj double moze dodati over 1,5 gol na utakmici Crvena Zvezda vs Bodo/Glimt, ili mozda over 1,5 gol na utakmici Wolfsburg vs Bayern, pa se mozete dovuci do ukupne kvote od preko 2,50 sto ja da sam na vasem mestu ne bih radio.

Inter i Psv osvajaju svoje nacionalne lige (dugorocno kladjenje)

Ima ona istorijska recenica o muskarcima koji oklevaju da pridju zeni svog zivota. Kaze ovako: "dok vi nadjete s kim cete, pa dok smislite gde cete, pa dok resite kako cete, drugima se vec rodilo dete".

E tako je i sa mnom. Double sa Interom kao konacnim pobednikom Serie A, i Psv-om kao pobednikom holandske Eredivisie, sam najavio jos pre mesec dana, dok je ukupna kvota bila preko 3,50. Ali dok sam razmisljao jos malo da li stvarno da predlozim to na Forumu vec sada, dok sam se dvoumio da li da ih jos malo pogledam, i dok sam smislio s kim cu, kako cu i gde cu, ukupna kvota se vec prepolovila. Kada u ponedeljak izadju kvote za konacne pobednike nacionalnih liga, ovaj double bi mozda jos uvek negde mogao da se odigra po ukupnoj kvoti od preko 2,50 a do sutra imate sasvim dovoljno vremena da rasprodate svu imovinu.

Dakle, nema nazad, ovo je moj prvi ovogodisnji zvanicni predlog za dva konacna pobednika svojih liga, to sam vec uneo u Topic namenjen dugorocnom kladjenju, a nesto opsirniju analizu cu napisati u narednih desetak dana. Ko od kolega sa Foruma uspe do sutra da rasproda svu imovinu, a nema vremena da ceka opsirniju nanalizu za ovaj double, samo da kazem da sam samo jednom promasio konacnog pobednika, a sto puta sam vec pogodio konacne pobednike liga, iako sam predloge pisao jos u osmom mesecu, bas kao i ovaj sada. Da sada ne ponavljam vec stoti put da sam pogodio da ce se Simona Halep razvesti za manje od godinu dana nakon vencanja, pa kako onda ne bi pogodio da ce Psv lagano uzeti titulu u holandskom prvenstvu.

Liverpool - Brentford 1 (1.25) bet365

Liverpool će tražiti svoju drugu uzastopnu pobjedu u Premier ligi kada na Anfieldu ugoste Brentford u posljednjoj utakmici 2. kola. Arne Slot je uspješno započeo svoju eru na klupi Redsa uvjerljivom pobjedom 2-0 protiv novo-promoviranog Ipswicha prošlog vikenda.

Iako su se Redsi u prvom poluvremenu mučili probiti obranu rivala, u drugom dijelu susreta su pokazali svoju pravu snagu, stvarajući šansu za šansom. Diogo Jota i Mohamed Salah bili su strijelci, no vrijedi spomenuti da su obojica propustili nekoliko velikih prilika na Portman Roadu.

S druge strane, Brentford je također započeo sezonu s tri boda, nakon što su pobijedili Crystal Palace 2-1 pred domaćom publikom. Bryan Mbeumo i Yoanne Wissa istaknuli su se u odsustvu Ivana Toneyja, čiji je odlazak sve izgledniji.

Očekujem pobjedu domaćina po kvoti 1.25  u bet365 kladionici. Sretno svima.

Screenshot_38.jpg

(Koeficijenti 25.8. u 13:04 CET) 

Real Madrid - Valladolid 1 i 3+ (1.44) bet365

Real Madrid je otvorio sezonu La Lige neočekivanim remijem 1-1 protiv Mallorce. Iako je Rodrygo donio prednost Kraljevskom klubu već u 13. minuti, Mallorca je uspjela izjednačiti u 53. minuti preko Muriqija, što je rezultiralo podjelom bodova.

Danas će Real Madrid na Santiago Bernabeuu ugostiti Real Valladolid, koji je sezonu započeo pozitivno, pobijedivši Espanyol s 1-0 u svom prvom susretu. Ova pobjeda bila je peta u posljednjih šest utakmica Valladolida u svim natjecanjima.

Povijest međusobnih susreta jasno ide u korist Real Madrida, koji je izgubio samo tri puta u posljednjih 30 susreta protiv Valladolida. Los Blancosi su pobijedili u osam od posljednjih 10 utakmica protiv Valladolida na domaćem terenu.

Međutim, forma Valladolida na gostovanjima trenutno je nestabilna, s tri utakmice bez pobjede u posljednjih pet susreta. Iako su izgubili dva puta u tom periodu, uspjeli su postići gol u obje utakmice, što je vrijedno spomena. Sve ukazuje na to da će navijači na Santiago Bernabeuu uživati u ugodnoj utakmici.

S obzirom na povijest i trenutnu formu, očekujem da će Real Madrid ostvariti uvjerljivu pobjedu protiv Valladolida u nedjelju po kvoti 1.14 u bet365 kladionici, međutim, sedam od posljednjih deset domaćih utakmica Reala završilo je sa više od 2.5 gola, tako da nešto slično očekujem i ovdje. Koeficijent na pobjedu Reala i više od 2.5 gola na utakmici iznosi 1.44 u bet365 kladionici.

Screenshot_39.jpg

(Koeficijenti 25.8. u 13:33 CET) 

• IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use