Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 22.8.2024.

IzudinB

Recommended Posts

Europska liga - Kvalifikacije

Četvrtak1.jpg

EUROPSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Konferencijska liga - Kvalifikacije

Screenshot_5.jpgScreenshot_6.jpg

KONFERENCIJSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 19.8. u 20:20 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Pyunik-Celje

Celje je otišlo na gostovanje bez nekoliko prvotimca i ukupno sa 16 igrača. Sa obziorm, da je na klupi još rezervni golman, to znači, da imaju na utakmici 4 moguče zamjnene igrača u polju.

Celje je u 10 odigranih utakmica u sezoni primio gol na 8 utakmica, gde nisu primili gol od Flore iz Estonije i Shamrocka iz Irske od kog su ispali iz prošlog kola Lige Europa. 

Screenshot 2024-08-21 at 19-44-07 Football Competitions & Betting Odds ❯❯ <a href='http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/william-hill/' title='William Hill online kladionica' target='_blank'  style=William Hill™.png">

Ovih dana cu malo da se posvetim svetoj Poslednjoj Sansi u sezoni 2024/2025 pa cu za kratko da se odmaknem od prognoziranja. Za danas nemam predlog za kladjenje osim jedinice kao kuca na Ferencvaros, ali cu ipak napisati nekoliko recenica o dva meca iz danasnje ponude, vise iz zelje da budem koristan po Forum, nego sto su u pitanju predlozi za kladjenje.

Malo cu se u narednim danima posvetiti svetoj Poslednjoj Sansi u Topicu namenjenom za Predloge, ali cu danas u Dnevnoj Temi napisati tek nekoliko predloga.

Kao prvo, kada administratori procene da je vreme za to, na naslovnici ovog smesnog Foruma obavezno treba nakaciti onaj timer koji ce odbrojavati koliko je ostalo do pocetka nove sezone svete Poslednje Sanse. To je najkorisniji deo Foruma, jer nas obavestava koliko je jos ostalo do pocetka nove sezone u kojoj se pobednik vec zna. Na taj timer smo se vec navikli, i stvarno bi bilo seljacki da ga ove sezone nema.

Iako cu se u narednim danima baviti predlozima vezano za Poslednju Sansu, postoji deo i oko cega nema pregovora, vec nesto sto naredjujem, a ne predlazem. Imamo ovaj istorijski Clan 24 u nasim Pravilima koji glasi ovako:

E830F158-7716-46E9-A32F-A726783411EB.jpeg.fe12a93148f9e267dd9184a4a1e10624.jpeg

Prvo da objasnim cemu ovaj clan sluzi. On sluzi da se jasno istaknu razlike ko je ko na ovom smesnom Forumu. Ako veliki Bill Gates odluci da doruckuje van Microsofta, i izadje za pauzu za dorucak da kupi burek i jogurt, i pri povratku zakasni, on svakako nece snositi posledice. Ali, ako po burek ode tetkica koja kuva kafu u Microsoftu, i zakasni u povratku, to nije isto, jer i tetkica i veliki Bill Gates nisu isto. Jednostavno neke stvari se podrzumevaju, neke privilegije moraju da postoje. A kada jednoga dana tetkica koja kuva kafu, izmisli Windows, i ona ce moci da kasni na posao kao veliki Bill.

Ove sezone je svetu Poslednju Sansu osvojio kolega @Fitoz i da sada ne ulazimo u to, kako se to desilo. Imamo najslabijeg i najgoreg pobednika u istoriji Poslednje Sanse, i sta sada tu da se radi, konacna tabela pokazuje pobednika, cak i ako nista nije zasluzeno.

Ovaj Clan 24 Pravila mora da postoji u narednih sto godina, i oko toga nema pregovora, inace cu da odem sa Foruma, a posle ce vam biti zao. Ali kolega @Fitoz nikako ne moze imati privilegiju da pet puta prijavljuje predloge ispod minimalne dozvoljene kvote. On je na ovom Forumu tetkica koja kuva kafu, a ja sam Bill Gates, sto mozete proveriti za sedam sekundi ako odete na deo Foruma gde su dosadasnji pobednici. Ovde se ne radi o meni, vec o njemu. Ako je vec pobednik, kakav god da je, moze samo da dobije privilegiju da jednom u sezoni postavi predlog ispod minimalne kvote i tacka. Bas kao i ja sto sam imao privilegiju prvo jednom, pa tri puta u sezoni, pa pet puta, jer sam zasluzio. Dakle, on moze da ima privilegiju iz Clana 24 samo jednom ili nijednom u sezoni, i tacka. A kada budete odlucivali da li ce to biti jednom, ili nijednom, nikada nemojte zaboraviti otkuda uopste on i kolega @fic u prvoj ligi, i da li je doslo vreme da umesto specijalnih pozivnica uvedemo i specijalne odbijenice iz prve lige.

U nedelju 25.08. ce izaci i prve kvote za obe lige Poslednje Sanse, ako neko bude zeleo da uplati na sebe, a za danas su izasle samo neke “specijale” iz ponude;

Oba administratora ulaze zajedno u prvu ligu na ovaj ili onaj nacin (preko Kupa), kvota 2501,00

Barem jedan administrator ulazi u prvu ligu na ovaj ili onaj nacin, kvota 501,00

Kolega @mesrine ulazi u prvu ligu na ovaj ili onaj nacin, kvota 501,00

Kolege @Goksim @IzudinB @mesrine svi zajedno ulaze u prvu ligu na ovaj ili onaj nacin, kvota – upisite sami kvotu koju zelite, bice vam isplaceno

Kolega @nutrija ulazi u prvu ligu na ovaj ili onaj nacin, kvota 1,33

Kolega @furyshaa ulazi u prvu ligu na ovaj ili onaj nacin, kvota 1,61

Pojavice se niotkuda neki novi kolega, koji ce uci u prvu ligu, kvota 1,85

Sto se tice prve, elitne, tu kvote jos nisu izasle, ali samo sto nisu, Od kvota za konacnog pobednika prve, elitne, izasla je samo ona u teskom kliznom handicapu protiv mene, gde sam kvotiran u handicapu -10,5 ( da cu imati vise od deset pogodaka prednosti u odnosu na drugoplasiranog) gde su me kladionice kvotirale sa 1,20 na mene i 4,33 protiv mene u handicapu. Za sada je izasla i kvota za medjusobni duel izmedju kolega @Iblaz93 i @fic ko ce biti bolje plasiran na kraju sezone. Kladionice su kvotirale da ce kolega @fic na kraju sezone biti ispred kolege @Iblaz93 sa 1,85 a da ce biti obrnuto, kvota je 1,95 na kolegu @Iblaz93

Od specijala iz prve lige, u ponudi imate i zemlju iz koje dolazi drugoplasirani (konacni pobednik bez LeonardoDrugog). Kvote su sledece; drugoplasirani na kraju sezone dolazi iz Severne Makedonije, kvota 1,50, drugoplasirani na kraju sezone dolazi iz Hrvatske, kvota 3,50, drugoplasirani na kraju sezone dolazi iz BiH, kvota 11,00 i drugoplasirani na kraju sezone dolazi iz Srbije, kvota 2501,00

Sve ostale kvote su u izradi, do nedelje ce biti izbacene.

Korisne informacije za kladjenje na utakmice iz danasnje ponude

Odmah da kazem da nista od ovoga sto cu napisati nisam odigrao u realnom kladjenju, ali sam odvojio svoje vreme u pokusaju da budem koristan po Forum. Radi se o utakmicama Lugano vs Besiktas i Partizan vs Gent

Lugano vs Besiktas

Na ovu utakmicu svakako ne bih obratio paznju da nisam imao prilike da gledam ovaj Lugano u dvomecu sa Partizanom. Lugano je prosle sezone bio drugi u svajcarskom prvenstvu, ali ono sto sam ja video svojim ocima na dve utakmice sa Partizanom, jeste da je Lugano pravi krs od tima, ne bih ga svrstao cak ni u prvih dvadeset klubova u Conference League po kvalitetu. Po onome sto sam ja video u njima, deluju da, recimo u italijanskoj Serie B ne bi imali dve pobede u celoj sezoni, koliko su losi. Jedna sasvim prosecna ekipa, sa prosecnim igracicima, od kojih ja nijednog igraca ne bih uzeo da igra za recimo Salernitanu. O Besiktasu ne znam nista, niti pratim tursko prvenstvo, ali ovako “na slepo” ne mogu nikako da zamislim da ovaj Lugano moze da igra Ligu Evrope, ili taj nivo, a da znam nesto vise o turcima, mozda bih bio i odlucniji u predlogu za kladjenje. Ovako, za sada, bez predloga za kladjenje, cini se da je prolaz dalje Besiktasa po kvoti od 1,33 pravi dar sa neba, iako turke nikada nisam gledao. Mozda je opstem utisku o Luganu kao krsu od tima doprineo i Partizan, gde gledanje Partizana stipa za oci kakav tek oni igraju fudbal.

Partizan vs Gent

Kazu da u ruskim zatvorima zatvorenicima pustaju po ceo dan Putinove govore. Negde sam cuo da u nekoj vukojebini poput Turkmenistana ili Tadzikistana zatvorenicima po ceo dan pustaju operu. Sve je to sa ciljem da ti nesrecnici polude tokom robije ili dignu ruku na sebe, da ne bi drzava imala troskove tokom njihovog boravka u zatvorima. Ja bih najtezim zatvorenicima pustao da gledaju Partizanove utakmice, pa da vidite ko bi preziveo tu torturu. Da ne poverujete da je u XXI-om veku uopste moguce da neko igra ovako slabo. Partizan trenutno, ne samo po igri, vec po desavanjima unutar kluba, izgleda kao putnici u avionu kome su otkazali svi motori, i gde su se piloti katapultirali na vreme, dok putnici u narednih sedam sekundi treba da odluce da li da iskoce bez padobrana, ili se pomole Bogu da se avion srusi u more, a ne medju stenama. Kada vidite kako igra Partizan, srpska reprezentacija sa tri suta na celom Evropskom Prvenstvu deluje kao Real Madrid. Da ne gubimo vreme sada na to kako igraju srpski klubovi ili srpska reprezentacija, ali moram da kazem samo jedno. Kada su izasle kvote za evropske utakmice Crvene Zvezde i Partizana, prvo sto sam video jesu kvote na golove koje bi mogli da prime ti seljaci. Gol Bodo/Glimta Crvenoj Zvezdi je bio kvotiran sa 1,12, dok je gol Genta u sred Beograda kvotiran sa 1,15 majko moja. Pa vise je kvotiran gol Milana Parmi sa 1,16 nego gol Bodo/Glimta ili Genta u gostima, majko moja. Hteo sam da kazem da je ovaj Partizan najpre ispao u kvalifikacijama za Ligu Prvaka, pa odmah zatim i u kvalifikacijama za Ligu Evrope, i ako danas barem ne postigne gol, ispasce i iz kvalifikacija za ovo takmicenje za gubitnike, Conference League. Hteo sam da kazem da bih na ovom mecu predlozio over 1,5 gol na utakmici, ali kako to da predlozite, kada kladionice gol domacina na utakmici kvotiraju sa neverovatnih 1,35.

Samo jos da kazem da Partizan svoju utakmicu igra pred praznim tribinama, jer je dva puta kaznjen na jednom dvomecu. Partizan je prvo kaznjen zbog rasistickog i diskriminatorskog ponasanja, kao i transparenata neprikladnih sa sportske dogadjaje na utakmici protiv Lugana u Beogradu, a posle su sve to ponovili i na utakmici u Svajcarskoj, pa ih je Uefa dvostruko kaznila za jedan dvomec. 

Upravo je izasla jos jedna kvota za dugorocno kladjenje u svetoj Poslednjoj Sansi. Radi se o kvoti za medjosobni duel u drugoj, amaterskoj, ko ce na kraju sezone biti bolje plasiran od nasa dva administratora.

Kolega @IzudinB ce na kraju sezone biti ispred kolege @Goksim, kvota 1,14

Kolega @Goksim ce na kraju sezone biti ispred kolege @IzudinB,kvota 5,50

Kvote su podlozne promenama.

Rijeka vs Olimpija Ljubljana 1 (1.75) ili 1 i 2+ (2.25) ili 1 prvo pol (2.37) bet365

Rijeka je izgubila u 3. pretkolu Europske lige od švedskog Elfsborga i sada nastavlja svoj europski put na zadnjoj stepenici za ulazak u Konferencijsku ligu. Spremni su za novu bitku na europskoj sceni, a ovoga puta protivnik je Olimpija Ljubljana. Prvi susret play-offa za ulazak u Konferencijsku ligu igrat će se večeras na stadionu Rujevica u Rijeci s početkom u 20 sati. Glavni sudac utakmice bit će španjolski arbitar Cesar Soto Grado.

Nakon uvjerljive pobjede od 4:0 nad Istrom, momčad Rijeke ulazi u ovaj susret s visokim moralom. Trener Radomir Đalović, koji je nedavno preuzeo kormilo ekipe, istaknuo je važnost ove utakmice: "Očekuje nas jako bitna utakmica za naš klub. Pratili smo Olimpiju, imamo puno informacija o njima i mislim da smo spremni. Ova dva dana smo odlično trenirali i očekujem da odigramo dobru utakmicu."

Posebnu pažnju valja obratiti na Franju Ivanovića. On je u posljednjoj ligaškoj utakmici zabio dva gola, te na Marca Pasalića, koji je na rubu suspenzije zbog žutih kartona.

S druge strane, Olimpija Ljubljana dolazi na Rujevicu nakon što su u trećem pretkolu eliminirali Sheriff Tiraspol. Ipak, slovenska momčad očekuje teži zadatak protiv Rijeke, koja ih je prije tri godine u prijateljskoj utakmici svladala s uvjerljivih 6:1. Dino Kojic, talentirani veznjak Olimpije, neće biti na raspolaganju zbog ozljede.

"Poslije takve pobjede neupitno je da igračima poraste samopouzdanje," dodao je Đalović. "Olimpija je ozbiljna momčad s puno stranaca koji posjeduju individualnu kvalitetu. Poštujemo ih i cijenimo, ali najviše vjerujem u svoju momčad. Pozivam sve navijače da dođu u što većem broju na Rujevicu i podrže ovu mladu momčad."

Bruno Bogojević, veznjak Rijeke, istaknuo je važnost ovog susreta: "Susret Rijeka – Olimpija Ljubljana nam je jedna od najvažnijih utakmica ove sezone. No, spremni smo i puni samopouzdanja dočekujemo Olimpiju na svom terenu na kojem želimo pokazati gard pobjednika."

Rijeka ulazi u ovaj susret s impresivnom formom na domaćem terenu, unatoč ispadanju iz Europske lige. U posljednjih pet domaćih utakmica nisu doživjeli poraz. S druge strane, Olimpija Ljubljana također je u dobroj formi. Neporaženi su u posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima, iako su zabilježili jedan poraz u posljednjih pet gostovanja.

Screenshot_12-3.jpg

(Koeficijenti 22.8. u 08:05 CET)

Ove dvije momčadi već su se susrele tri puta u prijateljskim utakmicama, a Rijeka je u svim tim susretima odnijela pobjedu što se očekuje i ovdje po kvoti od 1.75 u bet365 kladionici. Zanimljivo je da su sve te utakmice završile s više od 3.5 gola, te se barem 2+ očekuje i ovdje, što možemo kombinirati sa pobjedom što nam daje kvotu od 2.25 u bet365 kladionici.

Nije iznenađujuće što su domaćini favoriti za pobjedu u ovoj utakmici, a predviđa se da će Rijeka povesti već u prvom poluvremenu po kvoti 2.37.

Screenshot_13-1.jpg

(Koeficijenti 22.8. u 08:05 CET)

Ferencvaros vs Borac Banja Luka - 1 (1.22) ili 1 bez primljenog gola (1.90) bet365

U uzbudljivom susretu treće runde kvalifikacija za Europsku ligu, Ferencvaros dočekuje Borac Banja Luku. Utakmica se igra u 21 sat na stadionu Groupama Arena u Budimpešti. Utakmicu možete gledati na Arena Sport 1 i 3.

Domaćin Ferencvaros je imao nesretan ishod u trećoj rundi kvalifikacija za Ligu prvaka, gdje ih je eliminirao FC Midtjylland ukupnim rezultatom 3-1. Iako su u prvom susretu izgubili 2-0, pokazali su značajan napredak u uzvratnoj utakmici, gdje su završili s 12 udaraca unutar kaznenog prostora.

Ferencvaros trenutno drži treće mjesto u domaćem prvenstvu s devet bodova nakon tri odigrana kola, no imaju utakmicu manje u odnosu na prve dvije momčadi. "Zeleni orlovi" ulaze u ovaj susret s pet pobjeda u posljednjih sedam utakmica i bez poraza su u posljednjih 11 na domaćem terenu.

S druge strane, Borac Banja Luka, koji je prošao kroz teško razdoblje u kvalifikacijama za Ligu prvaka, gdje su ukupno izgubili 4-2 od PAOK-a, uspjeli su se vratiti u Europu s ukupnom pobjedom od 4-3 protiv Klaksvika u trećoj rundi kvalifikacija za Europsku ligu. Unatoč tome, Borac je imao problema u gostima, gdje su izgubili posljednje tri utakmice u europskim natjecanjima i četiri od posljednjih šest na gostovanjima.

Ozljede i izostanci

Za Ferencvaros, ključni igrač Raul Gustavo neće biti na raspolaganju zbog crvenog kartona koji je zaradio u utakmici protiv FC Midtjyllanda 13. kolovoza. Osim toga, napadač Aleksandar Pešić je također upitan za ovu utakmicu nakon što je zamijenjen zbog ozljede u toj utakmici. U njegovoj odsutnosti, trener bi mogao odlučiti za ulogu napadača postaviti Fortunea Akpana Basseya.

S druge strane, Borac Banja Luka neće moći računati na braniča Sebastiana Herreru zbog suspenzije, a njegovu poziciju mogao bi zauzeti Marko Vukčević. Uz to, očekuje se da će Borac možda započeti s Bartom Meijersom, Jurichom Carolinom i Zoranom Kvržićem u obrani.

Moguće postave

Ferencvaros: Dibusz; Makreckis, Cisse, Knoester, Ramirez; Rommens, Abu Fani; Ben Romdhane, Zachariassen, Traore; Bassey

Borac Banja Luka: Siskovski; Kvrzic, Meijers, Carolina, Vukcevic; Grahovac, Skorup; Kulasin, Savic, Sreckovic; Lukic

S obzirom na nedavne dobre igre Ferencvarosa i lošiju formu Borca, očekujem uvjerljivu pobjedu domaćina po kvoti 1.22 u bet365 kladionici.

Screenshot_14.jpg

(Koeficijenti 22.8. u 09:05 CET)

Ferencvaros se može pohvaliti jakom obranom, primivši samo jedan gol u posljednje četiri domaće utakmice. Stoga, očekujem da će sačuvati mrežu netaknutom u ovoj utakmici. Pobjedu domaćina bez primljenog gola možete odigrati po kvoti 1.90 u bet365 kladionici.

Screenshot_15.jpg

(Koeficijenti 22.8. u 09:05 CET)

prije 4 sati, LeonardoDrugi said:

Ovih dana cu malo da se posvetim svetoj Poslednjoj Sansi u sezoni 2024/2025 pa cu za kratko da se odmaknem od prognoziranja. Za danas nemam predlog za kladjenje osim jedinice kao kuca na Ferencvaros, ali cu ipak napisati nekoliko recenica o dva meca iz danasnje ponude, vise iz zelje da budem koristan po Forum, nego sto su u pitanju predlozi za kladjenje.

Malo cu se u narednim danima posvetiti svetoj Poslednjoj Sansi u Topicu namenjenom za Predloge, ali cu danas u Dnevnoj Temi napisati tek nekoliko predloga.

Kao prvo, kada administratori procene da je vreme za to, na naslovnici ovog smesnog Foruma obavezno treba nakaciti onaj timer koji ce odbrojavati koliko je ostalo do pocetka nove sezone svete Poslednje Sanse. To je najkorisniji deo Foruma, jer nas obavestava koliko je jos ostalo do pocetka nove sezone u kojoj se pobednik vec zna. Na taj timer smo se vec navikli, i stvarno bi bilo seljacki da ga ove sezone nema.

Iako cu se u narednim danima baviti predlozima vezano za Poslednju Sansu, postoji deo i oko cega nema pregovora, vec nesto sto naredjujem, a ne predlazem. Imamo ovaj istorijski Clan 24 u nasim Pravilima koji glasi ovako:

E830F158-7716-46E9-A32F-A726783411EB.jpeg.fe12a93148f9e267dd9184a4a1e10624.jpeg

Prvo da objasnim cemu ovaj clan sluzi. On sluzi da se jasno istaknu razlike ko je ko na ovom smesnom Forumu. Ako veliki Bill Gates odluci da doruckuje van Microsofta, i izadje za pauzu za dorucak da kupi burek i jogurt, i pri povratku zakasni, on svakako nece snositi posledice. Ali, ako po burek ode tetkica koja kuva kafu u Microsoftu, i zakasni u povratku, to nije isto, jer i tetkica i veliki Bill Gates nisu isto. Jednostavno neke stvari se podrzumevaju, neke privilegije moraju da postoje. A kada jednoga dana tetkica koja kuva kafu, izmisli Windows, i ona ce moci da kasni na posao kao veliki Bill.

Ove sezone je svetu Poslednju Sansu osvojio kolega @Fitoz i da sada ne ulazimo u to, kako se to desilo. Imamo najslabijeg i najgoreg pobednika u istoriji Poslednje Sanse, i sta sada tu da se radi, konacna tabela pokazuje pobednika, cak i ako nista nije zasluzeno.

Ovaj Clan 24 Pravila mora da postoji u narednih sto godina, i oko toga nema pregovora, inace cu da odem sa Foruma, a posle ce vam biti zao. Ali kolega @Fitoz nikako ne moze imati privilegiju da pet puta prijavljuje predloge ispod minimalne dozvoljene kvote. On je na ovom Forumu tetkica koja kuva kafu, a ja sam Bill Gates, sto mozete proveriti za sedam sekundi ako odete na deo Foruma gde su dosadasnji pobednici. Ovde se ne radi o meni, vec o njemu. Ako je vec pobednik, kakav god da je, moze samo da dobije privilegiju da jednom u sezoni postavi predlog ispod minimalne kvote i tacka. Bas kao i ja sto sam imao privilegiju prvo jednom, pa tri puta u sezoni, pa pet puta, jer sam zasluzio. Dakle, on moze da ima privilegiju iz Clana 24 samo jednom ili nijednom u sezoni, i tacka. A kada budete odlucivali da li ce to biti jednom, ili nijednom, nikada nemojte zaboraviti otkuda uopste on i kolega @fic u prvoj ligi, i da li je doslo vreme da umesto specijalnih pozivnica uvedemo i specijalne odbijenice iz prve lige.

U nedelju 25.08. ce izaci i prve kvote za obe lige Poslednje Sanse, ako neko bude zeleo da uplati na sebe, a za danas su izasle samo neke “specijale” iz ponude;

Oba administratora ulaze zajedno u prvu ligu na ovaj ili onaj nacin (preko Kupa), kvota 2501,00

Barem jedan administrator ulazi u prvu ligu na ovaj ili onaj nacin, kvota 501,00

Kolega @mesrine ulazi u prvu ligu na ovaj ili onaj nacin, kvota 501,00

Kolege @Goksim @IzudinB @mesrine svi zajedno ulaze u prvu ligu na ovaj ili onaj nacin, kvota – upisite sami kvotu koju zelite, bice vam isplaceno

Kolega @nutrija ulazi u prvu ligu na ovaj ili onaj nacin, kvota 1,33

Kolega @furyshaa ulazi u prvu ligu na ovaj ili onaj nacin, kvota 1,61

Pojavice se niotkuda neki novi kolega, koji ce uci u prvu ligu, kvota 1,85

Sto se tice prve, elitne, tu kvote jos nisu izasle, ali samo sto nisu, Od kvota za konacnog pobednika prve, elitne, izasla je samo ona u teskom kliznom handicapu protiv mene, gde sam kvotiran u handicapu -10,5 ( da cu imati vise od deset pogodaka prednosti u odnosu na drugoplasiranog) gde su me kladionice kvotirale sa 1,20 na mene i 4,33 protiv mene u handicapu. Za sada je izasla i kvota za medjusobni duel izmedju kolega @Iblaz93 i @fic ko ce biti bolje plasiran na kraju sezone. Kladionice su kvotirale da ce kolega @fic na kraju sezone biti ispred kolege @Iblaz93 sa 1,85 a da ce biti obrnuto, kvota je 1,95 na kolegu @Iblaz93

Od specijala iz prve lige, u ponudi imate i zemlju iz koje dolazi drugoplasirani (konacni pobednik bez LeonardoDrugog). Kvote su sledece; drugoplasirani na kraju sezone dolazi iz Severne Makedonije, kvota 1,50, drugoplasirani na kraju sezone dolazi iz Hrvatske, kvota 3,50, drugoplasirani na kraju sezone dolazi iz BiH, kvota 11,00 i drugoplasirani na kraju sezone dolazi iz Srbije, kvota 2501,00

Sve ostale kvote su u izradi, do nedelje ce biti izbacene.

Korisne informacije za kladjenje na utakmice iz danasnje ponude

Odmah da kazem da nista od ovoga sto cu napisati nisam odigrao u realnom kladjenju, ali sam odvojio svoje vreme u pokusaju da budem koristan po Forum. Radi se o utakmicama Lugano vs Besiktas i Partizan vs Gent

Lugano vs Besiktas

Na ovu utakmicu svakako ne bih obratio paznju da nisam imao prilike da gledam ovaj Lugano u dvomecu sa Partizanom. Lugano je prosle sezone bio drugi u svajcarskom prvenstvu, ali ono sto sam ja video svojim ocima na dve utakmice sa Partizanom, jeste da je Lugano pravi krs od tima, ne bih ga svrstao cak ni u prvih dvadeset klubova u Conference League po kvalitetu. Po onome sto sam ja video u njima, deluju da, recimo u italijanskoj Serie B ne bi imali dve pobede u celoj sezoni, koliko su losi. Jedna sasvim prosecna ekipa, sa prosecnim igracicima, od kojih ja nijednog igraca ne bih uzeo da igra za recimo Salernitanu. O Besiktasu ne znam nista, niti pratim tursko prvenstvo, ali ovako “na slepo” ne mogu nikako da zamislim da ovaj Lugano moze da igra Ligu Evrope, ili taj nivo, a da znam nesto vise o turcima, mozda bih bio i odlucniji u predlogu za kladjenje. Ovako, za sada, bez predloga za kladjenje, cini se da je prolaz dalje Besiktasa po kvoti od 1,33 pravi dar sa neba, iako turke nikada nisam gledao. Mozda je opstem utisku o Luganu kao krsu od tima doprineo i Partizan, gde gledanje Partizana stipa za oci kakav tek oni igraju fudbal.

Partizan vs Gent

Kazu da u ruskim zatvorima zatvorenicima pustaju po ceo dan Putinove govore. Negde sam cuo da u nekoj vukojebini poput Turkmenistana ili Tadzikistana zatvorenicima po ceo dan pustaju operu. Sve je to sa ciljem da ti nesrecnici polude tokom robije ili dignu ruku na sebe, da ne bi drzava imala troskove tokom njihovog boravka u zatvorima. Ja bih najtezim zatvorenicima pustao da gledaju Partizanove utakmice, pa da vidite ko bi preziveo tu torturu. Da ne poverujete da je u XXI-om veku uopste moguce da neko igra ovako slabo. Partizan trenutno, ne samo po igri, vec po desavanjima unutar kluba, izgleda kao putnici u avionu kome su otkazali svi motori, i gde su se piloti katapultirali na vreme, dok putnici u narednih sedam sekundi treba da odluce da li da iskoce bez padobrana, ili se pomole Bogu da se avion srusi u more, a ne medju stenama. Kada vidite kako igra Partizan, srpska reprezentacija sa tri suta na celom Evropskom Prvenstvu deluje kao Real Madrid. Da ne gubimo vreme sada na to kako igraju srpski klubovi ili srpska reprezentacija, ali moram da kazem samo jedno. Kada su izasle kvote za evropske utakmice Crvene Zvezde i Partizana, prvo sto sam video jesu kvote na golove koje bi mogli da prime ti seljaci. Gol Bodo/Glimta Crvenoj Zvezdi je bio kvotiran sa 1,12, dok je gol Genta u sred Beograda kvotiran sa 1,15 majko moja. Pa vise je kvotiran gol Milana Parmi sa 1,16 nego gol Bodo/Glimta ili Genta u gostima, majko moja. Hteo sam da kazem da je ovaj Partizan najpre ispao u kvalifikacijama za Ligu Prvaka, pa odmah zatim i u kvalifikacijama za Ligu Evrope, i ako danas barem ne postigne gol, ispasce i iz kvalifikacija za ovo takmicenje za gubitnike, Conference League. Hteo sam da kazem da bih na ovom mecu predlozio over 1,5 gol na utakmici, ali kako to da predlozite, kada kladionice gol domacina na utakmici kvotiraju sa neverovatnih 1,35.

Samo jos da kazem da Partizan svoju utakmicu igra pred praznim tribinama, jer je dva puta kaznjen na jednom dvomecu. Partizan je prvo kaznjen zbog rasistickog i diskriminatorskog ponasanja, kao i transparenata neprikladnih sa sportske dogadjaje na utakmici protiv Lugana u Beogradu, a posle su sve to ponovili i na utakmici u Svajcarskoj, pa ih je Uefa dvostruko kaznila za jedan dvomec. 

Upravo je izasla jos jedna kvota za dugorocno kladjenje u svetoj Poslednjoj Sansi. Radi se o kvoti za medjosobni duel u drugoj, amaterskoj, ko ce na kraju sezone biti bolje plasiran od nasa dva administratora.

Kolega @IzudinB ce na kraju sezone biti ispred kolege @Goksim, kvota 1,14

Kolega @Goksim ce na kraju sezone biti ispred kolege @IzudinB,kvota 5,50

Kvote su podlozne promenama.

Dobar si ti motivator kolega, dobar, najbolje sam to vidio u sezoni koja je iza nas..samo nastavi pisati motivacijske tekstove nadam se da cemo svi imati koristi od istih..

Chelsea vs Servette - 1 u prvom poluvremenu (1.50) bet365

Chelsea će večeras u 21 sat započeti svoju prvu sezonu u Konferencijskoj ligi kada na Stamford Bridgeu dočekaju Servette u prvoj utakmici doigravanja. Pobjednik ovog dvomeča osigurat će plasman u grupnu fazu Konferencijske lige, dok će poraženi biti eliminirani iz europskih natjecanja.

Nakon što su proveli sezonu izvan Europe, Chelsea se vratio u europska natjecanja zahvaljujući pet pobjeda u posljednjih pet utakmica Premier lige prošle sezone pod vodstvom bivšeg trenera Mauricija Pochettina. Plavci su na kraju završili šesti u engleskoj Premier ligi i kvalificirali bi se za Europsku ligu da Manchester United nije osvojio FA Cup i poslao ih u treći rang europskog nogometa.

Sada pod vodstvom Enza Maresce, Chelsea je novu sezonu u Premier ligi započeo porazom 2-0 kod kuće od Manchester Cityja, s pogocima Erlinga Haalanda i bivšeg veziste Chelseaja, Matea Kovačića. Iako su poraženi, Maresca je bio zadovoljan nastupom svoje momčadi i uvjeren je da Chelsea ide u pravom smjeru.

Servette je prošle sezone prvi put u povijesti osigurao plasman u Europsku ligu, no nisu uspjeli proći dalje od grupne faze i pali su u Konferencijsku ligu, gdje ih je u osmini finala eliminirala Viktoria Plzen. Ove sezone su, zahvaljujući trećem mjestu u švicarskoj Super ligi i pobjedi u švicarskom Kupu, ušli u treće kolo kvalifikacija Europske lige, ali su poraženi od Brage s ukupnih 2-1, što ih je dovelo do doigravanja protiv Chelseaja.

Servette je u domaćem prvenstvu od tada povratio formu, pobijedivši Signal 7-1 u prvom kolu švicarskog Kupa. Trener Thomas Haberli, koji je preuzeo klub u srpnju, nada se da će njegova momčad pružiti maksimum protiv Chelseaja kao što su to učinili protiv Brage.

Ozljede i izostanci

Chelsea će biti bez kapetana Reecea Jamesa zbog ozljede zadnje lože, dok je Marc Cucurella upitan zbog problema s koljenom. Međutim, obojica su uključeni u Chelseajev popis igrača za ovaj dvoboj. Wesley Fofana, Ben Chilwell i Raheem Sterling su izostavljeni. Novi igrač Joao Felix također neće biti na raspolaganju.

Servette će, s druge strane, najvjerojatnije vratiti svoju najbolju postavu nakon velikih promjena u pobjedi nad Signalom, a očekuje se da će ključni igrači poput Stevea Rouillera, Davida Doulinea i Enza Crivellija biti u početnoj postavi.

Mogući sastavi

Chelsea: Jorgensen; Gusto, Tosin, Badiashile, Cucurella; Fernandez, Lavia; Palmer, Dewsbury-Hall, Neto; Guiu

Servette: Frick; Tsunemoto, Rouiller, Severin, Mazikou; Douline, Ondoua; Stevanovic, Antunes, Kutesa; Crivelli

Chelsea će večeras tražiti priliku da se pokaže u novom europskom natjecanju i iako Servette ne treba potpuno otpisati, Plavci su apsolutni favoriti za pobjedu na Stamford Bridgeu, čak i uz nekoliko promjena u početnoj postavi. Očekujem pobjedu Chelseaja već u prvom poluvremenu po kvoti 1.50 u bet365 kladionici.

Screenshot_16.jpg

(Koeficijenti 22.8. u 13:05 CET)

• IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use